موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
ما که ندیدیم برای لاتاری بگیرن گواهی اشتغال رو
CV هم فکر کنم بیشتر برای دانشجویان فوق لیسانس و بالاتر میخوان
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-06-14 ساعت 11:31)mona.i نوشته: سلام و وقت بخیر،
دوستان من در لاتاری 2018 با کیس نامبر 10xx برنده شدم، درحال حاضر هم فرم 260 رو ارسال کردم،
چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید؛
1- اگر تو اطلاعات اولیه ثبت نام اشتباه کرده باشم و الان تو 260 اصلاحش کرده باشم مشکلی پیش میاد؟؟!! (یک روز تاریخ تولد رو جابه جا زدم) به نظرتون لازمه که با ایمیل به کنسولگری اطلاع بدم؟
2- در خصوص بخشی از فرم 260 که اطلاعات کاری رو وارد میکردیم، سوالی که کرده بود در خصوص دوسال تجربه میخواد من زدم بله و وظیفه های کاریم رو نوشتم چون نمیدونستم اون قسمت برای اشخاصیه که مدرک تحصیلی ندارن
3- در خصوص مدرک تحصیلی من آخرین مدرکم که لیسانس مهندسی مکانیک هست رو فقط نوشتم، آیا لازم بوده که دیپلمم رو هم ثبت میکردم؟؟!!! به نظرتون به خاطر مورد 2 و 3 نیازی به آنلاک کردن فرمم هست؟
4- من اقدام به تزریق واکسن هایی کردم که لازم بود و قبلا دریافت نکرده بودم و یا نیاز به تمدید داشت... انستیتو بهم گفت که باید واکسن گارداسیل رو هم تزریق کنم و سفارت جدیدا میخواد، میخواستم بدونم کسی در این خصوص اطلاعی داره؟؟ که آیا این واکسن نیاز هست؟ چون هزینش زیاده و سه نوبت هم هست.
سلام و تبریک
1- نه مشکلی نیست اگر اصلاحش کردین
2- بعید میدونم این مورد هم مشکلی داشته باشه
3-من هم این نقص رو در تکمیل فرمم داشتم که با راهنکمایی دوستان سایت متوجه شدم باید از حداقل از دوران راهنمایی به بالا رو وارد کنیم در فرم 260 و درخواست آنلاک کردم و اصلاح کردم اطلاعاتم رو به نظرم شما هم اصلاح کنید بهتره
4-در مورد این واکسن من ندیدم کسی چیزی گفته باشه احتمالا همونطور که گفتین جدیدا اضافه شده دوستان دیگه اگه اطلاعاتی در این مورد دارن لطفاً اطلاع رسانی کنن.
موفق باشین
2018AS37** : case number
2017may05 : seen
تعداد: 1 نفر
ارسال فرم 2017may18 : DS-260
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
برنده اصلی خودم هستم و خانومم تو کیس بنده هست.
یه مقدار اختلاف داریم که تا بعد از شهریور منجر به طلاق رسمی خواهد شد. یعنی بعد از مهلت مقرر برای فرم 260.
الان بنظرتون اطلاعات اش رو بزنم و سابمیت کنم و تو روز مصاحبه بهشون بگم که طلاق گرفتیم؟ یا راه حل دیگه این داره؟
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
(2017-06-20 ساعت 12:19)mehraj نوشته: سلام.
برنده اصلی خودم هستم و خانومم تو کیس بنده هست.
یه مقدار اختلاف داریم که تا بعد از شهریور منجر به طلاق رسمی خواهد شد. یعنی بعد از مهلت مقرر برای فرم 260.
الان بنظرتون اطلاعات اش رو بزنم و سابمیت کنم و تو روز مصاحبه بهشون بگم که طلاق گرفتیم؟ یا راه حل دیگه این داره؟
https://www.mohajersara.org/forum/thread-6462.html
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7155.html
2017 , 2018 ,2019,2020
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
(2017-06-14 ساعت 11:31)mona.i نوشته: سلام و وقت بخیر،
دوستان من در لاتاری 2018 با کیس نامبر 10xx برنده شدم، درحال حاضر هم فرم 260 رو ارسال کردم،
چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید؛
1- اگر تو اطلاعات اولیه ثبت نام اشتباه کرده باشم و الان تو 260 اصلاحش کرده باشم مشکلی پیش میاد؟؟!! (یک روز تاریخ تولد رو جابه جا زدم) به نظرتون لازمه که با ایمیل به کنسولگری اطلاع بدم؟
2- در خصوص بخشی از فرم 260 که اطلاعات کاری رو وارد میکردیم، سوالی که کرده بود در خصوص دوسال تجربه میخواد من زدم بله و وظیفه های کاریم رو نوشتم چون نمیدونستم اون قسمت برای اشخاصیه که مدرک تحصیلی ندارن
3- در خصوص مدرک تحصیلی من آخرین مدرکم که لیسانس مهندسی مکانیک هست رو فقط نوشتم، آیا لازم بوده که دیپلمم رو هم ثبت میکردم؟؟!!! به نظرتون به خاطر مورد 2 و 3 نیازی به آنلاک کردن فرمم هست؟
4- من اقدام به تزریق واکسن هایی کردم که لازم بود و قبلا دریافت نکرده بودم و یا نیاز به تمدید داشت... انستیتو بهم گفت که باید واکسن گارداسیل رو هم تزریق کنم و سفارت جدیدا میخواد، میخواستم بدونم کسی در این خصوص اطلاعی داره؟؟ که آیا این واکسن نیاز هست؟ چون هزینش زیاده و سه نوبت هم هست.
من در خاطرات لاتاری های 2010 تا 2012 خودندم که در دبی واکسن گارداسیل رو بهشون تزریق کردن
و این واکسن در اون زمان در ایران تزریق نمیشد
2017 , 2018 ,2019,2020
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با این قانون جدید ترامپ چه کنیم؟؟
??
کیس نامبر: 2018AS00005xxx
رویت قبولی: 3 May
اعضای کیس: 2 نفر
ارسال فرم: 11 May
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير میدم به ارمنستان