کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
بچه ها ما هم شماره کانفرمیشن رو زدیم نامه رو نشون میده. من فکر میکنم برای اونایی که کلیر شدن صفحه عوض شده و به جاش یه چیز دیگه میاد. چون etefaag که ویزاشو گرفته این متن session cancelled رو میاره. از دوستایی که کلیر شدن کسی اینجا هست شمارشو بزنه توی سایت ببینه چی میشه؟ شیدا جون میشه شما هم شمارتو بزنی؟
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: alimon ، mehdiii
(2012-08-22 ساعت 19:30)honey62 نوشته:  بچه ها ما هم شماره کانفرمیشن رو زدیم نامه رو نشون میده. من فکر میکنم برای اونایی که کلیر شدن صفحه عوض شده و به جاش یه چیز دیگه میاد. چون etefaag که ویزاشو گرفته این متن session cancelled رو میاره. از دوستایی که کلیر شدن کسی اینجا هست شمارشو بزنه توی سایت ببینه چی میشه؟ شیدا جون میشه شما هم شمارتو بزنی؟

منم با نظر شما موافقم ، مال ما هم نامه رو نشون میده
تشکر کنندگان: honey62 ، oe163
من خیلی ممنون میشم از کسانی که در مورد کلیرنس اطلاعاتی دارند، به پرسش من پاسخ بدهند. راستش اینه که میخوام بدونم آیا کسانی که سربازیشون در سپاه گذرونده شده آیا به مشکل میخورن و FBI چک اونا رو مردود میکنه ؟؟؟ مگه اینکه سربازی رفتن به دلبخواه سربازه که کجا بیفته یا نیفته،و اینکه مقامات آمریکایی اینو نمیدونن که سپاه یا ارتش و یا نیروی دریایی افتادن به دلخواه سرباز نیست ؟
در هرصورت من سرباز سپاه بودم، آیا از پیش باید فکر کنم که مورد تأیید مقامات مهاجرت قرار نمیگیرم؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان:
چرا هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: alimon ، honey62 ، daria
(2012-08-22 ساعت 19:37)mrbonbon نوشته:  من خیلی ممنون میشم از کسانی که در مورد کلیرنس اطلاعاتی دارند، به پرسش من پاسخ بدهند. راستش اینه که میخوام بدونم آیا کسانی که سربازیشون در سپاه گذرونده شده آیا به مشکل میخورن و FBI چک اونا رو مردود میکنه ؟؟؟ مگه اینکه سربازی رفتن به دلبخواه سربازه که کجا بیفته یا نیفته،و اینکه مقامات آمریکایی اینو نمیدونن که سپاه یا ارتش و یا نیروی دریایی افتادن به دلخواه سرباز نیست ؟
در هرصورت من سرباز سپاه بودم، آیا از پیش باید فکر کنم که مورد تأیید مقامات مهاجرت قرار نمیگیرم؟

نه دوست عزیز ، اینطوری نیست که هر کسی سربازیش سپاه باشه رد بشه ، فقط ممکنه کلیرنسش نسبت به بقیه طولانی تر بشه
تشکر کنندگان: honey62 ، mrbonbon ، daria ، frozen mind
نه دوست عزیز این سربازی 3 پاه بودن تاثیر آنچنانی نداره اینجور که من فهمیدم البته اگه کسی کار مهم و 30 آ سی نکرده باشه، اگه توی جدول احسان نگاه کنید خیلی مورد اینطوری داریم که ویزا گرفتن، یکی از بچه ها هم کار دولتی داشته هم سربازی 3 پا ه ولی 19 روزه کلیر شده، نگرانی به خودتون راه ندید توکل کنید به خدا، ما هرکاری از دستمون ساخته است انجام میدیم ولی تا یه جایی دیگه باید منتظر بمونیم ببینیم چی پیش میاد، امیدوارم که آخر این قصه همه خوشحال باشیم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: alimon ، mrbonbon ، Hediyeh ، MAHDI2012 ، daria ، Emad_L ، mehdiii
سلام بر همه. امیدوارم اعصاب ها خراب نباشه.
لطفا همگی امتحان کنید براتو ن چه می زنه. برای من که شوهرم ستاره داره می زنه Canceled Session. امروز شوهرم پاس های منو دخترمو داد ups. شرایطتون رو هم بگید. مرسی
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: alimon ، MAHDI2012 ، tiba ، Emad_L
(2012-08-22 ساعت 19:37)mrbonbon نوشته:  من خیلی ممنون میشم از کسانی که در مورد کلیرنس اطلاعاتی دارند، ...
دوست عزیز کسانی که خدمت سربازی داشتن ( چه سپاه, چه ارتش و ... ) کلا FBI چک میخورن و این موضوع اصلا جای نگرانی نداره! چون همه بعد از مدت کوتاهی کلیر میشن! تا اونجایی که اطلاع دارم و در این سایت مطالعه کردم کسی تا بحال بخاطر سربازی و محل خدمت مردود نشده دوست عزیز! جز اینکه پست خیلی حساس و کلیدی داشته باشه!!! این نگرانیها برای خیلی از دوستان وجود داره اما خیالتون راحت باشه. اونها هم میدونن که شما تصمیم گیرنده نیستین و این دوره ی سربازی تحمیلیه!
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: alimon ، honey62 ، mrbonbon ، daria ، mansour*** ، kopol ، **USA**
دوستانی که توی این تاپیک هستند: alimon، asal_civil، asxz، etefag، Hediyeh، honey62، mehdi426i، mrbonbon، smmyp، 3 مهمان و البته s$s
تا ساعت 8 هم صبر میکنیم شاید آپدیت بشه.
تشکر کنندگان: Hediyeh ، alimon ، Hmax
(2012-08-22 ساعت 19:37)alimon نوشته:  
(2012-08-22 ساعت 19:30)honey62 نوشته:  بچه ها ما هم شماره کانفرمیشن رو زدیم نامه رو نشون میده. من فکر میکنم برای اونایی که کلیر شدن صفحه عوض شده و به جاش یه چیز دیگه میاد. چون etefaag که ویزاشو گرفته این متن session cancelled رو میاره. از دوستایی که کلیر شدن کسی اینجا هست شمارشو بزنه توی سایت ببینه چی میشه؟ شیدا جون میشه شما هم شمارتو بزنی؟

منم با نظر شما موافقم ، مال ما هم نامه رو نشون میده

مال ما هم نامه میاد !
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: alimon ، oe163
شرایط etefag و msi که مثل همه پس چرا سایت براشون دوجور پیام میده؟! msi عزیز شما رفتی ویزایی که آماده شده رو بگیری یا منتظرین با هم بگیرین؟
تشکر کنندگان: alimon ، MAHDI2012
دوستان امشب رو باید مثل شبهای دیگه گذر کنیم فکر سفارت امریکا هم مثل ما هست و بعد از چند روز تعطیلی امروز حال و حوصله درست و حسابی برای کار کردن نداشته
شب همه خوش تا فردا عصر به امید اپدیت شدن و کلیر شدن همه دوستان
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل
تشکر کنندگان: loveusa ، alimon ، MAHDI2012 ، bglory14914 ، daria
من دسترسی به کانفرمیشن نامبرم ندارم تا هفته دیگه
اون ایمیلی هم که سفارت فرستاده بود که کانفرمیشنها رو نشون میداد دیگه نشون نمیده
حالا من چیکار کنم تا هفته دیگه که برم خونمون و کانفرمیشنمو ببینم از استرس میمیرم

حالا بگین کلا چیجوریه اونایی که کلیر شدن صفحشون چطوریه ؟؟
اونایی که نشدن چی؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: oe163 ، alimon ، honey62 ، MAHDI2012 ، daria ، mansour***
فکر کنم وقتی ویزا صادر بشه دیگه نامه را نشان نمیده
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
تشکر کنندگان: alimon ، honey62 ، MAHDI2012 ، daria
دوستان عزیز سلام
من فردا صبح میرم آنکارا اگه دوستان فرمایشی دارند درخدمتشون هستم.
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: tiba ، etefag ، alimon ، smmyp ، honey62 ، MAHDI2012 ، parsy631 ، daria ، H-K ، frozen mind ، bakhshandehgy ، mehdiii ، sam11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان