کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
please remove
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamad92
دوستان آیا همون طور که مثلا شهر سن خوزه دارای پتانسیل IT هستش، آیا برای رشته های هنرهای تجسمی و گرافیک شهر و یا ایالتی وجود دارد که تمرکز شرکت های تبلیغاتی و یا هنری در آنجا باشد؟ خواهشا جواب بدین... ممنون میشم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-15 ساعت 20:40)alisarvareharchiabi نوشته:  من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم دوستان اون سایتی که شهرها رو رده بندی کرده بود و امتیاز میداد و نقاط مختلف شهر رو دسته بندی کرده بود چه سایتی بود؟

منظوریتون www.areavibes.com هست؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، Danoosh ، romance33 ، philter ، moqadam ، alirezanz
(2014-07-19 ساعت 16:12)odiseh نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 20:40)alisarvareharchiabi نوشته:  من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم دوستان اون سایتی که شهرها رو رده بندی کرده بود و امتیاز میداد و نقاط مختلف شهر رو دسته بندی کرده بود چه سایتی بود؟

منظوریتون www.areavibes.com هست؟

ایشالا هرچی از خدا میخواییین خدا بهتون بده آقای اودیسه . مرسی مرسی .
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، moqadam ، alirezanz
سلام.کسی میدونه کلا چا تسهیلاتی به برندگان لاتاری تعلق میگیره؟
اوباما کر؟بیمه درمانی؟
آموزش زبان؟
ارزیابی مدارک دانشگاهی؟
رانندگی با ترجمه گواهینامه ایران تا مدتی محدود؟
مراکز کاریابی؟
...
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20
Big Grin 
با سلام خدمت دوستان و مدیران. سوالم اینه کسیکه ایران آرایشگاه مردانه داره و سالهاست آرایشگره اگه گرین کارتتشو بگیره میتونه تو شغل خودش کار کنه؟ یا باید اونجا هم دوره ببینه ؟و برای دوره ها باید پول بده یا دولت کمک یا وام میده؟ و دیگه اینکه میشه هم دوره دید و هم کار کرد؟سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20
(2014-08-04 ساعت 14:47)member نوشته:  با سلام خدمت دوستان و مدیران. سوالم اینه کسیکه ایران آرایشگاه مردانه داره و سالهاست آرایشگره اگه گرین کارتتشو بگیره میتونه تو شغل خودش کار کنه؟ یا باید اونجا هم دوره ببینه ؟و برای دوره ها باید پول بده یا دولت کمک یا وام میده؟ و دیگه اینکه میشه هم دوره دید و هم کار کرد؟سپاس

دوست عزيز
هيچ نوع مدركي مورد قبول نيست .
بايد اينجا دوره و كلاس آرايشگري را بگذراند كه اگر اشتباه نكنم ١٥٠٠ ساعت هست به اضافه هزينه كلاس.
ولي ارايشگر هايي هستند كه از ايران اومدند و بند و ابرو كار ميكنند در ارايشگاه.
يا اينكه ميتونند تو خونه كار كنند به صورت غير قانوني.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، nora ، moqadam ، alirezanz
(2012-04-24 ساعت 21:55)american dream2 نوشته:  دوستانی که مایل به سکونت در محدوده شهر لس انجلس میباشند (شهر گلندل در 15دقیقه ای لس انجلس)من میتوانم اپارتمان یکخوابه حدود هزار دلار اجاره هرماه یانه و دو ماه دپازیت اولیه برایشان تهیه نمایم در صورت نیاز پیغام خصوصی بگذارید

با سلام می خواستم ببینم قیمت سوئیت در همین منطقه چقدر هست و از نظر وسایل نقلیه عمومی دسترسی اش چطوره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام.میخواستم بدونم در ایالت کالیفرنیا و در LA کدوم برند مکانیکی محبوبتر و مورد اطمینان تره .مامی خواهیم فرانشیز یک مکانیکی رو بخریم .لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من 11 ساله در بانک کار میکنم زبانم درحد محاوره بدنیست برای تلری بانک راهنمایی کنید کجاها اپلای کنم و درایران تا وقتی که بخواهم بیایم (یکسال دیگر) بهتره درجهت این موضوع بغیر از تقویت زبان چه حرکتی کنم ؟ کلاس خاصی و غیره پیشنهاد می کنید؟ لطفا دوستانی که در لس آنجلس هستند و مطلعند راهنمایی کنند ممنون
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-27 ساعت 16:26)ریحانا نوشته:  سلام دوستان من 11 ساله در بانک کار میکنم زبانم درحد محاوره بدنیست برای تلری بانک راهنمایی کنید کجاها اپلای کنم و درایران تا وقتی که بخواهم بیایم (یکسال دیگر) بهتره درجهت این موضوع بغیر از تقویت زبان چه حرکتی کنم ؟ کلاس خاصی و غیره پیشنهاد می کنید؟ لطفا دوستانی که در لس آنجلس هستند و مطلعند راهنمایی کنند ممنون

سلام خانم ریحانا. خدمتتون عرض کنم که برای کار تلری بانک شما باید انلاین تو سایت خود بانکها اپلای کنید. خانم من انلاین اپلای کرد و دعوت به مصاحبه شد . در مورد شما باید بگم که به محض ورود با توجه به اینکه سوشالتون تازه صادر میشه وسابقه کاری در امریکا ندارید تو پروسه بک گراندچکی که دارن رد میشید یه احتمال خیلی زیاد. یک ایمیل میاد که کوالیفای نیستید و دعوت به مصاحبه نمیشید. پس بهتره سال اول تو کارهای دیگه مشغول بشید و دوباره اپلای کنید بار دوم دعوت می کنن برای مصاحبه و به احتمال خیلی زیاد هم جذب می کنن . البته همون اول هم حتما شانس خودتون رو امتحان کنید چون یه موقع هایی کارهاشون حساب و کتاب نداره . با ارزوی موفقیت برای شما .

https://www.wellsfargo.com/
https://www.chase.com/online
www.bankofamerica.com

(2014-08-26 ساعت 22:17)lidlid نوشته:  سلام
من تا یکماه دیگه میام لس آنجلس
کسی پیشنهاد کار داره برای من
اطلاعات تخصصی من
http://www.irexpert.ir/Webforms/UserHome...?EID=47296

شما رزومه خیلی خوبی دارید. همه چیز بستگی به زبان انگلیسی شما داره که تا چه حد تسلط دارید . همین کار تدریس رو توی دانشگاه یا کارهای پژوهشی در دانشگاه رو می تونید ادامه بدید. تسلط کامل به زبان انگلیسی باعث میشه که هر فردی که از ایران یا کشورهای دیگه میاد بتونه قابلیتهای خودش رو نشون بده. موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، alirezanz ، ریحانا ، Danoosh ، Essy
(2014-07-15 ساعت 10:55)tartar نوشته:  دوستان ممنون میشم اگه کسی از مدرسه های اسلامی تو لس انجلس تجربه و یا اطلاعاتی داشته باشه کمی شرح بده مثل مدرسه معراج تو وودلاند هیلز

من برای اموزش الفبای فارسی و خط فارسی برای پسرم باهاشون تماس گرفتم. برخورد خوبی داشتن ولی این مدرسه خصوصی هست و شارژتون می کنند. در کل اگه قصد برگشت به ایران ندارید بهتره بچه طبق اموزشهای محیط همینجا مدرسه بره و به محیط خو بگیره البته قصد دخالت نداشتم فقط این تجربه ای بود که توی این یکی دوسال کسب کردیم Wink
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، پدی ، tartar
سلام دوستان برادرمن الان در وودلند لوس انجلس هست هنوز خونه اقوام هستند و دنبال چند تا همخونه مجرد می گرده که با هم خونه بگیرند که ارزون در بیاد اگر موردی بود پیام بدید .ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-27 ساعت 16:26)ریحانا نوشته:  سلام دوستان من 11 ساله در بانک کار میکنم زبانم درحد محاوره بدنیست برای تلری بانک راهنمایی کنید کجاها اپلای کنم و درایران تا وقتی که بخواهم بیایم (یکسال دیگر) بهتره درجهت این موضوع بغیر از تقویت زبان چه حرکتی کنم ؟ کلاس خاصی و غیره پیشنهاد می کنید؟ لطفا دوستانی که در لس آنجلس هستند و مطلعند راهنمایی کنند ممنون

جناب ali234 ممنون از پاسخگویی و راهنماییتان فقط اینکه من رفتم سایت بانک chase واقعا خیلی اسکیل های زیادی گذاشتند و غیره که با یک زبان محاوره ای واقعا ماندم میشه کوالیفای شد خیلی نگرانم البته دارم روی زبان تمرکز می کنم ولی واقعا باید زبان را ناخودآگاه عین بلبل حرف زد و تمامی اصطلاحات تخصصی را دانست تا بتوان تجزیه و تحلیل های سنگین انجام داد آیا واقعا برداشتم از این سایت درسته یا اینقدرها هم سخت نیست با توجه به مصاحبه همسرتان ممنون میشم تجربه تان را به اشتراک بگذارید. به امید موفقیت همسرتان
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234
سلام دوستان آيا كار والنتير در زمينه تحصيلات ميتونه سابقه كار محسوب بشه صرفا جهت كسي كه تازه وارد امريكا ميشود و تازه سوشال سكوريتي ميگيرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان