کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس گرین کارد 2009
دوستان من یه کوچولو انگلیش حالیم میشه از متن نامه بذ میاد as soon as یعنی بمحض اينکه جوابش بیاد در سایت اعلام میکنن و یعنی فعلا هیچ.
اگر کسی مایله من ترجمه متن رو هر چند میدونم همه میدونید و خیلی سادست بذارم .
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
تشکر کنندگان:
لطفا دوستان منتظر کلیرنس لاتاری 2009 بیان اینجا ، اسمشونو بگن (مثلا ستاره و تومی و ماتریکس) و بگن حدود شمارهاشون چنده. بعد از هم می خوایم که دستامونو به هم بدیم و تا روز اخر همین جا دائم در تماس باشیم. این فشار خرد کننده هست. ابوظبی از فردا تعطیل میکنه تا 4شنبه بعد! و بعد از اون فقط یه هفته میمونه.
این فشار خرد کننده هست
تشکر کنندگان: tomi_ft2000 ، matrix ، afshin ، s..setare ، amairmonre
pesar نوشته: آخرین جواب سفارت-

According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site (http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html). Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.
I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

دوستانی که میگن بریم سفارت - چی بگیم - کاری نمی شه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخه ما نفهمیدیم بریم یا نریم!!؟؟ اینم که نگفته ممکنه نیاد همش میگن وقتی جواب اومد بیاین بگیرین ولی نمیگن جواب کی میاد!!! گرفتن ما رو فکر کنم!!! من که در هر حال بلیت گرفتم میرم تا خدا چی بخواد.
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
تشکر کنندگان:
great عزیز
فشاری که به شما میاد خیلی خردکننده تره و من شخصا درک می کنم، ولی بهر حال باید طاقت آورد هرچند من امضام تغییر کرده!!!
من 62 روز پیش مصاحبه داشتم و بقیه اطلاعاتم که هست تو امضا و حتما هفته آخر ابوظبی هستم شما هم حتما بلیت بگیر اگرم نمی تونی بیای
مایل باشی من می تونم پاسپورتت رو ببرم و ایشالا با ویزات برگردمSmile
حالا ما که کاری نمی تونیم بکنیم جز اینکه دعا کنیم و امیدوار باشیم پس شما هم همین کارو بکن.
Hope Never Die

تشکر کنندگان: great
من با اینکه کلیرنسم اومده، اما هنوز برای همهٔ شما استرس دارم، کاملا می‌‌فهمم که چقدر اوقات سختی رو میگذرونین، اما امیدوار باشین، پارسال خیلی‌‌ها روز آخر کلیر شدند...بلیط بگیرین، اگر هم فکر می‌کنین خیلی‌ خرج زیادیه ۲ نفر داوطلب بشن پاسپورت همه رو ببرن، هزینه رو هم تقسیم کنین، می‌‌ارزه جدی جدی...امیدوار باشین، به ما هم روزی که جواب دادن هنوز پندینگ هست، همون روز اومد بنا بر این امیدوار باشین....
تشکر کنندگان: tomi_ft2000
اینو توی سوالات متداول صفحه سفارت ابوظبی دیدم:

Q: When I was at the Embassy they told me it would take about 4 to 6 weeks for the administrative process. It has been more than 60 days and my number has not shown on the web site.

A: We cannot predict the time frame that each case might take. Some can be ready in one week, and some take more than 6 weeks. We can only send a reminder every 60 days to expedite the process.

اینطوری که خودشون میگن بعد از 60 روز reminder میذارن که کیس سریعتر انجام بشه، راست و دروغش پای خودشون!!
معلوم نیست برای great چند تا reminder فرستادنBig Grin
Hope Never Die

تشکر کنندگان: great ، amairmonre
بچه ها جواب جدید به من دادن:
Sir

The administrative processing is still pending.

Please check again in few days by email as 30 September 2009 is the last of DV 2009 program and then the program will be closed.

Thanks

نظر بدید لطفاً

فکر کنم یه جورایی غیر مستقیم داره میگه جوابا میاد!!!
Hope Never Die

تشکر کنندگان: amairmonre
خيلي جواب اميدوار كنندست matrix عزيز يعني يه خبرايى ميشه .
This Visa bulletin things killing me, waiting to comes current.
تشکر کنندگان: matrix ، amairmonre
خیلی خوبه منم فکر می کنم می خواد یه اتفاقاتی خوب!!بیفته
راستی بچه ها من خیلی دلم روشنه من بعید می دونم کلیرینسها نیاد
تشکر کنندگان: amairmonre
سلام. یه سوال ؟ آنکارا برای اسمهای جدیدی که اعلام کرده تا 25 وقت داده یعنی جمعه هم بخاطر ما می خوان کار کنن. اگه اینجوری باشه خیلی خوبه.
تشکر کنندگان:
من 28 ام آنکارام.
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
منم بالاخره این هفته ویزامو گرفتم
البته بار سوم از انکارا
دوستانی که رفته بودند و مشکل داشتند با وجود انقضا تاریخشون تا 30 ام میتونند مدارکشونو ببرند
به نظر من حتما کسانی که اسمشون در نیومده
حتما برای 29 30 ام اونجا باشند
چون یه سری از اسامی احتمالا روز اخر کلیر میشه
حواستون باشه مدیکال 6 ماه بیشتر باید دوباره انجام بشه
تاریخ انقضا ویزا هم 6 ماه از مدیکال هست
موفق باشید
تشکر کنندگان: matrix ، tomi_ft2000 ، s..setare ، tehranipoor ، amairmonre
هفت ماه از مصاحبه من میگذره و هنوز کلیر نشدم با توجه با اینکه جواب آزمایش بچه ها 3 روز طول میکشه و من هم یک دختر دارم اگر یکشنبه 27 سپتامبر بریم آنکار دیره یا نه؟
یک سوال دیگه سالهای قبل شده که کسی کلیر نشه؟
اعصابم کاملا" خراب شده.

2009AS10sss
تشکر کنندگان:
Dear Jahan
درست فكر كردي و بايد 72 ساعت براي (TB=Skin Test)دخترت وقت كنار بذاري و 5 شنبه هم ازمايش از دخترتون رو قبول نميكنند بخاطر اينكه جواب ازمايش به 1 شنبه مي افته كه تعطيله(البته در انكارا و مطب دكتر اونكان) در نتيجه بايد خيلي درست محاسبه كني كه مثلا 2 شنبه ازمايش بدي و 5 شنبه جواب ازمايش دختر تون رو دريافت كنيد و خودتون كه 1 روزه كارش تمومه ولي حتما دوباره واكسن Td , MMR براي خوىتون و واكسن MMR براي دخترتون بديد تو كارت واكسنتون بزنند بخاطر اينكه حتما باز اون دكتر اونكاني(يا بهتره اسمشو بذاريم دكتر واكسني) كه من ميشناسم دوباره همه واكسنهايي كه 6 ماه قبل خودش زده دوباره به همتون خواهد زد
راستي Great عزيز و ساير دوستان منتظر كلرينس به قول امريكايي ها HOPE NEVER DIE SO DON'T GIVE UP NEVER EVER BECAUSE YOUR FINALLY WE'LL WIN NO DOUBT BE SURE 100%
موفق باشيد
GOD BLESS YOU ALL
تشکر کنندگان: hbita ، s..setare ، matrix ، great
بچه های آنکارا رفتن شد 22 یا 28 ام. برگشت چی برای خریدن بلیط؟ (البته با ویزاهای گوگولی مگولی) - در ضمن به 2 نکته زیر توجه کنید.

The Embassy will be closed on Monday, September 7, 2009 for Labor Day and on Monday-Tuesday, 21-22 September, 2009 for Ramadan Holiday. Please make your travel arrangements accordingly.
....................................................................
The Embassy, Consular Section in Ankara will be closed on Thursday, October 1st and Thursday, October 29th for Iranian applicants under administrative process status. Please make your travel arrangements accordingly.

مرجع : http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان