موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یک سوال داشتم کسی از دوستان در مورد هتل های extended stay اطلاعاتی داره بهمون بده چون این هتل ها حالت سویتی هستن و برای اقامت طولانی میشه رزروشون کرد قیمت هاشون هم تقریبا شبی 100 دلار به بالاست از نظر کیفیت و نظافت چطور هستند؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
هتل آپارتمان هستند.2 ستاره.اگه مدت طولانی کرایه شوند تا شبی 80 دلار ميشه گرفت.برای شروع کار خوبند.اما حتما باید محل را طوری انتخاب کنید که نزدیک یک مرکز خرید باشند.نظافت هتل هفته ای یک بار است.صبحانه قهوه با کیک و میوه است.کیک یزدی
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
[سلام رفتین پورتلند؟چه جوریه چ.ن ما هم اولش می خواهیم برویم اونجا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز .من میخواستم بدونم ما دونفری با 10000 دلا ر داریم راهی میشیم.برای شروع خیلیا گفتن نساسن کالیفرنیا و برعکس....جالا میخام بدونم نصیحت شما چیه؟پورتلند در اورگن بهتره یا لوس آنجلس؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-29 ساعت 15:49)پري ناز نوشته: سلام به همگي
همسرم دعوتنامه داره و 29 فروردين 94 هم رفته مصاحبه و بهشون گفتن كه يه مدت بايد صبر كني واسه اف بي آي چك . منتها هنوز خبري از سفارت نيست . حالا سوال من اينه ، اگه اميد به خدا به ايشون ويزا بدن ، ميتونن ديگه برنگردن ايران ؟ حالا اولش ويزاشونو تمديد كنن و تو اين مدت دنبال كار بگردن ! توضيحي كه بدم اينه كه زبانشون عاليه و ايران تو يكي از شركتاي مخابراتي كار ميكنن . و قبلا هم كار سخت افزار و نرم افزار كامپيوتر انجام دادن و با نصب و راه اندازي دوربين هاي مدار بسته هم آشنا هستن
ممنون ميشم راهنمايي بفرمائيد
پري ناز خانم
اولا سلام
دوما بعضي از سوال ها گنگ و مبهم مطرح ميشه و دوستان با تجربه چون دقيقا متوجه سوال نميشوند به جهت اينكه اشتباه راهنمايي نكنند طبعا پاسخ نميدهند
سوما جواب شما :هم براي كيس هاي توريستي و هم بعضي كيس هاي خانوادگي دعوتنامه صادر ميشه ولي احتمال ميدم كيستان توريستي باشه
در اين حالت اگر منظورتان از برنگشتن به ايران از كشور صادر كننده ي ويزاست كه بله لزومي به برگشت به ايران نيست و از همانجا ميتوانند به امريكا بروند ، البته در نظر داشته باشيد كه ممكن است چك هاي امنيتي ايشان طولاني هم بشود
اگر هم منظورتان اين است كه با ويزاي توريستي برود و بر نگردد كه ميدانم يك شش ماه ديگر تقريبا به اساني ويزاي توريستي را تمديد ميكنند ولي بيش از ان سخت است و ايشان بايد ويزايشان را تبديل كند مثلا به ويزاي كار كه آلبته عليرغم تخصص و زبان خوب ايشان اين كار بدون وكيل مشكل است
البته راه هاي غير قانوني هم هست كه قطعا بايد هميشه از ان پرهيز كنيد
موفق باشيد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-06 ساعت 17:21)Siavash-M نوشته: با سلام؛
چقد این تاپیک برخلاف اسمش خلوت و کم هیاهو ـه
از دوستان کسی هست که تا آخر تیرماه یا اوایل مرداد عازم لس آنجلس باشه؟ من به احتمال زیاد تو این تایم عازم لس آنجلس هستم و دنبال یک یا چند دوست یا به عبارت بهتر همسفر هستم که کارهای اولیه مثل گرفتن منزل و غیره رو با کمک همدیگه انجام بدیم چون من تنها دارم میرم و لس آنجلس هم کسی رو ندارم... در مورد خودم هم من مجرد هستم، مهندس کامپیوتر و 28 سالم هست، اگر کسی هست که افتخار همسفر شدن باهاش رو داشته باشم بهم حتما پیغام بده.
ممنون
سلام فقط از لحاظ این که جواب شمارو داده باشم عرض میکنم که من و شوهرم اواخر تیر عازم لس آنجلس هستیم ولی خوب سن و سال ما به شما نمیخوره که بخواهیم همسفر یا هم خونه شما باشیم متاسفانه،ولی چون ما هم کسی رو آنجا نداریم میگم که همان اطلاعات اولیه را هم اگر نیاز داشتید با کمال میل در اختیار شما و بقیه دوستانم خواهم گذاشت موفق باشی
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز کسی به من جواب نمیده ؟ردلندز چه جوریه؟ ایا برای شروع خوبه؟
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-07-07 ساعت 22:17)zendegi sabz نوشته: (2015-07-07 ساعت 10:32)behjat نوشته: (2015-07-06 ساعت 17:21)Siavash-M نوشته: با سلام؛
چقد این تاپیک برخلاف اسمش خلوت و کم هیاهو ـه
از دوستان کسی هست که تا آخر تیرماه یا اوایل مرداد عازم لس آنجلس باشه؟ من به احتمال زیاد تو این تایم عازم لس آنجلس هستم و دنبال یک یا چند دوست یا به عبارت بهتر همسفر هستم که کارهای اولیه مثل گرفتن منزل و غیره رو با کمک همدیگه انجام بدیم چون من تنها دارم میرم و لس آنجلس هم کسی رو ندارم... در مورد خودم هم من مجرد هستم، مهندس کامپیوتر و 28 سالم هست، اگر کسی هست که افتخار همسفر شدن باهاش رو داشته باشم بهم حتما پیغام بده.
ممنون
سلام فقط از لحاظ این که جواب شمارو داده باشم عرض میکنم که من و شوهرم اواخر تیر عازم لس آنجلس هستیم ولی خوب سن و سال ما به شما نمیخوره که بخواهیم همسفر یا هم خونه شما باشیم متاسفانه،ولی چون ما هم کسی رو آنجا نداریم میگم که همان اطلاعات اولیه را هم اگر نیاز داشتید با کمال میل در اختیار شما و بقیه دوستانم خواهم گذاشت موفق باشی
سلام به دوستان
دوستان مادر من هم که برنده ی لاتاری هستند به امید خدا در تاریخ 15 آگوست عازم سانفرانسیسکو هستند.البته برای هفته ی اول در هتل هستند.اما برای بعد از اون هنوز جایی رو پیدا نکردند و بگم گه ایشون میخوان برن لس آنجلس.با توجه به اینکه زبان انگلیسی زیاد وارد نیستند خیلی خیال همه ی ما راحته که ایشون با یک ایرانی هم خانه باشند برای ۳هفته ی باقی سفرشون.ی سوال هم دارم و اونم اینکه یک اتاق میدل برای اجاره ۳ هفته با دپوزیت و شارِ و این موارد حدودا چقدر هزینه شه؟
ممنون از راهنمایی همه
سلام شما از سایت airbnb میتونید اتاقهای اجاره ای تو هر شهری را ببینید و قیمتهاشو پیدا کنید از مجله هفته بازار هم میتونید اتاقهایی را که ایرانیها اجاره میدن پیدا کنید البته شاید کوتاه مدت سختتر پیدا بشه برای مادرتون آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
موضوعها: 2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-09 ساعت 07:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-09 ساعت 07:06 توسط Maryam_Am.)
سلام به دوستان عزیزم، اولا به آمریکا خوش آمدید. ما اورنج کانتی زندگی میکنیم، راستش من یه چیزی از ایران نیاز دارم که هر یک از دوستان که لطف کنه برام بیاره فرودگاه لوس آنجلس ازش ممنون میشم( وزن زیادی نداره) در عوض میتونم بیام دنبالتون فرودگاه و بصورت رایگان تا هتل یا منزلتون برسونمتون. لطفا اگه میتونید بهم خصوصی پیغام بدید. ممنون.Smile