کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال مهم مربوط به مدارک اسپانسر
سلام فرمهای جدید I-134نیازی به نوترایز نداره.فقط باید امضا بشه ،برگهای مالیاتی را هم fax بکنه.
تشکر کنندگان: mohammad_usa
دوست عزیز سلام
اصلا" نگران نباشید
اونطور که با خبر شدیم فرم I-134 جدید نیازی به نوترایز نداره اینو همینجا تو ایران امضا کنه و تحویلتون بده می مونه برگه مالیاتی که هم میتواند اسکن کند و از طریق ایمیل برایتان بفرستد هم از طریق فکس
اینهم فرم I-134 جدید که به نوترایز نیازی نداره

فایل‌های پیوست
.pdf   I-134 new.pdf (اندازه 113.23 KB / تعداد دانلود: 548)
تشکر کنندگان: mr.amir
دوستان عزیز مرسی که جوابهای خوبی دادین ولی جسارتا میشه 100 در 100 اطمینان داشت که فرم های
جدید i-134 نیاز به نوترایز نداره.(ایا در جایی نوشته)
واقعا ممنون که همراهی می کنید
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان:
فرم جديد I-134 هم احتياج به نوتارى دارد .
تشکر کنندگان:
???????????????????????
از شما هم ممنون salam جان
ولی واقعا من گیچ شدم چیکار کنیم؟
چون ما واقعا وقت نداریم...........
ما در تاریخ 26 اسفند مصاحبه داریم و بلیط قطار هم که رزرو کردیم در تاریخ 15 اسفند هست (چون بلیط هواپیما پر شده بود) الان اسپانسر ما در ایران هست و می خواد که 2 اسفند تازه به امریکا برگرده و فرم ها ما رو بره محضر نوترایز کن می ترسم وقت نشه که اونارو برای ماپست کنه و ما در راه ترکیه باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
تشکر کنندگان:
با سلام
از 2 اسفند تا 26 اسفند وقت زیادی است . بهتر است فرم را نورتارایز کنه و برگه های مالیاتی را هم براتون بفرسته .؟ کپی را اول برای تکمیل پرونده و اصلش را پست کنه سفارت یا برای شما روز مصاحبه ارایه کنید .
برگه آی 134 من را نورتارایرزکرده و برام فرستاده شده و برگه مالیاتی رو قرار ه فکس کنه و اصل هر دو تا رو برام بفرستند . موفق باشید .
وقت کافی دارید .استرس نداشته باشید .24 روز زمان زیادیه...
تشکر کنندگان:
سلام
نگران نباشید اگر 2 اسفند اسپانسر شما میره US زمان کافی برای تمام کارها دارد.فقط بگید مدارک را DHL یا TNT کنه نهایتا 10 اسفند به دست میرسه.
نگران نباشید
توکل بر تو ای خدای مهربان
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
اسپانسر ما هم فرمها را نوتارایز کرده بود .اسپانسر شما وقت لازم را برای اینکار دارد .
پست dhl ظرف 3-4 روز بسته شما را میرساند.
تشکر کنندگان:
سلام اگر با دقت دستورالعمل فرم جدید I-134را بخونین دقیقا اطمینان پیدا میکنین که نیازی به نوترایز شدن ندارد شک نکنید یکی از بچه ها هم جدیده را بدون نوترایز برده و هیچ مشکلی پیش نیامده.اصلا جای نوترایز نداره.
تشکر کنندگان:
سلام
همونطوری که sa2 گفت فرم های جدید به نوترایز نیاز نداره یکی از بچه ها که idish هم یادم نیست همین 10 روزیش رفته بود مصاحبه با همین فرم های جدید که نوترایزم نکرده بود و ویزاشو گرفته بود.نگران نباشید
تشکر کنندگان:
از همه شما دوستان عزیز که دلسوزانه جواب من رو دادید واقعا سپاسگذارم انشا الله همگی موفق بشید
تشکر کنندگان:
سلام

بله درسته من همين الان سايت IMMIGRATION را چك كردم
فرم I-134 ، نوتارى نميخاد
تشکر کنندگان:
ببخشید می تونید ادرس این قسمت از سایت IMMIGRATION رو برای دوستان و من بزارید تا ما هم مطلالعه کنیم .
ممنون
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز این سایت
http://www.uscis.gov
در این سایت در قسمت فرم ها این نوشته شده برا فرد اسپانسر:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD
لطفا برید بخونید و نظر بدید
For this reason, it is not necessary to sign Form I-134 before a notary, nor to have your signature notarize after you sign it
تشکر کنندگان:
سلام

منم گیج شدم بالاخره باید نوترایز بشه یا نه؟؟ من 1 وبسایت دیگه هم دیدم که نوشته احتیاج نداره. اینم لینکش:

http://www.path2usa.com/immigration/reso...elines.htm

با رنگ قرمز هم نوشته Note: No need to notarized
شماره کیس: 2009AS17XXX
نامه قبولی: 08 6th May
ارسال فرمهای سری اول: 9th Jun 08
کارنت: 9th Feb 09
نامه دوم: 09 20s Mar از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: 09 31st Mar
مصاحبه: 09 14th April
کلیرنس و ویزا: 09 31st Aug (پس از 130 روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: 09 16th Nov
دریافت گرین کارت: 09 22nd Dec
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان