کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
به نظر من اون قضیه همسر رو از سفارت آنکارا نپرسید چون که به اون‌ها ربطی نداره. از خود کی سی سی بپرسید بهتره.
تشکر کنندگان:
من فکر میکنم دلیل اینکه آنکارا کیس نامبر زیاد اعلام میکنه اینه که از کشورهای آسیایی غیر از ایران، خیلی ها آنکارا رو برای مصاحبه انتخاب کردند که نسبت به ایرانی ها حساسیت کمتری روشون هست. درنتیجه جواب کلیرنس آنها زودتر میرسه.
[/quote]

یعنی چی!!!؟؟؟؟
یعنی بقیه آسیایی ها میان آنکارا مصاحبه؟ مگه کشور خودشون سفارت نداره!!؟؟؟؟
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان:
matrix نوشته: من فکر میکنم دلیل اینکه آنکارا کیس نامبر زیاد اعلام میکنه اینه که از کشورهای آسیایی غیر از ایران، خیلی ها آنکارا رو برای مصاحبه انتخاب کردند که نسبت به ایرانی ها حساسیت کمتری روشون هست. درنتیجه جواب کلیرنس آنها زودتر میرسه.

یعنی چی!!!؟؟؟؟
یعنی بقیه آسیایی ها میان آنکارا مصاحبه؟ مگه کشور خودشون سفارت نداره!!؟؟؟؟
[/quote]

حق با شماست matrix جان. قضیه من حکایت کافر همه را به کیش خود پندارده!!! ما اینقدر بدبختیم که باید بریم پولمونو توی کشورای امارات و ترکیه خرج کنیم تا مصاحبه بشیم. بعد فکر میکنیم همه مثل ما هستند. با این حساب باید گفت خوش بحال ایرانی هایی که ترکیه رو انتخاب کردند.

کیس نامبر:35xxx
مصاحبه 13 جولای
کلیرنس: منتظر
تشکر کنندگان:
elham نوشته:
شهرام نوشته:
shadow_1352 نوشته: دوستان عزيز
يكي از دوستانم كه 2 سال پيش برنده شده بود و رفت امريكا امروز بهم گفت تا اونجايي كه اون ميدونه چون من برنده اصلي هستم همسرم حتما بايد همراه من وارد بشه!!!!
اين چيزيه كه خود من اومدم و گفتم نه فقط جلوتر از من نميتونه بره
حالا من از صبح تا حالا خودم هم نميدونم ديگه كدوم درسته ؟؟؟
اگر كسي واقعا خبر موثق موثق موثق داره بگه.

الهام جون اين شامل حال همسر تو هم ميشه ها توجه كن

سلام
موثق موثق میگم. دلارام دقیقا برای ما توضیح داد. وقتی ویزا بیاد همه افراد خانواده 6 ماه فرصت دارند اصطلاحا landing کنند. یعنی وارد خاک آمریکا بشن. main applicant میتونه تنها وارد بشه و بقیه بعد از او ولی نباید از 6 ماه بیشتر بشه. درضمن هرکس بخواد برگرده باید صبر کنه تا گرین کارتش بیاد. بعد میتونه سالی یکبلر وارد آمریکا بشه و برگرده (سک سک کنه و برگرده) تا 5 سال که پاس بگیره.

گیس نامبر: 35xxx
مصاحبه: 13 جولای

شهرام جان شما مطمئنی؟؟؟ منم یکم ترسیدم!!

سلام الهام جان
مطمئن مطمئن مطمئنم. شما به عنوان main applicant باید اول وارد بشید. همسر شما میتونه با شما (اگه ویزاش اومده باشه) یا بعد از شما بیاد. این قضیه برای دوستم که البته از طریق فامیلی ویزا گرفت اتفاق افتاده. اول خودش و دخترش رفتند (تیرماه)، شهریور هم خانمش بازنشسته میشه و میره.
کیس نامبر: 35xxx
مصاحبه 13 جولای
تشکر کنندگان: elham
دوستان عزيز سلام
مدتي است كه دوستان عزيز در سايت كمتر تاپيك مينويسند(البته به كساني كه كلير شده اند ديگر اميدي نيست مثل بهزاد عزيز و غيره) و اين حسابي همه را پكر و ظاهرا افسرده كرده است .بچه ها براي روحيه به هم بيشتر تاپيك (ترجيحا اميدواركننده) بنويسيد زيرا اين 2 ماه خيلي سخت ميگذرد و هرچه جلوتر ميرويم نياز به همياري و كمك بيشتري به هم داريم.من خودم قبلا هم گفته ام و پيش بيني كرده ام كه تا آخر اين هفته(اواسط مرداد ماه ) انشاءالله تعداد زيادي كلير ميشوند .پس تبريك به همه كساني كه كلير ميشوند و ساير بازماندگان هم حسابي در كنار هم باشند (از جمله خود من) تا اين 2 ماه آخر به خوبي و راحت تر بگذرد.
همگي موفق باشيد.
تشکر کنندگان: matrix ، arshkarshk ، hbita
پس برای ایجاد هیجان بیشتر و این که یه کاری کرده باشیم:

برای منتظران کلیرنس، فقط 8 هفتة دیگر باقیست ... برای انکارایی ها فقط 8 آپدیت دیگر ...
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
تشکر کنندگان:
آقای تهرانیپور عزیز
استرس از این بالاتر نبود؟؟؟؟؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
سلام
این چیزی که من ملتفت شدم اینه که همه بچهایی که برگه آبی دارن کلیرنس می شن.اتفاقا با سرعت کارنت شدن بچه ها که نسبت به سالهای قبل 1ماه زودتر همه کارنت شدن حدس من این است که همه تا 4 هفته دیگه کلیر بشند و بماند آنهای که هفته های 5 یا 6 که تعدادشان کم خواهد بود.
(این را از مقایسه سالهای قبل و بچهای موفق گذشته می گم. برگه آبیها خود را برای رفتن آماده کنند.)
توکل بر تو ای خدای مهربان
تشکر کنندگان: hbita
tehranipoor نوشته: پس برای ایجاد هیجان بیشتر و این که یه کاری کرده باشیم:

برای منتظران کلیرنس، فقط 8 هفتة دیگر باقیست ... برای انکارایی ها فقط 8 آپدیت دیگر ...

خدا خیرت بده تهرانیپور عزیز، شما لطف کن هیجان ایجاد نکن.
سهراب جان دستت درد نکنه. مثل پادزهر تهرانیپور عمل کردی.
تشکر کنندگان:
خب اگه شماها دلتون میخواد فکر کنین 30 هفته مونده اشکالی نداره فکر کنید........Big GrinBig GrinBig Grin
ولی حقیقت اینه که 8 هفته مونده و این زمان کمی نیست ..........
بعید به نظر میاد تو این زمان باقی مونده جواب کلیرنسها نیاد.........
چون تا به حال سابقه ی چنین چیزی وجود نداشتهWinkWink
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان:
laili عزیز
اینا که میگین درست اما هیچ به این هم دقت میکنید که توی این 8 هفته این ابوظبی تنبل چند بار آپدیت میکنه ؟؟؟؟ آپدیت هم که میکنه که اونم توی هر آپدیت 4-3 شماره اعلام میکنه. کلا میشه چند تا؟؟؟Cool
ولی با همه اینا شدیدا امیدواریم که یکبار هم که شده مارو شاد کنه و بتروکنه. فقط یکبارTongue
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
سلام
امروز هم که آپدیت کرده ابوظبی
یه شماره 35000 هم هست
http://abudhabi.usembassy.gov/iv/case_status2.html
تشکر کنندگان:
shadow_1352 نوشته: laili عزیز
اینا که میگین درست اما هیچ به این هم دقت میکنید که توی این 8 هفته این ابوظبی تنبل چند بار آپدیت میکنه ؟؟؟؟ آپدیت هم که میکنه که اونم توی هر آپدیت 4-3 شماره اعلام میکنه. کلا میشه چند تا؟؟؟Cool
ولی با همه اینا شدیدا امیدواریم که یکبار هم که شده مارو شاد کنه و بتروکنه. فقط یکبارTongue
shadow جان 3تا 11000 هم هست،امیدوارم شما هم توش باشی
تشکر کنندگان:
حالا میتونیم بگیم ابو ظبی هم ترکوندهههههه!!!Big GrinBig Grin
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
arshkarshk نوشته: الهام جان
من آنکارا رو ترجیح دادم چون ویزا نمیخواد و در نتیجه هزینه صدور ویزا نداره که حتی یک قرون اضافی مستقیم بره تو شکم عربهای ضد فارس. مذهب بازی هم برای خانمها در نمیاره که یکهو بگه مثلا خانمه بدون همسرش نمیتونه بره یا به خانم مجرد در شرایط خاص ویزا نمیدیم و هزار بی احترامی دیگه هم موقع چک پاسپورت بکنه ! من قبلا تجربش رو دارم !

سلام به همگی
الهام جان به موارد بالا زندانی کردن کارگردان ایرانی در فرودگاه رو هم به دلیل همراه داشتن داروی خواب آور اضافه کنین !!! Rolleyes
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان