کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
من احتمال میدم که شماره شما همون باشه که میگین یه رقم فرق داشته، احتمالا اشتباه وارد کردند
تشکر کنندگان:
mahkam نوشته: من احتمال میدم که شماره شما همون باشه که میگین یه رقم فرق داشته، احتمالا اشتباه وارد کردند

سلام مهکام عزیز
ما ایرانیها همیشه عادت کردیم محکم کاری کنیم، فکر 10 پله بالاتر رو بکنیم، یا تا میتونیم مدارک آماده کنیم تا یوقت چیزی کم نیاد و کارمون گیر نیفته. البته این تقصیر ما ایرانیها نیست، شرایط ایران اینطوریمون کرده.
به نظر من امکان نداره سفارت شماره اشتباه اعلام کنه. جوابی که به الهام عزیز دادند یعنی مراحل کار دیگر ادارات درگیر در کلیرنس آمده و الان بقیه کارها در سفارت باید انجام بشه. ولی این موضوع با ایمیل الهام همزمان شده ( اون هم بخاطر همون دوراندیشی های ما ایرانیها).
ارادتمند شهرام
کیس نامبر: as3508x
مصاحبه: 13 جولای
کلیرنس: منتظر
تشکر کنندگان:
بازم جای شکرش باقیه که نگفتن PENDING هست
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: merdax
elham نوشته: بازم جای شکرش باقیه که نگفتن PENDING هست

سلام الهام عزیز
لطفا وقتی دوستت رفت سفارت نتیجه رو زود در سایت اعلام کن.

کیس نامبر: AS3508x
مصاحبه: 13 جولای
کلیرنس: منتظر
تشکر کنندگان:
اگه می گفت pending چی می شد .و مگه معنی در حال بررسی رو نمی ده ؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز سلام
ضمن تبريك به همه عزيزاني كه كلير شده اند بايد بگويم كه به شكر خدا شماره من هم اعلام شد و جالب است بدانيد كه چون چند روزي به مسافرت شهرستان رفته بودم اصلا خبر نداشتم و شماره خودم را از طريق همين تاپيك و از تاپيك خانم الهام متوجه شدم .اولش باورم نميشد ولي وقتي در خود سايت هم شماره را مجدد ديدم مطمئن شدم.بنابراين ذكر نكات ذيل را واجب ميدانم :
1) اول از همه خدارا بسيار سپاسگزارم كه از ميان هزاران نفر ما را برگزيد و دوم اين كه شماره من اعلام شد .به هر حال زياد هم منتظر نماندم (حدود 3 ماه) همه دوستان را به صبر دعوت ميكنم .
2) ثانيا از همه دوستان سايت متشكرم كه در اين مدت (بيش از يكسال) كنار هم بوديم و ضمن راهنمايي يكديگر به هم اميدواري ميداديم (و البته خواهيم داد).(بخصوص خانم الهام ،shadow، مديران سايت و همه و همه)
3) براي بقيه منتظران كلير شدن هم آرزوي صبر دارم و همانطور كه خودم هميشه اميدواربودم (در تاپيكها ميتوانيد ببينيد)شما را هم به اميد دعوت ميكنم و مطمئن هستم كه كلرينس اكثر قريب به اتفاق بچه ها تا اخر مرداد مي آيد(براي همه شما دعا ميكنم)
خلاصه: دوستان ارتباط من با اين سايت همچنان برقرار است و كلير شدنم به مفهوم قطع ارتباط نيست و تا آخرين زمان باقيمانده در كنار بچه هاي 2009 هستم.
در صدف جان دري نيست به جز دوست دوست
آنكه دل از عشق او زنده بود اوست اوست
عشق مرا پيشه شد در رگ و در ريشه شد
نيست مني در ميان من نه منم اوست اوست
دست حق به همراه شما
تشکر کنندگان: elham ، s.setare ، laili ، reza22 ، matrix ، Spiritual ، tehranipoor ، leili
بچه ها من تو نامه ای که به سفارت زدم این جواب رو دادند .
We regret to inform you that this case is still pending due to an ongoing

administrative review. We will post the case number at our website, once it is

completed
نمی دونم تا کی باید صبر کنم و اقدامی می تونم بکنم یا نه ؟
کسی تجربه ای داره خوشحال می شم ...
تشکر کنندگان:
علی عزیز
2-3 روز قبل از اینکه ابوظبی به ایمیل من این جواب رو بده
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process this case. Applicant may come in
on any working day except Wednesday at 10:00am.
دقیقا متن ایمیل شما رو به من پاسخ داده بودن فکر کنم به شما هم چند روز بعد همین جواب من رو میدن
تشکر کنندگان:
Tara عزیز
خیلی خیلی خیلی تبریک میگم.
امیدوارم که موفق باشی و همیشه خبرهای خوب بشنوی.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان:
elham نوشته: علی عزیز
2-3 روز قبل از اینکه ابوظبی به ایمیل من این جواب رو بده
We are pleased to inform you that the embassy is in position to process this case. Applicant may come in
on any working day except Wednesday at 10:00am.
دقیقا متن ایمیل شما رو به من پاسخ داده بودن فکر کنم به شما هم چند روز بعد همین جواب من رو میدن

سلام خانم الهام
لطفا آدرس ایمیل و متنی رو که برای سفارت فرستادید و جواب بالا رو دریافت کردید به من هم بدید. میخام شانسمو امتحان کنم.
تشکر کنندگان:
شهرام جان من این متن رو فرستادم

AbuDhabiIV@state.gov این هم آدرس ایمیل سفارت

Dear Sir/Madam

Regarding the interview date at 00/JUNE/2009

and my case number 2009as0000

I want to know the process of my case?

I will appreciate it if you inform me that the administrative processing of my husband is completed or not?

Sincerely
تشکر کنندگان: شهرام
alimasumi نوشته: اگه می گفت pending چی می شد .و مگه معنی در حال بررسی رو نمی ده ؟

سلام علی جان
نگران نباش جوابی که به شما داده اند دقیقا معنی در حال بررسی و انجام رو میده. منظور الهام اینه که خدارو شکر کار همسرش به مرحله بعد رسیده و تقریبا تمامه.Cool
تشکر کنندگان:
خیلی ممنون از راهنماییتون شهرام و الهام عزیز
پس چند روز دیگه باید صبر کنیم . ببینیم چی میشه .
تشکر کنندگان:
سلام و تبریک به shadowعزیز و تمام دوستان کلییر شده ،الهام جان آرزو میکنم که caseشما بوده باشد و زودتر همسر شما هم ویزایش را بگیرد.ومنم مطمئنم همه به زودی کلییرمی شوند.Smile
تشکر کنندگان:
We regret to inform you that this case is still pending due to an ongoing administrative review. We will post the case number at our website, once it is completed.

ای بابا من هنوز گیرم!!!!!Sad(
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان