کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
با سلام دوست عزیزبنده هشت ماه گلندل زندگی کردم در حدود 70 درصد مردم این شهر ارمنی هستند وصد البته اکثریت ارمنی ارمنستان میباشند که با کمال احترام برای تمامی انسانها فرهنگ آنها مطلقا با ما ایرانیها متفاوت میباشد وحتی رابطه خوبی با هموطنان ارمنی ایرانی نیز ندارند کلا به نژاد روس شبیه هستند چنانچه دختر من در مدرسه تنها بود و مدرسه های این شهر به علت کمبود بودجه توانایی کلاس esl را ندارند واین چیزی است که به هر کسی میگفتیم باور نمیکرد و در بقیه شهرها و در تمامی مدارس وجود دارد به هر حال با اتوبوس حدود یکسان و با ماشین در ساعتها‌ی خلوت ترافیک حدود ربع ساعت تا مرکز لس آنجلس فاصله دارد و به علت تجمع ارامنه اجاره نسبتا گران میباشد و حتما کسی شوخی کرده در رابطه با این قیمتی که فرمودید .این شهر امنیت خوبی دارد ولی بنده با توجه به تجربه قبلی خودم حاضر نیستم دیگر در آنجا زندگی کنم فکر کنم اگر در burbank ویا حتی valley جایی گیر بیاید خیلی بهتر است.
پاسخ
تشکر کنندگان: Aghaman ، alirezanz
سلام .

من تازه اومدم امریکا و گرین کارت دارم . از شیکاگو میخوام برم به لس انجلس ، خانمی هست که همخونه خانم بخواد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

یکی‌ از آشناهای ما واسه مهریه اینجا(لوس آنجلس- اورنج کانتی) دچار مشکل شده و اینجا به‌‌‌ پول ایرانی‌ نیاز داره. اگه واستون امکان داره که واسش بیارید بهم خبر بدید. واسه زحمتی که می‌کشید ایشون یه مقدار بیشتر تقدیم می‌کنن چون مقدارش زیاد هست دوستای که واسشون امکان داره بهم پیغام بدن تا بیشتر واسشون توضیح بدم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-14 ساعت 13:48)a4542 نوشته:  hoorshidعزیز ممنون از پاسخگویی شما.راستش من تو سایت zillowچند تا خونه سه خوابه شیک دیدم تو شهرGlendaleکه قیمت اجاره اونا 950 دلار در ماه بود که تو ایالت کالیفرنیا این قیمت خیلی خوبه.ایا این شهر مدارس خوب داره.چون کار همسر من فنیه و فکر میکنم بتونه تو لس آنجلس کار پیدا کنه.
من با اون شهر زیاد آشنایی ندارم ولی خوب هواستون به مناسب بودن محله هم باشه مخصوصا اگر بچه دارین،من خودم هم به دنبال خونهه ستم ولی چون نمیخوام از ولی بیام بیرون در حال حاضر درست نمیتونم راهنماییتون کنم ببخشید

(2015-07-14 ساعت 23:01)nooshaa نوشته:  سلام .

من تازه اومدم آمریکا و گرین کارت دارم . از شیکاگو میخوام برم به لس انجلس ، خانمی هست که همخونه خانم بخواد ؟
عزیزم من به احتمال 70% نیاز دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016
(2015-07-14 ساعت 23:20)hoorshid نوشته:  
(2015-07-14 ساعت 13:48)a4542 نوشته:  hoorshidعزیز ممنون از پاسخگویی شما.راستش من تو سایت zillowچند تا خونه سه خوابه شیک دیدم تو شهرGlendaleکه قیمت اجاره اونا 950 دلار در ماه بود که تو ایالت کالیفرنیا این قیمت خیلی خوبه.ایا این شهر مدارس خوب داره.چون کار همسر من فنیه و فکر میکنم بتونه تو لس آنجلس کار پیدا کنه.
من با اون شهر زیاد آشنایی ندارم ولی خوب هواستون به مناسب بودن محله هم باشه مخصوصا اگر بچه دارین،من خودم هم به دنبال خونهه ستم ولی چون نمیخوام از ولی بیام بیرون در حال حاضر درست نمیتونم راهنماییتون کنم ببخشید

من تازه اومدم آمریکا و گرین کارت دارم . از شیکاگو میخوام برم به لس انجلس ، خانمی هست که همخونه خانم بخواد ؟
عزیزم من به احتمال 70% نیاز دارم.
در ضمن یه چیز دیگه هم بگم من طبق تجربه که الان کالج میرم اونجا پر از ارمنیه و ارامنه ارمنستان با هیچ کس به غیر از قشر خودشون رفت و آمد ندارن ولی ارامنه ایران آینجوری نیستن
پاسخ

عزیزم من به احتمال 70 % نیاز دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان متاسفانه Glendale مربوط به آریزونا بوده که این قیمتهارو داشته ولی من وقتی با عبرت کالیفرنیا سرچ میکنم گزینه های زیادی زیر هزار دلار برای دو خوابه و ساخت بالای 2000 میاد.از کجا میشه محله ها رو چک کرد در ضمن در کنار قیمت ماهیانه یه قیمت هم برای دیپازیت و فی اعلام کردن این دیگه چیه؟راستش من توی تایپیک کالیفرنیا دیدم با گواهینامه بین المملی میشه یکسال اونجا رانندگی کرد. این موضوع برای من که بعد از 7 بار رد شدن تونستم گواهینامه بگیرم و گرفتن گواهینامه از کنکور هم برایم سختره و تازه 4 ساله که گواهینامه گرفتم حیاتیه چون اگه به ایالتهایی برم که نمیشه با گواهینامه بین المللی رانندگی کرد برای همیشه باید از خیر رانندگی بگذرم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-15 ساعت 11:03)a4542 نوشته:  دوستان متاسفانه Glendale مربوط به آریزونا بوده که این قیمتهارو داشته ولی من وقتی با عبرت کالیفرنیا سرچ میکنم گزینه های زیادی زیر هزار دلار برای دو خوابه و ساخت بالای 2000 میاد.از کجا میشه محله ها رو چک کرد در ضمن در کنار قیمت ماهیانه یه قیمت هم برای دیپازیت و فی اعلام کردن این دیگه چیه؟راستش من توی تایپیک کالیفرنیا دیدم با گواهینامه بین المملی میشه یکسال اونجا رانندگی کرد. این موضوع برای من که بعد از ۷ بار رد شدن تونستم گواهینامه بگیرم و گرفتن گواهینامه از کنکور هم برایم سختره و تازه ۴ ساله که گواهینامه گرفتم حیاتیه چون اگه به ایالتهایی برم که نمیشه با گواهینامه بین المللی رانندگی کرد برای همیشه باید از خیر رانندگی بگذرم.
دیپاسیت مبلغی هستش که به صابخونه میدین مثه رهن خودمون پس میدن بهتون،اینجا تا 6 ماه گواهینامه بینالمللی رو قبول دارن در ضمن شما میتونی آیین نامه فارسی امتحان بدین و معلم رو هم میتونی حتی به زبان فارسی بگیرین اینجا بدون ماشین فلج هستین کاملا البته دور از جون،اولین کاری که باید بکنین گرفتن گواهینامه هستش چون معتبرترین آی دی حساب میشه و همه جا لازمتنون هستش،در ضمن برای محله هم من پیشنهاد میکنم اول سمت valley جا پیدا کنین مثلا وودلند هیلز ،تارزانا،وینتکا،کنوگا اینجاها جاهایی خوبی هستن البته این خیابونا ش خیلی طولانیه همه اینا با تقاطع خیابان Ventura جاهایی هستش که من میشناسم و میگم خوبه
پاسخ
(2015-07-15 ساعت 12:24)hoorshid نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 11:03)a4542 نوشته:  دوستان متاسفانه Glendale مربوط به آریزونا بوده که این قیمتهارو داشته ولی من وقتی با عبرت کالیفرنیا سرچ میکنم گزینه های زیادی زیر هزار دلار برای دو خوابه و ساخت بالای 2000 میاد.از کجا میشه محله ها رو چک کرد در ضمن در کنار قیمت ماهیانه یه قیمت هم برای دیپازیت و فی اعلام کردن این دیگه چیه؟راستش من توی تایپیک کالیفرنیا دیدم با گواهینامه بین المملی میشه یکسال اونجا رانندگی کرد. این موضوع برای من که بعد از ۷ بار رد شدن تونستم گواهینامه بگیرم و گرفتن گواهینامه از کنکور هم برایم سختره و تازه ۴ ساله که گواهینامه گرفتم حیاتیه چون اگه به ایالتهایی برم که نمیشه با گواهینامه بین المللی رانندگی کرد برای همیشه باید از خیر رانندگی بگذرم.
دیپاسیت مبلغی هستش که به صابخونه میدین مثه رهن خودمون پس میدن بهتون،اینجا تا ۶ ماه گواهینامه بینالمللی رو قبول دارن در ضمن شما میتونی آیین نامه فارسی امتحان بدین و معلم رو هم میتونی حتی به زبان فارسی بگیرین اینجا بدون ماشین فلج هستین کاملا البته دور از جون،اولین کاری که باید بکنین گرفتن گواهینامه هستش چون معتبرترین آی دی حساب میشه و همه جا لازمتنون هستش،در ضمن برای محله هم من پیشنهاد میکنم اول سمت valley جا پیدا کنین مثلا وودلند هیلز ،تارزانا،وینتکا،کنوگا اینجاها جاهایی خوبی هستن البته این خیابونا ش خیلی طولانیه همه اینا با تقاطع خیابان Ventura جاهایی هستش که من میشناسم و میگم خوبه
البته زمانی که میخواین از خونه برید زودتر از تاریخ موعد باید به صابخونه اعلام کنید رنه از مبلغ دیپازیت کم میکنن یه سری قانونا داره که من کامل اطلاعاتش ندارم دوستانی کهکچی دونن لطفا اینجا اطلاعاتشان رو بذارن
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت همه دوستان وتشکر از کمکهای شما
من میخواهم بدانم دوستانی که از سایت Airbnb خونه اجاره کردن مبلغ اجاره رو چطوری پرداختن و اصلا از ایران قابل رزرو هست یا نه (تشکر از راهنمایی شما)
کیس:#5#As2015xxxxx
تعداد :3نفر
مصاحبه :فوریه
کلیر:می2015
مقصد :LA
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-16 ساعت 01:36)bijan575 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان وتشکر از کمکهای شما
من میخواهم بدانم دوستانی که از سایت Airbnb خونه اجاره کردن مبلغ اجاره رو چطوری پرداختن و اصلا از ایران قابل رزرو هست یا نه (تشکر از راهنمایی شما)
کیس:#۵#As2015xxxxx
تعداد :۳نفر
مصاحبه :فوریه
کلیر:می۲۰۱۵
مقصد :LA
سلام دوست عزیز airbnb یه ذره به نظر من گرونه اگر برای مدت طولانی مثلا 6 ماه میخواین به صرفه نیستش براتون از ایران هم صرافی هایی که کردیت کارت دارن میتونین راهنمایی بگیرین من یادمه صرافی گاندی داشت چند سال پیش
پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا یه دوست خوب توی این شهر پیدا نمیشه ؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-16 ساعت 04:22)hoorshid نوشته:  چرا یه دوست خوب توی این شهر پیدا نمیشه ؟ Sad

اگه به كمك يا راهنمايي احتياج دارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم يا اگه اطلاعاتي نداشته باشم كسي رو معرفي كنم كه ازشون كمك يا اطلاعات بگيرين

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-16 ساعت 04:54)pouya4 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 04:22)hoorshid نوشته:  چرا یه دوست خوب توی این شهر پیدا نمیشه ؟ Sad

اگه به كمك يا راهنمايي احتياج دارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم يا اگه اطلاعاتي نداشته باشم كسي رو معرفي كنم كه ازشون كمك يا اطلاعات بگيرين

نه مرسی کمک نمیخوام ،اینجا اقوام هستن فقط هنوز مثل دوستای ایرانم کسی رو پیدا نکردم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
پيام خصوصيتونو غير فعال كرديد ؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان