کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-18 ساعت 08:12)hamid.eng نوشته:  
(2014-08-18 ساعت 06:22)reza_norouzi نوشته:  هیچ چیزی به نام تقدیر یا سرنوشت وجود ندارد.

هر چه پیش می آید نتیجه آنچیزی است که خواسته ایم و کرده ایم.

بخواهیم تا بتوانیم.
برادر عزیز منم اگه ویزا تو دستم بود می گفتم خود خواستم و خود کردم...
ولی حالا که دستم از همه جا کوتاهه چاره ای جز قبول تقدیر و سرنوشت ندارم...

آقا حمید گل ناراحت نشو. منظور رضای عزیز اینه که بیاید به چیزهای خوب فکر کنیم و انرژی مثبت بفرستیم تا هم از غم و غصه دور بشیم هم با انرژی های مثبتی که میفرستیم به هدفمون نزدیک بشیم.
نبینم ناراحتیا. بخند تا دنیا به روت بخنده. آفرین.
ما میتوانیمBig Grin
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام . به امید شنیدن خبرهای خوب امروز هم مثل هر روز همه جمعند و امیدوارم که لااقل امروز این جمع شاد بشند
من که خودم به نقطه ای رسیدم که دیگه میگم کاش هرچه زودتر پروسه لاتاری 2014 تموم شه و تکلیفمون روشن شه یا اینوری یا اونوری این انتظار و بی خبری از طرف سفارتها و بلاتکلیفی و از زندگی و اعصاب افتادن از همش بدتره...روزی که لاتاری برنده شم هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر انرژی و روحیه ازم بگیره توی ذهنم فقط قسمت شاد ماجرا رو می پروروندم اما دریغ ... چه ها که بر ما گذشت.با اینحال بهترین ها رو برای همه منتظران امروز آرزو میکنم.
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
کاربران در حال بازدید این موضوع: aidin.foroutan@gmail.com، Ala123، ali214، ali3875، alimomen، Darious، eror، freddyflientstone، Lamiya، manamilad، martinn، Morteza1350، poem، sayeh_m، shayesteh، yasi malayer، ziba_sunset، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: hamid.eng ، آلیس-1980 ، pari pari ، nasim ، shhak ، reasonable ، soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، nedaba
از بچه هاي ايروان كسي هست؟؟

Interview :Yerevan
20 feb
Case :2014as3XXX
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، reasonable ، soli asali ، mahssa ، قصه گو ، nedaba
بچه من از صبح که بیدار شدم دیگه مث قبل نگران نیستم.

انگار مغزم دیگه بی تفاوت شده نسبت به کلیرنی و شل داده.
خودمم انگار لمس شدم.
به خدا تا دیروز اینطوری نبودم. آدم سالمی بودم برای خودم.

البته میدونم که به هیچ درجه ای از عرفان نرسیدم و سکته هم نزدم .
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن.
تشکر کنندگان: sonyz2 ، manamilad ، آلیس-1980 ، pari pari ، A_A ، nasim ، shhak ، reasonable ، soli asali ، smalijm ، salar5452 ، قصه گو ، m_nikparvaz ، nedaba
با سلام به همه دوستان 14 ای
بابا شما نمی خوایید پاشین برین ؟؟؟ زود باشین دیگه پاشین برین صف و شلوغ کردین دیگه !!! عجبا !!!
می دونین چند تا 15 ای تو صف منتظرتونن !! زود باشین بارو بندیلو جم کنین که امروز فردا باید برین !!
ما هم در نهایت دعاتون می کنیم که صفو خلوت کردین Smile
شماره کیس: 2015AS000007XX /تاریخ رویت قبولی: 2 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : Jun 08 / کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: امروز یا فردا / مصاحبه : / دریافت ویزا : / مقصد : بوستون / ورود به آمریکا : / دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: pari pari ، A_A ، nasim ، reasonable ، soli asali ، salar5452 ، قصه گو ، nedaba
(2014-08-18 ساعت 09:04)arash1392 نوشته:  بچه من از صبح که بیدار شدم دیگه مث قبل نگران نیستم.

انگار مغزم دیگه بی تفاوت شده نسبت به کلیرنی و شل داده.
خودمم انگار لمس شدم.
به خدا تا دیروز اینطوری نبودم. آدم سالمی بودم برای خودم.

البته میدونم که به هیچ درجه ای از عرفان نرسیدم و سکته هم نزدم .

هنوز هم سالمی، به سیستم بیولوژیکی اعتماد کن، حتما خبرای خوب نزدیکه، آماده باش...
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
امروز دیگه روزشه.میگی نه؟بگو ok(فقط بخاطر کیا)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
یه ماه پیش بود با h Pier عزیز تلفنی حرف میزدم و برای عوض شدن حس و حالمون گفتم حسن بیا یه تاریخ انتخاب کنیم برای کلیر شدنمون و منم بی اختیار گفتم 18 اوت ( اگوست ) یعنی امروز .

خدایا امروز اگه منم کلیر نشدم یه عده از دوستان منتظرم را کلیر نما
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

دیروز رفتم یکی از 2012 ها رو دیدم از همکلاسیای دوران دانشگاهم بود. وقتی اونو دیدم خیلی انرژی مثبت گرفتم. می گفت الان روزای سختی ندارین روزای سخت مال بعد از مهاجرته، انرژی مثبت بفرستین که زودتر کلیر شین.
خودشون هم هفته آخر سپتامبر ویزاشونو گرفته بودن اونم توی شرایطی که پدرش مریض بوده و کلی گرفتاری دیگه داشتن.
بیاین امیدوار باشیم و فقط انرژی مثبت بفرستیم.
من مطمئنم بعد از این همه یه روز میاد می بینیم کلیر شدیم و بعدش اصلا یادمون میره چقدر اینجا حرص خوردیم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
امروز باید یه خبرایی باشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: Aroma، Farshid1976، fwone، hsh2006، manamilad، marsein، masoudyara، Morteza1350، nimaaa، pink2، sal0811، shazad، shhak، sonyz2، sorooosh، برسام٤، 5 مهمان
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: marsein ، آلیس-1980 ، pari pari ، hamid.eng ، shhak ، shahriar2002 ، sonyz2 ، soli asali ، reasonable ، قصه گو ، nedaba
بیاین به قسمت بعدش فکر کنیم، چی می خواهیم ببریم چه جوری می خواهیم ببریم؟ اونجا می خواهیم چکار کنیم؟
فکر کنم این جوری هم از استرسمون کم می شه هم خودش یه جورایی انرژی مثبت فرستادنه چون اگه اینجوری فکر کنیم یعنی اینکه باور کردیم حتماً ویزامونو می گیریم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
دوستان عزیز

کشورهای پیشرفته صنعتی و باصطلاح جهان اول از مشکلاتی مثل پیر شدن جمعیت یا در مناطقی که آماج مهاجرت بی رویه هستند از کاهش شاخص شایستگی جمعیت کشور رنج می برند. آمریکا برنامه هوشمندانه ای را برای اصلاح مدل نژادی جمعیت خودش در پیش گرفته و این برنامه لاتاری را اجرا کرده. این برنامه اونقدرها هم بخت و اقبالی نیست به همین دلیله که ما در جمع برندگان این ویزا درصد بالایی از جوونهای بدرد بخور و آینده ساز می بینیم که به هیچ وجه تصادفی نیست.
من در روز مدیکال و مصاحبه هیچ برنده معمولی ندیدم و هر چه دیدم تحصیلکرده و شاخص بود که بدلایل مشترک نه تنها از ایران بلکه از کل خاورمیانه گریزان بودند . آمریکا نمی تونه (قطعا نمی تونه) در هیچ کجای دنیا جمعیتی با چنین عیار بالایی گیر بیاره. فکر می کنین نپالی و بنگلادشی و آفریکن و ... دارای همه شاخص های موجود در برندگان ایرانی باشند؟؟؟
یا فکر می کنین اون آلمانی که دارای شاخص های ارزشی اجتماعی بالایی هست حاضره کشورشو ول کنه بره به آمریکا که 28% مالیات و عوارض و ... تا آخر عمرش بده و صداش هم در نیاد؟
پس بیاین اینطوری فکر کنین. اینطوری توی صفحات اجتماعی منتشر کنین وبه گوش همه برسونین : با رفتن ما که سرمایه های این کشوریم مسئولین این کشور باید عزا بگیرن و با رفتن ما که سرمایه های اجتماعی بزرگی هستیم آمریکا باید جشن بگیره،
آنچه در این مدت از نوشته هاتون دیدم اظهار یاس بود که به کاهش اعتماد به نفس منجر می شد و شکوه ها و دلتنگی های زیادی بود که به کاهش عزت نفس منجر می شه.
اگر وزارت خارجه آمریکا بیش از این در صدور ویزای مصاحبه شونده های 2014 تعلل بکنه بطوریکه درصدی از این بچه ها ویزا نگیرن باید گفت که آمریکا در محاسبات خودش در خاورمیانه دچار اشتباه استراتژیک شده.
فبول؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
سلام من تا ديروز ساعت 14 چك كردم خبري نبود. ديشب چك كردم 4 نفرمون به تاريخ 17 آگوست آپديت شديم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
(2014-08-18 ساعت 09:33)Reza20002 نوشته:  دوستان عزیز

کشورهای پیشرفته صنعتی و باصطلاح جهان اول از مشکلاتی مثل پیر شدن جمعیت یا در مناطقی که آماج مهاجرت بی رویه هستند از کاهش شاخص شایستگی جمعیت کشور رنج می برند. آمریکا برنامه هوشمندانه ای را برای اصلاح مدل نژادی جمعیت خودش در پیش گرفته و این برنامه لاتاری را اجرا کرده. این برنامه اونقدرها هم بخت و اقبالی نیست به همین دلیله که ما در جمع برندگان این ویزا درصد بالایی از جوونهای بدرد بخور و آینده ساز می بینیم که به هیچ وجه تصادفی نیست.
من در روز مدیکال و مصاحبه هیچ برنده معمولی ندیدم و هر چه دیدم تحصیلکرده و شاخص بود که بدلایل مشترک نه تنها از ایران بلکه از کل خاورمیانه گریزان بودند . آمریکا نمی تونه (قطعا نمی تونه) در هیچ کجای دنیا جمعیتی با چنین عیار بالایی گیر بیاره. فکر می کنین نپالی و بنگلادشی و آفریکن و ... دارای همه شاخص های موجود در برندگان ایرانی باشند؟؟؟
یا فکر می کنین اون آلمانی که دارای شاخص های ارزشی اجتماعی بالایی هست حاضره کشورشو ول کنه بره به آمریکا که 28% مالیات و عوارض و ... تا آخر عمرش بده و صداش هم در نیاد؟
پس بیاین اینطوری فکر کنین. اینطوری توی صفحات اجتماعی منتشر کنین وبه گوش همه برسونین : با رفتن ما که سرمایه های این کشوریم مسئولین این کشور باید عزا بگیرن و با رفتن ما که سرمایه های اجتماعی بزرگی هستیم آمریکا باید جشن بگیره،
آنچه در این مدت از نوشته هاتون دیدم اظهار یاس بود که به کاهش اعتماد به نفس منجر می شد و شکوه ها و دلتنگی های زیادی بود که به کاهش عزت نفس منجر می شه.
اگر وزارت خارجه آمریکا بیش از این در صدور ویزای مصاحبه شونده های 2014 تعلل بکنه بطوریکه درصدی از این بچه ها ویزا نگیرن باید گفت که آمریکا در محاسبات خودش در خاورمیانه دچار اشتباه استراتژیک شده.
فبول؟

مطلب جالبی بود رضا جان
کاملاً با حرفات موافقم
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان