موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
برسد به دست مسئولان سفارتین آنکارا و ابوظبی و هرجای دیگه که ایرانیها مصاحبه دارند،:
کلیک کنید لطفاً
به دوشنبه فکر کنید و اینکه به زودی همه با هم لبخند خواهیم زد
[font=Courier]+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[/font]
2012-12JULY-آنکارا-یکنفر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 18:00)j1970 نوشته: (2012-08-09 ساعت 17:53)tandoreh نوشته: (2012-08-09 ساعت 16:52)skyramis نوشته: (2012-08-09 ساعت 16:08)sam11 نوشته: سلام gulu جان متشكرم كه ما را هم به ليست خود اضافه كرديد در اين شبهاي عزيز موفقيت و كلير شدن شما دوستان عزيزم را از خداوند منان كه تا اين مرحله به خواست خود ما را پيش بردندخواستارم و دوست عزيزmsi اصلا نگران نباشيد وقتي يكي كلير شده پس ديگري هم ميشود به نظر من ايميل هم نزنيد چون ممكنه كه پاسخي بدهند بدتر نگرانتان كنند.ما را هم دعا كنيد
دوستان از شما يك راهنمايي اساسي ميخواهم حقيقتش ما در مورد برنده شدنمان به كسي جز يكي دوتا از دوستانمان چيزي نگفتيم كه شامل خانواده خودم و همسرم ميشود و سفر به آنكارا هم تفريحي رفتيم اما حالا نميدانيم چگونه بازگو كنيم كه دلخوري پيش نيايداز ديشب تا الان كه كلير شديم بيشتر شوكه هستيم تا خوشحال چون هميشه براي كارهايمان سد بزرگي ايجاد ميكنند و از موفق شدنمان خيليها ناراحت ميشوند چيزي نگفتيم كه اگر خداي نكرده نشود مورد تمسخرشان قرار نگيريم البته اينها همه نشات گرفته از تنگ نظري و بي فرهنگي ميباشد.حالا نميدانيم بگويم يا نه و چگونه؟
دوست عزیز سلام
اول تبریک میگم بهت که کلیر شدی و دوم اینکه منهم مشکل شما را دارم و از قبل برنامه ریزی کردم برای انتهای بازی و اون اینکه خیلی راحت از همه خدا حافظی میکنم و میگم که برای مهاجرت دارم میرم امریکا و به کسی هم چرا و چطوریش را توضیح نمیدم نهایتا میگم که برای دامه تحصیل پذیرش گرفتم و بعدشم معلوم نیست برگردم
حالا شما میتونی یک طور دیگه این را مطرح کنی که باشرایط خودت همخوانی داشته باشه
در ضمن هرچه زودتر بگی بدتر هست بزار یک هفته یا کمتر که مانده بری بگو
هر حرفی هم خواستن بزنن چون رفتن خیلی نزدیک هست شوکه میشن و نمیزنن بعدشم رفتی که رفتی هرچی دل تنگشان میخواهد بگن ما که نیستم بخواهیم حرص بخوریم
سلام دوست عزیز.ضمن تبریک به شما میخواستم بگم اصلا نگران این موضوع نباشید و فقط کارهای مربوط به سفرتون رو انجام بدید.
چیزی که هیچوقت تمومی نداره حرف مردمه که من خیلی وقته دیگه براش اهمیتی قائل نیستم چون نه تنها هیچ کمکی بهم نکرده بلکه مانع پیشرفتم هم بوده.زندگی بدون حرف و حدیث اونجا را عشق است.
موفق باشید.
چه لزومی داره بخواین توضیح بدین؟ اگه به دورو وریا باشه که میخوان تو تربیت بچه آدمم نقش داشته باشن.
هیچکدوم از والدین ما خبر ندارن و قرار اینه من بعد از اینکه رفتم آنکارا ویزا رو گرفتم چند روزه بریم شهرشون من بگم که واسه یه کاری که پیش اومده دارم دو سه سالی میرم آمریکا و بعدشم خداحافظ!
به همین سادگی، البته دوستان صمیمی ما خبر دارن و البته جمع مهاجرسرایی :p
زیاد به این چیزا فکر نکنین و سخت هم نگیرین، مسائل و مشکلات واقعی ما جای دیگس
سلام
البته من فقط نگران پدر و مادرامون هستم ولی توبلاگ زیر یه مهاجر روزگار خودش رو نوشته وگفته که موقع رفتن روابطش رو چطور مدیریت کرده. البته باید تاریخ نوشته ها رو جستجو بفرمایید که گم نشید:
http://aznajafabad.blogsky.com
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من هنوز انکارام یکی از بچه ها عرفانم اینجاست یه سوال داشتم عرفان سربازی نرفته وثیقه گداشته اومده اگه تا 13 اگوستم بر نگرده وثیقش ضبط می شه 15 میلیون برگه ابی هم گرفته اگه کسی راهکاری داره بگه؟میشه برگرده کسی رو مثلا باباشو بفرسته ویزاشو بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه!
ما باهزار زحمت از آمریکا ویزا گرفتیم حالا امارات به ما ویزا نمیده!
ما چه کم شانسیم!
یکی کمک کنه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فکر می کنید فردا سایت آپدیت شه؟ یا بریم تا 2شنبه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 22:38)bakhshandehgy نوشته: میبینم که دوستانی که برنده شدن دیگه اثری ازشون نیست
و به ما ها سر نمیزنن بابا نکنین این کارو و ما منتظران رو تنها نذارین.
بنظر من آپدیت بعدی هفته بعد هستش. البته امیدوارم که فردا جمعه هم آپ بشه ولی بعید میدونم. آماااااااااااااااااااااااااااا هفته بعد کولاک میکنن.
در هر حال به امید کلیر شدن همه در کوتاهترین زمان ممکن ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بابا چرا تهمت میزنید؟ ما تا آخر هستیم.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 21:28)hadiseh.t نوشته: سلام بچه ها من هنوز انکارام یکی از بچه ها عرفانم اینجاست یه سوال داشتم عرفان سربازی نرفته وثیقه گداشته اومده اگه تا 13 اگوستم بر نگرده وثیقش ضبط می شه 15 میلیون برگه ابی هم گرفته اگه کسی راهکاری داره بگه؟میشه برگرده کسی رو مثلا باباشو بفرسته ویزاشو بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر نکنم بشه حدیثه جون، چون ویزا رو فقط به یکی از اعضای برنده میدن اگه پدرشون زیر مجموعه ش نباشه نمیشه. ایشون هم به نظرم 2 راه داره یا انقدر بمونه آنکارا که کلیر بشه بعد دیگه از اونور یه راست بره آمر یکا، یا برگرده و وقتی کلیر شد با ویزای یه شهر زیارتی بره ترکیه و قید وثیقه هم بزنه و بره آمر یکا. یه چیز دیگه هم هست در حد پیشنهاد باید از سفارت بپرسه ببینه قبول میکنن یا نه که به پدرش وکالت بده که از طرف اون بیاد ویزا بگیره.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-09 ساعت 22:59)honey62 نوشته: (2012-08-09 ساعت 21:28)hadiseh.t نوشته: سلام بچه ها من هنوز انکارام یکی از بچه ها عرفانم اینجاست یه سوال داشتم عرفان سربازی نرفته وثیقه گداشته اومده اگه تا 13 اگوستم بر نگرده وثیقش ضبط می شه 15 میلیون برگه ابی هم گرفته اگه کسی راهکاری داره بگه؟میشه برگرده کسی رو مثلا باباشو بفرسته ویزاشو بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر نکنم بشه حدیثه جون، چون ویزا رو فقط به یکی از اعضای برنده میدن اگه پدرشون زیر مجموعه ش نباشه نمیشه. ایشون هم به نظرم 2 راه داره یا انقدر بمونه آنکارا که کلیر بشه بعد دیگه از اونور یه راست بره آمر یکا، یا برگرده و وقتی کلیر شد با ویزای یه شهر زیارتی بره ترکیه و قید وثیقه هم بزنه و بره آمر یکا. یه چیز دیگه هم هست در حد پیشنهاد باید از سفارت بپرسه ببینه قبول میکنن یا نه که به پدرش وکالت بده که از طرف اون بیاد ویزا بگیره.
مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت.حالا یه نامه به سفارت زده که ببینه میشه وکالت نامه به پدرش بده وایا سفارت قبول میکنه اگه کسی بازم پیشنهادی داره بده ممنون میشم.البته برگرده ایران معافیت می تونه بگیره مهم الانه که پول وثیقش ضبط نشه.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-09 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-09 ساعت 23:38 توسط کامیلا.)
هورا ما كلير شديم هورا
بجه ها كجايين?
بعد إز ٥٨روزخدايا شكرت
هوررررراااااااهوررررررااااااا
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا