کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
اونایی که قبول بشن صفحه ای که براشون باز میشه چه شکلی میشه؟ مثلا" پارسال کسایی که قبول شدند صفحه ای که باز شد چه شکلی بود،کسی عکسی چیزی نداره یکم نگاه کنیم بریم تو رویا Smile البته جدید باشه ها،ماله سالای قبلو دیدم ....

تشکر کنندگان: nima2016 ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-20 ساعت 10:24)Reza20002 نوشته:  سلام
کسی از قدیمیا نیست اینجا

قدیمیا تو قدیما موندن ... یا نمیان یا کم میان ... یا رفتن اونور که اینقده مشغله دارن کم میان ؛ یا هنوز نرفتن و به هر دلیلی دلسرد شدن و سایت نمیان یه عده ای هم این وسط هستن که دیگه شور و دماغ پست گذاشتن ندارن...

مشکلات یکی دوتا نیست Smile)
تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، tenardie2bai ، nima2016 ، pouya007 ، msr839 ، lighter
(2015-04-20 ساعت 12:12)online27H نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 10:24)Reza20002 نوشته:  سلام
کسی از قدیمیا نیست اینجا

قدیمیا تو قدیما موندن ... یا نمیان یا کم میان ... یا رفتن اونور که اینقده مشغله دارن کم میان ؛ یا هنوز نرفتن و به هر دلیلی دلسرد شدن و سایت نمیان یه عده ای هم این وسط هستن که دیگه شور و دماغ پست گذاشتن ندارن...

مشکلات یکی دوتا نیست Smile)

فکر کنم من و تو هستیم فقط،بقیه هم دوره ای هامون همه قبول شدن دیگه نمیان :v

تشکر کنندگان: online27H ، fatima96 ، rezijon ، pouya007 ، lighter
مشکل ما مهاجرین به امریکا سوا از مشکلات زبان و ...
دو چالش اصلی مهاجرت : ۱- غم قربت ۲- تفاوت فرهنگی ...

من با اولی کنار میام ولی دومی رو‌نمیدونم ...ممکنه ماها ناخواسته ی کارایی بکنیم‌که موجب ناراحتی و نارضایتی اونها شود ..
تشکر کنندگان: nima2016 ، motinus ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، lighter ، tabim4 ، .samira ، puryapurya ، hedyhoney
یکی میمرد ز درد بی نوایی
یکی میگفت زردک نمیخواهی

[عکس: b8r61mx1j9du2awm937a.jpg]
تشکر کنندگان: nima2016 ، motinus ، rezijon ، pouya007 ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya ، hedyhoney
سلام دوستان یه سوال دوستم مشخصات ثبت نامشو متاسفانه گم کرده راهی دیگه ای هست که بشه نتیجه رو فهمید؟
شماره کیس: 2015AS38XX/کنسولگری: Ankara/تعداد افراد کیس :1/
ارسال فرمهای سری اول:31 May/کارنت شدن: 12 December/مصاحبه:11 February/دریافت ویزا: 16 February/ورود به آمریکا: March 17 Maryland /دریافت گرین کارت: 25 April
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-20 ساعت 12:25)manah نوشته:  سلام دوستان یه سوال دوستم مشخصات ثبت نامشو متاسفانه گم کرده راهی دیگه ای هست که بشه نتیجه رو فهمید؟

اسم و فامیل , تاریخ تولد رو یادش باشه با Email که استفاده کرده بود .میشه
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839 ، tabim4
خيلي برام جالبه اون دسته از دوستاني كه دارن ميميرن واسه لاتاري ولي تو اطرافيان ما كه تا حالا هر كي برنده شده اصلا خودش ثبت نام نكرده بوده يا اينكه اصلا براش رفتن يا نرفتن مهم نبوده
من كه كلا دل كندم فقط ثبت نام هر سال من واسه اينه كه عاشق قرعه كشي هستم ??????
تشکر کنندگان: nima2016 ، rezijon ، someonelikeyou ، pouya007 ، msr839 ، redbull ، .samira ، puryapurya
کاربران در حال بازدید این موضوع: Ali.ghz، kuwait، Melorina، only_flight، reyhaneh_h، taherifar، 2 مهمان
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی

فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839 ، puryapurya
سلام
وقت همگی به خیر و خوشی
زمان اعلام نتایج چندم اردیبهشته؟
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839
(2015-04-20 ساعت 12:57)Melorina نوشته:  سلام
وقت همگی به خیر و خوشی

15 اردیبهشت
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، msr839
(2015-04-20 ساعت 12:57)Melorina نوشته:  سلام
وقت همگی به خیر و خوشی

سلام
15 اریبهشت ساعت 20:30
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، redbull ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-20 ساعت 12:09)amir_ebrahimi99 نوشته:  اونایی که قبول بشن صفحه ای که براشون باز میشه چه شکلی میشه؟ مثلا" پارسال کسایی که قبول شدند صفحه ای که باز شد چه شکلی بود،کسی عکسی چیزی نداره یکم نگاه کنیم بریم تو رویا Smile البته جدید باشه ها،ماله سالای قبلو دیدم ....

سلام
خب همونه تغییری نکرده
تشکر کنندگان: rezijon ، someonelikeyou ، pouya007 ، asher ، redbull ، msr839 ، vashahri ، puryapurya
(2015-04-20 ساعت 01:24)Anamis نوشته:  
(2015-04-20 ساعت 01:11)tenardie2bai نوشته:  رژه نوروزی ایرانیان مقیم آمریکا که در شهر نیویورک و خیابان مدیسون همین الان در جریان است

[عکس: 28i3m1h.jpg]
[عکس: m7c7t0.jpg]

ايشالا خدا قسمت كنه سال ديگه اونجا باشيم
ميتينگ مهاجرسرايي ها هم برگزار ميكنيم در كنارش :دي

من خودم بچه اصفهانم ولی با دیدن این عکس بیش از هر چیزه دیگه ای تو کف سه تا نکتم:

1 - خیابونه مگه نگفتی نیویورکه ؟؟؟ پس چرا اینقدر تمییزه و خلوت ؟!!!!!!!!!!!
2 - نه انگاری راستی راستی تمییزه وگرنه شکوفه های اون درختا تا حالا .......
3 - اون فورد اون عقبو عـــــــشــــــق است ............... منم یه 405 دارما !!!!!!!
4 - خـــــــــــــــــــــــــــــــــدا من سرزمینو میخوام...................................
(2015-04-20 ساعت 01:37)redbull نوشته:  ایا کسی از شما میدونه رویا چه زمانی تبدیل به واقعیت میشه ؟
? Can you tell me when the dream become reality

Believe It

(2015-04-20 ساعت 12:15)redbull نوشته:  مشکل ما مهاجرین به آمریکا سوا از مشکلات زبان و ...
دو چالش اصلی مهاجرت : ۱- غم قربت ۲- تفاوت فرهنگی ...

من با اولی کنار میام ولی دومی رو‌نمیدونم ...ممکنه ماها ناخواسته ی کارایی بکنیم‌که موجب ناراحتی و نارضایتی اونها شود ..

هیچ کدوم از این دو فاکتور که گفتین برای کسی که سالهاست مصمم به رفتنه، اصلا به چشم نمیاد

فقط باید باشی! یک آمریکایی باش .... دیگه اینا محو میشن.........
تشکر کنندگان: nima2016 ، pouya007 ، redbull ، rezijon ، msr839 ، taherifar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان