کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2013-05-04 ساعت 15:14)mgolchin13 نوشته:  [quote='ali234' pid='327981' dateline='1367650706']
[quote='mgolchin13' pid='327140' dateline='1367529195']

یک سوال دیگه هم این که با توجه به این که میخوام توی ایرواین یا نزدیکش مثلا میشن ویه جو خونه بگیرم در نظر داشتم هتل extended stay america رو شعبه irvine spectrum ویا john wayne air port رو بگیرم کدومشون موقعیت شون بهتره؟ و این که برای چه مدت هتل رو بگیرم بهتره یعنی مثلا از اول دوهفته بگیرم یا یک هفته بگبرم و بعد تمدید کنم؟
یا کلا با توجه به جمیع شرایط پیشنهاد دیگری هم برای ترانسفر فرودگاه و هم برای محل اسکان موقت دارید؟
با تشکر.

من extended stay در اسپكتروم را ديدم از نظر من جاش خيلي خوبه چون دقيقا كنار مركز تجاري تفريحي اسپكتروم است .كه شما با خانواده مي تونيم به راحتي بريد و گشت بزنيد و تفريح كنيد به سينما بريد غذا بخوريد و راحت خريد كنيد .اگر به تاكسي نياز داشته باشيد اين مركز ايستگاه تاكسي هم داره كه اين خودش خيلي مهمه يه امتياز ديگه اينكه به ايستگاه قطار و اتوبوسراني ايرواين وamstrak هم يه جورايي نزديكه كه مي تونيد به يكسري از شهر ها به راحتي بريد . يكي از مشكلات سفر در آمريكا به نظر من حمل و نقل هست كه اگر اين هتل را بگيريد خيلي اين مشكل حل ميشه .اگر سوال ديگه اي هم داشتيد در خدمتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، mgolchin13 ، bayat_r ، el333 ، usa lover ، rozelo ، dana ، amir0_0amir ، kouroshd ، powerb ، alirezanz
دوستان گرامیali234 و sasbk بابت راهنمایی ها ی خیلی مفیدتون متشکرم. یکی دیگه از دوستان هم با اسم کاربری EMS با پیغام خصوصی راهنمایی کردن که از ایشون هم تشکر میکنم. از سایت رسمس LAX یک سری ون های دربستیlong distance suttle van هم پیدا کردم که توی توضیحاتش نوشته بود فقط برای مناطق شمالی فرودگاه شاتل دارن ولی وقتی رفتم توسایت خودشون، اونجا مقصد رو ایرواین زدم و قیمت حدود125 دلار بهم داد برای کوچکترین سایزش که فکر کنم 7 نفره بود. ولی اگر ون های خود فرودگاه حدود نفری 20 دلار هم که باشه فکر کنم به صرفه تره.... البته احتمالا باید مشترک با چند نفر دیگه باشه اگر اشتباه نکنم.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، usa lover ، amir82 ، ali234 ، itsmasoud ، rozelo ، tabim4 ، kouroshd ، پدی ، alirezanz
(2009-09-27 ساعت 14:08)maryam5 نوشته:  تا اونجا که من میدونم تو آمریکا تنها جایی که مالیات نداره تگزاس هست حالا هر کی دوست داره بره تگزاس زندگی کنه

مثل من ....بهترین نقطه دنیاست جایی که مالیات ندم...
پاسخ
تشکر کنندگان:
از هر 10 نفر در لس آنجلس یک نفر مهاجر غیر قانونی است
نتایج این تحقیق نشان می دهد در کل ایالت کالیفرنیا 7 درصد مهاجران غیر قانونی هستند و در مجموع در کل ایالات متحده آمریکا جمعیتی بیش از 2 میلیون و 600 هزار نفر به صورت غیر قانونی اقامت دارند.
نتایج یک تحقیق در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی نشان می دهد بیش از یک چهارم مهاجران به آمریکا به ایالت کالیفرنیا می آیند و از هر 10 نفر ساکن در شهر لس آنجلس یک نفر مهاجر غیر قانونی است.

به گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه " کریستین ساینس مانیتور" بر اساس یافته های جدید این تحقیق از بین مهاجران غیر قانونی ساکن در لس آنجلس 63 درصد مکزیکی، 22 درصد از کشورهای آمریکای مرکزی و 8 درصد از کشورهایی چون فیلیپین ، چین و کره هستند.

نتایج این تحقیق نشان می دهد در کل ایالت کالیفرنیا 7 درصد مهاجران غیر قانونی هستند و در مجموع در کل ایالات متحده آمریکا جمعیتی بیش از 2 میلیون و 600 هزار نفر به صورت غیر قانونی اقامت دارند.

بیش از نیمی از مهاجران غیر قانونی در آمریکا سابقه زندگی 10 ساله یا بیشتر در این کشور دارند و این تعداد در مجموع سالانه 31 میلیارد دلار درآمد کسب می کنند.

ایالات متحده آمریکا هم اکنون با مشکل کسری بودجه و بحران اقتصادی مواجه است. این کشور بدهکار ترین کشور دنیا به حساب می آید و جمع بدهی های دولت فدرال بیش از 16 تریلیون دلار یعنی رقمی معادل کل تولید ناخالص داخلی اقتصاد آمریکا در یک سال است.

http://www.asriran.com/fa/news/272003/%D...8%B3%D8%AA
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، nora ، tabim4 ، r_ent ، MOHAMMADKHANI ، alirezanz ، golia
با سلام
میخواستم بدونم یک دانشجو میتونه در یک رستوران یه کار معمولی ‍‍(حدود 20 ساعت در هفته) پیدا کنه.چقدر هم پول میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2008-05-26 ساعت 12:24)mr-america نوشته:  سلام

در لاس وگاس فقط دو ماه ولی در آرکنسا (آرکانزاس) یک سال .

سلام
میخواستم بدونم برای اشتغال مهندس مکانیک کدام ایالت وشهر مناسبه و میشه زود کار پیدا کرد ؟ ترجیحا اونجا ایرانی هم باشه و هزینه ماهیانش چقدره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-13 ساعت 19:26)Engineering نوشته:  سلام
میخواستم بدونم برای اشتغال مهندس مکانیک کدام ایالت وشهر مناسبه و میشه زود کار پیدا کرد ؟ ترجیحا اونجا ایرانی هم باشه و هزینه ماهیانش چقدره ؟
یکی از دوستان من مهندس مکانیکه و ادم سختکوشی هست . یکسالی در لس انجلس بیکار بود تا بلاخره در لس انجلس کار پیدا کرد بعد از اینکه سابقه کار امریکایی پیدا کرد بعد از دوسال کاری در یکی از بزرگترین شرکتهای امریکایی پیدا کرد و الان به عنوان منیجر اونجا کار میکنه و بالای صد و بیست هزار دلار در سال درامد داره . البته او معتقده که در تگزاس راحتتر میتونسته کار پیدا کنه و اونجا موقعیت شغلی برای رشته مکانیک بهتره و اگه اونجا میرفت یکسال بیکار نمیموند ولی دیگه دیر به این نتیجه رسیده بود .حتی چندتا پیشنهاد کار هم از تگزاس داشت .
در هر صورت طبق گفته این دوست من تگزاس برای این رشته بهتره .در مورد سوال دومتون هم میتونید به تاپیکهای مرتبط به زندگی در تگزاس مراجعه کنید چون من خودم تجربه زندگی در تگزاس رو ندارم ولی تا جایی که از دوستانم شنیده ام میدونم که هزینه زندگی از لس انجلس پایینتره و ایرانی هم زیاد داره .
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، r_ent ، nora ، itsmasoud ، bayat_r ، sadeghi897 ، tabim4 ، far-dv2013 ، hushmandco ، kouroshd ، پدی ، alirezanz
دوستان کسی میدونه خیابان devonshire توی منطقه ولی چه جور محله ایه؟ از نظر امنیت و غیره.
یک سوال دیگه هم این که cashio streetتوی لس انجلس چه جور محله ایه؟ البته این ها رو برای سکونت موقت میخوام.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، usa lover ، kouroshd ، alirezanz
(2013-05-07 ساعت 22:11)mahdi j نوشته:  
(2009-09-27 ساعت 14:08)maryam5 نوشته:  تا اونجا که من میدونم تو آمریکا تنها جایی که مالیات نداره تگزاس هست حالا هر کی دوست داره بره تگزاس زندگی کنه

مثل من ....بهترین نقطه دنیاست جایی که مالیات ندم...
تنها جایی که تکس نداره Delaware هست دوست عزیز . البته تکزاس فکر کنم تکس خیلی خیلی پایینی داشته باشه ۴ -۵ % . از همه بیشتر هم که
CA هست .تقریبا ۱۰ %
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه Smile : Sep 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، bayat_r ، kouroshd ، alirezanz
(2013-05-05 ساعت 15:24)mgolchin13 نوشته:  دوستان گرامیali234 و sasbk بابت راهنمایی ها ی خیلی مفیدتون متشکرم. یکی دیگه از دوستان هم با اسم کاربری EMS با پیغام خصوصی راهنمایی کردن که از ایشون هم تشکر میکنم. از سایت رسمس LAX یک سری ون های دربستیlong distance suttle van هم پیدا کردم که توی توضیحاتش نوشته بود فقط برای مناطق شمالی فرودگاه شاتل دارن ولی وقتی رفتم توسایت خودشون، اونجا مقصد رو ایرواین زدم و قیمت حدود125 دلار بهم داد برای کوچکترین سایزش که فکر کنم 7 نفره بود. ولی اگر ون های خود فرودگاه حدود نفری 20 دلار هم که باشه فکر کنم به صرفه تره.... البته احتمالا باید مشترک با چند نفر دیگه باشه اگر اشتباه نکنم.
لطفاً موقع سفر خاطرات سفر یادتون نره احتمالا شهر ایرواین که تعریفش را زیاد شنیدیم در گزینه های انتخابی ما هم قرار بگیره ممنون میشیم اگه از تجربیات مفید شما بهره مند شویم
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، mgolchin13 ، usa lover ، alirezanz
(2013-05-05 ساعت 11:47)sasbk نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 15:14)mgolchin13 نوشته:  [quote='ali234' pid='327981' dateline='1367650706']
[quote='mgolchin13' pid='327140' dateline='1367529195']

یک سوال دیگه هم این که با توجه به این که میخوام توی ایرواین یا نزدیکش مثلا میشن ویه جو خونه بگیرم در نظر داشتم هتل extended stay america رو شعبه irvine spectrum ویا john wayne air port رو بگیرم کدومشون موقعیت شون بهتره؟ و این که برای چه مدت هتل رو بگیرم بهتره یعنی مثلا از اول دوهفته بگیرم یا یک هفته بگبرم و بعد تمدید کنم؟
یا کلا با توجه به جمیع شرایط پیشنهاد دیگری هم برای ترانسفر فرودگاه و هم برای محل اسکان موقت دارید؟
با تشکر.

من extended stay در اسپكتروم را ديدم از نظر من جاش خيلي خوبه چون دقيقا كنار مركز تجاري تفريحي اسپكتروم است .كه شما با خانواده مي تونيم به راحتي بريد و گشت بزنيد و تفريح كنيد به سينما بريد غذا بخوريد و راحت خريد كنيد .اگر به تاكسي نياز داشته باشيد اين مركز ايستگاه تاكسي هم داره كه اين خودش خيلي مهمه يه امتياز ديگه اينكه به ايستگاه قطار و اتوبوسراني ايرواين وamstrak هم يه جورايي نزديكه كه مي تونيد به يكسري از شهر ها به راحتي بريد . يكي از مشكلات سفر در آمريكا به نظر من حمل و نقل هست كه اگر اين هتل را بگيريد خيلي اين مشكل حل ميشه .اگر سوال ديگه اي هم داشتيد در خدمتم.
سلام
من به تازگی قصد اومدن به لس آنجلس رو دارم ولی متاسفنم نه کسی رو اونجا میشناسم و نه محله خاصی ! اگر بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم
2) تازمان اومدن گرین کارت باید تو هتل بمونم یا در بدو ورود میشه یکی دو روز رفت هتل ، بعدش یه جا اجاره کرد ؟ هتل مناسب و محله مناسب از نظر حمل ونقل وامنیت و.. کدوم هتله و پیشنهادتون برای شروعغ چیه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: powerb ، alirezanz
(2013-05-14 ساعت 02:39)rasarasa نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 19:26)Engineering نوشته:  سلام
یکی از دوستان من مهندس مکانیکه و ادم سختکوشی هست . یکسالی در لس انجلس بیکار بود تا بلاخره در لس انجلس کار پیدا کرد بعد از اینکه سابقه کار آمریکایی پیدا کرد بعد از دوسال کاری در یکی از بزرگترین شرکتهای آمریکایی پیدا کرد و الان به عنوان منیجر اونجا کار میکنه و بالای صد و بیست هزار دلار در سال درامد داره . البته او معتقده که در تگزاس راحتتر میتونسته کار پیدا کنه و اونجا موقعیت شغلی برای رشته مکانیک بهتره و اگه اونجا میرفت یکسال بیکار نمیموند ولی دیگه دیر به این نتیجه رسیده بود .حتی چندتا پیشنهاد کار هم از تگزاس داشت .
در هر صورت طبق گفته این دوست من تگزاس برای این رشته بهتره .در مورد سوال دومتون هم میتونید به تاپیکهای مرتبط به زندگی در تگزاس مراجعه کنید چون من خودم تجربه زندگی در تگزاس رو ندارم ولی تا جایی که از دوستانم شنیده ام میدونم که هزینه زندگی از لس انجلس پایینتره و ایرانی هم زیاد داره .
»رسی از پاسختون
میشه برای ورود با توجه به اینکه در لس آنجلس هموطن بیشتر اونجا رفت و برای تگزاس یا جاهای دیگه آمار کارو گرفت ؟ منظورم اینه جایی که اقامت داری میشه کار پیدا کردی یا خیر؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2013-05-22 ساعت 10:53)mgolchin13 نوشته:  دوستان کسی میدونه خیابان devonshire توی منطقه ولی چه جور محله ایه؟ از نظر امنیت و غیره.
یک سوال دیگه هم این که cashio streetتوی لس انجلس چه جور محله ایه؟ البته این ها رو برای سکونت موقت میخوام.

cashio street در قلب منطقه یهودی نشین لوس آنجلس است. محله امنی است. کمی شلوغه.. در محدوده وست لوس آنجلس است....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، Danoosh ، alirezanz
بچه هایی که الان لوس آنجلس هستند سوال دارم
سوال اولم اینه که شنیدم لوس آنجلس هر روز بارونیه یعنی هر روز باران میباره / این درسته یا نه؟؟؟
سوال دوم اینه که هوا کلا چجوریه اونجا؟ منظورم اینه که اینقدر گرمه که نتونیم تو خیابون راه بریم و عرق میکنیم؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، powerb ، alirezanz
(2013-05-25 ساعت 16:52)Carrot نوشته:  بچه هایی که الان لوس آنجلس هستند سوال دارم
سوال اولم اینه که شنیدم لوس آنجلس هر روز بارونیه یعنی هر روز باران میباره / این درسته یا نه؟؟؟
سوال دوم اینه که هوا کلا چجوریه اونجا؟ منظورم اینه که اینقدر گرمه که نتونیم تو خیابون راه بریم و عرق میکنیم؟؟؟
دوست عزیز لوس آنجلس کلا به اینکه هوای مشخصی نداره معروفه به " کریزی ودر" ! در طول یک هفته شما همه مدل هوایی رو اینجا تجربه میکنید ممکنه یکروز به حدی گرم بشه که همه با تاپ بیان بیرون ولی روز بعد به حدی سرد که حتما باید کاپشن پوشید! ولی اینکه میفرمایید هر روز بارونیه نه اصلا به این صورت نیست! ولی هوای شرجی داره و خصوصا در تابستون میزان تعرق خیلی بالاست به خصوص برای کسانی که از محیط خشک میان واقعا اوایلش وحشتناکه! ولی به مرور زمان به این هوا عادت میکنید.
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

پاسخ
تشکر کنندگان: parastoo500 ، usa lover ، mgolchin13 ، bayat_r ، milad_aae ، Saeedv13 ، sasbk ، amir82 ، hassan1358arab ، kouroshd ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان