کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
با سلام دوستان عزیز مهاجر سرا من دنبال یه پانسیون یا یه جای ارزون در لس انجلس هستم لطفا مرا راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: asal1907
جسارتا آدم فلش داشته باشه ممکنه داخل فرودگاه داخل فلش نیگاه کنن عایا؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، shimoda ، mahdi/sh ، rouzbehdarvishi ، 3pideh ، rozelo ، hushmandco ، Sanna ، alirezanz
(2013-04-30 ساعت 22:20)sadeghi897 نوشته:  جسارتا آدم فلش داشته باشه ممکنه داخل فرودگاه داخل فلش نیگاه کنن عایا؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه صادقی جان ؟!؟!؟!
عزیز من الان من این شکلیم :|
نه آقا کسی کاری به هارد و فلش و لبتاب نداره چون اینا شخصی هست و بدون اجازه دادگاه کسی اجازه نداره برسی کنه Smile
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، niko ، rouzbehdarvishi ، sadeghi897 ، Danoosh ، 3pideh ، shatsi ، hushmandco ، خانه ، sumya ، el333 ، Rock ، alirezass ، alirezanz
(2013-04-30 ساعت 22:42)mahdi/sh نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 22:20)sadeghi897 نوشته:  جسارتا آدم فلش داشته باشه ممکنه داخل فرودگاه داخل فلش نیگاه کنن عایا؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه صادقی جان ؟!؟!؟!
نه آقا کسی کاری به هارد و فلش و لبتاب نداره چون اینا شخصی هست و بدون اجازه دادگاه کسی اجازه نداره برسی کنه Smile
DVD
هم همین حکم رو داره عایا؟Big GrinBig GrinBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: 3pideh ، mahdi/sh ، alirezanz

نه اصولا همچين كاري نميكنن!
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، rouzbehdarvishi ، 3pideh ، alirezanz
(2013-04-30 ساعت 23:12)sadeghi897 نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 22:42)mahdi/sh نوشته:  
آخه صادقی جان ؟!؟!؟!
DVD
هم همین حکم رو داره عایا؟Big GrinBig GrinBig Grin

صادقی جان شوخی میکنی یا اذیت میکنی ؟؟؟؟ Smile
بله حکم شرعیش همینه Smile
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، alirezanz ، behjat
سلام دوستان.من دنبال یه hostel خوب با قیمت مناسب میگردم. میتونید راهنماییم کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-08-10 ساعت 04:22)laili نوشته:  من خودم اورنج کانتی شهری نزدیک ارواین به نام Mission viejo ..(میشن ویاهو) هستم .

خانم لیلی میشه لطفا راجع به اونجا وقیمت اجاره یک کم توضیح بدید؟ روی نقشه به نظر خیلی به ایرواین نزدیکه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2013-04-29 ساعت 14:22)anahitanahid نوشته:  با سلام دوستان عزیز مهاجر سرا من دنبال یه پانسیون یا یه جای ارزون در لس انجلس هستم لطفا مرا راهنمایی کنید

صفحه قبل ارسال دوستمونarashtr رونگاه کنید شاید به کار شما بیاد: اینجا

(2013-04-25 ساعت 08:14)ali234 نوشته:  
(2013-04-25 ساعت 03:02)ttadai نوشته:  سلام من میخواستم بدونم ارواین بهتره واسه زندگی یا لوس انجلس برای کسایی که مدت زیادی اونجا بودن وتجربه دارن لطفا نظرتونوبگید البته من 1 سال ارواین بودم شهر خوبی ولی قیمتهاش بالاس البته الان میخوام دوباره برگردم اون طرف یه خونه پیدا کردم تو میشن ویهو دم کالج سدبک 1175 یک خوابه تا بین 1200 تا 1300 کسی دوخوابه تو لوس انجلس میشناسه نزدیک کالجم باشه چه بهتر این ایمیل منه htadai@yahoo..com

سلام محیط ارواین برای زندگی خیلی بهتره ما البته تازه اومدیم ولی توی این مدت حسابی همه چیز دستمون اومده.

شما لس انجلس هم اگه منظورتون valley هست جای خوب داره مثلا وودلندهیلز یک مناطقیش عالیه . قیمتها برای یکخوابه از 1600 دلار شروع میشه.

اما توی مناطق انسینو، ون نایس و شرمن اوکس و.. می تونید با 1300 دوخوابه پیدا کنید وبا 1200 یکخوابه.

شما اگه خانواده هستید ارواین به نظر من بهتره هم تمیزتره و هوم لس و اینا هم توی خیابان زیاد نمی بینید و کلا تمیز تره. اگر 1300 می تونید هزینه کنید یکخوابه راحت پیدا می کنید توی خیابون که راه برید خانه هایی که زده for rentرو زنگ بزنید یا حضوری برید پیش منیجر و نگاه کنید راحت پیدا می کنید البته هزینه یوتیلیتی هم اضافه میشه دیگه بستگی به مصرف و تعداد افراد خانواده و فصل متغیره!
شما ایرواین تشریف دارید؟ من هم میخوام بیام اونجا البته دو ماه دیگه. اگر میشه یک کم توضیح راجع به کرایه منزل و خلاصه هر چیزی که به نظرتون مهم میاد بدین لطفا. شما روز های اول کجا اقامت کردید؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: rozelo ، پدی ، alirezanz
با سلام.من قراره در لس انجلس تحصیل کنم این هم محلی است که قراره درس بخونم(1015N Cahuenga Blvd, Hollywood, CA 90038 ) میخواستم بدونم چقدر هزینه لازمه(نسبت به این محل) برای یک سال زندگی.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من در دایموند بار Diamond bar اول ارنج کانتی هستم . قبلا در لاگونابیچ بودم قرار بود به گلندن برم که نشد.
خدانگهدار
پاسخ
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، alirezanz
(2013-05-03 ساعت 01:43)mgolchin13 نوشته:  شما ایرواین تشریف دارید؟ من هم میخوام بیام اونجا البته دو ماه دیگه. اگر میشه یک کم توضیح راجع به کرایه منزل و خلاصه هر چیزی که به نظرتون مهم میاد بدین لطفا. شما روز های اول کجا اقامت کردید؟

نه ما ولی هستیم. سوالی داشتید راجع به اینجا در خدمتم.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، alirezanz
(2013-05-04 ساعت 11:28)ali234 نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 01:43)mgolchin13 نوشته:  شما ایرواین تشریف دارید؟ من هم میخوام بیام اونجا البته دو ماه دیگه. اگر میشه یک کم توضیح راجع به کرایه منزل و خلاصه هر چیزی که به نظرتون مهم میاد بدین لطفا. شما روز های اول کجا اقامت کردید؟

ممنون از لطف تون. یک سوال دارم که البته مربوط به محل خاصی نیست ولی اگر شما یا سایر دوستان جواب بدید ممنون میشم.من همراه خانمم (که بارداره و موقع رسیدن ما شش ماهه خواهد بود) و دوتا بچه یک ونیم و چهارونیم ساله برای بیست و چهارم جولای مرسیم lax , ما جمعا 8 قطعه بار به وزن 184 کیلو میتونیم بیاریم. حالا میخواستم بدونم چطور میتونم با این همه بار و بندیل از فرودگاه برم هتل؟ چون فکر نمیکنم توی تاکسی جا بشیم!Tongue ون یا مینی بوسی چیزیBig Grin هست که دربست بگیریم؟Big Grin
یک سوال دیگه هم این که با توجه به این که میخوام توی ایرواین یا نزدیکش مثلا میشن ویه جو خونه بگیرم در نظر داشتم هتل extended stay america رو شعبه irvine spectrum ویا john wayne air port رو بگیرم کدومشون موقعیت شون بهتره؟ و این که برای چه مدت هتل رو بگیرم بهتره یعنی مثلا از اول دوهفته بگیرم یا یک هفته بگبرم و بعد تمدید کنم؟
یا کلا با توجه به جمیع شرایط پیشنهاد دیگری هم برای ترانسفر فرودگاه و هم برای محل اسکان موقت دارید؟
با تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، 2013selectee ، usa lover ، itsmasoud ، nora ، ali234 ، Saiban ، kouroshd ، alirezanz
من خودم روزای اول رفتم متل 6 که پول بیخود ندم بدم 8 ماه ارواین بودم بعد اومدم شمال کلیفرنیا ولی واقعا خریت کردم الان دوباره دارم برمیگردم ارواین چون زندگی تو ارواین برام خیلی راحت بود
پاسخ
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، bayat_r ، rozelo ، kouroshd
(2013-05-04 ساعت 15:14)mgolchin13 نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 11:28)ali234 نوشته:  

ممنون از لطف تون. یک سوال دارم که البته مربوط به محل خاصی نیست ولی اگر شما یا سایر دوستان جواب بدید ممنون میشم.من همراه خانمم (که بارداره و موقع رسیدن ما شش ماهه خواهد بود) و دوتا بچه یک ونیم و چهارونیم ساله برای بیست و چهارم جولای مرسیم lax , ما جمعا 8 قطعه بار به وزن 184 کیلو میتونیم بیاریم. حالا میخواستم بدونم چطور میتونم با این همه بار و بندیل از فرودگاه برم هتل؟ چون فکر نمیکنم توی تاکسی جا بشیم!Tongue ون یا مینی بوسی چیزیBig Grin هست که دربست بگیریم؟Big Grin
یک سوال دیگه هم این که با توجه به این که میخوام توی ایرواین یا نزدیکش مثلا میشن ویه جو خونه بگیرم در نظر داشتم هتل extended stay america رو شعبه irvine spectrum ویا john wayne air port رو بگیرم کدومشون موقعیت شون بهتره؟ و این که برای چه مدت هتل رو بگیرم بهتره یعنی مثلا از اول دوهفته بگیرم یا یک هفته بگبرم و بعد تمدید کنم؟
یا کلا با توجه به جمیع شرایط پیشنهاد دیگری هم برای ترانسفر فرودگاه و هم برای محل اسکان موقت دارید؟
با تشکر.

سلام . خواهش می کنم.

در رابطه با ترانسفر از فرودگاه تا هتل، خب یه کم سخته می فهمم ما هم 6 تا چمدان داشتیم . شما از هواپیما توی lax که پیاده شدید به سلامتی کارهای مهاجرتی که تمام شد. و افیسر اجازه خروج داد به سمت درب خروجی میرید از یکسری پله است میاید بالا ، بارها رو هم روی دو تا چرخ اگه بتونید بزارید یا از کسی کمک بخواید چون سخته . بالای پله ها همراهان وایسادن همونجا یک کافی شاپ و رستوران هست و سرویس دستشویی و... شما بچه ها رو بزارید روی صندلی بنشینن استراحتی بکنن . توی فاصله ای که بچه ها نشستن شما برید بیرون در ، قشنگ تابلو داره بالاش نوشته تاکسی کب یا شاتل... که بیرون در ماشینهای تاکسی کب یا شاتل رو می تونید ببینید. همونجا ون هست ( شما باید ون کرایه کنید) به هر مقصدی توی لس انجلس شما رو می برند. هزینه برای ما که خب نزدیکتر بودیم نفری 20 دلار شد. برای شما ممکنه بیشتر بشه از راننده سوال کنید.

تاکسی رو که صحبت کردید و چک و چونه زدید بارها رو بیارید دم ماشین ، راننده بهتون کمک می کنه ( تیپ یادتون نره بهش بدید Wink)

ما با یک بچه بودیم خانمم مواظب بچه و بارها بود خودم رفتم ماشین گرفتم. چون دوتا بچه همراهتونه از راننده بخواید کمکتون کنه چون میدونم چقدر سخته. من اون اطراف چرخیدم ولی باربر ندیدم که کمکم کنه خودمون آوردیم بارها رو بیرون..

موفق باشید.

در مورد هتل ، هتل های extended عالی هستند. برای شروع. چون kitchenette هستن و خانم برای بچه ها می تونه اشپزی کنه که غذای بیرون نخورید. ولی راجع به شعبه اش من اطلاع ندارم چون ایرواین نبودیم. فقط اینجا ( ولی ) از همه شنیدم که ارواین محیط بهتری داره برای زندگی. البته اوضاع کار توی قسمت ما کمی بهتره. ما اول که هتل بودیم هفته ای تمدید می کردیم خودشون تمام پلنها رو بهتون توضیح میدن توی بعضی هتلها شما اگه یکماه سوییت رو بگیرید خیلی ارزون میشه خودشون اگه همچین پلنی داشته باشن راهنماییتون می کنن.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، ASALI ، usa lover ، el333 ، itsmasoud ، Hediyeh ، mgolchin13 ، parastoo500 ، bayat_r ، rozelo ، hushmandco ، amir0_0amir ، kouroshd ، پدی ، shadi79 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان