موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامیali234 و sasbk بابت راهنمایی ها ی خیلی مفیدتون متشکرم. یکی دیگه از دوستان هم با اسم کاربری EMS با پیغام خصوصی راهنمایی کردن که از ایشون هم تشکر میکنم. از سایت رسمس LAX یک سری ون های دربستیlong distance suttle van هم پیدا کردم که توی توضیحاتش نوشته بود فقط برای مناطق شمالی فرودگاه شاتل دارن ولی وقتی رفتم توسایت خودشون، اونجا مقصد رو ایرواین زدم و قیمت حدود125 دلار بهم داد برای کوچکترین سایزش که فکر کنم 7 نفره بود. ولی اگر ون های خود فرودگاه حدود نفری 20 دلار هم که باشه فکر کنم به صرفه تره.... البته احتمالا باید مشترک با چند نفر دیگه باشه اگر اشتباه نکنم.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-14 ساعت 10:17 توسط Ghasem01.)
با سلام
میخواستم بدونم یک دانشجو میتونه در یک رستوران یه کار معمولی (حدود 20 ساعت در هفته) پیدا کنه.چقدر هم پول میدن.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه خیابان devonshire توی منطقه ولی چه جور محله ایه؟ از نظر امنیت و غیره.
یک سوال دیگه هم این که cashio streetتوی لس انجلس چه جور محله ایه؟ البته این ها رو برای سکونت موقت میخوام.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 10:53)mgolchin13 نوشته: دوستان کسی میدونه خیابان devonshire توی منطقه ولی چه جور محله ایه؟ از نظر امنیت و غیره.
یک سوال دیگه هم این که cashio streetتوی لس انجلس چه جور محله ایه؟ البته این ها رو برای سکونت موقت میخوام.
cashio street در قلب منطقه یهودی نشین لوس آنجلس است. محله امنی است. کمی شلوغه.. در محدوده وست لوس آنجلس است....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که الان لوس آنجلس هستند سوال دارم
سوال اولم اینه که شنیدم لوس آنجلس هر روز بارونیه یعنی هر روز باران میباره / این درسته یا نه؟؟؟
سوال دوم اینه که هوا کلا چجوریه اونجا؟ منظورم اینه که اینقدر گرمه که نتونیم تو خیابون راه بریم و عرق میکنیم؟؟؟
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-25 ساعت 16:52)Carrot نوشته: بچه هایی که الان لوس آنجلس هستند سوال دارم
سوال اولم اینه که شنیدم لوس آنجلس هر روز بارونیه یعنی هر روز باران میباره / این درسته یا نه؟؟؟
سوال دوم اینه که هوا کلا چجوریه اونجا؟ منظورم اینه که اینقدر گرمه که نتونیم تو خیابون راه بریم و عرق میکنیم؟؟؟
دوست عزیز لوس آنجلس کلا به اینکه هوای مشخصی نداره معروفه به " کریزی ودر" ! در طول یک هفته شما همه مدل هوایی رو اینجا تجربه میکنید ممکنه یکروز به حدی گرم بشه که همه با تاپ بیان بیرون ولی روز بعد به حدی سرد که حتما باید کاپشن پوشید! ولی اینکه میفرمایید هر روز بارونیه نه اصلا به این صورت نیست! ولی هوای شرجی داره و خصوصا در تابستون میزان تعرق خیلی بالاست به خصوص برای کسانی که از محیط خشک میان واقعا اوایلش وحشتناکه! ولی به مرور زمان به این هوا عادت میکنید.
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس