موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
از همه عزيزاني كه به من لطف داشتن ممنونم
آرزوي بهروزي و سعادت شما عزيزان را از يگانه هستي دارم
فرشيد
کيس نامبر : 2009as4xxx
دریافت نامه اول : may 2008
دريافت نامه دوم : Sep 2008
محل مصاحبه : آنكارا
تاریخ مصاحبه: Nov 2008
كليرنس: April 2009
دريافت ويزا : May 2009
موضوعها: 4
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان منتظر و تبریک به فرشید عزیز ،میخواستم ببینم از بچه هایی که در مورد کلیرینسشون e-mailزدن به سفارت ،به کدام سفارت ایمیل زدن؟به سفارت آمریکا در آنکارا(مصاحبه ما در آنکارا بود)؟یا به خود kcc و به چه آدرسی ایمیل زدید؟ممنون میشوم اگر جواب من را بدهین.
موضوعها: 2
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به نظر من حتماً هر یک ماه یک بار به همین روشی که سوگل عزیز گفت یک ایمیل بزنید...البته تاریخ تولد لازم نیست...اسم کامل و شماره کیس کفایت میکنه...زدن ایمیل هیچ ضرری نداره...حداقل یه هوا حرص آدم خالی میشه!...در ضمن به kcc ایمیل نزنید، چون جواب میده که ربطی به ما نداره و از سفارتتون بپرسید من یه بار امتحان کردم...ایشالا بزودی یه روزی برسه که این پیج لعنتی آپدیت رو دیگه هیچوقت باز نکنید...
امیر 2009as4###
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ممنون از راهنماییهای بسیار کاملتون.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا در مصاحبه از كنسول سوال كنيد كه واقعا زمان اعتبار ویزای مهاجرت ما از زمان انجام آزمایشات پزشکی حساب ميشه؟؟؟ یعنی 3 ماه طول بكشه كه کلرینس کیس نامبر ما انجام بشه 3 ماه از 6 ماه مدت اعتبار ویزا امريكا را به همین راحتی از دست داده ایم و به این ترتیب همه محاسبات ما بهم می خوره و تنها را عقب انداختن سفر به آمریکا و استفاده از مدت ماکسیمم 6 ماهه هزینه مجدد و رفتن با خانواده وانجام آزمایشات پزشکی مجدد هست؟ كسي جواب اين سوال را ميدونه؟ كسي هست جواب بده؟ ممنون ميشم
موضوعها: 6
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
nikan نوشته: لطفا در مصاحبه از كنسول سوال كنيد كه واقعا زمان اعتبار ویزای مهاجرت ما از زمان انجام آزمایشات پزشکی حساب ميشه؟؟؟ یعنی 3 ماه طول بكشه كه کلرینس کیس نامبر ما انجام بشه 3 ماه از 6 ماه مدت اعتبار ویزا امريكا را به همین راحتی از دست داده ایم و به این ترتیب همه محاسبات ما بهم می خوره و تنها را عقب انداختن سفر به آمریکا و استفاده از مدت ماکسیمم 6 ماهه هزینه مجدد و رفتن با خانواده وانجام آزمایشات پزشکی مجدد هست؟ كسي جواب اين سوال را ميدونه؟ كسي هست جواب بده؟ ممنون ميشم
سلام به نيكان و همه دوستان ديگر
در گردهمايي كه با دوستان امريكا رفته و نرفته و مصاحبه شده و نشده داشتيم به اين نتيجه رسيديم كه مدت اعتبار مديكال (البته در ابوظبي ، از آنكارا كسي خبر نداشت) 1 سال مي باشد و از روزي كه ويزاي شما صادر مي شود 6 ماه اجازه خروج داريد كه حتي اگر كليرنس شما 9 ماه هم طول بكشد باز هم 3 ماه اجازه داريد خارج شويد. اميدوارم متوجه شده باشيد.
البته من جون مصاحبه دارم و حتما باز هم مي پرسم.
موفق باشيد
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سوگل عزیز
آیا میدونی که این قسمت Immigrant Visas - Question Form در سایت ابوظبی هم هست یا نه؟ اگر هست کجاست؟
دوستان دیگه هم اگر میدونید ممنون میشم که لطف کنید و بگید.
از کلیرنس ما هم که خبری نیست هنوز...
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Dear Hoda
از توضيح هاي با ارزش شما خيلي ممنونم
حتما در اين مورد سوال هم بكن كه خيالمان راحت شود
باز هم ممنون از راهنمايي شما
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به سوگل و دوستان دیگر میخواستم ببینم، با توجه به سوال قبلم درباره ایمیل به سفارت، آیا بعد از زدن submit باید پیغامی ببینیم تا مطمئن بشیم که ایمیلمان ارسال شده؟آخه ما هر چی submit را میزنیم هیچ پیغامی نمیده و دیروز هم که سعی کردیم هنوز از سفارت جوابی نگرفتیم!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزيزم
در مورد اعتبار ويزا ( با احترام به همه بچه ها ) 6 ماه درست مي دونم علت اون هم برام وضعيت امير عزيز هستش چون ايشون از آخرين كساني هستند كه ويزا گرفتند واين لينكي هستش كه ايشون بعد از مصاحبه گذاشتن :
http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1048
(در اين مورد شرايط خودم طوريه كه تقريبا فقط حدود 15 روز از 6 ماه برام باقي مي مونه)
چون توضيحات از طرف خودم نيست اگر مورد سؤالي بود از آقا امير بپرسيد
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم
موفق باشيد
فرشيد
کيس نامبر : 2009as4xxx
دریافت نامه اول : may 2008
دريافت نامه دوم : Sep 2008
محل مصاحبه : آنكارا
تاریخ مصاحبه: Nov 2008
كليرنس: April 2009
دريافت ويزا : May 2009