کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2013-12-21 ساعت 05:55)mama2030 نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 04:36)ArashPH نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 20:59)Leila12020 نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 23:55)mohsen324 نوشته:  
(2011-06-26 ساعت 23:37)soleiman نوشته:  اطلاعاتی در مورد شهر Riverside ، هزینه مسکن ، غذا ، بیمه و کلا زندگی در این شهر می خواستم. ما یک خانواده سه نفره هستیم ماهیانه چه مبلغی باید داشته باشیم؟

بعضی هزینه ها در سراسر کالیفرنیا یکسانه. چیزی که خیلی فرق می کنه قیمت خونه است که شما خودتون دارید. هزینه خرید بقالی (Grocery) برای خانواده سه نفره شما حدود 700 دلار فکر کنم بشه. هزینه بنزین ماشنی و بیمه و این جور چیزها رو هم اضافه کنید حدود 1500 دلار هزینه شما منهای هزینه اجاره خونه است. من فکر کنم هزینه شما بیشتر از 2000 دلار در ماه نشه. البته اگر حسابی صرفه جویی کنید و هزینه ماه های اول که باید برای هر چیزی خرید کنید رو حساب نکنید.
عددی که من می دم حدودی و با توجه به تجربه خودمه. شاید اینجا کسایی هستند که با هزینه کمتر هم زندگی می کنند یا بعضی ها با بیشتر از این هم نمی تونن خرج هاشون رو پرداخت کنند.
مخصوصا راجع به بچه من هیچ ایده ای ندارم. اما خبر خوب برای شما اینه که بخاطر بچه دولت کالیفرنیا بهتون بیمه پزشکی میده، همچنین FoodStamp بیشتری هم می تونید بگیرید.

سلام دوست عزيز
من تازه وارد لس آنجلس شدم ميشه منو در مورد بيمه بچه و فود استمپ راهنمايي كنيد كه كجا بايد مراجعه كنم؟
و اين كه كجا بايد واكسن بچه يك سال و نيمه را به صورت دولتي بزنم؟
ممنون از شما

سلام
برای دریافت فود استمپ شما باید به اداره welfare برید و درخواست کنید و ثابت کنید که در امدتون پایینه. بعد اونها یه مصاحبه جزئی با شما انجام میدم و ازتون میپرسن که ایا کار میکنید یا نه و موجودی حساب بانکیتون چقدره... توصیه من: در تمام مراحل راستش رو بگین. اصلا هم جای نگرانی نداره و زیاد سخت نمی گیرند, تو اداره welfare LA چند نفر ایرانی هست (اقای تیموریان) که اونها خودشون کمکتون می کنند.
فود استمپ 200$ به هر نفر از اعضای خوانواده تعلق می گیره..
برای بیمه هم اگر یچه زیر 21 سال دارید هم به خودتون و هم به بچتون تا وقتی که زیر 21 سال هست بیمه اعلق میگیره. التبه باز هم باید ثابت کنید که درامدتون پایینه یا اضلا ندارید.
این آدرس اداره welfare تو لس انجلس هست: 11110 West Pico Blvd, Los Angeles, CA
با آرزوی موفقیت

با سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید آیا برای مراجعه به اداره welfare و برخورداری از فوداستمپ باید حتما گرین کارت ها اومده باشه یا با پاسپورت و سوشیال هم میتوان اقدام کرد راستش هنوز برای ما گرین کارت هامون نیامده میخواستم بدونم ما میتونیم برای فوداستمپ اقدام کنیم یا نه

پاسپورت و شماره سوشیال کافیهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، soli asali ، mama2030 ، powerb ، alirezanz
(2013-11-22 ساعت 14:34)KIMIA2005 نوشته:  سلام
دوستان عزیزی که مقیم لس انجلس بوده و یا هستند با توجه به تجربیاتشون ممنون خواهم شد نظر شما عزیزان را نیز در رابطه با چندتا از مناطق خوب و مناسب زندگی در لس انجلس با توجه به رتبه مدارس -پیدا کردن کار- امنيت - آرامش و مناسب بودن هزینه های زندگی را بدونم چون بنده بچه دبیرستانی دارم میخوام جایی برم که برای دخترم از نظر رتبه مدارس قابل قبول و خوبی داشته باشه ودر کل اگه توصیه ای در مورد مناطق خوب و مناسب زندگی و مدرسه بچه ها یاهرتجربه مفید دیگه ای دراین مورد داشته باشید ممنون میشم اگه دراختیار بنده بگذاریددر ضمن قيمت خونه 1 و2 خوابه در اين مناطق در چه حدودي هستش ؟ با تشکر

سلام دوست عزیز.
منطقه ارواین مدارس خوبی داره چند تا از دوستان ما به خاطر مدارس خوب برای بچه ها شون تو این منطقه زندکی می کنند. خونه هم از 2000 $ به بالا شزوع میشه تقریبا.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، KIMIA2005 ، پدی ، soli asali ، amin arefi ، philter ، dana ، powerb ، alirezanz
با سلام
اگر مد نظرتون مدرسه هست من هم ارواین رو پیشنهاد می کنم چون ظاهرا هم از نظر امنیت و هم مدارس خیلی خوبی داره فقط تنها مشکلی که داره گرونه البته میشه گفت خیلی گرونه ولی در کل با کمی مدیریت در مورد هزینه ها میتونید در این منطقه ساکن شویداگر سوالی داشتید در خدمتم البته درحد اطلاعاتی که دارم میتونم کمکتون کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، KIMIA2005 ، پدی ، soli asali ، amin arefi ، nora ، dana ، ali1220 ، powerb ، alirezanz
هوای لس انجلس در چنین روزهایی بین 8 تا 24 درجه است مقایسه کنید با راکفورد ایلینویز بین منهای 19 ومنهای 27 درجه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، dana ، y.n ، powerb ، alirezanz
با سلام به همه دوستان
چرا اینجا سوت و کوره و کسی نیست جواب بده راستش من یک راهنمایی از دوستان میخواستم برای گرفتن فوداستمپ اول اینکه چه مدارکی میخواهد ایا باید تمام اعضای خانواده باشند مثلا بچه ها رو میگم و اینکه وقتی کار نداریم در مصاحبه چی باید گفت مثلا نگه خب چجوری میگذرونید و اینکه بگیم مقداری پول اوردیم تا چند ماه اول رو استارت بزنیم و اقعا نمی دونم باین این هزینه های خیلی بالا چیکار میشه کرد لطفا اگر راهکاری دارید بفرمایید تا ما از نگرانی در بیاییم و برای بیمه و فوداستمپ اقدام کنیم راستی اگر کسی ادرس این اداره را در ارواین داره لطف کنه و بنویسه چون ما ادرسش را هم نمی دانیم با تشکرمنتظرم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، dana ، پدی ، powerb ، alirezanz
سلام دوستان من برنده 2014 هستم و میخوام به امید خدا شهر ولی رو انتخاب کنم اما شنیدم هوای لس انجلس آلودست یعنی آلوده ترین شهر آمریکاست و بزرگراه ها ریز گرد داره ( مثل تهران ) از دوستانی که ساکن ولی هستن میشه کمی اطلاعات به من بدن ممنون میشم. چون آب و هوای خوب یکی از دلایل مهاجرت من هست.
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، پدی ، mama2030 ، powerb ، ریحانا ، alirezanz
دوستان سلام
من يه آموزشگاه رانندگي نياز دارم حوالي سانتا مونيكا
كسي ميتونه راهنمايي كنه
ممنون
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali ، alirezanz
(2013-12-02 ساعت 01:17)پدی نوشته:  سن فرناندو ولی یک منطقه وسیعی در شمال لس انجلس است وخودش یک کانتی مجزاست.تازانا،انسینو،وودلند هیلز و....جزو ان هستند.ایرانی زیاد داره کالج نسبتا خوبی داره اما از نظر امنیت وراحتی قسمت های جنوبی ان کمی بهتر است.هوای ان کمی از لس انجلس گرمتره.مسکن هم در قسمتهای جنوی تر ان گرونترهومثلا در وود لند هیلز 2 خوابه بطور متوسط 1600تا1800 دلار است........وست وود جزو لس انجلس کانتیه وهمان تهرانجلس است منطقه زنده ایه قیمت مسکن کمی گرونتره چون به دانشگاه نزدیکه ......سانتا مونیکا ساحل داره برای همین توریستیه کمی شلوغه وکرایه بالاست بهترین کالج در ای منطقه است.....ایرواین خارج از لس انجلسه وجزو اورنج کانتیه(پرتقال آباد) ایرانی زیاد داره منطقه نسبتا گرونیه خیلی سر سبز است اما بسیار آرومه وبرای افاد بازنشسته عالیه...
سلام اقای پدی
ممنون از راهنمایی هاتون وقتی داشتم پست ها رو می خوندم متوجه شدم شما هم در ابتدا بین ایرواین و ولی وارکادیا که الان انتخاب کردید مردد بودید
من چون یک پسر 16 ساله دارم و در اونجا باید دبیرستان بره میتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم چون انتخاب شهر واقعا کار سختی هست من اول تگزاس رو انتخاب کرده بودم چون اونجا فامیل داریم ولی با خوندن نظرات دوستان تجدید نظر کردم ممنون میشم از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: satin ، پدی ، romance33 ، soli asali ، powerb ، alirezanz
(2014-01-18 ساعت 20:37)roz 777 نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 01:17)پدی نوشته:  سن فرناندو ولی یک منطقه وسیعی در شمال لس انجلس است وخودش یک کانتی مجزاست.تازانا،انسینو،وودلند هیلز و....جزو ان هستند.ایرانی زیاد داره کالج نسبتا خوبی داره اما از نظر امنیت وراحتی قسمت های جنوبی ان کمی بهتر است.هوای ان کمی از لس انجلس گرمتره.مسکن هم در قسمتهای جنوی تر ان گرونترهومثلا در وود لند هیلز 2 خوابه بطور متوسط 1600تا1800 دلار است........وست وود جزو لس انجلس کانتیه وهمان تهرانجلس است منطقه زنده ایه قیمت مسکن کمی گرونتره چون به دانشگاه نزدیکه ......سانتا مونیکا ساحل داره برای همین توریستیه کمی شلوغه وکرایه بالاست بهترین کالج در ای منطقه است.....ایرواین خارج از لس انجلسه وجزو اورنج کانتیه(پرتقال آباد) ایرانی زیاد داره منطقه نسبتا گرونیه خیلی سر سبز است اما بسیار آرومه وبرای افاد بازنشسته عالیه...
سلام اقای پدی
ممنون از راهنمایی هاتون وقتی داشتم پست ها رو می خوندم متوجه شدم شما هم در ابتدا بین ایرواین و ولی وارکادیا که الان انتخاب کردید مردد بودید
من چون یک پسر 16 ساله دارم و در اونجا باید دبیرستان بره میتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم چون انتخاب شهر واقعا کار سختی هست من اول تگزاس رو انتخاب کرده بودم چون اونجا فامیل داریم ولی با خوندن نظرات دوستان تجدید نظر کردم ممنون میشم از راهنماییتون

سلام دوست عزیز خانواده من الان در ارکدیا هستند وکل مدارس این منطقه نمره 10 از 10 دارند هوای خیلی خوبی داره والان در وسط زمستان در روز درجه حرارت به 25 درجه میرسد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، Reza42 ، roz 777 ، sce ، nora ، artam2 ، Leila12020 ، powerb ، alirezanz ، sheghi
دوستان عزيز

زندگي در منطقه خوش اب و هوا خيلي خوبه ، ولي وقتي كار گير نيارين و كفگير به ته ديگ بخوره همون بهشت براتون ميشه بدترين جا . اگر خانواده هستين و مثلاً ٢٥ تا ٣٠ هزارتا همراهتونه و كل داراييتون همينه ، يعني تموم زندگيتون رو فروختين ، لس انجلس رفتن يعني يه ريسك خيلي بزرگ كه حتي ممكنه به قيمت خيلي چيزها براتون تموم بشه .
اون دوستي كه ميگه " هزينه ها رو مديريت كنيد " چند وقته كه در لس انجلس ساكن شده ؟؟ يه خانواده دو تا سه نفره در بهترين حالت ممكن ، ماهي بين ٢٥٠٠ تا ٣٠٠٠ دلار خرج داره و فود استمب هم دردي رو دوا نميكنه چون هر سه ماه يكبار بايد وضعيتتون رو گزارش كنيد و در ضمن اگر يه كار ساعتي ٨ دلاري هم پيدا كنيد ، فود استمب رو قطع ميكنن . و با اون كار هم اموراتتون تو مثلاً اورنج كانتي و يا ايروان نميگذره . به هر حال به نظرم اگر هنوز به طور قطعي ايالت مورد نظرتون رو پيدا نكردين ، به جاهاي ديگه بيشتر فكر كنيد .لس انجلس براي كساني كه از لحاظ مالي مشكلي ندارن بهشته.
در مورد خورد و خوراك هم بايد بگم ، كاليفرنيا از لحاظ مواد غذايي و سبزيجات و ميوه ، ارزونترين ايالته .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، romance33 ، satin ، karma110 ، soli asali ، Reza42 ، y.n ، sce ، usa lover ، KIMIA2005 ، nora ، artam2 ، tabim4 ، پدی ، shadi79 ، mehrdad pharm ، shekari ، powerb ، alirezanz
من و همسرم آخر هفته به مدت یک ماه به لس آنجلس می رویم و مهمان یکی از دوستانمون هستیم به نظرتون برای هزینه حمل و نقل وگردش و خوردوخوراک 3000دلاربیاریم خوب باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، soli asali ، powerb ، alirezanz
هر چه بیشتر بهتر .در ضمن یادتون نره که در ایران خود را بیمه مسافرتی بکنید .واجبه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، kasrafo ، powerb ، alirezanz
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
راستش من یک جستجوئی در زمینه کار میخواستم در ایالت کالیفرنیا بکنم ولی با توجه به هیچ آشنائی که نداشتم خواستم ببینم دوستان میتونند به من کمک کنند
من کارشناس کامپیوتر هستم و یکسال به آمریکا آمدم البته دست بر قضا وارد ایالت آریزونا که ته آمریکاست شدیم و تونستم یکی دو تا کار پارت تایم بگیرم و بصورت گذری هم مشکلات کامپیوتری یکسری رو حل کنم ولی خوب با این وضعیت فایده ای نداره و میخواستم در مورد یکی دو تا ایالت با توجه به رنکینگ آی تی که از اینترنت در آوردم بررسی کنم که خوب البته کالیفرنیا به ما نزدیکتره و بهتر میشه مهاجرت کرد.
من تخصصم در زمینه شبکه هست و با ویندوز سرور کار کردم و تجیزات سیسکو را میشناسم و بلدم کانفیگ کنم و کلا در زمینه Troubleshootingتجربه دارم و درزمینه تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ حرفه ای هستم و اگر دوستی یا شرکتی میشناسید که بتونم باهاشون مکاتبه کنم ممنون میشم به من معرفی کنید در ضمن زبان انگلیسیم در حد محاوره هست ولی خوب خودتون بهتر میدونید یکسال آمدم و حالا حالا ها باید تیک بزنیم
با تشکر از همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، soli asali ، romance33 ، powerb ، alirezanz
(2014-01-23 ساعت 09:18)harison53 نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا
راستش من یک جستجوئی در زمینه کار میخواستم در ایالت کالیفرنیا بکنم ولی با توجه به هیچ آشنائی که نداشتم خواستم ببینم دوستان میتونند به من کمک کنند
من کارشناس کامپیوتر هستم و یکسال به آمریکا آمدم البته دست بر قضا وارد ایالت آریزونا که ته آمریکاست شدیم و تونستم یکی دو تا کار پارت تایم بگیرم و بصورت گذری هم مشکلات کامپیوتری یکسری رو حل کنم ولی خوب با این وضعیت فایده ای نداره و میخواستم در مورد یکی دو تا ایالت با توجه به رنکینگ آی تی که از اینترنت در آوردم بررسی کنم که خوب البته کالیفرنیا به ما نزدیکتره و بهتر میشه مهاجرت کرد.
من تخصصم در زمینه شبکه هست و با ویندوز سرور کار کردم و تجیزات سیسکو را میشناسم و بلدم کانفیگ کنم و کلا در زمینه Troubleshootingتجربه دارم و درزمینه تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ حرفه ای هستم و اگر دوستی یا شرکتی میشناسید که بتونم باهاشون مکاتبه کنم ممنون میشم به من معرفی کنید در ضمن زبان انگلیسیم در حد محاوره هست ولی خوب خودتون بهتر میدونید یکسال آمدم و حالا حالا ها باید تیک بزنیم
با تشکر از همه دوستان

سلام

این آریزونا ته آمریکا رو خوب اومدیSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، harison53 ، soli asali ، alirezanz
(2014-01-21 ساعت 13:52)ghazalak11 نوشته:  من و همسرم آخر هفته به مدت یک ماه به لس آنجلس می رویم و مهمان یکی از دوستانمون هستیم به نظرتون برای هزینه حمل و نقل وگردش و خوردوخوراک 3000دلاربیاریم خوب باشه؟
با سلام، به نظره من اگه بتونيد بيشتر بياريد خيلي بهتره.. بستگي داره كجاها رو بخواهيد ببيني؟ايالت هاي اطراف مثل وگاس ميخواهيد بريد يا نه؟
يك ماه اجاره ماشين با بيمه:١٥٠٠$
هر وعده ناهار يا شام براي دو نفر جاهاي معمولي ١٥-٢٥$ به بالا
بنزين گالني متوسط : 3.3$ (براي هر ١٠٠ مايل متوسط ٤گالن بگذاريد)
جاهاي ديدني هم كه از رايگان داره تا پولي : از سايت yelp ميتونيد كمك بگيريد.
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، romance33 ، پدی ، baba manam sanaz ، soli asali ، powerb ، 5ina ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان