کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-13 ساعت 19:57)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 18:24)frz61 نوشته:  
دوست گل و مهربونم دیدی گفتم زود کلیر .پس شام یادت نره ها....Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

حتما عزیزم نشد تو آنکارا شام بدم تو آمریکا جبران می کنمWink
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: mehdiii ، lilistar ، SH1A2R3
[quote='mandana63' pid='202185' dateline='1344871024']
سلام
من الان آنکارا هستم و امروز پاسم را دادم برای گرفتن ویزا.
یک سئوال دارم که ممنون می شم دوستانی که می دانند منو راهنمایی کنند.
برگه ups را تحویل گرفتم ولی نمی دونم کدوم شماره رو باید بزنم. ضمنا اصلا نمی دونم کجا باید اونو تایپ کنم .
با تشکر
ضمنا اگه کسی سوالی داره در خدمتیم.
با تشکر
سلام...در قسمت بالا سمت چپ....Yurtiçi .....
در برگه UPS یک شماره 15 رقمی است به نام TAKIP NO که با H
شروع شده....
در ضمن زودتر از ظهر چهارشنبه منتظر نباش.
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، mojtaba_k ، SH1A2R3
سلام. از دوستان ابوظبی چه خبر؟ لطفا اگر کسی کلیر شده اطلاع بده.
به امید کلیر شدن همه منتظران.
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی
تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر Smile
یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظارSmile
ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان
تشکر کنندگان: Emad_L ، Kate.S ، mojtaba_k ، daria ، arbasic ، SH1A2R3 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-13 ساعت 14:32)sheida.bvip نوشته:  Dear vi
We are trying to complete all of the administrative reviewing for the Diversity Visa Applicants before the program ends. Please keep tracking your case number on our website.

Si

منم ایمل زدم همین جواب رو دادن خدا خودش کمک کنهSadCool
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، کیانا ، oe163 ، Emad_L ، behina ، honey62 ، vm1974 ، mojtaba_k ، mehdiii ، SH1A2R3 ، sam11 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-13 ساعت 22:06)bglory14914 نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 14:32)sheida.bvip نوشته:  Dear vi
We are trying to complete all of the administrative reviewing for the Diversity Visa Applicants before the program ends. Please keep tracking your case number on our website.

Si

منم ایمل زدم همین جواب رو دادن خدا خودش کمک کنهSadCool

خدا که حتما کمک میکنه . ولی شماچرا اینقدرنگرانی ؟ چیزبدی نگفته که برای من هم یک همچین متنی داده بودند 5 روز بعدش کلیر شدم. 27 چون مصاحبه داشتم و 8 آگوست هم کلیر شدم.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: mojtaba_k ، daria ، پرنیان90 ، oe163 ، کیانا ، lilistar ، mehdiii ، sam11 ، a.r.a.s.h1
(2012-08-13 ساعت 18:24)frz61 نوشته:  Dear :

We are pleased to inform you that Mr. X's administrative reviewing is also completed today. We will update the website tomorrow, but you can come to the Embassy Monday to Thursday at 13:00.

خوب این که هوووووورررراااااااااااا داره Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خیلی خوشحال شدم براتون
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: frz61 ، oe163 ، کیانا ، lilistar ، mehdiii
(2012-08-13 ساعت 19:35)پرنیان90 نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 18:33)به گل نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 18:31)پرنیان90 نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 18:24)frz61 نوشته:  Dear :

We are pleased to inform you that Mr. X's administrative reviewing is also completed today. We will update the website tomorrow, but you can come to the Embassy Monday to Thursday at 13:00.

frz عزیز یعنی امروز منتظر نباشیم؟ Sad(

پری جونننم اومدی

آره دوســــــــــــــــت مهربونــــــــــــــــــم، ولی مثل اینکه فردا آپدیت میشه، پس انرژی ها ذخیره واســـــــــــــــــه هورا تا فردا Tongue

(2012-08-13 ساعت 17:05)lovelybugatti نوشته:  
(2012-08-13 ساعت 00:47)پرنیان90 نوشته:  فردا دیگـــــــــــــــــــــــه نوبت ماست، به گل، ، bakhshandegy، gulu، ، sheida ، rezafc، love usa ، lovebugattiو بقیـــــــــــــیه اگه یادم رفــــــــــــــت ببخشیدفردا نوبــــــــــــــت ماســــــــــــــت من دلم روشـــــــــــــــــــــنه
پرنيان جان منكه هر روز دارم واسه همه دوستان و الالخصوص شما و خودم دعا ميكنم نه بخاطر اون كوكي كه لاجان اورده بودي بيشتر بخاطر پلو كباب و اشبل و باقلا و گردو و ماست براني كه قولشو دادي Wink

مرســـــــــــــــی تو لطف داری، اون کوکــــــی که بهت نرســـــــــید ایشالا یه پلو کبا مشتـــــــــــــی بعد ویزا با مخلفاتــــــــــــش انتظارتو می کـــــــــشه Wink

من كلم از همه جور مواد غذايي استقبال ميكنم اونم از نوع شماليش وسه همه از همين الان ميشينم واسه همه دعا ميكنم خدايا همه ي كيساي مارو بنداز تو وايتكس سفيد سفيد شه تا همه مون پاك اعلام شيم آمين يا رب العالمين
تشکر کنندگان: sam11 ، پرنیان90 ، alexander
دوستان چون بارها در اینجا دیدم که کلیر شدن رو پاک شدن یا حتی تمیز شدن! ترجمه کردیم و این میتونه یه جور توهین به خودمون باشه میخواستم ضمن یاد آوری اینکه کلیر شدن در اینجا به معنی یه جور مجوز قانونی یا به عبارت دقیق official permission هست پیشنهاد کنم از این پس اگر خواستیم کلیر شدن رو ترجمه کنیم از لفظ "تایید شدن" استفاده کنیم.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: oe163 ، behina ، lilistar ، tiba ، sam11 ، bglory14914
بچه ها امروز را با یک انرژی مثبت شروع کنیم، به امید تائید شدن همه دوستان Wink
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: arman_m ، ماندانا ، کیانا ، gulu ، alis60 ، honey62 ، lilistar ، mehdiii ، tiba ، daria ، به گل ، bglory14914 ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1
اینم انرژی های امروز
+++++++++++++++++++++++++++++++

خدایا امروز کلیر کل بچهای منتظر بیاد آمین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: behina ، oe163 ، arman_m ، loveusa ، کیانا ، gulu ، **USA** ، alis60 ، honey62 ، lilistar ، mehdiii ، daria ، bglory14914 ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1
سلام دوستان ، من امروز دلم روشنه که از ابوظبی خبرایی میآید برای ما هم دعا کنین ، رسیدیم به ۹۳ روز
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: ماندانا ، oe163 ، gulu ، کیانا ، alis60 ، Kate.S ، honey62 ، lilistar ، behina ، mehdiii ، bakhshandehgy ، tiba ، SH1A2R3 ، daria ، MPU ، h4di ، sam11 ، bglory14914 ، پرنیان90 ، khavaran ، arbasic ، a.r.a.s.h1
سلام به همه
کلیر من در 8 آگوست با ستاره بود . سفارت گفت ویزای من و دخترم آماده است و می توانیم برویم ویزا را بگیریم یا منتظر شویم که پرونده شوهرم بررسی شود. من و شوهرم هر دو کارمند دولتیم.سربازی شوهرم در سپاه بوده است. خواهش می کنم دوستان با تجربه به سوالاتم جواب بدهند:
1- کدام پیشنهاد سفارت را انجام دهم؟
2- تقریبا ستاره چقدر طول می کشد که برداشته شود؟مرسی.
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: honey62 ، behina ، SH1A2R3 ، کیانا ، ehsan442 ، alexander ، khavaran
(2012-08-14 ساعت 10:51)etefag نوشته:  سلام به همه
کلیر من در 8 آگوست با ستاره بود . سفارت گفت ویزای من و دخترم آماده است و می توانیم برویم ویزا را بگیریم یا منتظر شویم که پرونده شوهرم بررسی شود. من و شوهرم هر دو کارمند دولتیم.سربازی شوهرم در سپاه بوده است. خواهش می کنم دوستان با تجربه به سوالاتم جواب بدهند:
1- کدام پیشنهاد سفارت را انجام دهم؟
2- تقریبا ستاره چقدر طول می کشد که برداشته شود؟مرسی.

به نظر من كه برين بگيرين. اينجوري حداقل خيالتون از بابت 2نفر راحته. همسرتونم به محض اينكه clear بشن، ستاره شون برداشته ميشه. اصلا معلوم نميكنه كه چقدر طول بكشه، اما ميشه اميدوار بود كه تا آخر سپتامبر نتيجه شون بياد.
نهايت اگرم به همسرتون ويزا ندادن، شما ميتونيد برين امريكا و از اونجا براي ايشون اقدام كنيد. اين دقيقا حرفي بود كه آفيسر به ما هم زد. چون ما هم اينجوري شديم، خانومم ويزاشو دادن و به من فعلا ندادن
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: etefag ، oe163 ، honey62 ، lilistar ، bakhshandehgy ، کیانا ، SH1A2R3 ، daria ، sam11 ، a.r.a.s.h1
سلام دوستاي خوبم، منم حضورم رو اعلام ميكنم اينم كلي انرژي مثبت رنگول رنگولي براي كلير شدن همه مون كه منتظريم +++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: oe163 ، mehdiii ، cmbt ، bakhshandehgy ، کیانا ، SH1A2R3 ، daria ، gulu ، behina ، amiry ، h4di ، sheida.bvip ، sam11 ، bglory14914 ، پرنیان90 ، a.r.a.s.h1
دوستان عزیز منتظر،
ایشالله این هفته همه منتظران، کلیر میشن.
من هفته دیگه از بلاد کفر دارم میام ایران.
انشالله یه سور حسابی باشه و ما رو هم دعوت کنید.
همتون شاد باشید. Wink

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: cmbt ، bakhshandehgy ، honey62 ، کیانا ، mehdiii ، oe163 ، SH1A2R3 ، daria ، s$s ، amiry ، h4di ، shervn ، sam11 ، bglory14914 ، پرنیان90 ، khavaran ، a.r.a.s.h1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان