موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-20 ساعت 18:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-21 ساعت 16:17 توسط mani_bm63.)
با سلام به همه دوستان
سوالاتی داشتم در رابطه با ثبت شرکت در گرجستان !!
1- آیا در زمان ثبت شرکت باید نوع فعالیت شرکت در اساسنامه شرکت ثبت شود و فقط شرکت در همان زمینه اعلام شده باید فعالیت داشته باشد ؟
2- زمان ثبت شرکت تا شروع فعالیت شرکت چند روز می توان تاخیر انداخت ( مثلا" اگر امروز شرکت ثبت کنم آیا می توانم سال آینده شروع به کار کنم ؟ )
3- آیا ملک مسکونی ( همان منزلی که جهت سکونت اجاره کرده ایم ) را می توان بعنوان محل شرکت معرفی کرد ؟
4- در یکی از پست های قبلی نوشته بودین که اگر شرکت ثبت شود و فعالیت نکند جریمه می شود !! لطفا" بیشتر توضیح دهید جریمه به چه علت و به چه میزان است !!؟
5- آیا در گرجستان هم مانند ایران اجناس چینی بازار را اشباع کرده اند و یا از واردات کالا از چین جلوگیری می شود و دولت شرایط خاصی را قرار داده است ؟
6- در پست های قبلی فرموده بودین که هرگونه فعالیت کشاورزی و خرید زمین زراعی برای اتباع خارجی ممنوع است !! آیا شما از این موضوع کاملا مطمعن هستید ؟ چون یکی از دوستان می گفت چون گرجستان می خواهد میزان تولیدات کشاورزی خود را بالا ببرد و واردات مواد غذایی را از سایر کشور ها کاهش دهد قوانین جدیدی در این مورد اتخاذ کرده و شرایط مناسبی را برای سرمایه گذاری های خارجی قرار داده است !!
7- آقا andrewlachina عزیز لطفا" شماره دوستتان که کارهای ثبت شرکت را انجام می دهند را برای من ارسال نمایید. ایشان گرجی هستند یا ایرانی ؟!
موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام ناشنوا هستم ويزاي تحصيلي گرجستان بخواهم كسي آشنا داريد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درست است که زمین کشاورزی بطور کامل به خارجی ها قبل انتقال نیست اما باید توجه داشت که به مدت 99 سال این زمین در اختیار خارجی قرار می گیرد و در این مدت کلیه حقوق و اختیارات لازم به تحویل گیرنده واگذار میشودو این در واقع نوعی مالکیت محسوب میشود با این تفاوت که باعث ادعای ارضی نسلهای آینده نخواهد شد و به حاکمیت ملی لطمه ای وارد نخواهد اورد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من چند روز پیشبه مدت یک هفته تفلیس بودم ..... راستش واسه آشنائی با گرجستان و مردمش رفته بودم .....چیزی که فهمیدم این بود که راه انداختن کاروکاسبی دو تاشرط داره ....اول اینکه روی کسب درآمد از خود گرجیها زیاد نمیشه حساب باز کرد چون مردم واقعا فقیری داره یعنی فقط باید روی توریستا کار کنی
دوم اینکه قطعا درصورت راه اندازی کسب و کار کوچیک اقامتت تمدید نمیشه چون دولت اون کشور هدفش جلب سرمایه و گرفتن مالیاته ...پس 100 یا 1000 دلار مالیات دادن در سال دردی رو از اقتصاد گرجستان حل نمیکنه
نتیجه اینکه اگه کسی قصد مهاجرت داره باید یه کار بزرگ بکنه و تا اونجایی که من فهمیدم کارهای کشاورزی و در ارتباط با اون بهترین راهه (که البته من سرمایه اونو ندارم)
در ضمن با اینکه مردمان خوبی داره ولی متاسفانه راننده تاکسی های غیرقابل اعتمادی داره ...... یه شب که تاکسی سوار شده بودم و پول خرد نداشتم مجبور شدم 100 لاری به راننده بدم ولی راننده سریع 100 لاری رو عوض کرد و به من گفت که 10 لاری دادی!!!!! و بعد هم به حالت خیلی خشنی داد و فریاد راه انداخت ...راستش من هم که با خانمم بودم و از طرفی دیدم طرف خیلی گندست بیخیال 100 لار شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت اعضای محترم
چندتا سوال در رابطه با تحصیل و کار در گرجستان نسبت به شرایط خودم دارم , ممنون میشم راهنماییم کنید
1: چگونگی اخذ ویزای تحصیلی جهت یادگیری زبان گرجی در یک دانشگاه معتبر در گرجستان
2: میزان شهریه ها و نحوه ی پرداخت
3: با توجه به اینکه سرمایه چندانی ندارم , آیا امکان کار کردن برای رفع مخارج تحصیل و هزینه های زندگی در این کشور وجود دارد؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیزمان فرمودند که جهت تمدید اقامت در گرجستان حدودا" باید سالانه 3000 لاری مالیات پرداخت کرد که این مبلغ حدود 1800 دلار میشود !!
آیا واقعا" پرداخت این مالیات برای یک شخص خارجی که در گرجستان کاسبی راه انداخته و در حد متوسط سرمایه گذاری کرده ( 50000 دلار - 80000 دلار ) دشوار است و رقم نامعقولی است !؟
در مورد زمین های کشاورزی فرمودین که اجاره 99 ساله !! آیا این به این مفهوم است که زمین را واقعا" باید اجاره کرد و ماه به ماه اجاره پرداخت کرد و در اول کار نباید سرمایه زیادی جهت خرید پرداخت نمود !؟ مانند زمین های اوقافی خودمان که شخص مالک حق خرید و فروش زمین را ندارد و فقط بنای موجود در آن زمین را می تواند معامله نماید !؟
در مورد گشت گیاهان گلخانه ای !! یکی از معایب گشت گیاهان گلخانه ای این است که جهت گرم و سرد نمودن محیط گلخانه باید از انرژی زیادی استفاده نمود ( نفت - گازوئیل - برف ) با توجه به اینکه در گرجستان انرژی نسبتا" گران است آیا توجیه اقتصادی برای این کار وجود دارد !؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که در شهر تهران بارها با رانندگان تاکسی مشکل پیدا کردم و توضیح اینکه خودم هم بچه همون شهر هستم.
اما در مورد گرجستان بنظرم یک توضیح لازم است. در این کشور راننده تاکسی شدن هیچ شرایط خاصی ندارد و هر کسی میتواند یکشبه راننده تاکسی بشود.شغل کم درآمد و پردردسری به حساب می آید و بیشتر کسانی به سراغ این کار میروند که چاره ای برایشان باقی نمانده است. بنظرم قضاوت در مورد رفتار مردم گرجستان از راه مشاهده رفتار رانندگان تاکسی به نتیجه درستی نخواهد رسید.