موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوستان
لطفادوستانی ک درایران کارمالی وحسابداری انجام دادندوبه ایالتی درامریکامهاجرت وکاری پیداکردند لطفاراهنمائی کنندچگونه واگرممکنه نمونه رزومه ای که دارندرا
پیام خصوصی برای بنده بفرستندمتشکرم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
موضوعی که به این تاپیک بی ارتباط نیست و برای اشنایی بیشتر با حقایق کار و دستمزد در کورپوریشنهایی که اکثرا اولین مقصد کاری بیشتر نو مهاجران هست.
10 شرکتی که کمترین دستمزدها را برای کارهای معمولی و نیمه معمولی میپردازن.
http://finance.yahoo.com/news/ten-compan...23979.html
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
با وجود اینکه میسیز تو این لیست هستش ولی بازم بستگی داره.
یکی از نزدیکانم اونجا کار میکنه، با هشت و نیم شروع کرد و بعد از چهار ماه داره منتقل میشه به بخش که دستمزد ساعتیش ۹ خواهد بود به علاوه ی پورسانت ۳درصدی از فروش.
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان كسي در مورد كار طراحي داخلي يا مدلينگ 3d و همينطور گرافيك اطلاعاتي داره ؟ تو سن فرانسيسكو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر کسی اطلاعاتی راجع به معادل سازی مدرک داروسازی فارق التحصیلان خارجی داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-12 ساعت 21:47)hsm نوشته: سلام دوستان من تو ایران راننده باری هستم ایا آمریکا این کارو میشه انجام داد و درامدش چقدره و و ایا من برای خودم اونجا میتونم یه کامیون بخرم و اگه بشه کامیون از خودم باشه چقدر میتونه درامد داشته باشه و قیمت متوسط یه کامیون کانتیر بر چقدره وایا اونم مثل خانه بهتره که قسطی خرید یا نه و مالیاتش چقدره وچقدر از بدو ورود زمان لازمه تا به من اجازه رانندگی در اونجا داده بشه در ضمن من از تولید عسل وزنبورداری هم سررشته دارم این کار را اونجا میشه انجامش داد وایا اونجا مکان لازم برای اینکار به چه صورت است و چقدری سرمایه لازمه ودرامدش چقدره خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه
سلام دوست عزیز
بله در امریکا این کار خیلی هست و درامد بسیار بالایی هم داره.
اما فکر میکنم باید اینجا امتحان بدید. اما این شغل خیلی طرفدار داره با حقوق بالا
موفق باشید
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 21:13)حاجی مرتضی نوشته: سلام.میخواستم بدونم اونجا شرایط سختی کار چگونه هست؟ چون خیلی شنیدم اونجا پوست آدمو میکنن از بس از آدم کار میکشن. ضمنا میخواستم بدونم درآمد مثلا کسی که تو یک سوپر مارکت کار میکنه یا تو آشپزخانه رستوران چقدره؟؟؟؟ ممنونم.
سلام
ببین اینجا 8 ساعت کار به معنای واقعی یعنی 8 ساعت کار
نباید گوشی به دست باشی و کار شخصی انجام بدی. 2تا وقت 10 دقیقه ای استراحت داری و یک وقت نیم ساعته ناهار
پایین ترین میزان حقوق هم ساعتی 8 دلار هست.
موفق باشی
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من آرایشگرم براپیداکردن کارباید چطوراقدام کنم.
تشکر..