کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
سلام
shadowو saminتبریک فراوان
انشالله کلیر بقیه هم به زودی میاد
تشکر کنندگان: samin
بچه‌ها یه خبر خوب بدم:

چند ساعت قبل از سفارت به من ای-میل زدن (توجه کنید که به ای-میل من جواب ندادن، بلکه خودشون ای-میل زدن) و گفتن که کلیرنس همسرم هم اومده و هر چی کم و کسری داشتیم هم گفتن بهم که کامل کنم که همسرم با خودش ببره و ویزاها رو بگیره. گفتن که علامت ستاره هم بعداً از توی سایت برداشته می‌شه. در عمل خواستن زودتر به من اطلاع بدن.

بچه‌ها امیدوار باشید، این‌ها جداً پیگیر کار ما هستن! و باز هم می‌گم: فقط دعا.
تشکر کنندگان: seravin ، reza22 ، hbita ، admin ، great ، matrix ، laili ، s.setare ، merdax ، afshin ، Spiritual ، tehranipoor
سلام به همه دوستان :بلاخره شماره ما هم اعلام شد. با تشكر از تمامى دوستان و تارا عزيز با امواج مثبت ايشان
hbita:20900
interview date:10 th of may 2009
clearance :4th of august
تشکر کنندگان: elham ، matrix ، laili ، seravin ، s.setare ، merdax ، afshin ، Spiritual ، tehranipoor
shadow_1352 نوشته: laili عزیز
اینا که میگین درست اما هیچ به این هم دقت میکنید که توی این 8 هفته این ابوظبی تنبل چند بار آپدیت میکنه ؟؟؟؟ آپدیت هم که میکنه که اونم توی هر آپدیت 4-3 شماره اعلام میکنه. کلا میشه چند تا؟؟؟Cool
ولی با همه اینا شدیدا امیدواریم که یکبار هم که شده مارو شاد کنه و بتروکنه. فقط یکبارTongue

shadow جان خیلی بهت تبریک میگم ..............
حالا یه عذر خواهی به ابوظبی بدهکار شدیBig Grin
تا باشه از این ترکوندن ها باشهBig GrinBig Grin
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان:
امروز يك نامه از يكى از دوستهاى خوب اين سايت داشتم كه حال من را پرسيده بود من هم خوبم. امروز رفتم دانشگاه براى اينتخاب واحد و ديگه هم كار نميكنم چون درس هاى داروسازى خيلى سخته مقدارى از مدرسه لون گرفتم و بقيه خرجم هم خواهرهاى خيلى عزيزم بهم كمك ميكنن. فعلا تا 4 سال اينجا هستم تا درسم تمام شود. همه دوستهاى عزيزى كه ويزا گرفتن موفق باشن اينجا و بقيه هم آميدوارم زودتر كلير بشن و بيان اينجا و با تلاش خودشون به همه آهدافشون برسن
تشکر کنندگان: arshkarshk ، seravin ، reza22 ، admin
دوستان عزيز سلام
جدا به همه دوستاني كه كلير شدند تبريك ميگويم بخصوص hbita و ديگر دوستان.چقدر فضاي سايت دلشاد و شيرين شده است.انشاءالله كه همه دوستان هميشه شاد باشند.براي ما منتظران هم دعا كنيد كه زودتر از اين انتظار سخت راحت شويم.من كه خيلي به 2 هفته آينده (تا اواخر مرداد ) اميدوارم و فكر ميكنم كه اكثر قريب به اتفاق دوستان (بالاي 90 درصد منتظران) كلير ميشوند.منتظر پيامهاي شيرين و اميدهاي جديد به هم هستم .
همه موفق باشيد
تشکر کنندگان: hbita ، tehranipoor
sorna نوشته: امروز يك نامه از يكى از دوستهاى خوب اين سايت داشتم كه حال من را پرسيده بود من هم خوبم. امروز رفتم دانشگاه براى اينتخاب واحد و ديگه هم كار نميكنم چون درس هاى داروسازى خيلى سخته مقدارى از مدرسه لون گرفتم و بقيه خرجم هم خواهرهاى خيلى عزيزم بهم كمك ميكنن. فعلا تا 4 سال اينجا هستم تا درسم تمام شود. همه دوستهاى عزيزى كه ويزا گرفتن موفق باشن اينجا و بقيه هم آميدوارم زودتر كلير بشن و بيان اينجا و با تلاش خودشون به همه آهدافشون برسن

sorna ممنون از جوابت Smile
ان شاالله همیشه موفق باشی.
ما رو تنها نگذار.
راستی الان کدوم ایالت هستی؟
تشکر کنندگان:
Tara عزیز
دیگه واقعا دارن با ما توجه میکنن و بزودی شماهر شما هم اعلام میشه
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
laili عزیز
ممنون از تبریکت. ولی خداییش ابوظبی منتظر نبود من یکی فقط شاکی شم تا بترکونه؟ Tongue
hbita عزیز
تبریک میگم و خداروشکر که شما هم کلیر شدید. موفق باشید.
Ahmad عزیز
به شما هم تبریک میگم و آرزوی بهترینهارو براتون دارم
hojat عزیز
خبر خیلی خوبی بود تبریک میگم . انشاا... بزودی ویزارو میگیری و زندگی جدیدبا موفقیت آغاز میشه
کامران عزیز از تبریکت ممنون.
انشاا... همگی همدیگه رو آمریکا با موفقیت میبینیم
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: hbita ، laili
ابو ظبی امروز هم اپدیت کرد
2009AS14418
2009AS17724
2009AS30632
2009AS30912
2009AS34085
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: matrix
زودی خبر بدید ببینیم بازم کسی هست که اینجا کلیر شده باشه.
انشاا... که هست.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
ضمن تبریک به همگی واقعا خوشحال شدم برای همگی Big Grin
دم ابوظبی گرم انگار مخصوص بچه های مها جر سرا کلیرینس ها را اعلام کرده...Wink
ایکاش انکارا هم این هفته مخصوص بچه های مهاجر سرا باشه نه مخصوص کشور های دیگهSmile
هر چند فکر کنم فقط من موندم ....Sad
تشکر کنندگان:
shadow جان خیلی تبریک می گم. متاسفانه تو این زمان محدود خیلی کارا مونده انجام بدیم و کمتر تو سایت پیدام میشه ولی واقعا" از کلیر شدن همسر شما و بقیه بچه ها خیلی خوشحال شدم و تبریک می گم.راستی خبری از great عزیز نیست؟
تشکر کنندگان:
سلام بهزاد جان
نه. من هم منتظرم و چشمم خیره هست به صفحه کامپیوتر تا ببینم آیا این کلیر شدنها قسمت من هم خواهد شد یا نه. ممنونم از توجهت
تشکر کنندگان:
کلیرنس همسر من هم هنوز نیومدهSad
ولی خیلی عجیبه که یه شماره 27000 که تو سایت اعلام شده به شماره من خیلی نزدیک بود !!!فقط یه رقمش فرق داشت..
من یه ایمیل دیروز به ابوظبی زدم که وضعیت کیس من به چه صورته و ممکنه این شماره کیس نامبر من باشه که اشتباه نوشته شده؟؟؟؟ بعد امروز صبح این جواب رو بهم دادن یکم عجیبه....

We are pleased to inform you that the embassy is in position to process this case. Applicant may come in
on any working day except Wednesday at 10:00am.

Immigration Visa Unit

Consular Section

US Embassy, Abu-Dhabi, UAE
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
فکر کنم منظورش این بوده که case شما هنوز در مرحله بررسی می باشد... البته خیلی عجیب نوشته مخصوصا کلمه pleased خیلی با مزه است!!!!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان