کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
سن فرناندو ولی یک منطقه وسیعی در شمال لس انجلس است وخودش یک کانتی مجزاست.تازانا،انسینو،وودلند هیلز و....جزو ان هستند.ایرانی زیاد داره کالج نسبتا خوبی داره اما از نظر امنیت وراحتی قسمت های جنوبی ان کمی بهتر است.هوای ان کمی از لس انجلس گرمتره.مسکن هم در قسمتهای جنوی تر ان گرونترهومثلا در وود لند هیلز 2 خوابه بطور متوسط 1600تا1800 دلار است........وست وود جزو لس انجلس کانتیه وهمان تهرانجلس است منطقه زنده ایه قیمت مسکن کمی گرونتره چون به دانشگاه نزدیکه ......سانتا مونیکا ساحل داره برای همین توریستیه کمی شلوغه وکرایه بالاست بهترین کالج در ای منطقه است.....ایرواین خارج از لس انجلسه وجزو اورنج کانتیه(پرتقال آباد) ایرانی زیاد داره منطقه نسبتا گرونیه خیلی سر سبز است اما بسیار آرومه وبرای افاد بازنشسته عالیه...
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
(2008-03-13 ساعت 16:28)mr-america نوشته:  سلام

دوستنا عزیز نظر شخصی من اینه که اگر پول زیادی همراه نمیارید برای ورود اولیه دور کالیفرنیا و نیویورک و شیکاگو رو خط بکشید .

برای لس آنجلس اومدن هم برای شش ماه در یک شهر ارزون مثل el segundo کنار فرودگاهlax که خود من اول اونجا بودم حدود

15-20 هزار دلار بسته به معیار هاتون حدودا خرج دارید . اگر این حداقل رو دارید که بسم ا... اگر نه من اوهایو - میشیگان - مریلند

یا تگزاس رو پیشنهاد می کنم برای ورود اولیه . یادم رفت کالارادو هم بدک نیست .

سلام-لاس وگاسو پیشنهاد نمیکنی؟من تو پستای دیگه دیدم خیلی ارزونه-هم اجاره خونه هم غذا
DV 2015: HAS NOT BEEN SELECTED
DV 2016: HAS NOT NEEN SELECTED
Watch it count down to the end of the day
the clock ticks life away
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali ، romance33 ، eli2000 ، powerb ، alirezanz
(2013-12-02 ساعت 21:41)amirkkk2 نوشته:  [quote='mr-america' pid='586' dateline='1205409529']
سلام

دوستنا عزیز نظر شخصی من اینه که اگر پول زیادی همراه نمیارید برای ورود اولیه دور کالیفرنیا و نیویورک و شیکاگو رو خط بکشید .

برای لس آنجلس اومدن هم برای شش ماه در یک شهر ارزون مثل el segundo کنار فرودگاهlax که خود من اول اونجا بودم حدود

15-20 هزار دلار بسته به معیار هاتون حدودا خرج دارید . اگر این حداقل رو دارید که بسم ا... اگر نه من اوهایو - میشیگان - مریلند

سلام-لاس وگاسو پیشنهاد نمیکنی؟من تو پستای دیگه دیدم خیلی ارزونه-هم اجاره خونه هم غذا
[/quote
دوستان اگه ما بیایم و مدرک مهندسی مون رو قبول نکن یا قبول کنند و یه سری واحد ها رو رد کنند داستانمون چیه ؟ و مدرک مهندسیمون رو تو چه پروسه ای باید ولید کنیم ؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، powerb ، alirezanz
دوستان عزیز لس انجلس نشین چند تا از روزنامه ها و مجلات معروف و پرتیراژ لس انجلس را لطف کنید معرفی کنید و لینکشو بذارید و همچنین زیپ کدهای خوب در وود لند هیلز از بابت رتبه مدارس و امنیت و... کدوم زیپ کد هاهستند ؟ با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، amin arefi ، soli asali ، eli2000 ، SOLTANI11 ، powerb ، alirezanz
سلام دوستان عزیز
کسی اطلاعاتی راجع به کار کردن توی بورس داره؟ (LA)
اصلا اونجا (LA) بورس خصوصیه یا دولتی؟
لطفا راهنمایی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali ، powerb
(2013-12-15 ساعت 20:51)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز لس انجلس نشین چند تا از روزنامه ها و مجلات معروف و پرتیراژ لس انجلس را لطف کنید معرفی کنید و لینکشو بذارید و همچنین زیپ کدهای خوب در وود لند هیلز از بابت رتبه مدارس و امنیت و... کدوم زیپ کد هاهستند ؟ با تشکر

http://www.haftehbazaar.com/
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، KIMIA2005 ، amin arefi ، soli asali ، kouroshd ، powerb ، alirezanz
(2013-12-02 ساعت 21:41)amirkkk2 نوشته:  
(2008-03-13 ساعت 16:28)mr-america نوشته:  سلام

وگاس جای خوبی برای ما ایرانی ها زندگی نیست به نظر من... یک اینکه هوای گرم و کویری داره و برای سکونت طولانی واقعا آزار دهنده هست. و اینکه محله هایی که ارزونتر هستن اکثرا امنیت چندانی ندارند و بیشتر جمعیت هسپانیک ها و بلک ها هستن( البته نمیگن بد هستن ولی معمولا بیشتر جرایم و گنگ ها از این دو نژاد است) یه شهر نوساز و عالی به اسم هندرسون (HENDERSON) به فاصله حدود 5 مایلی از استریپ(مرکز نایت لایف و کازینو ها و فرودگاه) هست که کمی گرونتره ولی جای بسیار امن و خوبی هست(به قول خودشون فامیلی فرندلی) و قیمت ها نسبت به کالیفرنیا بسیار پایین تر... اکثر جمعیتش هم از کالی اومدن و اینجا ساکن شدن...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shadi79 ، mhb161 ، soli asali ، amin arefi ، powerb ، statueofgod ، alirezanz
(2013-12-15 ساعت 20:51)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز لس انجلس نشین چند تا از روزنامه ها و مجلات معروف و پرتیراژ لس انجلس را لطف کنید معرفی کنید و لینکشو بذارید و همچنین زیپ کدهای خوب در وود لند هیلز از بابت رتبه مدارس و امنیت و... کدوم زیپ کد هاهستند ؟ با تشکر

مجله ها که فراوان هستن در هر زمینه چندین مجله خوب و پر تیراژ هست... مثلا راجع به مد هست دکوراسیون هست سلامت . ماشین . باغبانی و . . .
.
اما woodland hills : بهترین مناطق این محله اکثرا جنوب بلوار ventura و سمت غرب و نزدیک calabasas که محله لوکس و با پرستیژیه هست. بهترین زیپ کد ها 91364 و 91367 هستن که هردو روی تپه های مشرف به سان فرناندو ولی و بسیار امن و تمیز.
زیپ های 91367 و 91303 در مرکزیت و نزدیک بلوار ventura قرار دارند و دسترسی شون بهتره( برای کسانی ماشین ندارن)... در کل woodland hills یکی از بهترین محله ها تو کل ولی هست و رنکینگ مدارس هم اکثرا بسیار خوبه...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، KIMIA2005 ، godot ، mhb161 ، soli asali ، amin arefi ، مریم361 ، alirezanz
دوستان یک سوال ایا قیمت خورد و خوراک و پوشاک درهمه ایالتها به یک اندازه هستش ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، soli asali ، 5ina ، dana ، powerb ، alirezanz
(2013-12-17 ساعت 22:32)KIMIA2005 نوشته:  دوستان یک سوال ایا قیمت خورد و خوراک و پوشاک درهمه ایالتها به یک اندازه هستش ؟
عمده تفاوت ها در اجاره خانه است .اما در همه جا موقعیت های مناسب پیش میاید
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، romance33 ، soli asali ، 5ina ، amin arefi ، dana ، alirezanz
(2013-12-17 ساعت 22:32)KIMIA2005 نوشته:  دوستان یک سوال ایا قیمت خورد و خوراک و پوشاک درهمه ایالتها به یک اندازه هستش ؟
این سایت به قیمت ها و کیفیت زندگی تو شهرهای مختلف می پردازه و امکان مقایسه هم داره!
http://www.numbeo.com/
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، KIMIA2005 ، mhb161 ، romance33 ، soli asali ، 5ina ، amin arefi ، aghaghia ، powerb ، alirezanz
(2013-12-17 ساعت 23:45)پدی نوشته:  

نه دوست عزیز !

الن یکی از دوستان تو تاپیک نیویورک مثال زده سیگار تو ایالت بقلی 6 دلاره ولی تو نیویرک 14 دلار
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، KIMIA2005 ، dana ، پدی ، alirezanz ، aaraam
(2013-12-18 ساعت 17:28)soli asali نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 23:45)پدی نوشته:  

نه دوست عزیز !

الن یکی از دوستان تو تاپیک نیویورک مثال زده سیگار تو ایالت بقلی 6 دلاره ولی تو نیویرک 14 دلار
سلام اگه تو نیویورک جایش را پیدا کنید فکر کنم همان قیمت بشه پیدا کرد.حداقل در لس انجلس که به نظر شهرگرونیه در دو مغازه قیمتهایکسان نیست .حتی بنزین در دو جایگاه یکسان نیست.گرانی حتی در یک شهر بسته به منطقه باز متفاوته.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، romance33 ، soli asali ، powerb ، alirezanz ، tarias
سلام. چه جوریه که کسی ج منو نمیده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، powerb
(2013-12-01 ساعت 04:36)ArashPH نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 20:59)Leila12020 نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 23:55)mohsen324 نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 23:37)soleiman نوشته:  اطلاعاتی در مورد شهر Riverside ، هزینه مسکن ، غذا ، بیمه و کلا زندگی در این شهر می خواستم. ما یک خانواده سه نفره هستیم ماهیانه چه مبلغی باید داشته باشیم؟

بعضی هزینه ها در سراسر کالیفرنیا یکسانه. چیزی که خیلی فرق می کنه قیمت خونه است که شما خودتون دارید. هزینه خرید بقالی (Grocery) برای خانواده سه نفره شما حدود 700 دلار فکر کنم بشه. هزینه بنزین ماشنی و بیمه و این جور چیزها رو هم اضافه کنید حدود 1500 دلار هزینه شما منهای هزینه اجاره خونه است. من فکر کنم هزینه شما بیشتر از 2000 دلار در ماه نشه. البته اگر حسابی صرفه جویی کنید و هزینه ماه های اول که باید برای هر چیزی خرید کنید رو حساب نکنید.
عددی که من می دم حدودی و با توجه به تجربه خودمه. شاید اینجا کسایی هستند که با هزینه کمتر هم زندگی می کنند یا بعضی ها با بیشتر از این هم نمی تونن خرج هاشون رو پرداخت کنند.
مخصوصا راجع به بچه من هیچ ایده ای ندارم. اما خبر خوب برای شما اینه که بخاطر بچه دولت کالیفرنیا بهتون بیمه پزشکی میده، همچنین FoodStamp بیشتری هم می تونید بگیرید.

سلام دوست عزيز
من تازه وارد لس آنجلس شدم ميشه منو در مورد بيمه بچه و فود استمپ راهنمايي كنيد كه كجا بايد مراجعه كنم؟
و اين كه كجا بايد واكسن بچه يك سال و نيمه را به صورت دولتي بزنم؟
ممنون از شما

سلام
برای دریافت فود استمپ شما باید به اداره welfare برید و درخواست کنید و ثابت کنید که در امدتون پایینه. بعد اونها یه مصاحبه جزئی با شما انجام میدم و ازتون میپرسن که ایا کار میکنید یا نه و موجودی حساب بانکیتون چقدره... توصیه من: در تمام مراحل راستش رو بگین. اصلا هم جای نگرانی نداره و زیاد سخت نمی گیرند, تو اداره welfare LA چند نفر ایرانی هست (اقای تیموریان) که اونها خودشون کمکتون می کنند.
فود استمپ 200$ به هر نفر از اعضای خوانواده تعلق می گیره..
برای بیمه هم اگر یچه زیر 21 سال دارید هم به خودتون و هم به بچتون تا وقتی که زیر 21 سال هست بیمه اعلق میگیره. التبه باز هم باید ثابت کنید که درامدتون پایینه یا اضلا ندارید.
این آدرس اداره welfare تو لس انجلس هست: 11110 West Pico Blvd, Los Angeles, CA
با آرزوی موفقیت

با سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا برای مراجعه به اداره welfare و برخورداری از فوداستمپ باید حتما گرین کارت ها اومده باشه یا با پاسپورت و سوشیال هم میتوان اقدام کرد راستش هنوز برای ما گرین کارت هامون نیامده میخواستم بدونم ما میتونیم برای فوداستمپ اقدام کنیم یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان