موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-23 ساعت 09:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-23 ساعت 09:03 توسط MAHDI2012.)
(2012-08-23 ساعت 07:38)afshin4749 نوشته: (2012-08-23 ساعت 00:27)smmyp نوشته: شب همگی بخیر،
تمام دوستانی که انتظار کلیرنس را تجربه کردهاند، به سختی و مشکلات آن واقف هستند، برای اینکه این روند برای آیندگان در سالهای بعد آسانتر بشود، بهتر نیست این مشکل به مسئولان امور خارجه مثل آلن ایر یا سارا گرو منعکس بشود؟!؟ در واقع میخواستم ایمیل بزنم و اثرات طولانی شدن دوران کلیرنس را برایشان شرح بدهم و خواهش کنم در صورت امکان این پروسه سریعتر انجام بشود و یا زودتر آغاز بشود، بعد فکر کردم اگر همگی ایمیل بزنیم و یا حتی پتیشن (Petition) اینترنتی تهیه بشه که اعضا انجمن همگی اون رو امضاء کنند، احتمال ترتیب اثر دادنشون بیشتر میشه، . . . .
تا نظر دوستان و پیشکسوتان و باتجربهها چی باشه...
خواهش میکنم همفکری کنیم.
گرین کارت شما چقدر طول کشیده؟؟؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 09:02)MAHDI2012 نوشته: (2012-08-23 ساعت 07:38)afshin4749 نوشته: (2012-08-23 ساعت 00:27)smmyp نوشته: شب همگی بخیر،
تمام دوستانی که انتظار کلیرنس را تجربه کردهاند، به سختی و مشکلات آن واقف هستند، برای اینکه این روند برای آیندگان در سالهای بعد آسانتر بشود، بهتر نیست این مشکل به مسئولان امور خارجه مثل آلن ایر یا سارا گرو منعکس بشود؟!؟ در واقع میخواستم ایمیل بزنم و اثرات طولانی شدن دوران کلیرنس را برایشان شرح بدهم و خواهش کنم در صورت امکان این پروسه سریعتر انجام بشود و یا زودتر آغاز بشود، بعد فکر کردم اگر همگی ایمیل بزنیم و یا حتی پتیشن (Petition) اینترنتی تهیه بشه که اعضا انجمن همگی اون رو امضاء کنند، احتمال ترتیب اثر دادنشون بیشتر میشه، . . . .
تا نظر دوستان و پیشکسوتان و باتجربهها چی باشه...
خواهش میکنم همفکری کنیم.
گرین کارت شما چقدر طول کشیده؟؟؟
با توجه به امضاشون فكر كنم حول و حوش 40 روز طول كشيده .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام behina تازگی ایمیل نزدین ؟ واقعاً دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ شدیم ۱۰۰ روزه ، چرا؟!!!
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 14:03)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:25)saljoogh نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: سلام. من ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و اظهار کردم که مدارس باز شده در ایالتی که ما میخوایم بریم (آریزونا) و من نگران بچه هام هستم خیلی سریع به فاصله نیم ساعت بعد جواب دادند که ویزای شما که برنده اصلی هستید و دختر و پسرتون آماده است میتونید روزهای یکشنبه یا سه شنبه بیاید بگیرید ولی پروسه اداری شوهرتون هنوز تمام نشده و ایشون دیر تر وقتی که ویزاش آماده شد بیاد. حالا هم خوشحالم و هم نگران همسرم ماهم 73 روزه که منتظریم. البته خیلی امیدوارم که برای اوایل سپتامبر همه را کلیر کنند. حالا نمیدونم بریم ویزامونو بگیریم یا صبر کنم تا تکلیف شوهرم هم معلوم بشه؟
ممنون میشم اگه که بتونید شرایط همسرتون رو بگید. مثلا سنّ، کار، مدرک تحصیلی، وضعیت سربازی
همسرم مهندسه و شرکت خصوصی در زمینه نساجی داریم. سربازیشو در نیروی انتظامی (ژاندارمری سابق) بوده و 45 سال داره.
تبریک میگم دوست عزیز بابت کلیر شدن خودتون و فرزندتون نگران نباش تا اخر سپتامبر ایشااله همسرتونم کلیر میشن.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 12:14)Alireza.a نوشته: سلام behina تازگی ایمیل نزدین ؟ واقعاً دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ شدیم ۱۰۰ روزه ، چرا؟!!!
سلام. من ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و اظهار کردم که مدارس باز شده در ایالتی که ما میخوایم بریم (آریزونا) و من نگران بچه هام هستم خیلی سریع به فاصله نیم ساعت بعد جواب دادند که ویزای شما که برنده اصلی هستید و دختر و پسرتون آماده است میتونید روزهای یکشنبه یا سه شنبه بیاید بگیرید ولی پروسه اداری شوهرتون هنوز تمام نشده و ایشون دیر تر وقتی که ویزاش آماده شد بیاد. حالا هم خوشحالم و هم نگران همسرم ماهم 73 روزه که منتظریم. البته خیلی امیدوارم که برای اوایل سپتامبر همه را کلیر کنند. حالا نمیدونم بریم ویزامونو بگیریم یا صبر کنم تا تکلیف شوهرم هم معلوم بشه؟
سلام، خیلی خوشحال شدم ، حتماً برید ویزای خودتون و بچه ها رو بگیرید ( حتماً)
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 14:03)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:25)saljoogh نوشته: (2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: سلام. من ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و اظهار کردم که مدارس باز شده در ایالتی که ما میخوایم بریم (آریزونا) و من نگران بچه هام هستم خیلی سریع به فاصله نیم ساعت بعد جواب دادند که ویزای شما که برنده اصلی هستید و دختر و پسرتون آماده است میتونید روزهای یکشنبه یا سه شنبه بیاید بگیرید ولی پروسه اداری شوهرتون هنوز تمام نشده و ایشون دیر تر وقتی که ویزاش آماده شد بیاد. حالا هم خوشحالم و هم نگران همسرم ماهم 73 روزه که منتظریم. البته خیلی امیدوارم که برای اوایل سپتامبر همه را کلیر کنند. حالا نمیدونم بریم ویزامونو بگیریم یا صبر کنم تا تکلیف شوهرم هم معلوم بشه؟
ممنون میشم اگه که بتونید شرایط همسرتون رو بگید. مثلا سنّ، کار، مدرک تحصیلی، وضعیت سربازی
همسرم مهندسه و شرکت خصوصی در زمینه نساجی داریم. سربازیشو در نیروی انتظامی (ژاندارمری سابق) بوده و 45 سال داره.
خیلی مبارک باشه. امیدوارم هرچه سریعتر ویزای آخر هم بیاد.
2012-12JULY-آنکارا-یکنفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-23 ساعت 13:22)behina نوشته: (2012-08-23 ساعت 12:14)Alireza.a نوشته: سلام behina تازگی ایمیل نزدین ؟ واقعاً دیگه نمیدونم باید چه کار کنم؟ شدیم ۱۰۰ روزه ، چرا؟!!!
سلام. من ایمیل زدم به سفارت ابوظبی و اظهار کردم که مدارس باز شده در ایالتی که ما میخوایم بریم (آریزونا) و من نگران بچه هام هستم خیلی سریع به فاصله نیم ساعت بعد جواب دادند که ویزای شما که برنده اصلی هستید و دختر و پسرتون آماده است میتونید روزهای یکشنبه یا سه شنبه بیاید بگیرید ولی پروسه اداری شوهرتون هنوز تمام نشده و ایشون دیر تر وقتی که ویزاش آماده شد بیاد. حالا هم خوشحالم و هم نگران همسرم ماهم 73 روزه که منتظریم. البته خیلی امیدوارم که برای اوایل سپتامبر همه را کلیر کنند. حالا نمیدونم بریم ویزامونو بگیریم یا صبر کنم تا تکلیف شوهرم هم معلوم بشه؟
سلام دوست عزیز بهتون تبریک میگم . وضعیت من هم مثل شما هستش 10 روز پیش به من میلی زدن که همسرم که برنده اصلی هست کلیر شده و شما هنوز نشدین و خودشون توصیه کرده بودن که همسرم بره ویزاشو بگیره اگر مطالب قبلی من را بخوانید متن نامه را هم گذاشته بودم ما هم تصمیم گرفتیم که تا اواسط سپتامبر صبرکنیم اگر ویزای من حاضر شد که باهم میریم اگر هم نه که همسرم بره تا بعد من بهش ملحق شم اما وضعیت شما کمی متفاوت هست بخاطر بچه ها من اگر بجای شما بودم بیشتر از این معطل نمیکردم چرا که تغییر مدرسه برای بچه ها افت تحصیلی داره حالا شما این مسله را با تغییر زبان و تغییر سرفصل درسی هم اضافه کنید متوجه وضعیت حساس خودتون میشیدبرای همین یک روز هم معطل نکنید برید ویزا بگیرید و بردید بزارید بچه ها به تحصیل ادامه بدن اگر هم در بدترین شرایط کلیر همسرتون تا اخر سپتامبر هم حاضر نشد شما میتونید از اونطرف برای ایشون اقدام کنید
کیس نامبر:2012as73XXX
مصاحبه : 16 جولای انکارا
وضعیت :کلیرنس 13 سپتامبر
دریافت ویزا:21 سپتامبر
ورود به امریکا:11 اکتبر سیاتل