کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-08-22 ساعت 19:09)emtiaz نوشته:  
(2012-08-22 ساعت 18:58)tiba نوشته:  
(2012-08-22 ساعت 18:49)emtiaz نوشته:  تا نیم ساعت دیگه آپ نشه میره تا فردا+++++++

از کرامات شیخ ما اینست شیره را خورد گفت شیرین است.

دوست عزیز به جای اینکه مسخره کنی بهتره +بفرستی

دوست عزیز منظور من اصلا اون کلمه ای که شما فرمودید نبود. این ضرب المثل مصداق اظهار نظرهای بدیهی است.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان:
انتظار بسی از مرگ تلخ تر است
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: alimon ، honey62 ، oe163 ، smmyp ، پرنیان90 ، daria ، bakhshandehgy ، gulu
نگران نباش ماندانا جون چیز خاصی نیست. برای ما و یکی دیگه از بچه ها که هنوز کلیر نشدیم صفحه نامه دوم میاد. برای etefag که ویزای خودشون و دخترشون رو گرفتن و ستاره دارند و یکی از بچه هایی که هنوز کلیر نشده صفحه session cancelled میاره، برای یکی دیگه از بچه هایی که ستاره داره صفحه نامه! خیلی قاطیه اصلا نمیشه سر از کارشون در اورد.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: smmyp ، ماندانا ، MAHDI2012 ، alimon ، oe163 ، daria
چقدر بی انصافن نه؟؟؟ کلی همه تعطیلات رو به انتظار امروز بودم خدای کنه فردا خبرای خوب باشه
شماره کیس: 2012AS00047XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 2011, 25 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: June 26, 2012[/color][/size]
تاریخ کلیر: 7 سپتامبر بالاخره بعد از 10 هفته انتظار Big Grin
تشکر کنندگان: honey62 ، alimon ، oe163 ، msi ، MAHDI2012 ، loveusa ، Hmax
خوب امروز رو به فال نیک میگیریم، شاید میخوان یه تعداد زیادی بشه بعد اعلام کنن، خدایا هر وقت دوست دارن اعلام کنن فقط شماره بچه هایی که خیلی منتظر موندن و در کنارشون شماره ما هم توش باشه، آمین.
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: Hediyeh ، کیانا ، oe163 ، daria ، alimon ، loveusa ، mehdiii ، behina
(2012-08-22 ساعت 20:01)honey62 نوشته:  شرایط etefag و msi که مثل همه پس چرا سایت براشون دوجور پیام میده؟! msi عزیز شما رفتی ویزایی که آماده شده رو بگیری یا منتظرین با هم بگیرین؟

نه هنوز نگرفتم گذاشتیم با هم بگیریم !
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: honey62 ، daria ، alimon
(2012-08-22 ساعت 20:02)ماندانا نوشته:  من دسترسی به کانفرمیشن نامبرم ندارم تا هفته دیگه
اون ایمیلی هم که سفارت فرستاده بود که کانفرمیشنها رو نشون میداد دیگه نشون نمیده
حالا من چیکار کنم تا هفته دیگه که برم خونمون و کانفرمیشنمو ببینم از استرس میمیرم

حالا بگین کلا چیجوریه اونایی که کلیر شدن صفحشون چطوریه ؟؟
اونایی که نشدن چی؟؟؟
ماندانای عزیز من هم الان وارد شدم برای ما هم همون نامه ی دوم را نشان میده .
نگران نباشید .Smile
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، daria ، alimon ، honey62
(2012-08-22 ساعت 19:48)etefag نوشته:  سلام بر همه. امیدوارم اعصاب ها خراب نباشه.
لطفا همگی امتحان کنید براتو ن چه می زنه. برای من که شوهرم ستاره داره می زنه Canceled Session. امروز شوهرم پاس های منو دخترمو داد ups. شرایطتون رو هم بگید. مرسی
برای ما هم نشون میده. مورد ما، خانومم برنده اصلی بوده که ویزاشو گرفته و من هنوز کلیر نشدم.
اما فکر می کنم مشکل این دوستمون چیز دیگه ای باشه. بعضی وقت ها هم برای من این مشکل پیش میومد که به خاطر این بود که صفحه ای که اطلاعات confirmation number رو وارد می کردیم، تو catch کامپیوتر مونده بود و وقتی اطلاعات رو میزدیم و submit میکردیم، این پیغام رو میداد. بهتره این کار رو امتحان کنن. تو صفحه ای که باید اطلاعات رو وارد کنن، اول ctrl+f5 بزنن یا انتهای آدرس اون صفحه چند تا ??? بزنن و بعد اینتر. اینجوری صفحه جدید بارگذاری میشه و بعد تو صفحه جدید اطلاعات رو وارد کنند و submit کنید. مشکل ما که اینجوری اونموقع حل شد
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
تشکر کنندگان: oe163 ، alimon ، mansour*** ، honey62
برای ما هم نامه دوم میاد.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: honey62
شب بخیر لطفا بگید بسته ما الان کجاست؟ مرسی
Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.
Teslimat ve Paket Bilgileri
Takip No : h////////b
Paket Adedi :
Gönderi Bilgileri
Alıcı Firma Adı : ************
Alıcı Yetkili Ad-Soyad :
Alıcı İl : ANKARA
Alıcı İlçe : BAKANLIKLAR
Alıcı Adres : ÖZ**** HO********
Paketin Son Hareketleri
کیس نامبر:68000
مصاحبه:آنکارا- 2 جولای به همراه برگ آبی
همراهان:شوهر ودخترم
کلیر: 8 اگوست با ستاره برای شوهرم -31 اگوست شوهرم با ایمیل(در 7 سپتامبر بدون ستاره )
دریافت ویزا: من و دخترم 25 اگوست- شوهرم 11سپتامبر
ورود به آمریکا:5 آذر ماه- لس انجلس
تشکر کنندگان: honey62
(2012-08-22 ساعت 22:54)etefag نوشته:  شب بخیر لطفا بگید بسته ما الان کجاست؟ مرسی
Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir.
Teslimat ve Paket Bilgileri
Takip No : h////////b
Paket Adedi :
Gönderi Bilgileri
Alıcı Firma Adı : ************
Alıcı Yetkili Ad-Soyad :
Alıcı İl : ANKARA
Alıcı İlçe : BAKANLIKLAR
Alıcı Adres : ÖZ**** HO********
Paketin Son Hareketleri
در حال انتظار برای تحویل بسته به UPS
تشکر کنندگان: etefag ، frozen mind
هنوز مونده الان داخل خود سفارت usa است و هنگامی که بسته از سفارت بیاد بیرون برات می زنه و باید همین طوری بررسی کنید و زمانی به دست می رسه که عکس ماشین یو پی اس رو در داخل کارد ببینید بعد کلیک می کنی روی ماشین و مشخص می شه کجاست (وقتی عکس ماشین دیدی 2 تا 3 ساعت بعد دستت مرسه)
تشکر کنندگان: smmyp ، daria ، honey62 ، etefag
شب همگی بخیر،
تمام دوستانی که انتظار کلیرنس را تجربه کرده‌اند، به سختی و مشکلات آن واقف هستند، برای اینکه این روند برای آیندگان در سالهای بعد آسانتر بشود، بهتر نیست این مشکل به مسئولان امور خارجه مثل آلن ایر یا سارا گرو منعکس بشود؟!؟ در واقع می‌خواستم ای‌میل بزنم و اثرات طولانی شدن دوران کلیرنس را برایشان شرح بدهم و خواهش کنم در صورت امکان این پروسه سریعتر انجام بشود و یا زودتر آغاز بشود، بعد فکر کردم اگر همگی ای‌میل بزنیم و یا حتی پتیشن (Petition) اینترنتی تهیه بشه که اعضا انجمن همگی اون رو امضاء کنند، احتمال ترتیب اثر دادنشون بیشتر میشه، . . . .
تا نظر دوستان و پیشکسوتان و باتجربه‌ها چی باشه...
خواهش می‌کنم همفکری کنیم.
Shy
2012-12JULY-آنکارا-یک‌نفر
تشکر کنندگان: behina ، mehdi426i ، daria ، skyramis ، samgh
عزيز جان همه اين كارها شده ولي جواب نميده

اين مسئله امنيتي اينقد براي امريكاييها مهم است چند ماه انتظار براي متقاضي ها اصلا بحساب نمياد ولي گاهي اوقات افرادي كه به دلايل خاص نه تنها رد ميشن بلكه در ليست ممنوع ورودها قرار ميگيرند متسفانه.به هر حال تو اتش تروخشك باهم ميسوزند كاريش نميشه كرد
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، MAHDI2012 ، smmyp ، daria ، payan
(2012-08-23 ساعت 00:27)smmyp نوشته:  شب همگی بخیر،
تمام دوستانی که انتظار کلیرنس را تجربه کرده‌اند، به سختی و مشکلات آن واقف هستند، برای اینکه این روند برای آیندگان در سالهای بعد آسانتر بشود، بهتر نیست این مشکل به مسئولان امور خارجه مثل آلن ایر یا سارا گرو منعکس بشود؟!؟ در واقع می‌خواستم ای‌میل بزنم و اثرات طولانی شدن دوران کلیرنس را برایشان شرح بدهم و خواهش کنم در صورت امکان این پروسه سریعتر انجام بشود و یا زودتر آغاز بشود، بعد فکر کردم اگر همگی ای‌میل بزنیم و یا حتی پتیشن (Petition) اینترنتی تهیه بشه که اعضا انجمن همگی اون رو امضاء کنند، احتمال ترتیب اثر دادنشون بیشتر میشه، . . . .
تا نظر دوستان و پیشکسوتان و باتجربه‌ها چی باشه...
خواهش می‌کنم همفکری کنیم.
Shy

دوست عزيز شما هموني بودي كه با ايميلت درب سايت ceac تخته شد ؟! آها دستگيرت كردم Big GrinBig Grin اصلن من خودم مي خواستم يك كمپين بر عليه شما راه بندازم و از اين و اون امضا بگيرم Tongue
اگه شماخودت وبلاگ آلن اير رو خونده باشي در مورد پروسه كليرنس توضيح داده شده و هم وطنان ما كامنت هاي زيادي گذاشتن ولي ايشون بازم گفته بايد انجام بشه و طول مي كشه اگه قرار به تغيير بود بالاخره خودشون يه تخفيفي مي دادن Shy
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: afshin4749 ، MAHDI2012 ، saljoogh ، smmyp ، daria ، honey62 ، bakhshandehgy ، a.r.a.s.h1 ، el333 ، ehsan442 ، payan ، samgh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان