موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-20 ساعت 18:10)aadine نوشته: من برای گرفتن گواهی حساب، حساب دلاری افتتاح کردم. بانک تجارت هم در مرحله واریز ارز به حساب و هم موقع برداشت کارمزد حساب می کند و به علاوه کلی هم هزینه تبدیل نرخ خرید و فروش ارز می شود. ارائه حساب ارزی ضرورتی دارد یا می شود معادل ریالی گواهی حساب ارائه داد؟
ببخشید نمیخوام نگرانتون کنم ولی اگر افیسر از شما بپرسه حساب ارزی
به چه منظوری دارید شما باید توجیه کاری یا چیزی داشته باشید و الا شاید
شک بر انگیز هم بشه .
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من بلیطم گرفتم.آژانس هواپیمایی میگه بیمه سفرم باید بشم.آیا درسته؟آخه ما که ویزامون مهاجرتیه مگه بیمه سفر مربوط به ویزای توریستی نیست؟
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يه سوال......اگه موقع مصاحبه آدرس خاصي نداشته باشيم بهشوم بديم تو آمريكا مشكلي پيش ميآد؟
حتما بايد يه آدرس بديم؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguest (کشت همه رو تا اومد )
خوبه آبجی؟
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
اگه نداشته باشيم چي ميشه؟ويزا نميدن؟
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguest (کشت همه رو تا اومد )
خوبه آبجی؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کی سی سی وقت اینترویو از طریق امیل به ما گفته نامه دوم هم به دست ما نرسیده کس متنه منو راهنمایی کنه که باید چه کار کنم
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهمتاسفانه خورد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یکی میتونه به من بگه کلرنس چه هست و توضیح کامل بعده؟
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهمتاسفانه خورد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-21 ساعت 20:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-21 ساعت 20:40 توسط Eskandari.)
دوستان عزیر:
من دارم فرم 9 سوالی رو برای خودم آماده میکنم چون احتمال 99 درصد به منم میدن (البته اگه قبلش ردم نکنن!!)
چند تا سوال داشتم اگه دوستانی که قبلا پرش کردن، راهنمایی کنن ممنون میشم.
سوال 2: پرسیده که آیا میخواید دائمی بمونید و یا رفت و برگشت کنید.
اگه بنویسم دائمی، اونوقت بعدا واسه رفت و آمد ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ و اگه بنویسم رفت و آمد، اونوقت ممکنه از نظر امنیتی بیشتر سختگیری کنن و پروسه طولانیتر بشه؟
در مورد فرودگاه ورودی اگه مقصد مثلا دالاس باشه و پروازی که میریم اول وارد شهر دیگه مثل شیکاگو بشه، اونوقت کدومو باید بنویسیم؟
سوال 3: علاقمندیهای کاری و تحقیقاتی رو پرسیده و گفته اگه قصد ادامه دارید چطور و کجا می خواید ادامه بدید.
اگه بنویسم که من قصد ادامه تحصیل دارم ولی هنوز واسه هیچ دانشگاهی درخواست نفرستادم و بعد از ورود اقدام می کنم خوبه؟ واگه نه دنبال یکی دو تا دانشگاه بگردم و همینجوری اسمشونو بنویسم!!!!؟
در مورد علاقمندیهای تحقیقاتی هم خوب زیاد شلوغش نکنم بهتره. نه؟
سوال 4 هم تقریبا مثل 3 هستش. در مورد برنامه کاری و تحقیقاتی
آیا ضروریه جواب بدیم؟ چون فعلا هیچ برنامه ای ندارم و از واژه if any هم استفاده کرده.
سوال 8: در مورد اسپانسر پرسیده
طبیعتا باید بنویسم که با هزینه و ساپورت شخصی میرم و هیچ ارگانی منو ساپورت نمیکنه. درسته؟
سوال 9: در مورد جواز صادرات و ...
طبیعتا اینم خالی می مونه!!! البته واسه من.
در ضمن: میشه اینا رو توی برگه آماده داشت و همونجا بهشون داد(اگه خواستن) و یا نه باید حتما طبق روال خواسته شده با ایمیل فرستاده بشه؟
با تشکر
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-21 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-21 ساعت 21:03 توسط azin.)
دوست عزیز، در مورد سئوالاتتون من تجارب شخصیمو می نویسم:
1- فکر نمی کنم گفتن اینکه می خواید در آمریکا اقامت دائمی داشته باشید، در پروسه رفت و برگشتتون به آمریکا تاثیر منفی بذاره، اما بالعکسش احتمال بیشتری داره، یعنی اینکه بگین می خوام دائماً رفت و آمد کنم شاید بار منفی داشته باشه! چون بالاخره، شما برنده لاتاری هستید و لاتاری یعنی اینکه به زندگی در اون کشور علاقه دارید!
2- در مورد فرودگاه ورود و سئوال شما اطلاع خاصی ندارم، چون من پرواز مستقیم می گیرم، بهتره از تاپیک سفر به امریکا سئوال کنید!
3- در مورد apply، منم وضعیتم مشابه شماست، البته من از چند تا استاد هم ok گرفته بودم، اما نه به صورت رسمی، بهتره بنویسین که می خواین ادامه تحصیل بدین، اما فعلاً منتظر نتیجه ویزاتون هستید تا بعداً به طور رسمی apply کنید! نمی تونین اسم دانشگاه ها رو الکی بنویسید، مجبورین تا خود اسم استاد رو بیارین. سئوال 3 رو کامل بخونید، آدرس و تلفن استاده رو هم خواسته که به احتمال زیاد می خوان ازش پرس و جو کنند!
4- در مورد سئوال 4 هم بهتره حداقل یک جواب کوتاه اماده کنید! بی جواب نگذارین، چون ممکنه بگن طرف اصلاً برنامه مشخص و دقیقی نداره! خوب برای کسی که می خواد بره PhD بخونه، چنین پاسخی جالب نیست!
5- در مورد سئوال اسپانسر هم مدارک مالیتون رو اسکن کنید و ضمیمه فایل کنید.
6- بنویسید NOT RELEVANT
من خودم از قبل می دونستم اگه خدا لطف کنه و به خاطر اشتباهاتم رد نشم، یک همچین فرمی انتظارم رو میکشه، اما این ریسک رو نکردم که همون جا ، در جا بهش تحویل بدم، به نظرم خیلی جالب نیست! چون افسره با کلی آب و تاب بهتون توضیح میده که این فرم رو پر میکنی بعد به این آدرس ایمیل می کنی و...! به نظرم حیلی جالب نبود که همون جا، در جا تو ذوقش می زدم که آره من دست شما رو خونده بودم و بیا... اینم جواب سئوالاتت! بعد هم ممکنه فرم شما یه کم تغییر کنه، کما اینکه فرمی که من تو سایت مهاجرسرا دیده بودم، از همین بچه های 2010 خودمون که زمستون رفته بودند مصاحبه 7 سئوالی بود!!!! پیشنهاد می کنم شما پاسخهاتون رو اماده کنید، اگه قسمتتون این فرم شد، شب تو هتل یه چک دوباره بکنید و همون شب یا فرداش ایمیل بزنید که کارتون هم زودتر راه بیافته! من خودم از روزی که برگشتم ایران دقیقاً 6 روز طول کشید تا جوابهام کامل شد! شما این شانس رو دارین که این 6 روز رو ذخیره کنید! بازم سئوالی بود در خدمتم!