کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2013-06-25 ساعت 14:14)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 13:41)rasarasa نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:57)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 13:33)tartar نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 11:08)amin arefi نوشته:  با درود فراوان
اطلاعاتی در مورد محله تارزانای لس انجلس می خوام ممنون میشم اگه کسی اطلاعتی داره در موردش بنویسه
سلام
تارزانا یکی از محله های خوب و امنه و خصوصا واسه ایرونیهای تازه وارد به نطرم بهترین گزینه است چون هم رستورانها و مغازه های ایرونی از کله پاچه تا نون سنگک فراوونه و هم از نظر اب و هوا خیلی خوبه چون رو بلندیه و اگه هتل مناسب خواستین extended stay America تو ventura blvd نمیز و قیمتش مناسبه و اطاقاش وسایل اشپزی هم داره و اگه بتونین از قبل رزرو کنین قیمت خیلی پایین تری هم میتونین بگیرین

دوستان به من سمت ویلشر و وست وود پیشنهاد شده و بنظر میاد برای ایرانیا تازه وارد کلا valley مناسبه ! کسی اطلاعاتی داره ؟ شمالی یا جنوبی و چقدر فرق داره

این یکی از تاپیکهای منه در مورد شهر سن فرناندو ولی که مثل خیلی از تاپیکها لای شلوغی مهاجرسرا گم شده . لینکش میکنم اینجا شاید بتونید راحتتر تصمیم بگیرید :

همه چیز در مورد شهر سن فرناندو ولی

دوست عزیر مرسی از لینک مفیدت !
نظر خودت برای کسی که میخواد بره ال ای - آشنایی اونجا نداره و براش دسترسی -0هزینه و پیدا کردن کار مهمه چیه و کجاشو شهرشو پیشنهاد میکنی ؟ بنظر میاد به ال ای اشراف داشته باشی

santa monica
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mori5050 ، roeentan ، kouroshd ، ojee ، mlo ، alirezanz
اگه می‌شه یه راهنماییه خوب بکنید چون مام نمی‌دونیم بریم ولی یا سانتا مونیکا یه سری میگن سانتا مونیکا گرنتر کارم توش کمه ولی بهتره اگه لطف کنید مام راهنمایی کنید ممنون
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، alirezanz
(2013-06-26 ساعت 09:33)bayat_r نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 13:41)rasarasa نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 12:57)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 13:33)tartar نوشته:  سلام
تارزانا یکی از محله های خوب و امنه و خصوصا واسه ایرونیهای تازه وارد به نطرم بهترین گزینه است چون هم رستورانها و مغازه های ایرونی از کله پاچه تا نون سنگک فراوونه و هم از نظر اب و هوا خیلی خوبه چون رو بلندیه و اگه هتل مناسب خواستین extended stay America تو ventura blvd نمیز و قیمتش مناسبه و اطاقاش وسایل اشپزی هم داره و اگه بتونین از قبل رزرو کنین قیمت خیلی پایین تری هم میتونین بگیرین

دوستان به من سمت ویلشر و وست وود پیشنهاد شده و بنظر میاد برای ایرانیا تازه وارد کلا valley مناسبه ! کسی اطلاعاتی داره ؟ شمالی یا جنوبی و چقدر فرق داره

این یکی از تاپیکهای منه در مورد شهر سن فرناندو ولی که مثل خیلی از تاپیکها لای شلوغی مهاجرسرا گم شده . لینکش میکنم اینجا شاید بتونید راحتتر تصمیم بگیرید :

همه چیز در مورد شهر سن فرناندو ولی

نظر خودت برای کسی که میخواد بره ال ای - آشنایی اونجا نداره و براش دسترسی -0هزینه و پیدا کردن کار مهمه چیه و کجاشو شهرشو پیشنهاد میکنی ؟ بنظر میاد به ال ای اشراف داشته باشی

santa monica

دوستان کسی نقشه کامل و واضحی از لس آنجلس با خیابوناش داره ؟
از گوگل میگیری تاره !!!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-25 ساعت 14:14)mechanicalengineer نوشته:  ']
من پیشنهادم سن فرناندو ولیست چون هزینه پایینتره و خونه های بهتری میتونید پیدا کنید و ترافیک و مشکل پارک هم ندارید.خرج اولیه شما اجاره خانه ست که هر چه کمتر باشد به نفع شماست . تقریبا هر جای لس انجلس که باشید مجبورید ماشین بخرید چون حمل ونقل عمومی بسیار زمانبر است . کار پیدا کردن بسته به تخصص شماست . که البته در لس انجلس به جز چند رشته خاص برای اکثر مشاغل کار به راحتی پیدا نمیشود . اگر منظور از کار ,فروشندگی و کار در رستوران و از این قبیل کارهاست از انجایی که سن فرناندو ولی شهر ایرانیهاست شانس پیدا کردن از این دست کارها بیشتر از بقیه جاهاست . کلا اگر بخواهید برای شروع کار روی ایرانیها حساب کنید سن فرناندو ولی شهر ایرانیهاست. از همه اینها که بگذریم بین سن فرناندو ولی و سانتا مونیکا حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه رانندگی فاصله است .شما میتوانید بعد از ورودتان به امریکا تصمیم بگیرید کجا دنبال خانه بگردید.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: usa lover ، mgolchin13 ، ParsTrader ، roeentan ، amir0_0amir ، nora ، sasbk ، New York ، kouroshd ، Saiban ، milad_aae ، gbtm ، پدی ، el333 ، leila_2013 ، Rock ، alirezanz
با سلام خدمت همه پیشکسوت های عزیز از جمله rasarasa عزیز. از اینکه وقت میگذارید و اطلاعات مفید میگذارید به نوبه خودم تشکر میکنم.راستش ما باید تا سپتامبر عازم بشم.ابتدا با توجه به بحث مالی دالاس رو بعنوان مقصد انتخاب کرده بودیم.با حساب اینکه 15 هزار دلار میتونم با خودمون بیاریم که در یک پلن 6 ماهه به همراه همسرم و قناعت در مخارج ، برای زندگی در دالاس کافی به نظر میرسه.از طرفی چند روزی هست که شرایط کاری و تخصصم (کامپیوتر) رو ملاک قرار دادم و نیز اینکه دوستان در موارد متعددی اشاره کردن به دقت در ایالت اولیه زمان ورود و اینکه به شخصه فقط و فقط دالاس رو به خاطر قیمت مناسب اجاره خونه در نظر داشتیم ، سوالم از شما این هست که با این مبلغ پول میتونیم برای 6 ماه حساب باز کنیم.و اگه اینطور باشه شما چه شهری رو پیشنهاد میکنین که برای شروع بهتر از بقیه باشه با توجه به استطاعت مالی و البته زبانمون که در حد متوسط هست. ممنون از شما (از طرف همسر parisa656 )
پاسخ
تشکر کنندگان: rasarasa ، kouroshd ، Saiban ، milad_aae
(2013-06-26 ساعت 11:35)rasarasa نوشته:  
(2013-06-25 ساعت 14:14)mechanicalengineer نوشته:  ']
من پیشنهادم سن فرناندو ولیست چون هزینه پایینتره و خونه های بهتری میتونید پیدا کنید و ترافیک و مشکل پارک هم ندارید.خرج اولیه شما اجاره خانه ست که هر چه کمتر باشد به نفع شماست . تقریبا هر جای لس انجلس که باشید مجبورید ماشین بخرید چون حمل ونقل عمومی بسیار زمانبر است . کار پیدا کردن بسته به تخصص شماست . که البته در لس انجلس به جز چند رشته خاص برای اکثر مشاغل کار به راحتی پیدا نمیشود . اگر منظور از کار ,فروشندگی و کار در رستوران و از این قبیل کارهاست از انجایی که سن فرناندو ولی شهر ایرانیهاست شانس پیدا کردن از این دست کارها بیشتر از بقیه جاهاست . کلا اگر بخواهید برای شروع کار روی ایرانیها حساب کنید سن فرناندو ولی شهر ایرانیهاست. از همه اینها که بگذریم بین سن فرناندو ولی و سانتا مونیکا حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه رانندگی فاصله است .شما میتوانید بعد از ورودتان به آمریکا تصمیم بگیرید کجا دنبال خانه بگردید.
دوست عزیز بازم تشکر از توضیحتون که یکم برام شفاف تر شد
گفتید چند تارشته خاص برای کار !
من رشتم مهندسی مکانیکه و سابقه کارم تو تهویه مطبوع و تصفیه آب دارم اینا تو سن فرناندو ولی اوضاش خوبه ؟
اونجا به قول خودمون باید خیلی شاخ باشی بتونی کار مهندسی پیدا کنی یا با سطح متوسطم میشه پیدا کرد ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: rasarasa ، New York ، Saiban
(2013-06-26 ساعت 14:24)parisa656 نوشته:  با سلام خدمت همه پیشکسوت های عزیز از جمله rasarasa عزیز. از اینکه وقت میگذارید و اطلاعات مفید میگذارید به نوبه خودم تشکر میکنم.راستش ما باید تا سپتامبر عازم بشم.ابتدا با توجه به بحث مالی دالاس رو بعنوان مقصد انتخاب کرده بودیم.با حساب اینکه 15 هزار دلار میتونم با خودمون بیاریم که در یک پلن 6 ماهه به همراه همسرم و قناعت در مخارج ، برای زندگی در دالاس کافی به نظر میرسه.از طرفی چند روزی هست که شرایط کاری و تخصصم (کامپیوتر) رو ملاک قرار دادم و نیز اینکه دوستان در موارد متعددی اشاره کردن به دقت در ایالت اولیه زمان ورود و اینکه به شخصه فقط و فقط دالاس رو به خاطر قیمت مناسب اجاره خونه در نظر داشتیم ، سوالم از شما این هست که با این مبلغ پول میتونیم برای 6 ماه حساب باز کنیم.و اگه اینطور باشه شما چه شهری رو پیشنهاد میکنین که برای شروع بهتر از بقیه باشه با توجه به استطاعت مالی و البته زبانمون که در حد متوسط هست. ممنون از شما (از طرف همسر parisa656 )
آقای همسر تا جایی که من دیده ام دوستانی که به تگزاس رفته اند زودتر از دوستانی که به کلیفرنیا امده اند کار پیدا کرده اند ولی شما که تخصصت کامپیوتره اوضاعت فرق میکند و اگر واقعا در این زمینه تخصص داشته باشید در لس انجلس و سنفرانسیسکو میتونید کار پیدا کنید همسر من از معماری به کامپیوتر تغییر رشته داد و در عرض دو ماه در یک شرکت بسیار بزرگ امریکایی در لس انجلس کار پیدا کرد همسر من مدتی جاوا خوند و کار اندروید دولوپ انجام میده . دیگر دوستانم که کامپیوتر خونده اند هم در عرض دو یا سه ماه در لس انجلس در زمینه تخصصشان کار پیدا کرده اند و البته سنفرانسیسکو هم مرکز کامپیوتره ولی خب شهر گرونتریه. نمیدونم اوضاع کامپیوتر در تگزاس چطوره ولی در کلیفرنیا اوضاعش نسبت به رشته های دیگه خیلی بهتره . .پیشنهادم به شما اینه که با تسلط به یک زبان برنامه نویسی مثل جاوا یا جاوا اسکریپت مهاجرت کنید و حتما رزومه خودتون رو در linkedin.com بگذارید و حتما از شرکتهای کاریابی برای پیدا کردن کار کمک بگیرید چون واقعا جواب میده . با ۱۵ هزار دلار بعد از خرید یک ماشین ۵-۶ هزار دلاری و اجاره یک واحد اپارتمان در لس انجلس میتونید حدود سه تا چهار ماه از جیب بخورید بقیه شهرها رو تجربه ندارم .
موفق باشید

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، el333 ، bayat_r ، IN.USA@2013 ، ParsTrader ، nora ، sasbk ، parisa656 ، tabim4 ، New York ، amir0_0amir ، mrbonbon ، kouroshd ، Hediyeh ، Saiban ، majorsoly ، roeentan ، nousai ، پدی ، s.s.h ، Rock ، alirezanz
(2013-06-26 ساعت 14:50)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 11:35)rasarasa نوشته:  [quote='mechanicalengineer' pid='364493' dateline='1372153457']
'
من رشتم مهندسی مکانیکه و سابقه کارم تو تهویه مطبوع و تصفیه آب دارم اینا تو سن فرناندو ولی اوضاش خوبه ؟
اونجا به قول خودمون باید خیلی شاخ باشی بتونی کار مهندسی پیدا کنی یا با سطح متوسطم میشه پیدا کرد ؟

خواهش میکنم دوست عزیز . ببینید تجربیات من بر اساس دیده ها و شنیده هامه و واقعا نمیتونم نسخه قطعی به کسی بدم که در اینده چه اتفاقی ممکنه براش بیفته . فقط یکی از دوستان من مهندس مکانیکه ,در لس انجلس و توابع آن حدود یکسال طول کشید تا کار پیدا کنه . بعد از یکسال در یک شرکت کوچک مشغول کار شد ولی بعد از یکسال کار کردن در اون شرکت وبه دست اوردن رزومه امریکایی و دادن چند امتحان که مربوط به رشته مکانیک است و گرفتن مدرک توانست در یک شرکت بزرگ امریکایی پست بالایی بگیرد و چند نفر ادم زیر دستش کار میکنند و حقوق بسیار خوبی میگیرد. البته همین دوستم میگفت که برای رشته مکانیک در تگزاس اوضاع کار بهتر است و اگر به تگزاس میرفت زودتر کار پیدا میکرد .حتی قبل از پیدا کردن شغل آخرش در لس انجلس برای تگزاس هم اپلای کرد و چند تا شرکت او را خواستند . با توجه به اینکه یکسال بیکاری خیلی زیاد است و با توجه به تجربه این یک نفر که من میشناسم ( بلاخره یک نفر هم غنیمته تو این اوضاع ) بهتر است شما تحقیقاتتان را در مورد شهر تگزاس بیشتر کنید . یکی دیگر از دوستانم که در تگزاس هست هم میگوید دوستانش که مکانیک خوانده اند در عرض چند ماه در شرکتهای نفتی استخدام شده اند و حقوقشان بسیار بالاست .ولی بهتر است خودتان تحقیقتان را در مورد تگزاس بیشتر کنید چون تصمیم گیری روی حرف دوست دوست دوست یک دوست مجازی میتواند آنچنان درست نباشد.
موفق باشید

پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، bayat_r ، IN.USA@2013 ، ParsTrader ، nora ، mgolchin13 ، tabim4 ، amir0_0amir ، mrbonbon ، mlo ، Hediyeh ، Saiban ، milad_aae ، kouroshd ، roeentan ، پدی ، Soap McTavish ، alirezanz ، aaraam
(2013-06-27 ساعت 01:46)rasarasa نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 14:50)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 11:35)rasarasa نوشته:  [quote='mechanicalengineer' pid='364493' dateline='1372153457']
'

خواهش میکنم دوست عزیز . ببینید تجربیات من بر اساس دیده ها و شنیده هامه و واقعا نمیتونم نسخه قطعی به کسی بدم که در اینده چه اتفاقی ممکنه براش بیفته . فقط یکی از دوستان من مهندس مکانیکه ,در لس انجلس و توابع آن حدود یکسال طول کشید تا کار پیدا کنه . بعد از یکسال در یک شرکت کوچک مشغول کار شد ولی بعد از یکسال کار کردن در اون شرکت وبه دست اوردن رزومه آمریکایی و دادن چند امتحان که مربوط به رشته مکانیک است و گرفتن مدرک توانست در یک شرکت بزرگ آمریکایی پست بالایی بگیرد و چند نفر ادم زیر دستش کار میکنند و حقوق بسیار خوبی میگیرد. البته همین دوستم میگفت که برای رشته مکانیک در تگزاس اوضاع کار بهتر است و اگر به تگزاس میرفت زودتر کار پیدا میکرد .حتی قبل از پیدا کردن شغل آخرش در لس انجلس برای تگزاس هم اپلای کرد و چند تا شرکت او را خواستند . با توجه به اینکه یکسال بیکاری خیلی زیاد است و با توجه به تجربه این یک نفر که من میشناسم ( بلاخره یک نفر هم غنیمته تو این اوضاع ) بهتر است شما تحقیقاتتان را در مورد شهر تگزاس بیشتر کنید . یکی دیگر از دوستانم که در تگزاس هست هم میگوید دوستانش که مکانیک خوانده اند در عرض چند ماه در شرکتهای نفتی استخدام شده اند و حقوقشان بسیار بالاست .ولی بهتر است خودتان تحقیقتان را در مورد تگزاس بیشتر کنید چون تصمیم گیری روی حرف دوست دوست دوست یک دوست مجازی میتواند آنچنان درست نباشد.
موفق باشید
مرسی
بنظرتون اگر من برای ورود اولیه به ال ای بیام و از اونجا وبعد از گرفتن گرین کارت برم تگزاس چطوره ؟ برای پیدا کردن کار باید حتما در همون محیط بود یا میشه دریه ایالت دیگه بود ؟
پروسه مصاحبشون چطوره و هی میبرن میارنت یا یه بار حضور کافیه ؟
اگه بخوام در کالیفرنیا باشم وترجیحا سمت ال ای پیشنهادتون چه منطقه ایه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir
سلام دوستان
مطالب رو که می خوندم متوجه که اغلب افراد ایرانی از هم فراری هستن و تمایل به ارتباط و آشنایی ندارن در صورتی که من تصور می کردم کهجمعیت زیاد ایرانی هتدکالیفرنیا می تونه قوت قلب باشه.
ممکنه د اینمورد کمی توضیح بدید، ممنمون
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_aae ، amir0_0amir
{پست موقت}

با سلام به rasarasa عزیز
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین- سوالم رو در تاپیک San Fernando Valley مطرح کردم.
با تشکر
2013AS4xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، rasarasa ، alirezanz
(2013-07-02 ساعت 13:54)amir0_0amir نوشته:  {پست موقت}

با سلام به rasarasa عزیز
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین- سوالم رو در تاپیک San Fernando Valley مطرح کردم.
با تشکر

سلام چون سوالهاتون قبلا سوالهای ما هم بود من تا اونجاییکه تونستم جواب دادم اینجا هم کپی می کنم که بقیه بخونن

(2013-07-03 ساعت 10:29)ali234 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 14:22)amir0_0amir نوشته:  با سلام به rasarasa عزیز
اگه خدا بخواد تا 2 ماه دیگه عازم هستیم و با توجه به مطالب شما و راهنماییهاتون احتمال قریب به یقین سن فرناندو ولی و منطقه Woodland Hills رو برای ساکن شدن انتخاب کنیم . از این بابت سوالات زیادی هست که اگه محبت کنید و راهنماییمون کنین ممنون میشم ، البته واقعا ببخشید که سوالات زیاده

1- خوشحال میشم در مورد وضعیت فعلی کار در اونجا خصوصا برای رشته کامپیوتر - زمینه شبکه توضیحاتی بفرمایین .
2- من در تاپیکها دیدم بچه ها از شهر Tarzana هم تعریف کرده بودند. آیا قیمت اجاره ها در اونجا پایینتره؟ و اگه اینطور هست بهتر نیست برای شروع اون منطقه رو انتخاب کنیم؟
3- میخواستم بدونم اگه بخواهیم از کالج Pierce College استفاده کنیم برای کلاس زبان و .. در کجای Woodland Hills از نظر نزدیکی به کالج ساکن بشیم و اگر چنانچه در Tarzana ساکن بشیم مسافت تا این کالج چقدره؟
4- آیا برای اقامت اولیه ، زمان ورودمون ، Studio 6 واقع در منطقه Van Nuys رو پیشنهاد میکنید؟ چون هزینه هر شب این Studio نسبت به Extended Stay Hotel واقع در Woodland Hills ، اختلاف قیمت 34 دلاری داره ، و آیا از اون منطقه میشه بدون ماشین برای پیدا کردن خونه در Woodland Hills اقدام کرد؟

ممنون از همه ی زحماتی که برای ما تازه مهاجرها میکشید.

سلام من با اجازه جواب میدم بعد دوستمون rasarasa عزیز هم اطلاعات بهتری دارن چون باتجربه تر از ما هستن تکمیل کنند مرسی

1. در مورد کار اصلا نمیشه گفت کجا خوبه. شما که کار کامپیوتر دارید اینجا یعنی کالیفرنیا نسبتا بازار کار خوبی داره ولی زبانتون باید خوب باشه تا بهتر بتونید قابلیت هاتون رو نشون بدید و ممکنه زمان بر باشه. ضمن اینکه شما ممکنه منزلتون وودلندهیلز باشه ولی برای کار مجبور بشید تا مثلا سانتامونیکا یا داون تاون برید. بستگی داره کجا کار بگیرید البته اگه نزدیک باشه به محل سکونتتون چه بهتر.

2. تارزانا از وودلندهیلز ارزونتره اما نه خیلی. مثلا یک خونه یکخوابه توی تارزانا اگه 1100 باشه توی وودلندهیلز 1300 هستش یا کمی بیشتر.. تارزانا- انسینو و وودلند هیلز سه تا محله نسبتا نزدیک و ایرانی نشین هستند ولی تارزانا مکزیکی هم زیاد داره یه قسمتهاییش. شما هرچی به سمت ونچورا بلوار نزدیک بشید ایرانی ها بیشتر میشن.

3. اطراف کالج رو از روی گوگل نگاه کنید توی همون منطقه باید دنبال خونه بگردید .. ولی کلا توی وودلندهیلز اگه ساکن باشید با ماشین تا کالج مثلا 10 دقیقه رانندگی هستش نگران نباشید. اگه تارزانا هم باشید بستگی داره کجاش باشید باز هم خیلی دور نیست و می دونید مسافت ها توی آمریکا با ایران قابل مقایسه نیست و مثلا 5-6 مایل اینجا مسافتی به شمار نمیاد!

4. استودیو 6 منطقه ون نایس از نظر محلیت و امنیت زیاد جالب نیست. ولی اگه بچه کوچک ندارید و با مساله محله و امنیت مشکلی ندارید و اقامتتون کوتاهه شاید بشه یه چندروز اقامت داشت. ولی کلا اگه فکر می کنید می تونید هزینه کنید اکستندد وودلندهیلز خیلی بهتره. استودیو 6 اگه باشید و بدون ماشین باشید باید 2 خط اتوبوس عوض کنید تا به وودلندهیلز برسید .. مسافت هم نسبتا زیاده .. من یک هتل بهتر معرفی می کنم ولی بدیش اینه که اشپزخونه نداره.

هتل eastwest روبروی رستوران شیراز توی ونچورا بلوار ادرسش رو از سایت کپی کنید توی گوگل مپ قشنگ متوجه میشید چقدر محله امن و خوبیه .. صاحب هتل ایرانی خیلی مهربان و آدمهای خوبی هستن. مناسب و امن برای خانواده هاست.

اینم سایتش:

http://www.eastwestsuites.com/

قیمتهاش مثل استودیو 6 هست و برای اقامت یکماهه تخفیف خوبی میدن. فقط اشپزخونه نداره یه چند واحد اشپزخونه دار، داره ولی دائما پره. این هتل خیلی تمیز نیست ولی خیلی امنه دوربر همسایه ها ایرانی هستن .. . ایمیل بزنید سوال کنید زود جواب میدن. ( توی ایمیل قیمت اتاق 2 تخته ) رو میدن که برای 4 نفر مناسبه. شما باید اتاقهای ارزونتر رو بگیرید. رزرو احتیاج نداره هر زمان بیاید اتاق خالی دارند.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: usa lover ، amir0_0amir ، amin arefi ، mgolchin13 ، kouroshd ، nousai ، Saiban ، ARSHIYA USA ، alirezanz
من یه چند روزی لس آنجلس بودم و این مناطق رو پسندیدم
Westwood
Valley
Santa Monica
West Hollywood
Beverly Hills
Woodland hills
البته شهرهای گرانی هستند منتها برای کسی که هیچ ایده ای از لس آنجلس نداره میتونه خوب باشه که از یکی از این مناطق شروع کنه تا بعدا با توجه به بودجه و محل کار و سایر پارامترها جابجا بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saiban ، majorsoly ، پدی ، dana ، kouroshd ، ojee ، Rock ، alirezanz
آقا ما بین مونیکاوسانتا وود ومارینا و ولی ...جیج شدیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، Ali.US ، mgolchin13 ، bayat_r ، alirezanz
با سلام
من یک سوال از کسانی که تو لوس آنجلس زندگی میکنند دارم
من شنیدم لوس آنجلس هواش گرمه / آیا گرماش مثل بندر عباسه یا مثل تهران یا شمال؟ آگر خوب توضیح بدید ممنون میشم
سوال دوم اینه که از ولی تا لوس آنجلس چقدر راهه با سواری و اتوبوس؟ آیا میشه خونه تو ولی گرفت و تو لوس آنجلس کار کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، romance33 ، Lemony ، FMANIS ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان