موضوعها: 1
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-26 ساعت 10:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-08 ساعت 15:05 توسط shahram1347.)
(2009-10-25 ساعت 12:01)msnazi نوشته: من هم پیشنهاد می کنم شما فیلم جیمی وست وود (Jimmy Westwood) را ببنید تا کلی به این آدم ها که در 2500 سال پیش زندگی می کنند بخندید!! دوست عزیز تمدن و شهر نشینی در حال حاضر سه رتبه دارد: جهان اول، جهان دوم، جهان سوم.... خودتون می دونید رتبه ما کجاست. دیگه اگه ما 6000 سال قبل از میلاد مسیح هم برای شهروندامون فرهنگسرا داشتیم هم توفیقی نداشت. واقع بین باشید. یک بار به مترو برید و ببینید فرهنگ و شهرنشینی ما تو چه سطحیه! به نظر من داریوش و کوروش جد ما نیستند. جد جورج کبیر هستند که ندای آنها را شنید.
با درود
روي سخنم با دوستان گرامي چون usa.lover . rs232 و كاوشگر عزيز بود نه با شما عزيز جان، به دل نگيريد . بله در مترو هم رفتم و آنجا را ديدم ولي دليل نميشود كه همه رامحكوم كنيم .چه بسا بعضي اوقات هم آدم فرهيخته اي هم مثل شما دوست گرامي ام در دل همين مردم پيدا شود . من و شما هم عزيز جان فراموش نكنيم كه از دل همين مردم بيرون آمديم . خودمان را گول نزنيم و با واقعيت پيش برويم نه با رويا. خدمت شما عرض كنم داريوش و كورش جد ما نيستند ولي بنده براي آنها احترامي خاص قائل هستم نه به ديد اينكه آنها ايراني بودند بلكه به ديده يك انسانهاي والا مقام . در تاپيكهاي قبلي ملاحظه كنيد و ببينيد نظر بنده را نسبت به سخنان باراك اوباما در مجمع عمومي سازمان ملل ، آيا اين فرد آمريكائي هم در قرن گذشته زندگي ميكند ؟ همانطور كه به نظر شما دوست گرامي احترام قائل هستم .بنده در 2500 سال پيش زندگي نميكنم بلكه با واقعيت زندگي كرده و خواهم كرد .
[font=Arial] دستاني كه كمك ميكنند از لبهائي كه دعا ميكنند مقدس ترند . ( كوروش كبير )[/font]
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-26 ساعت 12:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-26 ساعت 12:43 توسط shahram1347.)
(2009-07-19 ساعت 14:31)usa.lover نوشته: اگه میشه کمکم کنید دوستان
من یه مشکل بزرگی که دارم اینه که اصلا نمیدوم چقدر پول باید با خودم ببرم! البته من تا 2 یا 3 دیگه میخواهم برم، ولی می خواهم از همین الان پولامو جمع کنم...
تو امضام یه مقدار توزیع دادم...پدرم بازنشسته آموزش و پرورش هست و حالا یه شرکت داریم که تقریبا ماهی 1.5 تا 2 تومان درامد داره و در آینده بهتر خواهد شد.
حالا به نظر شما حداقل چقدر باید پول با خودم ببرم؟
یه سوال دیگه هم دارم که خیلی خیلی مهم هست برام و اونم اینکه رشته تحصیلی من چه بازار کاری داره در آمریکا و کاریابیش چطوره؟
به خدا به هر دری زدم ولی نتونسم اطلاعاتی در این مورد پیدا کنم.
در ضمن اگه خدا بخواهد می خواهم با ویزای ازدواج برم ...اگر هم به دلایلی نشد با ویزای کار، البته اگه شانسمون زد لاتاری که دیگه هیچ!!!
با عرض درود خدمت دوستان گرامي جناب sua.lover و msnazi
با توجه به نظرات شما عزيزان خدمتتان عرض كنم كه اصلا نگران نباشيد . هر چه خدا خواست همان خواهد شد. دوستان اينقدر انرژي و يا بقولي سيگنال منفي به هوا پرتاپ و چشم و چال بچه هاي انجمن را زخمي نكنيد . از شوخي گذشته من يك پيشنهاد دارم و آن اينست كه الآن مدتي است با اين روش دارم كار ميكنم تا حرفةاي شوم . دوستان اگر ميشود سري به سايت قيمتها (http://www.gheymatha.com) و سايت پرشين فاركس زده تا از شيوه معاملات آنلاين برابري نرخ ارز ( forex ) بهرمند شويد. شايد پيش خودتان بگوئيد اين چه ربطي به هدف مهاجرت دارد؟ درست ميفرمائيد . الآن عرض ميكنم. اين دانش را بنده فعلا بصورت ابتدايي كلا در هفت جلسه ( يك روز در هفته) ياد گرفتم و فعلا بصورت آزمايشي و آنلاين دارم با آن كار ميكنم و هنوز حرفه اي نشدم. و سايل مربوط به آن شامل 1- يكدستگاه كامپيوتر يا لپ تاپ 2- داشتن حساب مستر كارت بين المللي 3- داشتن ارتباط اينترنتي 4- داشتن مهارت كافي در معاملات بين المللي و ديگر هيچ. ميدانيد چرا؟ چون با آگاهي از اين مهارت در هركجاي دنيا كه باشيم حداقلش اينست كه خرج و مخارج خودمان را بتوانيم در بياوريم ويا بعبارتي گليم خودمان را از آب بكشيم ( حال ترس از نداشتن شغل و بلد نبودن زبان و كسي را در آنجا نداشتن و ..... بماند). اينها را گفتم كه چون خودم زماني فهميدم اينكار بدردم ميخورد كه 2 نفر از هم دوره اي هايم يكي به انگليس و ديگري به سوئد پناهنده شدند و الان خرجشان را از طريق همين كار در مي آورند و قسم ميخوردند نه مدرك دانشگاهي و سابقه كار ايران بدرد آنجا نميخورد . خلاصه بگم اين دوستان عزيز ( برايشان آرزوي موفقيت ميكنم) شغل اصليشان فعلا همين مهارت فاركس است كه در آنجا بدردشان خورد و خودشان آقابالاسر خودشانند. راستي تا يادم نرفته بگم جهت اطلاع بيشتر از موارد فوق امسال از 4 لغايت 7 آذر امسال (1388) در نمايشگاه بين المللي تهران ( الكامپ) هم سري بزنيد تا اطلاعاتي در خصوص مهارت فاركس از شركتهاي معتبر بدست آوريد تا لپ كلام دستتان بيايد. پيروز موفق باشيد
[font=Arial] دستاني كه كمك ميكنند از لبهائي كه دعا ميكنند مقدس ترند . ( كوروش كبير )[/font]
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-26 ساعت 13:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-26 ساعت 16:33 توسط shahram1347.)
پارس لاتاري جان ممنون از توجه شما
در تاپيك بالا عرض كردم فعلا بصورت دمو آنهم با نرم افزار متاتريدر كار ميكنم .بله سود هم داشتم و بلعكس ضرر هم كردم و علت ضرر را هم بگم 1- عدم مديريت بر سرمايه ام و دومي كه خيلي خيلي مهم است 2-طمع كاري بنده ( از لحاظ روانشناسي فاركس، بيشتر ضرر كنندگان مورد دوم را رعايت نميكنند ) يا بعبارتي دندان طمع را نميكشند . پارس لاتاري جان كتابهاي زيادي در اين زمينه نوشته شده بخصوص كتاب ( تحليل تكنيكال در بازارهاي مالي) نويسنده آمريكايي جان مورفي . چون بحث به درازا ميكشد و از هدف مهاجرت دور ميشويم . از ادامه بحث منصرف ميشوم و تشكر ميكنم از بذل و توجه شما دوست گرامي. به ديده منت اگر فرصت شد در اينباره توضيح خواهم داد و از هيچ كمكي به شما و دوستان دريغ نخواهم كرد. اما پارس لاتاري جان من خودم در همين ايران به جرات ديدم كساني را كه با سابقه كاري زياد به اين كار مشغولند و بلعكس كساني هم هستند كه با خوش بيني زياد تمامي سرمايه از دست داده و يا كال مارجين شدند. بنده فقط پيشنهاد دادم ولا غير. البته بانكهاي معتبر و بورس امريكايي هم هستند كه نسبت به ساير كشورهاي اروپايي اين خدمات را بخوبي ارائه ميدهند ولي با كشور ايران ( بخاطر تحريم اقتصادي) معاملاتي انجام نميدهند. تا آنجائيكه من اطلاع دارم فعلا اين خدمات از طريق بورس و بازارهاي مالي و بانكهاي روسيه و انگلستان در كشور ما اعمال ميشود.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من شندیم اونجا آبلیمو مجانی میدن.
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-04 ساعت 10:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-05 ساعت 13:18 توسط idn.)
تیلیویزیون هم میدن
بچه خوبی باشیم والون هم میدن
هدف زندگی با آرامش
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
شنیدم که چاق زیاده اونجا (غذا های خوشمزه شاید) ولی اون چند درصد که خوبن رو نمیشه بی خیال شد
گناه دارن ،منتظر منن
نه این بخشش جدی نیست
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-13 ساعت 01:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-13 ساعت 01:04 توسط bill.goldberg1990.)
زندگی با آرامش(آزادی،دولت،ملت، طبیعت و هر چیزی که به آرامش ختم میشه)
روانیمون کردن در ایران
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-23 ساعت 00:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-23 ساعت 02:34 توسط laili.)
واشنگتن اینگونه حسن نیتش را اثبات می کند!
مقررات تحقیر آمیز برای ورود اتباع 14 کشور از جمله ایران به آمریکا
«به پلیس ابلاغ شده که ملاک بازرسی تابعیت افراد نیست بلکه تبار و محل تولد افراد برای اعمال قانون باید مورد نظر باشد و اگر یک پاکستانی تبعه انگلستان نیز 50 سال در لندن زندگی کرده باشد، به صرف اینکه پاکستانی است، به محض ورود به آمریکا باید از کانال ویژه بازرسی عبور کند!»
سرويس بينالملل ـ مقامات فرودگاهی آمریکا اعلام کردند مسافران 14 کشور جهان که قصد ورود به آمریکا را دارند، باید بازرسی ویژه شوند.
به گزارش «تابناک» و به نقل از «رویترز»، ایران، کوبا، پاکستان، عربستان، سوریه، یمن، لبنان و سومالی کشورهای شاخص این تصمیم بوده و به نظر میرسد این تصمیم ایالات متحده با واکنشهای اعتراضآمیزی از سوی کشورهای یادشده روبهرو شود.
ایالات متحده این کشورها را «تر..وری..ست خیز» و «هوادار تر.وری.سم» خوانده و از این پس همه اتباع آنها پیش از پای گذاشتن در خاک آمریکا، از سوي یگان ویژه مستقر در فرودگاههای آمریکا بازرسی ميشوند.
بر پایه این گزارش، کاخ سفید این تصمیم را تأيید کرده و خواهان افزایش کشورهای دیگری به این لیست 14 گانه شده است. مقامات فرودگاهی آمریکا افزودند: به پلیس ابلاغ شده که ملاک بازرسی تابعیت افراد نیست، بلکه تبار و محل تولد افراد برای اعمال قانون باید مورد نظر باشد و اگر یک پاکستانی تبعه انگلستان نیز 50 سال در لندن زندگی کرده باشد، به صرف اینکه پاکستانی است، به محض ورود به آمریکا باید از کانال ویژه بازرسی عبور کند!
این رفتار در واقع نوعی تبعیض نژادی در شکلی جدید به شمار ميرود و نشان میدهد که نوعی تلاش برای تحقیر برخی ملیتها ملاک عمل خواهد بود و نه میزان خطر این افراد. برای نمونه یک استاد دانشگاه از کشورهای شامل این مقررات از نگاه آمریکاییها خطرناکتر از یک فرد معمولی از ديگر کشورهاست.
در ادامه این تصمیم، مقامات پلیس آمریکا تلاش دارند رفتوآمد همه خودروهای خارجی در سطح ایالات متحده را محدود کرده و به خارجیها و ایالتهایی که بیشترین مهاجران را در خود جای دادهاند، اجازه رانندگی محدود را صادر کنند و مجوز رفتوآمد در سراسر آمریکا لغو خواهد شد، حتی ممکن است برای برخی از آمریکايیهایی که در فهرست 60 هزار نفری پلیس قرار دارند نیز این محدودیت اعمال شود.
تصمیم جدید پلیس آمریکا در بازرسی از اتباع برخی کشورها شبیه عملیاتی است که 8 سال پیش در آمریکا اجرا شد که در نتیجه آن شهروندی بسیاری از اتباع خارجی از جمله ایرانیها از آنها سلب شد و مشکلات اجتماعی فراوانی را برای هموطنان ایجاد کرد. این نوع برخورد متناقض مقامات آمریکایی در ابراز تمایل به بهبود روابط با ایران از یک سو و اعمال رفتارهای ناشایستی همانند موضوع بالا از سوی دیگر، از جمله پرسشهایی است که در جامعه جهانی درباره دورنمای تاریک بهبود روابط ایران و آمریکا وجود دارد.
دوستان عذر خواهی
نمیدونستم که این مطلب را کجا بزنم؟!!!