کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
1. اولا Regret معنی جالبی نداره.(sadness that you feel about something, especially because you wish it had not happened)
2. پس شما هم خدمتت مشکل داره .
3. در ضمن افسره اخرش ارم 3 تا سوال کرد.
------------------------------------
1. چرا مجردی؟ 2. خدمت کجا بودی؟ 3.کارت چیه؟
تشکر کنندگان:
pesar نوشته: 1. اولا Regret معنی جالبی نداره.(sadness that you feel about something, especially because you wish it had not happened)
2. پس شما هم خدمتت مشکل داره .
3. در ضمن افسره اخرش ارم 3 تا سوال کرد.
------------------------------------
1. چرا مجردی؟ 2. خدمت کجا بودی؟ 3.کارت چیه؟

این regret رو به همه میگن تا جایی که من شنیدم از بچه ها پس اونقدر هم بد نیست و تازه بعدش هم میگه مرور اداری در حال پیشرفت، پس معنیش خیلیم منفی نیست!
در مورد این سوالا فقط آخریو ازم پرسید و خدمت هم که تو فرمها دیده حتما ولی نپرسید چرا مجردی!!!
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان:
یه فکری. از اونجایی که ما ایرانیها از استعداد های خاص خودمون برخورداریم این دفعه بیایید تو ایمیل هامون هاچ مزشون کنیم به این ترتیب که تو ایمیل جوابی رو که دادن بشون برگردونیم شاید یه چیز جدید بگن
تشکر کنندگان:
من یه پیغام خیلی قدیمی رو جواب داده بودم که پاک کردم به جاش این رو نوشتم:

در مورد پوینت بد و این چیزها که گفتید: پوینت بد (!) اونه که یه حقیقتی رو کتمان کرده باشید. مثلاً نگفته باشید که خدمت کجا رفتید و غیره.
تشکر کنندگان: matrix
وای دوستان 2009 واقعا شرایطتون رو درک میکنم . از صمیم قلب می خوام که همه ویزاتون رو بگیرید .لطفا تا خبری شد به ما ها خبر بدید در مهاجر سرا و باور کنید استرس ما کمتر از شما نیست و واقعا خوشحال میشیم که خبر کلیر شدنتون رو بشنویم .
تشکر کنندگان: hbita ، s..setare
سلام به همه دوستان منتظر

امیدوارم به زودی همگی کلیر بشیدو ویزاتون را بگیرید.یکی از دوستان من دو سال پیش در انکارا مصاحبه داشت ولی چون اسپانسر نداشت بهش ویزا ندادن ولی اون ناامید نشد وروزهای اخر سپتامبر به سفارت رفت و با کنسول صحبت کرد و اون قانع کرد که خودش میتونه کار کنه و نیاز به اسپانسر ندارد. و ویزا گرفت. پس شما هم نگران نباشید و حتما روزهای اخر برید سفارت. موفق باشید.
تشکر کنندگان: s..setare ، tomi_ft2000 ، afshin
great عزیزبا سلام:

امیدوارمکه هرچه زودتر کلیربشی همین روزها منتظرباش شیرینی یادت نره
تشکر کنندگان: great
دوستان عزيز
كلمه regret در انگليسي اصلا كلمه بدي نيست .بلكه برعكس وقتي در پاسخ سئوالي ميخواهند مودبانه پاسخ منفي دهند اين كلمه را به كار ميبرند. در واقع پاسخ سفارت به سوال شما اين است .
ما بسيار متاسف هستيم كه هنوز پردازش كار شما در جريان است و تكميل نشده است ......
لذا از آن تعبير بد نبايد كرد .بسياري از دوستان كه الان كلير شده اند قبل از كلير شدن همين پاسخ را دريافت كرده بودند (از جمله اين حقير)
پس نااميد نشويد .موفق باشيد
تشکر کنندگان: matrix
ابوظبی با پاک کردن شماره های قبلی که ویزا گرفتن شماره زیر رو هم اعلام کرد
2009as35011
کسی نبود!!؟؟
Hope Never Die

تشکر کنندگان:
بچه ها
یک سوال، اگه تا 26 سپتامبر جواب کلیرنس نیاد و ما بریم سفارت چی بهشون بگیم؟ اگه بگن هنوز نیومده ما چی بگیم؟ منظورم اینه که طوری صحبت کنیم که ویزا رو بدن بهمونSmile
Hope Never Die

تشکر کنندگان:
عجب اوضاع بدی. روحیه دادن هم انگار جواب نمی ده
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز با کمال احترام خودم را بازنده اعلام می کنم. خاک شدم.
تشکر کنندگان:
آخرین جواب سفارت-

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

دوستانی که میگن بریم سفارت - چی بگیم - کاری نمی شه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:
نمیگم جواب خوبی بهتون دادند ولی جواب بدی هم ندادند...از چی ناراحت شدی؟
تشکر کنندگان:
حتما" موفق میشین ، درسته استرس زیادی رو داشتین ولی در عوض کلیر رو که بگیرین چه مزه ای داره!
ما هم دعا میکنیم زودتر نتیچه کلیر بیاد ولی بشرطی قول بدین یک سفرنامه کامل بنویسین و ما رو یادتون نره (مثل بعضیا)!
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان