کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
علی عزیز مثل همون روزی که رفتی واسه مصاحبه ...باید
تا قبل از ساعت 10 صبح اونجا باشی و برگه آبی رو به افسر دم در سفارت نشون بدی که بتونی بری داخل ...
بعد هم که بهت یه کارت کوچیک آبی میدن و میگن فردا 2 به بعد بیا
فرداش هم که رفتی 1.30 اونجا باش بعد دوباره کارت رو نشون میدی و میری داخل سفارت همون سالنی که مصاحبه داشتی...بعد دیگه اسمها رو میخونن و پاس و پاکت زرد رو بهتون میدن همین ..
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان: ali1339 ، sharooz
یادش بخیر . زمانی کلیرنس گرین کارد 2009 رونقی داشت الان نهایتا روزی 3-4 تا ارسال داره .
کم کم همه کلیر میشید ولی مهاجرسرا یادتون نره .
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
تشکر کنندگان: matrix
ولی خیلی خوشحالم که تقریبا همه بچه ها کلیر شدن فقط چند نفر موندند که فکر میکنم
آقای تهرانیپور-matrix-mahkam-great عزیز باشن
ایشالا همین هفته این دوستان هم کلیر میشن
ولی بچه ها پارسال تا 25 سپتامبر بچه های 2008 منتظر بودن امسال جریان چیه؟؟ انگارپروسه 2009 رو دارن زود تموم میکنن
تشکر کنندگان: tehranipoor ، matrix ، tomi_ft2000 ، great
انکارا Last Update: August 21, 2009 .
کسی کلیر شده ؟
تشکر کنندگان:
elham نوشته: ولی خیلی خوشحالم که تقریبا همه بچه ها کلیر شدن فقط چند نفر موندند که فکر میکنم
آقای تهرانیپور-matrix-mahkam-great عزیز باشن
ایشالا همین هفته این دوستان هم کلیر میشن
ولی بچه ها پارسال تا 25 سپتامبر بچه های 2008 منتظر بودن امسال جریان چیه؟؟ انگارپروسه 2009 رو دارن زود تموم میکنن

سلام
یعنی همه بچه های مهاجر سرا پارسال کارنت شدن ویزا گرفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ غیر از 2 نفر ؟
تشکر کنندگان:
فقط از دوستان 2008 یکی 2 نفر واز 2009 هم فعلا 1 نفر به خاطر تاریخ تولد رد شده
و یکی از دوستان 2009 هم که همراه پدر و مادرش برنده شده بود متاسفانه به دلیل اینکه هنگام مصاحبه 21 سالش تموم شده بود بهش ویزا ندادن و فقط پدر و مادرش ویزا گرفتن
تشکر کنندگان: sniffer
آخی بیچاره چقدر بد شانس بوده اون که به دلیل سنش رد شده Big Grin .
ولی روحیش بالاست و یکی دیگه از بچه ها مهاجرسرا هم همین مشکل رو داشت .
تشکر کنندگان: matrix
سلام من s.setareهستم من نتونستم با password قبلی وارد بشم بنابراین چند روزی غیبت داشتم

منم کلیرینسم هنوز نیومدهSad من را یادتون نره
2 روز پیش جواب mail اومد که در آن نوشته بود your case is pending ،برای اولین بار بعد از 5 ماه این لغت pending را به کار برده به نظرتون بهتره یا بدتر؟
تشکر کنندگان:
ستاره عزیز به زودی پروسه شما کامل میشه نگران نباش این جواب رو سفارت به همه اونهایی که هنوز پروسه کلیرنسشون کامل نشده میده
تشکر کنندگان:
به قول انگلیسی‌زبان‌ها for the record باید بگم که من و همسرم ویزامون رو هم گرفتیم اما هنوز توی سایت علامت ستاره مربوط به کلیر نشدن همسرم وجود داره. خودشون توی ای-میل به من گفتن که همسرت هم کلیر شده و بیاین ویزا بگیرین. گفتن که بعداً علامت ستاره حذف می‌شه که هنوز نشده!
تشکر کنندگان:
خیلی‌ ممنون الهام جان. ما همیشه به سفارت که ایمیل میزدیم ۲-۳ ساعت بعد جوابمونو میدادن الان یک هفته است که جواب هم ندادن. خیلی‌ پروسه پر استرسی است برای ما..... من یک نفر از دوستام پارسال آگوست مصاحبه داشت و کلیرنسش نیومد و کیسش باطل شد. برای همین خیلی‌ نگرانم البته این تنها موردی بود که من دیدم ولی‌ این موقع‌ها آدم همش نگران میشه دیگه
تشکر کنندگان:
MAHKAM عزیز با سفارت حتما از طریق ایمیل در تماس باش
کاراشون مشخص نیست که...کلیرنس همسر من اومده بود و به ما از طریق ایمیل گفتن میتونید بیایید واسه گرفتن ویزا ولی بعد از چند روز شماره ما تو سایتشون اعلام شد و دقیقا همون روزی که UPDATE کرد و شماره ما کلیر شد بیتا عزیز پاس همسرم رو برد سفارت و ویزاش رو گرفت .
تشکر کنندگان:
مثبت فکر کنید حتما کلیر میشید.
ستاره عزیز امیدوارم هر چه زودتر کلیرنس شما هم مثل خیلی از دوستان اعلام شه .
تشکر کنندگان:
كوالا لامپور مصاحبه داشتم
افسر گفت ويزا يك ماهه حاضر ميشه
پنج ماه و نيمه كه منتظرم
مجبورم كردن فرم DS-157 و DS-158 پر كنم
با بدبختى شغل پيدا كرده بودم كه از دست رفت
...
همين
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان،

از بچه هائي كه براي گرفتن ويزا به ابوظبي رفتن ميتونن بگن سفارت چه روزهائي باز است يا به عبارت ديگر بهترين زمان ايام هفته براي رفتن به سفارت كي است؟
با تشكر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان