کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
سلام دوستان
بچه ها من یکسری اطلاعات میخوام از لوس آنجلس یه سفر 3-4 روزه میخوام بیام برای تفریح لطفا یکی از دوستان برام توی خصوصی شماره بزارن تا باهاشون تماس بگیرم یا اینکه با پیغام خصوصی بتونم باهاتون در ارتباط باشم ، اطلاعات در مورد هتل و جاهای تفریحی و اینا میخوام لطفا
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، soli asali ، pari pariaaa ، moqadam ، mohamad92 ، alirezanz
دانشگاههای دولتی خوب در کالیفرنیا دو سری هستند: cal state ها و uc ها.
cal state ها ارزونتر هستند. از این دو گروه ببینید کدوم نزدیک به شما هستند و رشته شما را دارند، اقدام کنید... با یک سرچ ساده میتونید سایتهاشون را پیدا کنید..
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsenmb ، el333 ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، odiseh ، mohamad92 ، alirezanz
(2014-05-21 ساعت 19:59)nicole.gemini نوشته:  دانشگاههای دولتی خوب در کالیفرنیا دو سری هستند: cal state ها و uc ها.
cal state ها ارزونتر هستند. از این دو گروه ببینید کدوم نزدیک به شما هستند و رشته شما را دارند، اقدام کنید... با یک سرچ ساده میتونید سایتهاشون را پیدا کنید..

مرسی... فقط مورد دیگه اینکه توی ایالت کالیفرنیا محیط شغلی گرافیک دیزاین چه جوری هستش، کار زیاد هست یا نیست، یا اینکه منطقه خاصی کار بیشتر هست
اینها دارم ازتون می پرسم به خاطر اینکه ما داریم تحقیق می کنیم که کدوم شهر کالیفرنیا بیاییم که بتونیم بازدهی خودمون رو توی گرافیک و سینما نشون بدیم... مرسی از راهنماییهاتون...

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، alirezanz
(2014-05-21 ساعت 23:36)A10A نوشته:  
(2014-05-21 ساعت 19:59)nicole.gemini نوشته:  دانشگاههای دولتی خوب در کالیفرنیا دو سری هستند: cal state ها و uc ها.

مرسی... فقط مورد دیگه اینکه توی ایالت کالیفرنیا محیط شغلی گرافیک دیزاین چه جوری هستش، کار زیاد هست یا نیست، یا اینکه منطقه خاصی کار بیشتر هست
اینها دارم ازتون می پرسم به خاطر اینکه ما داریم تحقیق می کنیم که کدوم شهر کالیفرنیا بیاییم که بتونیم بازدهی خودمون رو توی گرافیک و سینما نشون بدیم... مرسی از راهنماییهاتون...

بله هست چرا نباشه؟.. مخصوصا کار طراحی روی تیشرت و لباس... از سایتهای کاریابی میتونید آمار خوبی بدست بیاورید..
در ضمن اگر پولدار هستید و مشکل پرداخت شهریه را ندارید، Art Center College of Design در پاسادنا بهترین دانشگاه هنر و گرافیک در امریکا است... فقط شهریه اش سالی حدود 50 هزار تا است...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، pari pariaaa ، nora ، alirezanz
سلام عزیزان ما به زودی قراره بیاییم لوس انجلس .ویزای ما ویزای E2 خواهد بود(اگر کنسولگری موافقت کند) همسرم 36 سالشه و لیسانس مکانیک داره با 15 سال سابقه کار .میخواد اونجا مکانیکی بزنه با سرمایه 200000 $ .ما دو تا پسر بچه داریم و به خاطر اونها داریم این کار و میکنیم به نطرتون مکانیکی با این سرمایه اونجا موفق خواهد بود؟با دو بچه اذیت نمیشیم؟مکانیکی با برند زنجیره ای بهتره یا خودش برای خودش مغازه بزنه؟راستی وکیل خوب تو کالیفرنیا سراغ داشتید راهنماییم کنید یک دنیا ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
با آرزوی موفقیت.
من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستن قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم که ٢ روز بعد از درخواست کد بهمون میدن. میشه ی هتل مناسب برای چند روز هتل مناسب بهم معرفی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mohamad92 ، alirezanz
سلام، نزدیکترین دانشگاه دولتی به‌‌‌ ون نایز چیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ali234 ، mohamad92 ، alirezanz
با سلام،
میتونم بپرسم برای درخواست کد ssn چکار باید کرد، همزمان با تحول مدارک در فرودگاه یا بعد از ان باید درخواست کرد؟
اینکه داشتنه گرین کارت چه مزایای برای تحصیل به لحاظ مالی دارد؟ و همزمان با صدور گرین کارت ماشموله اینها میشود یا نیاز به زمان دارد؟
اینکه آگر هنگامه رانندگی جریمه شویم یا مواردی مشابه تاثیری در پرسه ی اقامت و پاسپورت دارد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من دخترم اول دبیرستان می خواستم ببینم مدرسهای هست در لس انجلس که اگه از نظر زبان مشکل داشت کمکش کنند یا مدرسه ایرانی امریکایی
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، alirezanz
دوستانی که دنبال فرصت شغلی در امریکا هستن یه پیشنهاد عالی براشون دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000 ، pouya007 ، mohamad92
(2014-07-13 ساعت 18:29)mhz_ir نوشته:  دوستانی که دنبال فرصت شغلی در آمریکا هستن یه پیشنهاد عالی براشون دارم.

چه فرصتی بیشتر توضیح می دین... مرسیWink

پاسخ
(2014-07-13 ساعت 18:29)mhz_ir نوشته:  دوستانی که دنبال فرصت شغلی در آمریکا هستن یه پیشنهاد عالی براشون دارم.

می‌شه لطفا بگین چه شغلی؟ Tongue
پاسخ
(2014-07-08 ساعت 23:45)گلپری نوشته:  سلام دوستان من دخترم اول دبیرستان می خواستم ببینم مدرسهای هست در لس انجلس که اگه از نظر زبان مشکل داشت کمکش کنند یا مدرسه ایرانی آمریکایی

سلام
أصولا چند ماه اول معلم براي تازه وارده ها سختگيري نميكنند و حتي در يادگيري هم كمك ميكنند .دخترتون بعد از دو سه ماه راحت مطالب را ميفهمد و شما بايد از اون انگليسي ياد بگيريد.ما كه مدرسه اي به اسم إيراني امريكا بي نديديم و بگذاريد از ابتدا با زبان اشنا بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92 ، romance33 ، alirezanz
دوستان ممنون میشم اگه کسی از مدرسه های اسلامی تو لس انجلس تجربه و یا اطلاعاتی داشته باشه کمی شرح بده مثل مدرسه معراج تو وودلاند هیلز
پاسخ
تشکر کنندگان:
من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم دوستان اون سایتی که شهرها رو رده بندی کرده بود و امتیاز میداد و نقاط مختلف شهر رو دسته بندی کرده بود چه سایتی بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rima4499

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان