موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من میخوام برای پدر و مادرم اقدام کنم که گرین کارت بگیرن، ولی با وجود قوانین جدید مهاجرتی نمیدونم که آیا ویزا بهشون میدن یا نه. با توجه به اینکه هزینه شون رو هم خودم میخوام بدم از لحاظ مالی فقط همین یک بار میتونم این هزینه رو تقبل کنم.
سوالم اینه که اگه من هزینه فرمها رو بدم، ممکنه به خاطر قوانین جدید پدر و مادرم ویزا نگیرن؟ اگه نگیرن هزینه قابل استرداد هست؟
خیلی ممنون
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب من بده
نامزد من از طریق سرمایه گذاری اقدام کرده طوری که پس از ورود به امریکا چند ماه بعد گرین کارت میدن بهش
می دونم نمیشه با گرین کارت برای اقامت من اقدام کنه
ولی اگه عقد رسمی کنیم به عنوان همسرش ایا امکان گرفتن اقامت برای من هست؟؟
و چه مدت این پروسه زمان میبره؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
یک سوال فوری داشتم از دوستانی که اطلاع دارن در زمینه AP .
من خودم سیتیزن هستم و همسرم چند ساله که گرین کارت داره. اما ما در اروپا زندگی میکنیم و فرزند من حدود 1.5 سال پیش اینجا دنیا آمد. متاسفانه بخاطر اینکه من تعداد سالهای کافی در آمریکا نبودم به فرزندم پاسپورت آمریکایی ندادن و ما براش فرم I130 رو به جریان انداختیم و یکماه و نیم پیش از uscisهم اپرووال آمد و منتظر نوبت مصاحبه شدیم.
از شانس بد قانون "بن سوم " ترامپ اجرایی شد و وقتی رفتیم برای مصاحبه آفیسر گفت فعلا ویزا نمیدیم بخاطر قانون ترامپ اما توی پرونده نوشت که ویوو بشه و کیس رو برای AP به واشنگتن فرستادن.
حالا با توجه به اینکه دخترم فقط 1.5 سالشهو آفیسر درخواست ویوو داده آیا شانس هست برای گرفتن ویزا؟؟؟ این پروسه چقدر زمان میبره؟ ؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2018-09-09 ساعت 00:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-09-09 ساعت 00:38 توسط mahdif.)
سلام.دوستان من دارای گرین کارت امریکا هستم.با وضعیت موجود من میتونم برای پدر مادرم درخواست ویزای مهاجرتی یا ویزای توریستی بکنم.
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2018-09-09 ساعت 00:37)mahdif نوشته: سلام.دوستان من دارای گرین کارت آمریکا هستم.با وضعیت موجود من میتونم برای پدر مادرم درخواست ویزای مهاجرتی یا ویزای توریستی بکنم.
دوست عزیز بله شما برای هر دو حالت میتونید اقدام کنید ولی احتمال دادن ویزای توریستی در این شرایط کم است ولی میتونید پرونده مهاجرتی مادر و پدرتون را باز کنید انشالله که تا زمان مصاحبه این شرایط بهتر شده باشه
موفق باشید
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
با سلام
پروسه گرین کارت مادر من از اقدام تا روز مصاحبه که همین پنجشنبه هست خیلی راحت و زیر یک سال انجام شد، کلی خیالم راحت و. لم گرم بود که بالاخره کارش درست میشه. ولی ظاهرا با این پیغامها جای نگرانی بیشتر از دلگرمی هست. به جز ماجرای ویور آیااستثنایی در کار بوده یا هست؟ یا اینکه خدای نکرده فقط خودمون رو باید برای یه شوک دیگه آماده کنیم!!!
آیا باز هم نظر آفیسر میتونه سرنوشت ساز باشه، آیا کسی توی این مدت ویزای مهاجرتی گرفته؟
خیلی خیلی باورش سخته
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همه دوستان
همسر من سال قبل با ارسال فرم i130 برای گرفتن ویزای بنده اقدام کرد تاریخ pd من ۱۵ نوامبر ۲۰۱۷ هست فرم من به سرویس کالیفرنیا ارسال شده و الان که ۳ اکتبر ۲۰۱۸ هست هیچ ایمیلی برای ارسال مدارک تکمیلی و مشخص شدن مکان و تاریخ مصاحبه دریافت نکردم به نظرتون دیر نشده؟ تا کی باید صبر کرد؟ ممنون میشم اگه کمک کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-09-17 ساعت 03:59)negi نوشته: با سلام
پروسه گرین کارت مادر من از اقدام تا روز مصاحبه که همین پنجشنبه هست خیلی راحت و زیر یک سال انجام شد، کلی خیالم راحت و. لم گرم بود که بالاخره کارش درست میشه. ولی ظاهرا با این پیغامها جای نگرانی بیشتر از دلگرمی هست. به جز ماجرای ویور آیااستثنایی در کار بوده یا هست؟ یا اینکه خدای نکرده فقط خودمون رو باید برای یه شوک دیگه آماده کنیم!!!
آیا باز هم نظر آفیسر میتونه سرنوشت ساز باشه، آیا کسی توی این مدت ویزای مهاجرتی گرفته؟
خیلی خیلی باورش سخته
salam, mishe lotfan befarmayeed natijeh mosahebe madaretoon be koja resid va aya waiver borde boodan ba khodeshon ya na?
mamnoonam
شماره کیس : 2012AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 19 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 28 جولای
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:8سپتامبر
تاریخ دریافت نامه دوم:25 سپتامبر
تاریخ مصاحبه:15 نوامبر
تاریخ دریافت ویزا:15 نوامبر
تاریخ ورود به آمریکا :16 مارچ
تاریخ دریافت گرین کارت :20 آوریل
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام
روز مصاحبه ظاهرا همه چیز خوب و کامل بوده و آفیسر بسیار خوش برخورد و دوستانه.
ولی همون جملات تکراری که به دو تا از آشنایانمون با کیس مشابه گفته بودند به ایشون هم گفته بودند
مبنی بر اینکه همه مدارک شما کامل و شما واجد شرایط دریافت ویزا و گرین کارت هستید ولی متاسفانه بنا به دستور ریاست جمهوری باید وارد پروسه اداری بشید که بین ۶ تا ۱۲ ماه طول میکشه
و در آخر یک برگه ای بهشون دادند که گزینه دوم تیک خورده که پرونده شما واجد شرایط استثنا قرار گرفتن میباشد و آفیسر بررسی مجدد و بیشتری خواهد کرد.
ولی خود آفیسر شخصا و شفاها هیچ حرف و درخواستی از پکیج ویور نزده و نکرده (ما نفرستادیم)
واقعا مستاصل هستیم عده ای میگن باید بفرستید و عده ای هم مخالف هستند
ظرف دو هفته استاتوس شون هم ۳ بار آپدیت شده.
ممنون میشم اگر نظرتون رو به اشتراک بگذارید
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2018-10-06 ساعت 04:32)negi نوشته: سلام
روز مصاحبه ظاهرا همه چیز خوب و کامل بوده و آفیسر بسیار خوش برخورد و دوستانه.
ولی همون جملات تکراری که به دو تا از آشنایانمون با کیس مشابه گفته بودند به ایشون هم گفته بودند
مبنی بر اینکه همه مدارک شما کامل و شما واجد شرایط دریافت ویزا و گرین کارت هستید ولی متاسفانه بنا به دستور ریاست جمهوری باید وارد پروسه اداری بشید که بین ۶ تا ۱۲ ماه طول میکشه
و در آخر یک برگه ای بهشون دادند که گزینه دوم تیک خورده که پرونده شما واجد شرایط استثنا قرار گرفتن میباشد و آفیسر بررسی مجدد و بیشتری خواهد کرد.
ولی خود آفیسر شخصا و شفاها هیچ حرف و درخواستی از پکیج ویور نزده و نکرده (ما نفرستادیم)
واقعا مستاصل هستیم عده ای میگن باید بفرستید و عده ای هم مخالف هستند
ظرف دو هفته استاتوس شون هم ۳ بار آپدیت شده.
ممنون میشم اگر نظرتون رو به اشتراک بگذارید
سلام دوست عزیز متن که نوشتید که میخوندم لحظه مصاحبه برام تداعی شد . تا زمانی که خودشان نگفتن احتیاجی به فرستادن چیزی نیست پس منتظر بمانید چون من با خودشان هم که مکاتبه کردم در نامه به من جواب دادن که هیچ چیز ارسال نکنید چون ممکن پروسه بررسی را طولانی تر کنه
به من هم گفت یکسال
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting