2009-08-22 ساعت 11:39
يك سوال ديگه هم داشتم.پس از كلير شدن شماره كيس ،ماكزيمم چقدر فرصت براي مراجعه به سفارت و گرفتن ويزا داريم؟
با تشكر
با تشكر
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس گرین کارد 2009
|
2009-08-22 ساعت 11:39
يك سوال ديگه هم داشتم.پس از كلير شدن شماره كيس ،ماكزيمم چقدر فرصت براي مراجعه به سفارت و گرفتن ويزا داريم؟
با تشكر
2009-08-22 ساعت 13:07
من همیشه فکر میکردم که کسانی که در سفارتهای غیر از ابوظبی و آنکارا مصاحبه دارن، راحت تر ویزا میگیرن اما ظاهراً اینطور نیست....ما تصمیم داریم که اگر تا اول سپتامبر کلیرنسمون نیومد یه نامه بنویسیم به سفارت و وزارت خارجه و شرایط رو توضیح بدیم و بگیم که ما این همه پول و انرژی گذاشتیم و هیچی نشده و یک فکری بکنید به حال ما البته با همون تواضع خاصی که لازم هست. اگر کسی دوست داشت به من بگه و من نامه رو میفرستم امضا کنین که چند کیس باهم باشه، البته امیدوارم تا اون موقع کلیرنس همه بیاد
تشکر کنندگان: sharooz ، matrix ، tomi_ft2000
2009-08-22 ساعت 13:41
mahkam نوشته: من همیشه فکر میکردم که کسانی که در سفارتهای غیر از ابوظبی و آنکارا مصاحبه دارن، راحت تر ویزا میگیرن اما ظاهراً اینطور نیست....ما تصمیم داریم که اگر تا اول سپتامبر کلیرنسمون نیومد یه نامه بنویسیم به سفارت و وزارت خارجه و شرایط رو توضیح بدیم و بگیم که ما این همه پول و انرژی گذاشتیم و هیچی نشده و یک فکری بکنید به حال ما البته با همون تواضع خاصی که لازم هست. اگر کسی دوست داشت به من بگه و من نامه رو میفرستم امضا کنین که چند کیس باهم باشه، البته امیدوارم تا اون موقع کلیرنس همه بیاد فکر خوبیه، ما هم هستیم.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008) کنسولگری: آنکارا تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009 تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
2009-08-22 ساعت 14:52
mahkam نوشته: من همیشه فکر میکردم که کسانی که در سفارتهای غیر از ابوظبی و آنکارا مصاحبه دارن، راحت تر ویزا میگیرن اما ظاهراً اینطور نیست....ما تصمیم داریم که اگر تا اول سپتامبر کلیرنسمون نیومد یه نامه بنویسیم به سفارت و وزارت خارجه و شرایط رو توضیح بدیم و بگیم که ما این همه پول و انرژی گذاشتیم و هیچی نشده و یک فکری بکنید به حال ما البته با همون تواضع خاصی که لازم هست. اگر کسی دوست داشت به من بگه و من نامه رو میفرستم امضا کنین که چند کیس باهم باشه، البته امیدوارم تا اون موقع کلیرنس همه بیاد من هم موافقم ولي مطمئني تاثيري داره ؟ بهر حال من هم مي خواستم همچين پيشنهادي بدم يا مثلاً اگه كسي بتونه تو آمريكا از سازماني يا اداره اي برامون پيگيري كنه، امكان همچين كاري هست؟؟
Hope Never Die
شماره کیس: ***31 تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008 کنسولگری:abudhabi تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008 تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:31 may تاریخ مصاحبه:14 july دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
2009-08-22 ساعت 15:51
پیشنهاد خوبیه ,به امتحانش می ارزه
شاید این پیشنهاد وپیگیری کمکی به همه باشه و شیوه ایی هم برای سال بعدی ها...
2009-08-22 ساعت 16:07
SAHAND نوشته: يك سوال ديگه هم داشتم.پس از كلير شدن شماره كيس ،ماكزيمم چقدر فرصت براي مراجعه به سفارت و گرفتن ويزا داريم؟ سلام چند صفحه قبل جواب داده شده دوست عزيز 30 سپتامبر
2009-08-22 ساعت 22:24
اصلا مطمئن نیستم که تاثیر داره ولی فکر میکنم اگه امتحان کنیم چیزی رو از دست نمیدیم... من فکر نکنم کسی غیر از خودمون که منتظریم بتونه پیگیری کنه و من کانادا زندگی میکنم.من نامه رو مینویسم تو این چند روز، توضیح هم میدم توش که ما میخوایم تا دیر نشده اگه میشه یه کاری بکنین برامون، بعد میفرستیم به سفارت مربوطه، کی سی سی، و وزارت خارجه. حالا خبر میدم بهتون ولی میگم امیدوارم که تا اون موقعه بیاد و همه راحت شیم.
تشکر کنندگان: tomi_ft2000 ، matrix ، sharooz
2009-08-22 ساعت 22:45
فکر خوبیه منم موافقم
2009-08-22 ساعت 23:29
مهکام عزیز
اگه ممکنه ما رو هم از متنش مطلع کنی قبل از ارسال ممنون میشم، و اینکه آیا هرکسی جدا بفرسته یا توی یک نامه به نام همه می فرستیم؟
Hope Never Die
شماره کیس: ***31 تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008 کنسولگری:abudhabi تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008 تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:31 may تاریخ مصاحبه:14 july دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
2009-08-22 ساعت 23:50
من حتما متنشو برای همه میفرستم، بعد همه امضا میکنیم با اسم و کیس نامبر باهم میفرستیم، فکر کنم تاثیرش بیشتر باشه دست جمعی، کپی هم میفرستیم به سفارت هأیی که فایلمونو دارن بررسی میکنن. خبر میدم به زودی
بچه ها صبر کنید پروسه خودش طی بشه ...ممکنه براتون مشکل ساز بشه این کار...
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
2009-08-23 ساعت 01:32
اين كار هيچ فايد ه اى نداره. من كليرنسم 1سال و 3ماه طول كشيد شوهرم 2 بار با كنگرس من ايالت اينجا هم صحبت كرد گفت كارى از دست كسى برنمى آيد اخه اين به امنيت داخلى امريكا مربوط ميشه و بايد اجازه بدهيد مراحل خودش را طى كنه.وكيلها هم ميگن حتى پرزيدنت هم نميتونه كارى كنه. حتما كليرنس همه تا قبل از 30SEP مى آيد فقط كمى صبير كنيد
2009-08-23 ساعت 01:34
البته ميگن بعد از يك سال شما مى تونين FBI را سو كنيد كه اين هم شرايط خودش را دارد
2009-08-23 ساعت 03:21
نمیدونم، ولی من فکر نکنم مشکل ساز بشه، فقط ممکنه هیچ تاثیری نداشته باشه...سؤ هم نمیکنیم چون حقی به ما ندادن که بخوان بگیرن ازمون فقط التماس میکنیم
2009-08-23 ساعت 10:30
دوستان منتظر
منم با تصمیمتون موافق نیستم و فکر میکنم حرکت درستی نیست. یکی از دوستان من که دنبال کارهای خواهرش بود البته چند سال پیش. میگفت هزار تا آشنا جور کردم و خودم رفتم و اومدم و به هر در زدم گفتم یه پروسه ایه که باید طی بشه برای بعضی طولانی تر میشه و کاری از دست هیچ کس ساخته نیست تا این پروسه به پایان برسه. هیچ حرکتی نکنید منتظر باشید میاد. منم نظرم اینه که شما حالا این هفته رو هم حساب نکنیم یکماه فرصت دارید. تا هفته آخر صبر کنید و زمان بدید. اگر جوابی نیامد اونوقت مستقیم برید سفارت. این مطلب رو کسی به من گفت که خودش در راه سفارته و کارارو انجام میده. گفت اگر تا یکی دو هفته آخر سپتامبر نیومد با پاس برید سفارت. اینم شنیده منه و سندیتش رو نمیدونم. اما هنوز فرصت برای انتظار هست.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009 دریافت ویزا: روز مصاحبه دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009 ورود به آمریکا: Sep 7, 2009 خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد. تشکر کنندگان: matrix
|