موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-03 ساعت 03:54)shahin_1359 نوشته: آيا واقعا اصلا نميشه يه مهاجر خودش با سرمايه خودش يا چند تا مهاجر با سرمايه هاي كوچيك خودشون و همكاري يه كار و كاسبي راه بندازن
كه هم از سود سرمايه اي كه ميذارن استفاده كنن و هم خودشون مشغول بشن؟ و اينطور مجبور نشن دست به هر كاري براي ديگران بزنن...
کار نشد نداره.
شما برای اینکه هر سرویسی به مشتری بدی و به اصطلاح بیزنس خودت رو داشته باشی، باید مجوزش رو بگیری.
مجوز گرفتن هم شرایط خودش رو داره. که قطعا قابل دریافته.
مشکلات هم همیشه هست. مثلا بعضی از کارها نیاز به مدرک مهارتی یا تحصیلی داره و فقط داشتن سرمایه گره گشا نیست مگه اینکه بخوای شریک و نفر برای هر مورد اضافه کنی.
مشکل اول شما در زمینه ای که درش تخصص دارید-معماری، تفاوت ساختمان ها در ایران و آمریکاست. اینجا همه چیز چوبه و ایران ابدا چوب ماده ی اولیه کار نیست. خب به نظر من عاقلانه اش اینه که شما مدتی برای کسی کار کنید و تجارب اون رو کسب کنید بعد که یاد گرفتید و خم و چم کار دستتون اومد اوقت سرمایه ی عزیزتون رو در معرض طوفان های ریسک قرار بدید.
اتفاقا من فکر نمی کنم مشکل سرمایه باشه. مشکل تجربه ی کاری است. بعد از دو سال کار ثابت شما می تونید از بانک وام بگیرید و بیزینس خودتون رو با سرمایه ی بانک راه بندازید. نیازی به پارتی و سفارش شدن نیست.
مثال عرض میکنم، یکی از بچه دنبال کار خیلی فلکسبلی بود که به این نتیجه رسید رانندگی لیموزین بکنه. مشکل خرید ماشین نداشت(قسطی- 5 ساله بدون بهره!) ولی مشکل پیدا کردن مشتری داشت. رفت که با و برای یکی از شرکت ها کار کنه و مسافر از اونابگیره. چند جا رفت، ولی بهش کار نمی دادن چون سابقه ی بیمه و رانندگیش در آمریکا از دو سال کمتر بود. در نتیجه منصرف شد.
من دوتا ایده دارم:
1. رستوران سنتی ایرانی با کیفیت. هم کیفیت در غذا و هم در سرویس و دکور. هدفت اصلیت هم مشتری های غیر ایرانی باشه.
2. نانوایی، سنگک و بربری برای مصرف ایرانی ها (مثلا در تگزاس و ایالت های همسایه. هنوز درصدی از نون لواش از کالیفرنیا وارد میشه و اونی که هست بد مزه ست. شیرینه!)
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینهی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رستوران غذای ایرانی خیلی عالیه دیروزم ی اقایی رو اخبار نشون داد در برزیل . ایرانی بود 17سالگی رفته برزیل الان با خانوادش رستوران غذای ایرانی داره خیلی هم فروشش خوبه البته دکور مغازه امروزی بود اما غذاها همه ایرانی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کار سیاه پیدا میشه مثلا توی پورتلند؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه در مورد کارش بیشتر توضیح بدین
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-21 ساعت 09:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-21 ساعت 10:06 توسط kamalir36.)
(2014-01-10 ساعت 14:05)naser. نوشته: سلام دوستان.
من آرایشگرم براپیداکردن کارباید چطوراقدام کنم.
تشکر..
سلام
اول باید امتحان ایالتی که در آن زندگی میکنید را قبول شوید سپس پیدا کردن کار آسان است. ضمنا قبول شدن در این امتحانات خیلی هم آسان نیست.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
من میخام درچندماهه آینده برای آمریکا اقدام کنم ولی از اصلیترین دغدغه هام بعدازورودبه آمریکا وپیداکردن یه خونه برا اجاره پیداکردن شغل هستش،چون توایران یکی از بزرگترین مشکلات جوونا هستش حالا نمیدونم تاچه حدبرا آمریکا هم صدق میکنه ؟؟؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-22 ساعت 10:59)pey.com نوشته: باسلام
من میخام درچندماهه آینده برای آمریکا اقدام کنم ولی از اصلیترین دغدغه هام بعدازورودبه آمریکا وپیداکردن یه خونه برا اجاره پیداکردن شغل هستش،چون توایران یکی از بزرگترین مشکلات جوونا هستش حالا نمیدونم تاچه حدبرا آمریکا هم صدق میکنه ؟؟؟
ببین دوست عزیز خیلی صادقانه بهت میگم
ممکنه مثل ما بعد از 11 ماه هنوز کار پیدا نکنی ، ممکن هم هست مثل یکسری از دوستان در عرض 2 یا 3 ماه بری سر کار خوب
من یکی که دیگه به شانس اعتقاد پیدا کردم که ما جز بد شانسا هستیم.
اما امیدوارم حالت دوم برای همه تازه واردین پیش بیاد و همتون زندگیاتون زود بیفته رو غلطک.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
کار سیاه یعنی کار کردن بدون داشتن مجوز کار و یا ویزای کار چون اگه جایی بخواین کار کنین باید مدرک شهروندی داشته باشین و SSN .
معمولاً کار سیاه با حقوق بسیار کم و شرایط دشوار همراهه!!!
چیزی مثل مهاجر های غیر قانونی ایران!!!
(2014-04-23 ساعت 17:44)pey.com نوشته: (2014-04-22 ساعت 11:02)pey.com نوشته: (2014-04-11 ساعت 17:34)aminsamba نوشته: سلام
کار سیاه پیدا میشه مثلا توی پورتلند؟
میشه بیشتر توضیع بدی که اصلا منظور از کارسیاه یعنی چی ؟؟
میشه بیشتر توضیع بدی که اصلا منظور از کارسیاه یعنی چی ؟؟
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County