کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-03-13 ساعت 12:04)behjan نوشته:  باسلام دوستان عزیز لطفا بزرگواری بفرماییداگرکیستان  در سایت ceac علامت / تبدیل به or در تاریخ 8و9 مارس شده آیا ایمیل دریافت کردید ویا در سایت سفارت در ابوظبی متن کیستون عوض شده یا نه با سپاس

بله دوست گرامی علامت عوض شده در 9 مارچ ولی متن سفارت هیچ تغییری نکرده
لاتاری  2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر  ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو   و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
تشکر کنندگان: behjan ، smpf
(2016-03-13 ساعت 12:10)panizrm نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 12:04)behjan نوشته:  باسلام دوستان عزیز لطفا بزرگواری بفرماییداگرکیستان  در سایت ceac علامت / تبدیل به or در تاریخ 8و9 مارس شده آیا ایمیل دریافت کردید ویا در سایت سفارت در ابوظبی متن کیستون عوض شده یا نه با سپاس

دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون آیا ایمیلی هم مبنی بر کلیری شدنتون دریافت کردید یا همچنان منتظرید به امید کلیری همه منتظران 2016با سپاس فراوان
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان: smpf
(2016-03-13 ساعت 12:59)behjan نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 12:10)panizrm نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 12:04)behjan نوشته:  باسلام دوستان عزیز لطفا بزرگواری بفرماییداگرکیستان  در سایت ceac علامت / تبدیل به or در تاریخ 8و9 مارس شده...

دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون آیا ایمیلی هم مبنی بر کلیری شدنتون دریافت کردید یا همچنان منتظرید به امید کلیری همه منتظران 2016با سپاس فراوان

سفارت ابوظبی ای‌میل نمیده. فقط سایت سفارت را مرتب چک کنید.

شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: behjan ، smpf
(2016-03-13 ساعت 13:26)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 12:59)behjan نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 12:10)panizrm نوشته:  بله دوست گرامی علامت عوض شده در 9 مارچ ولی متن سفارت هیچ تغییری نکرده

سلام دوستان ولی فکر کنم چند نفری که وضعیت or شده بود نامه سفارت هم تغییر کرده ولی من هم کماکان منتظر تغییر سایت سفارت هستم امیدوارم به این شکل تو کما نرود و به امید خدا هر چه زودتر اعلام کنند
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان: behjan ، matin86 ، smpf
احتمالا این سکوت قبل از طوفان هست..با امید به خبرهای خوب ..انشالله فردا حتما کلیر میشیم ما اکتبری ها.
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: Siamak ، asal1372 ، hamidzxc ، behjan ، smpf
با سلام
متاسفانه با خبر شدم امروز انكارا باز بمبگذاري شده بوده اميدوارم هيچ يك از هموطنانمون جزوه آسيب ديده ها نباشن
خيلي جالبه كه خوده سفارت تو سايتش هشدار داده بوده بابت حوادثه تروريستي!!
كيس:**٤١
٢ نفر
مصاحبه:انكارا-خودشون تغيير به ايروان
تاريخ مصاحبه:٢٥ ژانويه 
نتيجه:AP
اپديت ها:١١ژانويه-٢٥ ژانويه-٢٩ ژانويه-١فوريه
٢٧ جولاي كليري همسر
٢٩ جولاي دوخطي خودم
و بالاخره ١ اگوست كليري خودم
(2016-03-13 ساعت 15:34)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 13:26)Khosrow_53 نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 12:59)behjan نوشته:  دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون آیا ایمیلی هم مبنی بر کلیری شدنتون دریافت کردید یا همچنان منتظرید به امید کلیری همه منتظران 2016با سپاس فراوان

سلام دوستان ولی فکر کنم چند نفری که وضعیت or شده بود نامه سفارت هم تغییر کرده ولی من هم کماکان منتظر تغییر سایت سفارت هستم امیدوارم به این شکل تو کما نرود و به امید خدا هر چه زودتر اعلام کنند
ببخشید دوست عزیز
متوجه منظورتون از جمله ی
"نامه سفارت هم تغییر کرده ولی من هم کماکان منتظر تغییر سایت سفارت هستم "
نمیشم
ممکنه توضیح بفرمایید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
دوستان میخواستم ببینم کسی از اکتبر مونده که کلییر نشده یا نشانه های کلییری نداره؟
یا من آخرین بازمانده هستم؟
شماره کیس:**15
مصاحبه:5اکتبر ابوظبی
برنده اصلی:همسرم
دریافت ویزا:همسر و فرزندم یکضرب و خودمAp
ورود برنده اصلی به امریکا:22مارچ،3فروردین
سربازی:س پ ا ه
مدرک:لیسانس معماری؛شغل آزاد
اپدیت:9دسامبر و 25 ژانویه و 15فوریه 18و21 مارچ(البته این3تاآپ آخر جواب ایمیل هام بوده) 20اپریل سایت ceac
روز مصاحبه در سایت ابوظبی
کلیر:؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: asal1372 ، smpf
(2016-03-14 ساعت 02:50)Amirreza65 نوشته:  دوستان میخواستم ببینم کسی از اکتبر مونده که کلییر نشده یا نشانه های کلییری نداره؟

سلام دوست عزیز.هنوز تعداد زیادی از اکتبر ی ها کلیر نشدند. نگران نباش
كيس نامبر:2016AS000026xx  >>> تعداد افراد كيس:3نفر>>> سفارت:abd >> تاريخ مصاحبه:oct>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها : 9دسامبر.25ژانویه.8مارچ.19آپریل.04 می.19 می
معافیت سربازی ..کارشناس ارشد معماری...کار در دفتر شخصی

تشکر کنندگان: heidary1356 ، smpf
دوستان عزیز از قسمت contact us ابوظبی تا به حال دو بار ایمیل زدم ولی بعد یک هفته هنوز جواب ندادن با این اوضاع کیسم فکر نکنم به این زودی کلیر شم سربازی س رشته تحصیلی متالوژی مصاحبه هفته اول نوامبر
(2016-03-14 ساعت 01:44)sepidar نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 15:34)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-13 ساعت 13:26)Khosrow_53 نوشته:  سفارت ابوظبی ای‌میل نمیده. فقط سایت سفارت را مرتب چک کنید.

ببخشید دوست عزیز
متوجه منظورتون از جمله ی
"نامه سفارت هم تغییر کرده ولی من هم کماکان منتظر تغییر سایت سفارت هستم "
نمیشم
ممکنه توضیح بفرمایید
با سلام وقتی که شما کلییر می شوید نامه سفارت در سایت سفارت که کلییر شدنتان را چک می کنید از متن
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.
به متن
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.

New medical examination is required.
تغییر می کند که شما متوجه می شوید کلییر شده اید من جزء آن دسته از 9 مارچ ی ها بوده ام که / تبدیل به or گردیده است ولی هنوز کلییر نشده ام
امیدوارم توانسته باشم جواب قانع کننده ای داده باشم
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، sepidar ، smpf
دوستان متاسفانه ویزای امارات برای ما آماده نشد و به عید و قیمتهای بالای عید رسیدیم من از دوستان مطلع یه سوال دارم اگه ما روز سه شنبه مدیکال رو انجام بدیم میتونیم روز چهار شنبه جواب اونرو بگیریم و اگه روز چهر شنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم و بلیط برگشت رو هم نشون بدیم امکان این هست که پنجشنبه ویزا رو به ما تحویل بدن .دوستان و مدیران محترم لطفا راهنمایی بفرمایید چون اگه بخواهیم ایام نوروز بریم حداقل 4 میلیون تومان باید بیشتر هزینه کنیم .
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2016-03-14 ساعت 08:53)alakanzas نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 02:50)Amirreza65 نوشته:  دوستان میخواستم ببینم کسی از اکتبر مونده که کلییر نشده یا نشانه های کلییری نداره؟

سلام دوست عزیز.هنوز تعداد زیادی از اکتبر ی ها کلیر نشدند. نگران نباش

منم اکتبری هستم. کلییر نشدم هنوز
CN:6XX✈ IV: 8/Oct/۲۰۱۵ ✈Ankara✈ Per:۲✈ Status:Was AP
Finally 15 April 2016 After 187 tough days Smile  : Clearance
Issued:5 May 2017
تشکر کنندگان: asal1372 ، matin86
(2016-03-14 ساعت 10:13)a4542 نوشته:  دوستان متاسفانه ویزای امارات برای ما آماده نشد و به عید و قیمتهای بالای عید رسیدیم من از دوستان مطلع یه سوال دارم اگه ما روز سه شنبه مدیکال رو انجام بدیم میتونیم روز چهار شنبه جواب اونرو بگیریم و اگه روز چهر شنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم و بلیط برگشت رو هم نشون بدیم امکان این هست که پنجشنبه ویزا رو به ما تحویل بدن .دوستان و مدیران محترم لطفا راهنمایی بفرمایید چون اگه بخواهیم ایام نوروز بریم  حداقل 4 میلیون تومان باید بیشتر هزینه کنیم  .

با سلام اگه بچه زیر 12 سال نداشته باشید مدیکال شما همان روز یا نهایتا فردا اماده می گردد اما سفارت خیلی خیلی خوش شانس باید باشید که پاسپورت را در روز چهارشنبه تحویل بدهید و روز پنچشبه با ویزا تحویل بگیرید

اما اگر بتوانید روز سه شنبه پاسپورت را تحویل سفارت بدهید روز پنچشنبه امکان تحویل ویزا خیلی زیاد است

ولی به نظر من شما سعی کنید تمام چانه زنی را در مدیکال انجام بدهید تا در سفارت
به امید موفقیت
دریافت ویزا 23 آپریل
تشکر کنندگان: sahar2016 ، لطف اله ، matin86
(2016-03-14 ساعت 10:41)heidary1356 نوشته:  
(2016-03-14 ساعت 10:13)a4542 نوشته:  دوستان متاسفانه ویزای امارات برای ما آماده نشد و به عید و قیمتهای بالای عید رسیدیم من از دوستان مطلع یه سوال دارم اگه ما روز سه شنبه مدیکال رو انجام بدیم میتونیم روز چهار شنبه جواب اونرو بگیریم و اگه روز چهر شنبه پاسپورتها رو تحویل سفارت بدیم و بلیط برگشت رو هم نشون بدیم امکان این هست که پنجشنبه ویزا رو به ما تحویل بدن .دوستان و مدیران محترم لطفا راهنمایی بفرمایید چون اگه بخواهیم ایام نوروز بریم  حداقل 4 میلیون تومان باید بیشتر هزینه کنیم  .

با سلام اگه بچه زیر 12 سال نداشته باشید مدیکال شما همان روز یا نهایتا فردا اماده می گردد اما سفارت خیلی خیلی خوش شانس باید باشید که پاسپورت را در روز چهارشنبه تحویل بدهید و روز پنچشبه با ویزا تحویل بگیرید

اما اگر بتوانید روز سه شنبه پاسپورت را تحویل سفارت بدهید روز پنچشنبه امکان تحویل ویزا خیلی زیاد است

ولی به نظر من شما سعی کنید تمام چانه زنی را در مدیکال انجام بدهید تا در سفارت
به امید موفقیت

دوست عزیزم ممنون از پاسخگویی شما ما بچه 7 ساله و 12 ساله داریم.اگه پاسپورتها رو چهار شنبه تحویل بدیم امکان اینکه یکشنبه ویزا رو تحویل بگیریم هست یا نه؟و سوال دیگه اینکه آیاnmcساعت 9 شب هم مدیکال انجام میده؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان