کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-10 ساعت 09:46)j1970 نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 21:28)hadiseh.t نوشته:  سلام بچه ها من هنوز انکارام یکی از بچه ها عرفانم اینجاست یه سوال داشتم عرفان سربازی نرفته وثیقه گداشته اومده اگه تا 13 اگوستم بر نگرده وثیقش ضبط می شه 15 میلیون برگه ابی هم گرفته اگه کسی راهکاری داره بگه؟میشه برگرده کسی رو مثلا باباشو بفرسته ویزاشو بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
واسه چی همونجا از سفارت نمیپرسین آخه؟
آب در کوزه و شما تشنه لبان میگردید؟

(2012-08-09 ساعت 22:38)bakhshandehgy نوشته:  میبینم که دوستانی که برنده شدن دیگه اثری ازشون نیست Big Grin و به ما ها سر نمیزنن بابا نکنین این کارو و ما منتظران رو تنها نذارین. Tongue بنظر من آپدیت بعدی هفته بعد هستش. البته امیدوارم که فردا جمعه هم آپ بشه ولی بعید میدونم. آماااااااااااااااااااااااااااا هفته بعد کولاک میکنن.Big Grin در هر حال به امید کلیر شدن همه در کوتاهترین زمان ممکن ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ولا چن نفری بودیم اینجا که خودتون انداختینمون بیرون Wink
تنها کاری که میشه کرد منتظر موندنه که همه میدونیم سخته.
امیدوارم زودتر کلیر شین و از بلاتکلیفی در بیاین

(2012-08-09 ساعت 23:58)vm1974 نوشته:  دوست عزیزم مابا وجود دو بچه که یکی مدرسه ای هم هست اینقدر سرمون شلوغه که نگو یکمیش را برات میگم:1-پیداکردن بلیط مناسب برای ترکیه که شوهرم بره 2-زودترین زمانی که بتونه بره وویزاهارا بگیره (مدارس آمریکا اول سپتامبر شروع میشن)3-خرید بلیط آمریکا با کمترین مدت معطلی (یک پسر 2.5 ساله شیطون داریم )4-فروش کامل وسایل خونه 5-تعیین محل زندگی در ایالت مورد نظر ومکاتبه برای ثبت نام اینترنتی مدرسه پسرم و.........بازم بگم
ولی بااین حال هرشب بهتون سرمیزنیم ومثل خودتون دلمون شور میزنه برای ما این دوران 42 روزه خیلی سخت بود چون زمان هم باتوجه به شرایطمون خیلی مهم بود دوست داریم همه زودتر کیلیر بشن وبه برنامه هاشون برسن
به امید کیلیر همه شما عزیزان فردا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
آخ آخ گفتی Sad
این فروش لوازم و مدرسه بچه‌ها خیلی ستمه. ما که تهران هیچ فامیلی نداریم و موندیم وقتی همه چیو داریم میفروشیم چیکا باید بکنیم.
من فکر میکنم به مدرسه بچه نرسیم و دیرتر بشه. شما برنامتون واسه مدرسه اونور چیه؟ فکر میکنین بموقع برسین؟

بچه ها اینقدر نگران مدرسه نباشید. کسی که به قول خودش سه تا بچه مدرسه ای رو از ایران برده بود و در اونجا ثبت نام کرده بود به من گفت که اصلا نگران بچه ها نباشید چون در اونجا خود مدرسه از بچه ها پشتیبانی می کنن. بهتره نگران خودتون باشید!!!!!!!!!!!!Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، bayat_r ، honey62 ، ghorbat
اين دوست عزيزمون mehrdad_f امروز مصاحبه داره براش آرزوي ويزاي يه ضرب داريم Big Grin
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: به گل ، behina ، Emad_L ، saljoogh ، frz61 ، daria ، mehdiii ، bakhshandehgy ، hadiseh.t ، honey62 ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، کیانا ، sam11
دوستان سلام
ما هم کلیر شدیم. مسروریم بسیار
ولی دارم دیوونه میشم. نمیدونم چطوری دنبال کار بگردم. کسی اهل ژئوفیزیک اینجا هست.؟
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: Emad_L ، saljoogh ، frz61 ، nahid.t ، daria ، mehdiii ، به گل ، hadiseh.t ، honey62 ، loveusa ، tiba ، a.r.a.s.h1 ، کیانا
(2012-08-10 ساعت 10:36)behina نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 00:08)ziba-2012 نوشته:  با عرض تبریک به همه دوستان کلیر شده و هورا های بسیار و ارزوی روزهای خوب و خوش در اینده
میگما این سایت ابوظبی انگار که خوابیدن خبری ازشون نیست با اینکه از انکارا سرشون خیلی خیلی خلوت تره ولی نمیدونم چرا چیزی اعلام نمیکنن ؟

سلام. کاملا موافقم ما امروز 59 روزه که منتظریم ممکنه بگید شما کی مصاحبه شدید در ابوظبی؟

سلام. ما هم 62 روزه که منتظریم . تقریبا 2 هفته پیش بود که یکی از دوستان که با ما مصاحبه داشتن کلیر شدن.
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
تشکر کنندگان: mehdiii ، behina ، honey62 ، a.r.a.s.h1 ، amirdadash ، sam11
(2012-08-09 ساعت 22:57)motor نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 21:58)mrr777 نوشته:  تبریک به همه کلیر شده های ۲۰۱۲، امیدوارم به زودی همتون ویزاتون رو بگیرید و راهی بشید.
ما ۲۰۱۳ ای ها هم که چشم به راه اولین کارنتی های کیس نامبرمون هستیم. کسی از دوستان ۲۰۱۲ اینجا یادش هست ویزا بولتن سپتامبر ۲۰۱۱ در چه روزی اعلام شد.
من که از بس به این September 2012 (Coming Soon) خیره شدم دارم سرگیجه می گیرم

(2012-08-09 ساعت 21:31)motor نوشته:  با سلام به همه!
ما باهزار زحمت از آمریکا ویزا گرفتیم حالا امارات به ما ویزا نمیده!
ما چه کم شانسیم!
یکی کمک کنه!

ویزای امارات رو واسه چی میخوای و چرا بهت نمی دن؟
برای رفتن به ابوظبی.نمیدونم چرا ویزا ی ما بعد از 4 روز نیومده!
آژانس هم میگه تو مهاجرت مونده منهم بلیط هواپیما رو کنسلش کردم تا دو هفته دیگه

motor گرامی امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه. میشه لطفا بگید کلیرنس شما در ابو ظبی چقدر طول کشید؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: Emad_L ، mehdiii
(2012-08-10 ساعت 02:50)maka2 نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 20:54)nilufar نوشته:  
(2012-08-09 ساعت 19:43)anikoo نوشته:  و امروز هشتمین روزی است که ما منتظر مامور یو پی اس هستیم.و دریغ از پاسپورتهای ویزا دار.

دوست عزیز میشه بپرسم آفیسر شما کی بود؟

ریش قرمزی

دوست عزیز در سایت UPS چه پیغامی می دهد
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: honey62
سلام
بچه ها من تازه منوجه شدم 2012 هم با 46XXX برنده شدم فردا میخام مدارکمو پست کنم میخاستم بدونم به نظرتون سفارت ابوظبی رو انتخاب کنم یا آنکارا رو با توجه به کمبود و وقت و پست کردن مدارم برای سفارت آنکارا 2 هفته قبل از مصاحبه
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: 2013x7xxx
شماره کیس: 201200046XXX
تاریخ ارسال مدارک 2013: 23 می2012
تاریخ ارسال مدارک 2012 : 11آگوست 2012
تاریخ مصاحبه :20 سپتامبر
ورود به آمریکا :25 سپتامبر
تشکر کنندگان: saljoogh ، ziba-2012 ، leila20 ، کیانا
دوستان این سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx که بحثش بود، الان بالا نمیاد. پیغام میده The application is temporarily unavailable . میخاستم ببینم برای شما هم همینه یا اینکه من مشکل دارم؟؟؟!!!!
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: Emad_L
(2012-08-10 ساعت 11:45)IMMI نوشته:  دوستان این سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx که بحثش بود، الان بالا نمیاد. پیغام میده The application is temporarily unavailable . میخاستم ببینم برای شما هم همینه یا اینکه من مشکل دارم؟؟؟!!!!
مال همه همینطوره 10 روزی میشه که این پیامو میده

(2012-08-10 ساعت 11:11)Emad_L نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 10:36)behina نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 00:08)ziba-2012 نوشته:  با عرض تبریک به همه دوستان کلیر شده و هورا های بسیار و ارزوی روزهای خوب و خوش در اینده
میگما این سایت ابوظبی انگار که خوابیدن خبری ازشون نیست با اینکه از انکارا سرشون خیلی خیلی خلوت تره ولی نمیدونم چرا چیزی اعلام نمیکنن ؟

سلام. کاملا موافقم ما امروز 59 روزه که منتظریم ممکنه بگید شما کی مصاحبه شدید در ابوظبی؟

سلام. ما هم 62 روزه که منتظریم . تقریبا 2 هفته پیش بود که یکی از دوستان که با ما مصاحبه داشتن کلیر شدن.
با این حساب من هیچ روند سرعتی با نزدیک شدن به سپتامبر نمیبینم امیدوارم همه رو با هم یکدفعه اعلام کنن به قول بچه ها++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: Emad_L ، behina ، ETnakhausetelefonien
(2012-08-10 ساعت 11:09)jahan_roone نوشته:  دوستان سلام
ما هم کلیر شدیم. مسروریم بسیار
ولی دارم دیوونه میشم. نمیدونم چطوری دنبال کار بگردم. کسی اهل ژئوفیزیک اینجا هست.؟

سلام - تبریک
آره هست
تشکر کنندگان: saljoogh ، mehdiii ، shadin_n ، vm1974
(2012-08-10 ساعت 11:35)mohamad_counter نوشته:  سلام
بچه ها من تازه منوجه شدم 2012 هم با 46XXX برنده شدم فردا میخام مدارکمو پست کنم میخاستم بدونم به نظرتون سفارت ابوظبی رو انتخاب کنم یا آنکارا رو با توجه به کمبود و وقت و پست کردن مدارم برای سفارت آنکارا 2 هفته قبل از مصاحبه
ممنون میشم راهنمایی کنید

محمد جان
به نظر من الان با توجه به زمان محدود دیگه فرقی نمیکنه، خوبی سفارت ابوظبی اینه که نیاز به ارسال مدارک نداری و فرصت بیشتری برای تکمیل مدارکت داری فقط بدیش اینه که امارات نیاز به ویزا داره. Wink
شماره کیس: 2012AS00066xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug. 13
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 April
تاریخ مصاحبه: 10 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 2 نفر 5 و 1 نفر 25 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها: 18000 عکس (سه نفر) + 40000 کاراپست + 380000 ترجمه مدارک با تائیدیه + 1800000 هزینه سفر
تشکر کنندگان: daria ، Hediyeh ، MAHDI2012 ، کیانا ، mohamad_counter
ممنون میشم راهنمایی کنید

به نظر من که اگه رنج کیس نامبر 2013 تون خوبه، برای 2013 اقدام کنین. الان فرصت خیلی کمی دارین و خیلی خوب بهتون نوبت بدن اواسط سپتامبره که اگه چک بخورین دیگه وقتی برای کلیر شدن نیست. کلی هزینه می کنید و بی نتیجه. اما اگه 2013 شمارتون خوبه، با حوصله و سر فرصت آماده بشین.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: Emad_L ، کیانا ، mohamad_counter ، sam11
(2012-08-10 ساعت 12:19)Emad_L نوشته:  
ممنون میشم راهنمایی کنید

محمد جان
به نظر من الان با توجه به زمان محدود دیگه فرقی نمیکنه، خوبی سفارت ابوظبی اینه که نیاز به ارسال مدارک نداری و فرصت بیشتری برای تکمیل مدارکت داری فقط بدیش اینه که امارات نیاز به ویزا داره. Wink

سلام. ما ابوظبی بودیم ولی دو هفته قبلش مدارکمونو فرستادیم. به نظر من سرعت کلیرنس کردن در سفارت آنکارا بیشتر از ابوظبیه.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: Emad_L ، daria ، mohamad_counter ، sam11
(2012-08-10 ساعت 09:57)j1970 نوشته:  
(2012-08-10 ساعت 00:13)lovelybugatti نوشته:  بابام جان اون ريش قرمز بيچاره اسم داره احتمالا كوروشه 99 % اون خانم ايرونيم ناهيده پير كردين منو شماها ;(((((((
كليرشم من ميدونمو شماها
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ااا، پس اون خانومه ایرونیه؟ چند بار خواستم ازش بپرسم که شما ایرونی هستین اینطوری فارسی رو صحبت میکنین که یه چیزی پرسید و نشد. آخرشم به خنده گذشت و خدافظی.
اینجا همه ریش قرمزو دیدن الا ما Sad

غصه نخور دوست عزیز٬ منم ندیدمش :دی
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
تشکر کنندگان: daria
شایرا جان خیلی بت تبریک میگم وایشا الله همیشه شاد باشی.من فکر میکردم که دیگه رفت تا جمعه آپدیت شدن سایت وهمین الان تازه دیدمکه آپدیت شده.

------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا یکی اینجا پیدا نمیشه جواب مارو بده.بازم این بر وبچه های قدیمی.....چه دل گنده ای داشتن که تا الانم به این تاپیک سر میزنن.بابا بازم به ما سربزنید.Sad فک کنم بلیط یه سره واسه آمریکا گرفتید ودیگه نیستید.
شماره کیس:2012AS000300XX
کنسولگری:آنکارا
تعداد افراد همراه:2 نفر(همسرم وخودم)
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16AUG
تاریخ کارنت شدن کیس:8مارچ
تاریخ مصاحبه:16می
تاریخ دریافت کلیرنس:10AUG
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: honey62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان