موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-07 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-08 ساعت 09:03 توسط hamidt.)
سلام به همه دوستان
من کارشناس برق قدرت هستم و۱۱ سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار پی ال سی سیمنس دو سال تجربه در مورد طراحی سخت افزار دی سی اس هانیول دارم همچنین تجربه مونتاژ راهاندازی پی ال سی وهمچنین طراحی و راه اندازی شبکه های پی ال سی و نرم افزارهای در رابطه کارم مسلط هستم وهمچنین نرم افزارهای اتوکد والکد .تقریبا ۶ ماه امدم امریکا داخل فلوریداو اشتباه بزرگی کردم چون اینجا هیچ کاری برای من نیست و واقعا گیج شدم حالا میخواستم از دوستانی که داخل ایالت تکزاس هستند راهنمای بگیرم برای پیدا کردن کار و اصلا بدونم شرایط کاری انجا چطوری هست.خیلی ممنون میشم که کمکم کنید
h.tajsaeed@gmail.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوب مهاجرسرا،اگه کسی درباره شرایط کار در هیوستون در زمینه ابزار دقیق اطلاعی داره ممنون می شم راهنمایی کنه.
شماره کيس: 2012AS00039xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: Aug 2011
تاريخ مصاحبه: jun
تاريخ دريافت کليرنس: Jul
تاريخ دريافت ويزا:َAug
تعداد نفرات کيس : 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تمام کامنتها مربوط به افراد با سابقه بود. میخواستم بپرسم یک مهندس الکترونیک بی سابقه که مدرک کارشناسیش هم مال دانشگاه آزاد باشه، و بخواد بره آمریکا، اونجا چیکار باید بکنه
و دیگه اینکه آیا لازمه که در ایران، مهارت نرم افزاری خاصی در رابطه با برق کسب کنه؟ البته من قصد دارم که در آمریکا در بخش انرژی های تجدید پذیر فعالیت کنم
اندکی صبر، سحر نزدیک است
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-19 ساعت 18:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-28 ساعت 00:57 توسط amirhr123.)
سلام دوستان من مهندس برق - مخابرات هستم با 22سال تجربه در زمینه برودکست که درسال 2013پذیرفته شدم.بنظر شما چکارو چه ایالتی را پیشنهاد میدهید.
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا بچه های قدیمی برق کم لطف هستند ها!
خب یه کمکی به ما هم رشته ای ها داشته باشین.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبه من.از راهنمایی های همگیتون ممنونم.
من 24سال دارم و فوق دیپلم برق صنعتی(دانشگاه آزاد)دارم.سابقه ی کار ندارم.تازه مدرک گرفتم.ولی برق ساختمان کار کردم به صورت آزاد.
آیا توی مصاحبه سفارت به من گیر نمیدن که سابقه کار ندارم؟یا میپرسن که من بخوام بگم برق ساختمان کار کردم؟
اگه خدا خواست ویزا گرفتم توی آمریکا کار گیرم میاد؟
این سوال ها خواب و خوراک رو از من گرفته.تورو خدا یکی به من خواب بده..
ممنونم از همه ی کسنی که این سایت رو راه اندازی کردن....
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-31 ساعت 21:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-31 ساعت 21:27 توسط جیمی.)
سلام دوستان من 10 سال سابقه دارم و در زمینه ccna , روتر های cisco تجربه دارم کجای شهر آمریکا می شه در این زمینه کار پیدا کرد . ممنون میشم این شوال منو جواب بدید . و ایننکه ایا مدرک ای سابقه در این زمینه نیاز ارایه بشه . ممنون میشم یکی بهم جواب بده
سلام دوستان من 10 سال سابقه دارم و در زمینه ccna , روتر های cisco تجربه دارم کجای شهر آمریکا می شه در این زمینه کار پیدا کرد . ممنون میشم این سوال منو جواب بدید . و اینکه ایا مدرک سابقه در این زمینه نیاز ارایه بشه . ممنون میشم یکی بهم جواب بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر اینجا سوت و کوره! یعنی از بچه های مهاجر سرا کسی برقی نبوده به امریکا اطلاعاتی در مورد یافتن کار بده ؟ البته میدونم که تسلط به زبان یکی از شروط موفقیت است اما می خواستم بدونم که در چه ایالتهایی بیشتر برای رشته های برق بخصوص الکترونیک که خودم هستم کار وجود داره. و اینکه تا حالا کسی در ازمون های مهندسی FE شرکت کرده؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ازتون بپرسم کسی که گرایشش کنترل ابزار دقیق هست باید به جز plc چه چیزهاای رو یاد بگیره تا اونجا با مشکلات کمتری رو برو بشه ؟
من 21 سالمه و دو سال و نیمه دیگه وقت دارم تا اگر خدا بخواد وییزامون اماده بشه شما توصیه میکنید تویه این مدت بیشتر وقتم رو رویه یادگیری چه چیزهاای باید بزارم تا به قول دوستان با کول بار پرتری بتونم از اینجا برم؟
با تشکر
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لیسانس کنترل+32 سال سن+13 سال سابقه مرتبط+مسلط به plc زیمنس و ال جی و مانیتورینگ صنعتی +مسلط به انواع سرو موتورها و اینورترها +مسلط به طراحی انواع تابلو توزیع و کنترلی +زبان کمی پایینتر از متوسط... به نظرتون چغدر طول میکشه کار گیر بیارم
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000