کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال مهم مربوط به مدارک اسپانسر
maryam k نوشته: سلام ممنون از delphy و amirbkucdc
همون طوری که delphy گفت این فرم نیاز به نوترایز نداره من تو همون سایتی که گفتم خوندم.
ولی با اسپانسرم صحبت کردم گفت نوترایز میکنم و می فرستم.الانم 5 روزه که فرستاده.تنها مشکلم الان اینه که social securityshoننوشته یعنی تو فرم W2چهار رقم اخرشو حذف کرده ولی من با ذکتر ناصریان که صحبت کردم گفت مشکلی نیست.

CASE number 2009AS12XXX

دوستان عزیز
من باید برای مصاحبه با همسرم برم ابوظبی و مرتب همه موارد مربوط به اسپانسر رو پیگیری میکنم و وجه اشتراکهایی بین حرفها هست، اما تناقض هم هست.
میشه لطفاً اون دوستانی که رفتن مصاحبه بطور دقیق بگن مدارک اسپانسر چی بردن؟
همه تا اینجا میدونیم که:
1- فرم I-134 رو باید برای برنده اصلی پر کنن که نفرهای همرام هم توش قید میشن و دیگه نیازی به ارسال فرم بیشتر برای همراه ها نیست. درسته؟؟
2-امسال اسپانسر میتونیه فرم I-134 رو نوترایز بکنه و میتونه نکنه. درسته؟؟
3- کپی آخرین برگه مالیاتی اسپانسر رو باید ببریم. کاری روش انجام نمیشه (مثل نوترایز کردن یا ...). درسته؟
4- یک پرینت از حساب بانکی یا کپی اوراق سهام یا سند مالکیت از اسپانسر باید ببریم. درسته؟؟

اما اینها رو نمیدونم:
5- فرمهای 1040 و W2 چی هستن؟ باید تکمیل و ارسال بشن و ببریم؟ کدومشون؟ جایی باید به تایید برسن؟ (در نامه دوم سفارت آنکارا که چیزی نگفته، هرچند که ما باید بریم ابوظبی و کل صفحات نامه امسال رو ندارم)؟؟
6- ایا اصل پرینت بانک اسپانسر با مهر تایید بانکش باید برامون بیاد؟
7- نمیدونم که حداقل درآمد سالیانه، مقدار موجودی و بالانس سالیانه در پرینت حساب بانکی اسپانسر برای اسپانسری 2 نفر چقدر باید باشه؟
8- نمیدونم اگر کپی اوراق سهام یا سند مالکیت از اسپانسر (بجز اصل پرینت بانک که ممکنه نخواد یا نتونه یا توش پول نداره که بده) رو برام بخواد بده باید اونها هم تایید بشن یا نه ؟؟ کجا؟
9- تکلیف نوشتن social security No چیه؟ میتونه اطلاً ننویستش؟ میتونه 4 رقم آخر رو ننویسه؟ باید کامل بنویستش؟ در فرمهای1040 و W2 (که نمیدونم چی هستن و در نامه های سفارتها هم نیست) بنویسه؟!!؟؟
10-کپی سیتیزن شیپ اسپانسر رو باید ببریم یا نه؟ یکی از دوستان گفته بود که اسپانسرها اصلاً مجاز به دادن کپی از آن نیستند.

درآخر ممنون میشم یکی از دوستان برام کل صفحات نامه دوم امسال از سفارت ابوظبی رو بذاره.

سپاس و بدرود
شماره کیس همسرم: **2009AS 26,9
دریافت نامه اول: May/2008
دریافت نامه دوم: May/2009
مصاحبه: 2009 ,June 28 - ابوظبى
کلیرنس: بدون چک - روز مصاحبه
گرفتن ویزا: 2009 ,June 29
ورود به آمریکا: 2009 ,Sep. 7
تشکر کنندگان:
Exclamation 
سلام

پزینت حساب بانکی اسپانسر ،یا سند مالکیت هم مگه می خواد؟
من اسپانسرم مدارک را فردا پست می کند !!!! اگر می خو اهد بهش بگم

غیر مواردی که بالا گفته شده دیگه چه چیزی لا زمه؟
من خیلی وقت ندارم
تشکر کنندگان:
سلام

اگه میشه جواب سوال منو بدید؟Sad
مخصوصا افرادی که انکارا مصاحبه داشتند
مرسی.............
تشکر کنندگان:
اسپانسر من فرم I-134 را مستقیما به ترکیه می فرستد. آیا باید case number من را بالای فرم I-134 بنویسد یا نه ؟
تشکر کنندگان:
سلام
بله باید بنویسه حتما

کیس نامبر:2009AS12XXX
تشکر کنندگان:
سلام
من هنوز مصاحبه نشدم
ولی فکر کنم اگر پرینت حساب بانکی یا سند مالکیت که نشانگر داراییهای اسپانسر شماست برایتان پست بشود طبعا بهتره
موفق باشید!
تشکر کنندگان:
من آنکارا مصاحبه شدم و لازم نمی دونم که اسپانسر بخواد مدارک بانکی و مالکیت رو بفرسته . و فکر می کنم اگه مدارک بانکی و مالکیت اموال مربوط به خودتون رو ببرید خیلی بهتر و تاثیرگذارتره.همونطور که همه دوستان عزیز و پیشکسوت گفتند فقط مدارکی که از شما می خوان رو ارایه کنید نه کمتر و نه بیشتر. امیدوارم موفق باشید!
تشکر کنندگان:
سلام اقا بهزاد شما اسپانسر داشتید یا مدارک مالی خودتون رو بردید؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
تشکر کنندگان:
امسال مثل اینکه بابت اسپانسر کمتر گیر میدن. خیلی جاها مخصوصا تو Immigration Portal اغلب ملت با اسناد مالی خودشون موفق شدن...
تشکر کنندگان:
من یه جایی خوندم که در فرم i-134 باید کیس نامبر نوشته بشه. این درست است یا نه؟
تشکر کنندگان:
بله...در فرم راهنما قید شده که گوشه بالای سمت راست باید کیس نامبر درج بشه

موفق باشیدCool
تشکر کنندگان:
سلام در لینک زیر :
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3730.html

نوشته شده که:
Important Note: Form I-134 is not acceptable, and cannot be used in place of
the appropriate I-864 form(s) listed above

بالاخره کدوم فرم؟؟؟
تشکر کنندگان:
برای برندگان لاتاری گرین کارت تنها فرم I-134 قبول بوده و هست و هیچ گاه فرم دیگری برای اسپانسر شیپ معتبر نمی باشد.

ابتدای نوشته های لینکی که خودتان فرستاده اید دوباره بخوانید:
The Affidavit of Support is legally required for the petitioning sponsor for many family-based and some employment based immigrants to show the intending immigrant will have adequate means of support, when planning to immigrate to the U.S. The purpose of the process is to prove that the intending immigrant
شماره کیس: 2008AS4xxx
دریافت اولین نامه: Mar/2007
دریافت نامه دوم: Nov/2007
مصاحبه: Dec/2007
آمدن کلیرنس : Feb/2008 - (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: Apr/2008
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
تشکر کنندگان:
ممنون از باسختون

شما الان آمریکا هستین؟

چه خبر از اونجا؟؟
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز حقیقتش این که ما در تاریخ 26 اسفند مصاحبه داریم و بلیط قطار هم که رزرو کردیم در تاریخ 15 اسفند هست (چون بلیط هواپیما پر شده بود) الان اسپانسر ما در ایران هست و می خواد که 2 اسفند تازه به امریکا برگرده و فرم ها ما رو بره محضر نوترایز کنه حالا از شا دوستان چند سوال دارم؟؟؟؟؟
1.اگه ایشان این فرم ها رو دیر بفرسته ما چی کار کنیم چون فکر کنم تا به خواد این فرم ها به دست ما برسه خیلی زمان می بره؟
2.ایا می شه این فرم ها رو مستقیما به سفارت امریکا در انکارا بفرسته؟
3.ایا میشه الان این فرم ها تو ایران رو امضا کنه و بده به ما (بدون نوترایز شدن) و ما فقط fax برگهای مالیاتی رو همراه خودمان ببریم؟

از هرکی در این رابطه اطلاعی داره خواهشن جواب بدید.
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان