کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-05-21 ساعت 20:25)Eskandari نوشته:  دوستان عزیر:
من دارم فرم 9 سوالی رو برای خودم آماده میکنم چون احتمال 99 درصد به منم میدن (البته اگه قبلش ردم نکنن!!)
چند تا سوال داشتم اگه دوستانی که قبلا پرش کردن، راهنمایی کنن ممنون میشم.

سوال 2: پرسیده که آیا میخواید دائمی بمونید و یا رفت و برگشت کنید.
اگه بنویسم دائمی، اونوقت بعدا واسه رفت و آمد ممکنه مشکلی ایجاد بشه؟ و اگه بنویسم رفت و آمد، اونوقت ممکنه از نظر امنیتی بیشتر سختگیری کنن و پروسه طولانیتر بشه؟
در مورد فرودگاه ورودی اگه مقصد مثلا دالاس باشه و پروازی که میریم اول وارد شهر دیگه مثل شیکاگو بشه، اونوقت کدومو باید بنویسیم؟

سوال 3: علاقمندیهای کاری و تحقیقاتی رو پرسیده و گفته اگه قصد ادامه دارید چطور و کجا می خواید ادامه بدید.
اگه بنویسم که من قصد ادامه تحصیل دارم ولی هنوز واسه هیچ دانشگاهی درخواست نفرستادم و بعد از ورود اقدام می کنم خوبه؟ واگه نه دنبال یکی دو تا دانشگاه بگردم و همینجوری اسمشونو بنویسم!!!!؟
در مورد علاقمندیهای تحقیقاتی هم خوب زیاد شلوغش نکنم بهتره. نه؟

سوال 4 هم تقریبا مثل 3 هستش. در مورد برنامه کاری و تحقیقاتی
آیا ضروریه جواب بدیم؟ چون فعلا هیچ برنامه ای ندارم و از واژه if any هم استفاده کرده.

سوال 8: در مورد اسپانسر پرسیده
طبیعتا باید بنویسم که با هزینه و ساپورت شخصی میرم و هیچ ارگانی منو ساپورت نمیکنه. درسته؟

سوال 9: در مورد جواز صادرات و ...
طبیعتا اینم خالی می مونه!!! البته واسه من.

در ضمن: میشه اینا رو توی برگه آماده داشت و همونجا بهشون داد(اگه خواستن) و یا نه باید حتما طبق روال خواسته شده با ایمیل فرستاده بشه؟

با تشکر
اگه میشه دوستان جواب ها رو به english هم بنویسن
پاسخ
تشکر کنندگان:
من توصیه ای که دارم اینه که عجله نکنید و یک کمی وقت روش بگذارید و حتما
همون چیزی که هست و واقعیت رو بگید و هر جا لازم است توضیح مفصل بدید
این کاری بود که من کردم و فکر کنم تاثیر مثبتی هم داره. در ضمن حتما باید جوابو
ایمیل کنید.
هر جاش هم که سوال به شما ارتباط پیدا نکرد میزنید
the subject does not apply to me
این جملات رو هم میتونید در شروع سوالها بیاورید که بار حقوقی مثبتی دارد :
please be informerd that the attachments contents have
been provided to the best of my present knowledge , information and language skills
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: ADONIS ، farzad24 ، Eskandari ، ساشا ، hamed_gh ، sanaz2010
دوستان عزیز آیا در فرودگاه ایران یا لس آنجلس به داروهای استامینوفن کدیین هم گیر میدن؟ به بعضی گیاهان دارویی مانند ترنجبین و غیره چی؟
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
کدئین رو بله... تا جایی که من می دونم به عنوان دراگ حساب می کنن اینور آب. اما اون داروهای گیاهی رو فکر نمی کنم، البته بستگی داره شما مایعش رو بیارین یا پودرشو یا خودشو! Tongue
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، balot
من کلی دارو با خودم آوردم که اگه من رو میگرفتند به جرم قاچاقچی دارو دستگیرم میکردندSmile
بین اینهمه دارو یک بسته ی صد تائی هم استامینوفن کدئین بود....ولی به خیر گذشت....
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، balot ، sanaz2010
سلام دوستان من چند روز پيش مصاحبه ام بود سوالي كه كرد اين بود كه چند بار تو لاتاري شركت كردي من هول شدم يادم هم درست نبود بجاي سه يا چهار بار .گفتم دو بار و سال 2006 هم تو فرم درخواست نوشته بودم متاهل چون اونزمان ميخواستم با يه خانمي ازدواج كنم ولي نشد وتو اون سال هم اسمم تو لاتاري درنيومد اين اشكالي در زمان كليرنس تو نتيجه بوجود نمياره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من تغییر نام خانوادگی خودم و حذف پسوند از نام خانوادگی خانمم رو چندین بار برای کی سی سی فرستادم. حتی با مدارک پاکت اول, ترجمه شناسنامه (و توضیحات اون ) رو ارسال کردم. اونام هر بار میگفتن اوکی در پروندت لحاظ میشه.
اما امروز که نامه دوم رو با ایمیل گرفتم, دیدم هیچکدوم از اون تغییرات ایجاد نشده و نامه دومم به همون اسم و فامیل قبلیه.
از اونجا که بیست و چند روز بیشتر به مصاحبه نمونده به نظرتون باید چیکار کنم؟ آیا برای ورود به سفارت, مشکلی نخواهم داشت (پاسپورتم با نام خانوادگی جدیدمه)؟
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-22 ساعت 09:36)Jav3 نوشته:  سلام
من تغییر نام خانوادگی خودم و حذف پسوند از نام خانوادگی خانمم رو چندین بار برای کی سی سی فرستادم. حتی با مدارک پاکت اول, ترجمه شناسنامه (و توضیحات اون ) رو ارسال کردم. اونام هر بار میگفتن اوکی در پروندت لحاظ میشه.
اما امروز که نامه دوم رو با ایمیل گرفتم, دیدم هیچکدوم از اون تغییرات ایجاد نشده و نامه دومم به همون اسم و فامیل قبلیه.
از اونجا که بیست و چند روز بیشتر به مصاحبه نمونده به نظرتون باید چیکار کنم؟ آیا برای ورود به سفارت, مشکلی نخواهم داشت (پاسپورتم با نام خانوادگی جدیدمه)؟

دوست عزیز، kcc نمیتونه هیچ کدوم از تغییرات شما رو به طور رسمی در پرونده تون اعمال کنه، این پاسخی که به شما دادند، یعنی اینکه ok، این ایمیلها رو به پرونده ات الحاق می کنیم! تنها کسی که میتونه اطلاعات شما رو به طور رسمی در پرونده تون اعمال کنه، افسر مصاحبه اس. شما اصلاً نگران نباشین، جواب ایمیلهای kcc رو پرینت بگیرید روز مصاحبه همراه خودتون داشته باشید و قبل از قسم خوردن به افسر بگید موارد اصلاحی دارید و قبلاً هم با kcc مکاتبه کردید! اونجا افسر فرمها رو بهتون میده که اصلاح کنید و خودش هم در کامپیوترش مشخصات جدیدتون رو وارد میکنه!
موفق باشید!
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، m.amjadi ، m.memari ، Eskandari ، Jav3 ، farzad24 ، hamed_gh ، ShabPareyeMohajer ، گاتا ، sanaz2010 ، ساسان ، new king
(2010-05-21 ساعت 17:03)sevda نوشته:  کی سی‌ سی‌ وقت اینترویو از طریق امیل به ما گفته نامه دوم هم به دست ما نرسیده کس متنه منو راهنمایی کنه که باید چه کار کنم

دوست عزیز حتما طبق تاریخ مصاحبه ای که توی سایت سفارت اعلام میشه برنامه ریزی کن، تاریخی که KKC از طریق ایمیل به من داد با چیزی که توی سایت سفارت اعلام شد 1 روز فرق داشت و با مکاتبه ای که با سفارت داشتم گفتن تاریخ سایت درسته.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: m.amjadi ، Shahoo52 ، hamed_gh ، sevda
سلام: دو تا سوال از دوستانی که ویزاشونو گرفتن دارم:
1- ایا کسی هست که با داشتن فوق لیسانس در رشته مهندسی فرم 9 سوالی معروف رو دریافت نکرده باشه و همونجا ویزاشو گرفته باشه!
2- کسانی که در همون روز مصاحبه ویزاشونو گرفتن میتونن در زیر ویزاشون نگاه کنن ببینن تاریخ کلیر شدن چقدر قبل از مصاحبشون بوده.
3- آیا کسی بوده ویزای توروستی آمریکا رو داشته و موقعه کلیر شدن سریعتر جوابش اومده.

من خودم پارسال از کانادا ویزای آمریکا رو گرفتم ولی کلیرنسم 2 روز طول کشید حالا نمیدونم جریان ویزای مهاجرتی چطوره.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
امروز ویزای من و محسن اومد. فقط یک نکته ای: تو ویزای محسن وضعیت تاهل رو زده SNG که فکر می کنم بشه مجرد. اما برای من وضعیت تاهلم MRD هستش که به احتمال زیاد یعنی متاهل. حالا به نظر شما این موضوع مشکلی پیش نمیاره؟ ما یک ای میل با عکس ویزای محسن دادیم به سفارت و پرسیدیم. نظر شما چیه؟
کارت ملی محسن هم تو سفارت گم شده. اونم از سفارت پرسیدیم که آیا اونجا هست یا نه؟ به نظر شما پیگیری می کنند و یا مثلا کارت را پیدا کنند و بفرستند به ایران؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
دوستان یکی به دادم برسه من هرچی تاپیک ترجمه مدارکو زیر و رو کردم به جوابم نرسیدم(شایدم دقت نکردمBig Grin)
من میخوام مدارکمو بدم ترجمه.متاهل هستم و برنده اصلی؟تا اونجا که فهمیدم از همسرم هیچ مدرکی نمی خوان و از عقد نامه دو تا ترجمه میخوان.تا اینجا درسته؟از مدارکی که ترجمه میکنم چند تا کپی میخوان؟یکی یا دو تا؟آیا چیزی رو از قلم انداختم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان.اجرتون با اوباما Big Grin
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان براي ترجمه ها تاييديه وزارت امور خارجه لازم است ؟متشكر ميشوم اگر زودتر جواب بدهيد
تاريخ كارنت ما 12 جولاي است
تايخ كارنت12جولاي

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-22 ساعت 19:50)رضا خسرو نوشته:  سلام دوستان براي ترجمه ها تاييديه وزارت امور خارجه لازم است ؟متشكر ميشوم اگر زودتر جواب بدهيد
تاريخ كارنت ما 12 جولاي است

بله دوست عزیز حتما لازمه وگرنه بهتون گیر میدن

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-22 ساعت 19:37)farshidkhalafi نوشته:  دوستان یکی به دادم برسه من هرچی تاپیک ترجمه مدارکو زیر و رو کردم به جوابم نرسیدم(شایدم دقت نکردمBig Grin)
من میخوام مدارکمو بدم ترجمه.متاهل هستم و برنده اصلی؟تا اونجا که فهمیدم از همسرم هیچ مدرکی نمی خوان و از عقد نامه دو تا ترجمه میخوان.تا اینجا درسته؟از مدارکی که ترجمه میکنم چند تا کپی میخوان؟یکی یا دو تا؟آیا چیزی رو از قلم انداختم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان.اجرتون با اوباما Big Grin

بازم یه سوال دیگه.ظاهرا از عقدنامه و پاسپورت تمام صفحات لازمه ترجمه شه.فکر کنم خود دارالترجمه میدونه کدوم صفحات لازمه نه؟و دیگه اینکه من پاسپورتمو عوض کردم.با پاسپورت قبلی دو بار سفر خارجه رفتم.ایا لازمه پاسپورت قبلی هم ترجمه شه یا همراهم ببرمش واسه مصاحبه؟
ممنون میشم از راهماییتون

پاسخ
تشکر کنندگان: