موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اگر مد نظرتون مدرسه هست من هم ارواین رو پیشنهاد می کنم چون ظاهرا هم از نظر امنیت و هم مدارس خیلی خوبی داره فقط تنها مشکلی که داره گرونه البته میشه گفت خیلی گرونه ولی در کل با کمی مدیریت در مورد هزینه ها میتونید در این منطقه ساکن شویداگر سوالی داشتید در خدمتم البته درحد اطلاعاتی که دارم میتونم کمکتون کنم
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
هوای لس انجلس در چنین روزهایی بین 8 تا 24 درجه است مقایسه کنید با راکفورد ایلینویز بین منهای 19 ومنهای 27 درجه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
چرا اینجا سوت و کوره و کسی نیست جواب بده راستش من یک راهنمایی از دوستان میخواستم برای گرفتن فوداستمپ اول اینکه چه مدارکی میخواهد ایا باید تمام اعضای خانواده باشند مثلا بچه ها رو میگم و اینکه وقتی کار نداریم در مصاحبه چی باید گفت مثلا نگه خب چجوری میگذرونید و اینکه بگیم مقداری پول اوردیم تا چند ماه اول رو استارت بزنیم و اقعا نمی دونم باین این هزینه های خیلی بالا چیکار میشه کرد لطفا اگر راهکاری دارید بفرمایید تا ما از نگرانی در بیاییم و برای بیمه و فوداستمپ اقدام کنیم راستی اگر کسی ادرس این اداره را در ارواین داره لطف کنه و بنویسه چون ما ادرسش را هم نمی دانیم با تشکرمنتظرم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برنده 2014 هستم و میخوام به امید خدا شهر ولی رو انتخاب کنم اما شنیدم هوای لس انجلس آلودست یعنی آلوده ترین شهر آمریکاست و بزرگراه ها ریز گرد داره ( مثل تهران ) از دوستانی که ساکن ولی هستن میشه کمی اطلاعات به من بدن ممنون میشم. چون آب و هوای خوب یکی از دلایل مهاجرت من هست.
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم. البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من يه آموزشگاه رانندگي نياز دارم حوالي سانتا مونيكا
كسي ميتونه راهنمايي كنه
ممنون
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-18 ساعت 20:37)roz 777 نوشته: (2013-12-02 ساعت 01:17)پدی نوشته: سن فرناندو ولی یک منطقه وسیعی در شمال لس انجلس است وخودش یک کانتی مجزاست.تازانا،انسینو،وودلند هیلز و....جزو ان هستند.ایرانی زیاد داره کالج نسبتا خوبی داره اما از نظر امنیت وراحتی قسمت های جنوبی ان کمی بهتر است.هوای ان کمی از لس انجلس گرمتره.مسکن هم در قسمتهای جنوی تر ان گرونترهومثلا در وود لند هیلز 2 خوابه بطور متوسط 1600تا1800 دلار است........وست وود جزو لس انجلس کانتیه وهمان تهرانجلس است منطقه زنده ایه قیمت مسکن کمی گرونتره چون به دانشگاه نزدیکه ......سانتا مونیکا ساحل داره برای همین توریستیه کمی شلوغه وکرایه بالاست بهترین کالج در ای منطقه است.....ایرواین خارج از لس انجلسه وجزو اورنج کانتیه(پرتقال آباد) ایرانی زیاد داره منطقه نسبتا گرونیه خیلی سر سبز است اما بسیار آرومه وبرای افاد بازنشسته عالیه...
سلام اقای پدی
ممنون از راهنمایی هاتون وقتی داشتم پست ها رو می خوندم متوجه شدم شما هم در ابتدا بین ایرواین و ولی وارکادیا که الان انتخاب کردید مردد بودید
من چون یک پسر 16 ساله دارم و در اونجا باید دبیرستان بره میتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم چون انتخاب شهر واقعا کار سختی هست من اول تگزاس رو انتخاب کرده بودم چون اونجا فامیل داریم ولی با خوندن نظرات دوستان تجدید نظر کردم ممنون میشم از راهنماییتون
سلام دوست عزیز خانواده من الان در ارکدیا هستند وکل مدارس این منطقه نمره 10 از 10 دارند هوای خیلی خوبی داره والان در وسط زمستان در روز درجه حرارت به 25 درجه میرسد
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
زندگي در منطقه خوش اب و هوا خيلي خوبه ، ولي وقتي كار گير نيارين و كفگير به ته ديگ بخوره همون بهشت براتون ميشه بدترين جا . اگر خانواده هستين و مثلاً ٢٥ تا ٣٠ هزارتا همراهتونه و كل داراييتون همينه ، يعني تموم زندگيتون رو فروختين ، لس انجلس رفتن يعني يه ريسك خيلي بزرگ كه حتي ممكنه به قيمت خيلي چيزها براتون تموم بشه .
اون دوستي كه ميگه " هزينه ها رو مديريت كنيد " چند وقته كه در لس انجلس ساكن شده ؟؟ يه خانواده دو تا سه نفره در بهترين حالت ممكن ، ماهي بين ٢٥٠٠ تا ٣٠٠٠ دلار خرج داره و فود استمب هم دردي رو دوا نميكنه چون هر سه ماه يكبار بايد وضعيتتون رو گزارش كنيد و در ضمن اگر يه كار ساعتي ٨ دلاري هم پيدا كنيد ، فود استمب رو قطع ميكنن . و با اون كار هم اموراتتون تو مثلاً اورنج كانتي و يا ايروان نميگذره . به هر حال به نظرم اگر هنوز به طور قطعي ايالت مورد نظرتون رو پيدا نكردين ، به جاهاي ديگه بيشتر فكر كنيد .لس انجلس براي كساني كه از لحاظ مالي مشكلي ندارن بهشته.
در مورد خورد و خوراك هم بايد بگم ، كاليفرنيا از لحاظ مواد غذايي و سبزيجات و ميوه ، ارزونترين ايالته .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم آخر هفته به مدت یک ماه به لس آنجلس می رویم و مهمان یکی از دوستانمون هستیم به نظرتون برای هزینه حمل و نقل وگردش و خوردوخوراک 3000دلاربیاریم خوب باشه؟
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
هر چه بیشتر بهتر .در ضمن یادتون نره که در ایران خود را بیمه مسافرتی بکنید .واجبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
راستش من یک جستجوئی در زمینه کار میخواستم در ایالت کالیفرنیا بکنم ولی با توجه به هیچ آشنائی که نداشتم خواستم ببینم دوستان میتونند به من کمک کنند
من کارشناس کامپیوتر هستم و یکسال به آمریکا آمدم البته دست بر قضا وارد ایالت آریزونا که ته آمریکاست شدیم و تونستم یکی دو تا کار پارت تایم بگیرم و بصورت گذری هم مشکلات کامپیوتری یکسری رو حل کنم ولی خوب با این وضعیت فایده ای نداره و میخواستم در مورد یکی دو تا ایالت با توجه به رنکینگ آی تی که از اینترنت در آوردم بررسی کنم که خوب البته کالیفرنیا به ما نزدیکتره و بهتر میشه مهاجرت کرد.
من تخصصم در زمینه شبکه هست و با ویندوز سرور کار کردم و تجیزات سیسکو را میشناسم و بلدم کانفیگ کنم و کلا در زمینه Troubleshootingتجربه دارم و درزمینه تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ حرفه ای هستم و اگر دوستی یا شرکتی میشناسید که بتونم باهاشون مکاتبه کنم ممنون میشم به من معرفی کنید در ضمن زبان انگلیسیم در حد محاوره هست ولی خوب خودتون بهتر میدونید یکسال آمدم و حالا حالا ها باید تیک بزنیم
با تشکر از همه دوستان