کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
آقای بهزاد عزیز. دوست و همدرد نادیده من! باور کنید یواش یواش دارم نگران میشم. امروز از مصاحبه من 6 ماه و 10 روز گذشته. شما بیشترین زمانی که شنیدید چند وقت بوده؟
تشکر کنندگان:
اینهم چند تا دلخوش کنک برای خودم و بهزاد عزیز و بقیه دوستان بیش از 6 ماه منتظر

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: payam_prz
براي اون اشخاصي كه براشون مدت اعتبار ويزاي امريكا بعد از كلرينس شدن و رفتن به سفارت امريكا براي دريافت ويزا مهمه: در صورتي كه medical test اعتبار داشته باشد ويزايي كه سفارت امريكا ميدهد 6 ماه اعتبار دارد(فرقي نميكنه كه كلرينس شما 1 ماه طول كشيده يا 3 ماه يا 5 ماه)
خبر كاملا با ارزشي براي كساني هست كه احتياج به 6 ماه زمان براي اماده كردن مقدمات سفر به امريكا دارند
تشکر کنندگان:
با آپدیت امروز آنکارا هم اسم ما نیومد! کم کم دارم شک می کنم که با بن لادن سلام علیک داشتم یا نه ؟ Big Grin
تشکر کنندگان:
بهزاد عزیز. من و شما تا چند روز دیگه خوشحال ترین افراد این فوریوم خواهیم بود. مطمئن باشید.
تشکر کنندگان:
براي اون اشخاصي كه براشون مدت اعتبار ويزاي امريكا بعد از كلرينس شدن و رفتن به سفارت امريكا براي دريافت ويزا مهمه: در صورتي كه medical test اعتبار داشته باشد ويزايي كه سفارت امريكا ميدهد 6 ماه اعتبار دارد(فرقي نميكنه كه كلرينس شما 1 ماه طول كشيده يا 3 ماه يا 5 ماه)
خبر كاملا با ارزشي براي كساني هست كه احتياج به 6 ماه زمان براي اماده كردن مقدمات سفر به امريكا دارند
تشکر کنندگان:
سلام
شماره ما هم بلاخره اومد.
به امید خدا ایندفعه دیگه تو این آپدیت شماره بهزاد عزیز و great اعلام میشه.
تشکر کنندگان:
leili نوشته: سلام
شماره ما هم بلاخره اومد.
به امید خدا ایندفعه دیگه تو این آپدیت شماره بهزاد عزیز و great اعلام میشه.

تبريك مي گم
موفق باشي
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008
تاریخ کارنت شدن:Apil 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009
تاریخ مصاحبه:June 2009
تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به امریکا:7 Sep
دریافت گرین کارت:21 Sep
دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
تشکر کنندگان:
تبریک فراوان به leili عزیز. امیدوارم موفق باشی!
تشکر کنندگان:
لیلی جان خیلی مبارک باشه.خیلیییی مبارک باشه.
نیکان من نمی فهمم یعنی چی؟بس چرا امیر ب ک که 11نوامبر مدیکال داده بود الان که ویزاش اومد و مدیکالش رو تجدید نکرد فقط تا 11 می(6 ماه بعد مدیکال) اعتبار داشت ویزاش؟ اگه اینی که شما می گید باشه خیلی خوبه که.....
یه سوال هم آقا بهزاد و گریت مصاحبتون ابو ظبی بوده دیگه؟
تشکر کنندگان:
سلام. تبریک به لیلی . به امید خوشبختی برای ایشون در آمریکا. در جواب سوگل اینکه انگار سیاست ابوظبی با آنکارا فرق داره. تاریخ اعتبار ویزا برای آنکارا 6 ماه از زمان مصاحبه و در ابوظبی 1 ساله هست. من در ابوظبی مصاحبه شدم و آقای بهزاد در آنکارا. برای آقای بهزاد فعلا 7 ماه هست که کلیرنسشون طول کشیده و برای من 6 ماه و 15 روز. باز هم به لیلی تبریک میگم
تشکر کنندگان:
hoda ,sogol ,behzad,great عزیز
از محبت شما دوستان عزیز متشکرم .امیدوارم که پروسه کارهای شما هم به همین زودی تموم بشه و ویزاتون را هر چه زودتر بگیریدو همدیگر را اونجا ببینیم.
تشکر کنندگان:
سایت ابوظبی آپدیت شد .احتمالا" اون شماره A خالی همون great عزیز نیست؟Big Grin

[عکس: 2vls4qr.jpg]
تشکر کنندگان:
سلام سایت آنکارا هم آپدیت شده کلی شماره اعلام کرده ،از دوستان کسی شمارش اعلام نشده؟یک شماره 431 هم هست ،امیدوارم مربوط به آقا بهزاد بوده باشد.
تشکر کنندگان:
سلام بهزاد جان. امیدوارم اون A خالی مربوط به من باشه و اون 431 مال شما. بی صبرانه منتظرم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان