موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک سوال برای تکمیل فرم I-130 دارم . در قسمت ۶۲ این فرم آماده که
The beneficiary will not apply for adjustment of status in the United States, but he or she will apply for an immigrant visa abroad at the U.S. Embassy or U.S. Consulate in:
اینجا چه کشوری رو باید نوشت با توجه به اینکه ما در ایران سفارت آمریکا نداریم؟ آیا با نوشتن ایران خود آفیس برای متقاضی سفارت تعیین میکنه؟ ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان من ضمن سلام و خسته نباشید سوالی داشتم همسرم خانم برنده اصلی لاتاری ۲۰۱۷ و دخترم گرین کارت گرفتند من جا موندم نصفه الان بهترین کار برای من توسط خانم چیه لطفا با جزییات و با فرمها بسیار ممنون و منتظرم. ببخشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-10-26 ساعت 08:23)delaramad نوشته: دوستان من یک سوال برای تکمیل فرم I-130 دارم . در قسمت ۶۲ این فرم آماده که
The beneficiary will not apply for adjustment of status in the United States, but he or she will apply for an immigrant visa abroad at the U.S. Embassy or U.S. Consulate in:
اینجا چه کشوری رو باید نوشت با توجه به اینکه ما در ایران سفارت آمریکا نداریم؟ آیا با نوشتن ایران خود آفیس برای متقاضی سفارت تعیین میکنه؟ ممنونم
اسم شهر و کشوری که میخواین برین برای مصاحبه رو بنویسین. مثلا آنکارا، ترکیه
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2017-11-02 ساعت 10:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-11-02 ساعت 11:01 توسط silia.)
سلام به همگی،
سفارت ترکیه هنوز مصاحبه های مربوط به فرمهای I130 رو انجام میده؟؟ من توی یه خبری خوندم که یه سری از ویزاها رو دیگه انجام نمیده!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2017-11-27 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-11-27 ساعت 20:00 توسط hasti1985.)
سلام . دوستانی که واسه والدین اقدام کردند و الان پدر و مادر اینجا هستند لطفا میشه یه توضیحی بدید از مدیکالی که گرفتید و یا هزینه هایی که واسه موندنشون کردید. چون بیشتر والدین وقتی میان اینجا سنشون بالا هست و نمی تونن کار کنند پس آیا همه هزینه ها با فرزندسیتیزن میشه هیچ کمکی از طرف دولت نمیشه؟ آیا اگر 5 سال تموم بشه و سیتیزن بشن مزیتی داره واسشون که تسهیلاتی رو دولت قائل بشه مثل مدیکال و حقوق سوشال سکیوریتی؟ چو ن وقتی سن بالا باشه کار کردن سخته و مسئله زبان مشکل دیگه هست واسه کار پیدا کردن.من توی سایت های خارجی یه سرچ کردم و نوشته همه چی با فرزندان هست و دولت هیچ کمکی نمیکنه هالا اینجا دوستان هر تجربه ای دارن بگن خیلی خوبه واسه ما که اول راه هستیم. مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برادرمن سیتیزن امریکاست میخواست برای من که در ایران هستم تقاضای گرین کارت کنه مراحل اولیه که پرکردن فرم i130و پولی که باید پرداخت کنه میخواست انجام بده ولی تو این شرایطی که ترامپ دستور داده برای مهاجرت ایرانیها قانون وضع که نمیتونن ویزا بگیرن باید چیکارکنیم فرم بفرستیم تا حالا شاید شرایط عوض بشه یا اصلا اقدام نکنیم ممنون میشم به سوالم جواب بدین .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند سوال داشتم ممنون میشوم پاسخ دهید:
1-آیا اطلاع دارید برای تغییر وقت مصاحبه در ابوظبی از چه طریقی باید اقدام کرد ؟
2- و بعد از اینکه وقت را کنسل کردیم خودمان میتوانیم وقت مصاحبه را مجددا تعیین کنیم و یا خود سفارت تعیین میکند ؟
3- معمولا بعد از کنسل کردن وقت فعلیی ، وقت جدید را معوملا برای چند روز بعد تعیین میکنند ؟
4- و درکل چند بار میشود وقت مصاحبه را کنسل کرد ؟
با تشکر
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
سلام ، من برا پدر و مادرم و برادرم که متاهله میخام اقدام کنم که به امریکا مهاجرت کنن ، الان ابتدای کار چیکار کنم ؟
امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد . .