کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
من و همسرم تصمیم داریم بریم کالیفرنیا.
ولی هنوز شهر رو دقیقا انتخاب نکردیم.
من تخصص اصلیم معماریه. که خوب با مشورت با دوستان زیادی تصمیم گرفتم نگهش دارم واسه همین جا چون اون ور اصلا براش کار گیر نمیاد.
تخصص بعدیم اشپزی تخصصی( بین الملل و سنتی ایران) و قنادی حرفه ای (بین الملل و سنتی ایران)و تشریفات هتل است.(مدرک فنی حرفه ای دارم)
می خوام بدونم کسی خبر داره من با این مدارک و بدون سابقه کاری مفید میتونم کار پیدا کنم یا نه ؟ بحث زبان رو که خوب میدونم باید قوی باشه منم دارم کلاس میرم برای زبان و به شدت میخونم و فکر کنم تا سال دیگه بشه روش حساب کنم ولی فعلا زبان در حد متوسط ام !
خیلی نگرانم که نکنه با تصمیم غلط در باره رفتن به این همه کلاس اشپزی و قنادی وقت و هزینه ام را هدر بدم؟میدونم که باید اون ور هم یه دوره هایی بگذرونم برای اشپزی در یه سری کالج هنر اشپزی اما اصلا نمیدونم چه کالج هایی خوبن و اینکه ایا کلاس هایی که الان دارم میرم برای انواع دسر ها انواع سالاد ها انواع فست فود ها واقعا به دردم میخوره یا نه ؟
ممنونم میشم بچه هایی که در کالیفرنیا هستند نظرشون رو بهم بگن.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، bayat_r ، پدی ، romance33 ، ojee ، FMANIS ، behfaza ، alirezanz
(2013-07-08 ساعت 03:30)Carrot نوشته:  با سلام
من یک سوال از کسانی که تو لوس آنجلس زندگی میکنند دارم
من شنیدم لوس آنجلس هواش گرمه / آیا گرماش مثل بندر عباسه یا مثل تهران یا شمال؟ آگر خوب توضیح بدید ممنون میشم
سوال دوم اینه که از ولی تا لوس آنجلس چقدر راهه با سواری و اتوبوس؟ آیا میشه خونه تو ولی گرفت و تو لوس آنجلس کار کرد؟

خیلی گرمه اما مثل هیچ کدوم نیست...یه جور خاصه...محصوصا این روزا...اما خیلی سخته راه رفتن تو این هوا.....اما بعضی ها تو این هوا دارن ورزش هم میکنند Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، sasbk ، dana ، پدی ، عشق رفتن ، milad_aae ، amin arefi ، kouroshd ، mgolchin13 ، nora ، romance33 ، itsmasoud ، Lemony ، ojee ، FMANIS ، behfaza ، alirezanz
من شنیدم لوس آنجلس هواش گرمه / آیا گرماش مثل بندر عباسه یا مثل تهران یا شمال؟ آگر خوب توضیح بدید ممنون میشم
سوال دوم اینه که از ولی تا لوس آنجلس چقدر راهه با سواری و اتوبوس؟ آیا میشه خونه تو ولی گرفت و تو لوس آنجلس کار کرد؟

با سلام
منم شنیده بودم گرمه، ولی اولین جائی که بعد از 40 سال دندونام از سرما به هم می خورد لس آنجلس بود ....!!!!
اینجا توی ولی، مثل هیج جا توی ایران نیست ...اختلاف دمای روز و شب 15 تا 20 درجه سانتیگراده و همینطور اختلاف سایه و آفتاب در طول روز نزدیک 10 درجه سانتیگراده
..... عامل اصلی گرما ، نور مستقیم خورشیده ، در غیر این صورت کلأ خنکه ،دلیل اون هم جریان آب سرد اقیانوسیه یعنی توی گرمترین روز سال هم که کنار دریا بری باد خنک داره ...یعنی کولر گازی روشنه به شرطی که زیر آفتاب نباشی
..... فرهنگ لباس پوشیدن اینجا لایه ایه یعنی باید لایه لایه لباس پوشید که خوب ما ها خیلی بلد نیستیم برای همین هم یا سردمونه یا گرمه مونه ...... کمکی هم نمی تونم بکنم چون خودم هم هنوز یاد نگرفتم .. فقط شنیدم لایه ایه

در مورد سوال دوم که پرسیده بودید از ولی تا لس آنجلس چقد راهه باید اصلاحش کنم و بگم از ولی تا مرکز شهر (down town ) چقدر راهه ؟
چون ولی هم جزء لس آنجلسه و یکی از محلات اون به حساب میاد ..
و اما جواب : بین 5 تا 35 کیلومتر راهه ..بسته به اینکه کجای ولی باشی (منطقه ولی از تهران بزرگتره)

پاسخ
با سلام
پاسخ
تشکر کنندگان: arisa-mohammad ، romance33 ، Lemony ، FMANIS ، behfaza
با سلام
توی لس آنجلس منظور از ولی "سن فرناندو ولی " است .
وضعیت اتوبوس رانی توی لس آنجلس تعریفی نداره ولی تقریبآ همه جا های اصلی رو میشه با اتوبوس رفت ولی ممکنه مجبور باشی چند تا اتوبوس عوض کنی و موقع تعویض هم مجبور بشی یه چند کیلومتری پیاده روی کنی.
برای اوایل خوبه چون همه جا جدیده و آدم کلی ذوق داره ولی رفته رفته سخت میشه .
از فرودگاه هم به همین صورت که گفتم میشه تا ولی اومد
برای هر آدرسی هم کافیه توی google map گزینه get direction رو انتخاب کنی و مبدا و مقصد و وسیله سفر رو توش مشخص کنی به راحتی شماره خطوط اتوبوس رو بهت میده ضمنآ در مورد اتوبوس باید ساعت حدودی ورودتون رو هم درست بزنی چون برنامه هاشون تو ساعات مختلف متفاوته

پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، زری وحدتی ، پدی ، mgolchin13 ، amir0_0amir ، nora ، gbtm ، usa lover ، el333 ، mrbonbon ، Lemony ، romance33 ، Saiban ، kouroshd ، FMANIS ، Rock ، behfaza ، powerb ، satin ، alirezanz
(2013-07-09 ساعت 08:48)bayat_r نوشته:  

خیلی گرمه اما مثل هیچ کدوم نیست...یه جور خاصه...محصوصا این روزا...اما خیلی سخته راه رفتن تو این هوا.....اما بعضی ها تو این هوا دارن ورزش هم میکنند Big Grin

دوستانی که میگن لس انجلس خیلی گرمه احتمالا فقط تابستان لس انجلس رو تجربه کرده اند و احتمالا تابستون هم شبها زیاد به خیابون نرفتند البته تو سن فرناندو ولی شبهای تابستون هم گرمه و دمای روزش هم گرمتر از لس انجلسه ولی در لس انجلس و سانتامونیکا و امثالهم شبها معمولا همیشه خنکه وباید ژاکت بپوشی.از نظر من که نزدیک چهارساله لس انجلسم گرم بودن لس انجلس شایعه ای بیش نیست .. اینجا در شبهای حتی تابستون هم بدون ژاکت آدم میلرزه به خصوص اگر در خود لس انجلس باشید نه حومه .هرچی ژاکت دارید با خودتون بیارید . اینجا کاپشن زیاد کاربرد نداره ولی ژاکت خیلی کاربرد داره چون روزها گرمه شبها سرد میشه و اگه یه ژاکت همراهتون باشه مشکل حل میشه . تو زمستون هوا زیاد سرد نمیشه مثل تهران که آدم میلرزه ولی باز هم بدون ژاکت نمیشه بیرون رفت .کلا اینجا زندگی با ژاکت عجین شده .من که همیشه یک ژاکت نازک تو کیفم یا تو ماشین دارم حتی در همین فصل که تابستون باشه. من تمام حرفهای arisa- Mohammad رو در مورد هوا تایید میکنم واقعا همینجوره که ایشون میگه.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم که آیا downtown تو لوس آنجلس برای زندگی خانوادگی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر لطف کنید توضیح بدید ممنون
و آیا میشه برای 1 خانواده 4 نفره (از لحاظ قانونی ) برای شروع آپارتمان 1 خوابه اجاره کرد؟؟؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، پدی ، romance33 ، Saiban ، FMANIS ، alirezanz
(2013-07-17 ساعت 22:36)milad_aae نوشته:  سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم که آیا downtown تو لوس آنجلس برای زندگی خانوادگی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر لطف کنید توضیح بدید ممنون
و آیا میشه برای 1 خانواده 4 نفره (از لحاظ قانونی ) برای شروع آپارتمان 1 خوابه اجاره کرد؟؟؟

داون تاون لس آنجلس از ساعت 6 شب به بعد امنیت خوبی نداره و به 4 نفر هم از نظر قانونی آپارتمان یک خوابه رو نمیشه اجاره داد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_aae ، amir0_0amir ، کاوه شیز ، پدی ، romance33 ، kiana11 ، dana ، nora ، storagemeter ، el333 ، bayat_r ، itsmasoud ، roeentan ، kouroshd ، FMANIS ، Rock ، alirezanz
وضعیت بارندگی چطوره؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amir0_0amir ، storagemeter ، alirezanz
(2013-07-18 ساعت 12:34)پدی نوشته:  وضعیت بارندگی چطوره؟
با سلام
توی لس آنجلس خیلی بارون نمی آید و مثل ایران بارندگی توی زمستون بیشتره ولی در تابستان هم بعضی روزا ممکنه بارون بیاد مثلأ همین دو هفته پیش یک روز بارونی داشتیم . اگه بخوام حدودی بگم توی زمستون ماهی 3 تا 4 روز بارندگی داریم و توی تابستون حداکثر 1 روز .البته منطقه به منطقه هم فرق میکنه..

پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، پدی ، storagemeter ، usa lover ، amir0_0amir ، amin arefi ، Lemony ، romance33 ، Saiban ، FMANIS ، alirezanz
این عدم امنیت که در داون تاون وجود داره،یعنی در حد دروازه غار تهرانه یا بیشتر؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، amir0_0amir ، milad_aae ، bayat_r ، romance33 ، FMANIS ، alirezanz
(2013-07-18 ساعت 01:07)Nazem نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 22:36)milad_aae نوشته:  سلام دوستان عزیز

داون تاون لس آنجلس از ساعت 6 شب به بعد امنیت خوبی نداره و به 4 نفر هم از نظر قانونی آپارتمان یک خوابه رو نمیشه اجاره داد.
سلام
واقعا با این وضع که باید بالای 20 هزار تا برد برای 3 ماه =75 میلیون تومان و 24 میلیون تومان بلیط و....
راهی وجود داره که آپارتمان و یا کاندو ارزونتر پیدا بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از بس که همه کلاس دارن و .... همبستگی و مساعدت خیلی کمرنگ شده
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amir0_0amir ، romance33 ، Saiban ، FMANIS ، alirezanz
(2013-07-19 ساعت 09:44)پدی نوشته:  این عدم امنیت که در داون تاون وجود داره،یعنی در حد دروازه غار تهرانه یا بیشتر؟

دکتر جان
امنیت نداره....گَنگ میدونید چیه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amir0_0amir ، usa lover ، dana ، romance33 ، FMANIS ، alirezanz
آزادی حمل سلاح گرمه که باعث میشه محل خوبی برای سکونت نباشه. بدین معنی که گروهای خلافکار که معمولا در کار توزیع مواد مخدر هستند با هم باندی رو تشکیل می دهند و خودبخود احساس ناامنی رو ایجاد م یکنند. فکرشو بکنید در محله شما یا نزدیک به محله شما گروهی باشند که مواد مخدر توزیع م یکنند و همه هم سلاح گرم دارند. بقیه تصمیم گیری با خودتون.
اما این احساس امنیت نسبی هست. ناامن بودن دان تاون لس آنجلس باعث نشده که همه بیش از 4 میلیون نفر ساکن این شهر به جای دیگری بروند.
بسیاری از دوستان من اطراف دانشگاه کالیفرنیای جنوبی زندگی می کنند همون جایی که یکی دوسال پیش یک دانشجو کشته شد. دوستان من بیش از سه ساله اونجا زندگی می کنند و مشکلی ندارند.

(2013-07-19 ساعت 09:44)پدی نوشته:  این عدم امنیت که در داون تاون وجود داره،یعنی در حد دروازه غار تهرانه یا بیشتر؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amir82 ، nora ، amir0_0amir ، milad_aae ، gbtm ، bayat_r ، ParsTrader ، Lemony ، dana ، romance33 ، roeentan ، Saiban ، kouroshd ، el333 ، FMANIS ، زری وحدتی ، alirezanz

سوال خوب و پرمعنایی پرسیدید . کلا وقتی دوستانی که از ایران میان از من راجع به امنیت شهرهای آمریکا میپرسند من فقط میتونم لبخند بزنم .و جالبه که اولین سوالی که اکثر مهاجرهای ایرانی تحت تاثیر اخبار ایران و فیلمهای هالیوودی میپرسن همینه .

ما وقتی یک عمر در جایی مثل ایران زندگی کردیم و تا حالا زنده موندیم برام جالبه که چطور اینقدر نگران امنیت مناطق آمریکا هستیم . من امروز داشتم از یک منطقه سیاهپوست نشین و خلافکار در وسط شهر لس انجلس رد میشدم تا به پایان مسیرم برسم دقیقا ۲۳ تا ماشین پلیس دیدم. در حالیکه در ایران من سابقه ربوده شدن در روز روشن در یکی از مناطق غرب تهران رو دارم . وقتی بعد از کلی راه خودم رو رسوندم به اداره پلیس و گفتم من کاملا قیافه آدمربا رو یادمه و میتونم چهره نگاریش کنم پلیس محترم از پشت میزش فقط گوشش رو خاروند و با لبخند گفت چهره نگاری چیه خانم !برو خدا رو شکر کن زنده ای. وقتی برات اتفاقی نیافتاده ما چی رو چهره نگاری کنیم!
یکی از دوستان نزدیکم در روز روشن در یکی از محله های شرق تهران مورد حمله ی یک دیوانه قرار گرفت و ۱۸ ضربه چاقو خورد ووقتی توسط دو پسر خیر به بیمارستان رسونده شد اولین سوالی که پلیس بعد از به هوش اومدنش ازش پرسید این بود که این آقا دوست پسرته؟ درحالیکه این دیوانه حدود ۵ دختر را به همین ترتیب کشته بود و دوست من جان سالم به در برده بود. آخر هم خانواده ی یکی از دخترها تونستند قاتل رو پیدا کنند و پلیس فقط زحمت دستگیر کردنش رو کشید و آخر هم فقط زندانیش کردند و حتی دیه ای هم پرداخت نشد. اینها چند نمونه کوچکه که من خودم شخصا در ایران تجربه کردم و هیچ جا هم خبری از این جنایتها وجود نداره .
در لس انجلس سالی چند تا قتل و غارت اتفاق میافته که تلویزیون هم بیست و چهار ساعت نشونش میده که مخاطب جذب کنه . این میزان جرم و جنایت نسبت به بهترین جاهای ایران هیچه.
اینکه دوستان اینقدر پیگیر اوضاع بعد از مهاجرتشون هستند خیلی خوبه ولی به انواع کسی که از یک کشور جهان سوم اومده و چند سال زندگی در دنیایی متفاوت از وطنش رو تجربه کرده میگم اینقدر نگران امنیت یک کشور پیشرفته نباشید. اینجا اوضاع خیلی با چیزی که توش دست و پا میزدیم فرق داره . آمریکا به نسبت کشورهای پیشرفته ی دیگه از نظر جرم و جنایت جایگاه خوبی نداره ولی برای کسی که از جنگل جون سالم به در برده حرفی برای گفتن نداره .
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان