کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-05-19 ساعت 11:41)atm849 نوشته:  
(2010-05-19 ساعت 11:38)behrouz نوشته:  سلام
من يك سوال داشتم خواهش ميكنم از دوستان پاسخش رو بدند
تاريخ اعتبار پاسپورت من تمام شده وواقدام به تعويض اون كردم .ولي در نامه اول شماره پاس قبليم رو وارد كردم چون اون موقع پاسم هنوز اعتبار داشت.
حالا بنظرتون بايد به kcc نامه بزنم واعلام كنم. يا نيازي نيست؟

پاسپورت قبلیتون را سوراخ می کنن بهتون میدا. میتونید موقعه مصاحبه همراه داشته باشید.

ببخشيد من الان پاس جديدمو گرفتم وهمانطور كه شما گفتيد پاس قديمم رو سوراخ كردن وبهم دادن . يعني شما مفرماييد نياز نيست به kcc اعلام كنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-19 ساعت 13:05)samira t نوشته:  سلام میشه بگید مکان مصاحبه رو خودمون انتخاب می کنیم که آنکارا باشه یا ابوظبی؟یا کی سی سی تایین می کنه؟
kccبه طور پیش فرض نزدیکترین سفارت رو ( آنکارا یا ابو ظبی) تعیین می کنه، اما شما می تونیدمحل مصاحبتو نو در نامه اول،فرم DSP_122 ،تایید کنید ویا تغییر بدید.

پاسخ
تشکر کنندگان: farhang
اگر منظورتون از "در نامه اول شماره پاس قبليم رو وارد كردم" فرمهای DS-230 و DS-122 که تو این فرمها اصلا جایی برای وارد کردن شماره پاسپورت نداره. منهم پاسمو بعد از ارسال فرمها تعويض کردم و روز مصاحبه فقط پاسپورت جدید را گرفتن و کاری به قدیمیه نداشتن. به هر حال در صورت تعويض پاس قدیمیتونو بر میگردونند که حتما روز مصاحبه همراه ببرید.

(2010-05-19 ساعت 13:22)behrouz نوشته:  
(2010-05-19 ساعت 11:41)atm849 نوشته:  
(2010-05-19 ساعت 11:38)behrouz نوشته:  سلام
من يك سوال داشتم خواهش ميكنم از دوستان پاسخش رو بدند
تاريخ اعتبار پاسپورت من تمام شده وواقدام به تعويض اون كردم .ولي در نامه اول شماره پاس قبليم رو وارد كردم چون اون موقع پاسم هنوز اعتبار داشت.
حالا بنظرتون بايد به kcc نامه بزنم واعلام كنم. يا نيازي نيست؟

پاسپورت قبلیتون را سوراخ می کنن بهتون میدا. میتونید موقعه مصاحبه همراه داشته باشید.

ببخشيد من الان پاس جديدمو گرفتم وهمانطور كه شما گفتيد پاس قديمم رو سوراخ كردن وبهم دادن . يعني شما مفرماييد نياز نيست به kcc اعلام كنم؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: behrouz ، honareirani ، Shahoo52
یه درخواست از ادمین عزیز
بعضی از دوستان که تلفنی با من در تماس هستند اعلام کردند که هیچ پستی نمی تونند بنویسند و از من خواستند تا درخواست شونو به شما اعلام کنم . لطفا این مورد رو بررسی کنید .
با تشکر و احترام.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52
(2010-05-19 ساعت 18:37)yas نوشته:  من به KCC با email تغییر نام خانوادگی همسرم که برنده اصلی نیست رو اطلاع دادم این جواب رو دادن:
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review
.

منظورشون چیه For review؟
کسی تاحالا جواب مشابهی گرفته؟

یعنی برای بررسی (مجدد)
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-19 ساعت 18:37)yas نوشته:  من به KCC با email تغییر نام خانوادگی همسرم که برنده اصلی نیست رو اطلاع دادم این جواب رو دادن:
Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review
.

منظورشون چیه For review؟
کسی تاحالا جواب مشابهی گرفته؟

یعنی در فایل شما ثبت شد و بررسی خواهد شد

یعنی خلاصه انجام شده
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
salaaaaaaam bacheha . man emrooz mosahebe dashtam barge abi gereftam. yek soale mohem daram. be man yek bargeie 9 soalı dad va goft por kon va sari emaıl kon. (faghat nafahmıdam be man got ya hamsaram!!!!!) va hamchenın formhaie w2 va 1040 .

hala nemıdoonam ınharo kei bayad bedam? badan ke esmam too sıte daroomad ya too hamın 2-3 rooz ke ınjam.
mamnoon mısham rahnamaee konıd
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، farzad24 ، hamed_gh
(2010-05-20 ساعت 14:06)mina_s نوشته:  salaaaaaaam bacheha . man emrooz mosahebe dashtam barge abi gereftam. yek soale mohem daram. be man yek bargeie 9 soalı dad va goft por kon va sari emaıl kon. (faghat nafahmıdam be man got ya hamsaram!!!!!) va hamchenın formhaie w2 va 1040 .

hala nemıdoonam ınharo kei bayad bedam? badan ke esmam too sıte daroomad ya too hamın 2-3 rooz ke ınjam.

ظاهرا پروسه کلیرنستون بعد از دادن جواب سوالها شروع میشه. پس هرچه زودتر بنویسید بدبد بهشون
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24
(2010-05-20 ساعت 14:06)mina_s نوشته:  salaaaaaaam bacheha . man emrooz mosahebe dashtam barge abi gereftam. yek soale mohem daram. be man yek bargeie 9 soalı dad va goft por kon va sari emaıl kon. (faghat nafahmıdam be man got ya hamsaram!!!!!) va hamchenın formhaie w2 va 1040 .

مینا خانم سوال ها رو هر چه سریعتر جواب بدید و براشون ایمیل کنید ولی فرمها رو میتونید بعد از اینکه کلیرتون اومد با خودتون ببرید سفارت و تحویل بدید و ویزاتونو بگیرید. خیلی خوشحالم که برنامه مصاحبه ها اونطوری که میخواستید شد.
پیروز باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Eskandari ، mina_s ، Hamid55
(2010-05-20 ساعت 14:50)drkamrani1 نوشته:  

مینا خانم سوال ها رو هر چه سریعتر جواب بدید و براشون ایمیل کنید ولی فرمها رو میتونید بعد از اینکه کلیرتون اومد با خودتون ببرید سفارت و تحویل بدید و ویزاتونو بگیرید. خیلی خوشحالم که برنامه مصاحبه ها اونطوری که میخواستید شد.
پیروز باشید.

salam. mrcııııWink . dooste azız vaghean az rahnamaeetoon mamnoonam. pas man mıtoonam bıam ıran . doroste? forme 9 soalı ro har che sarıtar emaıl konam va form w2 va 1040 ro roozı ke oomadam vıza begıram. doroste?
bazam mamnoonam
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24
(2010-05-20 ساعت 14:57)mina_s نوشته:  
(2010-05-20 ساعت 14:50)drkamrani1 نوشته:  

پیروز باشید.

salam. mrcııııWink . dooste azız vaghean az rahnamaeetoon mamnoonam. pas man mıtoonam bıam ıran . doroste? forme 9 soalı ro har che sarıtar emaıl konam va form w2 va 1040 ro roozı ke oomadam vıza begıram. doroste?
bazam mamnoonam

بله همینطوره.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
من برای گرفتن گواهی حساب، حساب دلاری افتتاح کردم. بانک تجارت هم در مرحله واریز ارز به حساب و هم موقع برداشت کارمزد حساب می کند و به علاوه کلی هم هزینه تبدیل نرخ خرید و فروش ارز می شود. ارائه حساب ارزی ضرورتی دارد یا می شود معادل ریالی گواهی حساب ارائه داد؟
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-20 ساعت 18:10)aadine نوشته:  من برای گرفتن گواهی حساب، حساب دلاری افتتاح کردم. بانک تجارت هم در مرحله واریز ارز به حساب و هم موقع برداشت کارمزد حساب می کند و به علاوه کلی هم هزینه تبدیل نرخ خرید و فروش ارز می شود. ارائه حساب ارزی ضرورتی دارد یا می شود معادل ریالی گواهی حساب ارائه داد؟

نشنیده بودم کسی سراغ حساب ارزی بره. شما کار رو خیلی سختش کردین.
همون حساب ریالی رو باز می کردین و موقع گرفتن گواهی نرخ تبدیل ارز و یا معادل ارزی موجودی حسابتون رو براتون توی گواهی می آوردن.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، farzad101 ، sh-b ، ساسان
ممنون جناب اسکندری
از هولم اول حساب باز کردم بعد پرسیدم. اما هنوز حساب رو چاقش نکردم و جای خوبیه برای جلوگیری از ضرر.
شماره کیس: 6000
تاریخ مصاحبه: 7 اکتبر 2009 که چون نامه به دستم نرسید از دست رفت
تاریخ مجدد مصاحبه: 18 جون
سفارت: آنکارا
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-20 ساعت 18:10)aadine نوشته:  من برای گرفتن گواهی حساب، حساب دلاری افتتاح کردم. بانک تجارت هم در مرحله واریز ارز به حساب و هم موقع برداشت کارمزد حساب می کند و به علاوه کلی هم هزینه تبدیل نرخ خرید و فروش ارز می شود. ارائه حساب ارزی ضرورتی دارد یا می شود معادل ریالی گواهی حساب ارائه داد؟
دوست من ترجمه همون مقدار که در حسابتونه کافیه با گرفتن نامه از امور ملل بانک وترجمه همون دیگه قضیه رو بغرنج نکن نه واسه خوذت ونه دیگرانSad
پاسخ
تشکر کنندگان: Eskandari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان