موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 10:13)pouya4 نوشته: (2015-08-04 ساعت 09:49)a4542 نوشته: دوستان ساکن لوس انحلس من یه سوال از شما هموطنان عزیز دارم .من بافتن فرش رو بلدم آیا اگه درست کردن دار قالی رو در ایران یاد بگیرم و مواد اولیه فرش رو از ایران بیارم .ایا اونحا می ارزه فرش ببافم و خریداری خواهد داشت.چون بستگان که تو ایران فرش میبافن قیمت فرش بسیار ارزونه و مثلا یه فرش ۶ متری رو ماکزیمم ۶میلیون تومان میفروشن که اصلا ارزش نداره چون بافتن این فرش یکسال زمان میبره.
ميتونين به اينجا زنگ بزنين و دقيق بپرسين
PERSIAN CARPET WAREHOUSE INC,
6415 DE SOTO AVE,
WOODLAND HILLS, CA 91367
TEL: ۱(310) 375-1212
FAX: ۱(310) 375-1244
info@persiancarpetwarehouse.com
چقدر اطلاعات بعضی از دوستان خوبه.من سعی میکنم یه ایمیل بزنم.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
دوستانی که ساکنLA هستند وجویای کار هستند من چند روزیه اومدم و برای شروع می خام دنبال خرید و فروش ماشین برم اگه کسی تجربه این کار داره یا از فنی ماشین سر در میاره و کمی سرمایه داره برای شراکت برام پیغام بفرسته ایمیل من Amirkia57578@gmail.com هست
شاید خدا خواست و کارمون گرفت
تشکر از همه دوستان
کیس:AS201500000#5#
نفرات:3
مصاحبه :فوریه2015 ابوظبی
کلیر :می
ورود به آمریکا :22جولای
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهربون ...ایا کسی در مورد North hollywood اطلاع داره که مثلا زندگی چه جوریه و امنیتش خوبه ....چون قیمت استودیو هاش نسبتا خیلی خوبه مثلا 900$....و کامنت های خود امریکایی ها خوب بود ولی ممکنه با سلیقه ما متفاوت باشه
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا اگر ایراد تایپ میبینید اصلاح کنین من از بهنویس استفاده کردم.
خواستم یه تاپیک جدا بزنم برای موضوع کردیت کارت. چون چیزی هست که همه راجع بهش میخوان بدونن و برای زندگی در آمریکا بسیار موضوع مهمی هست از خرید ماشین گرفته تا خونه و لوازم خونه.
قبلش هم بگم که رو چه اساسی دارم حرف میزنم که دوستان بدونن حرفم رو اساس هست نه از سر اطلاعات جزئی و غیر. من در یکی از شرکتهای خودروسازی آمریکا در بخش ریسک منیجمنت و در قسمت طراحی کردیت کارت کار میکنم.
بنابرین تمامی کردیت اسکورها و اطلاعات مردم زیر دست ماست و کاملا میدونم که چطور کردیت شما طراحی میشه و چطور به شما یه نرخ سود رو اعلام میکنن.
درباره جزییات نمیتونم حرف بزنم اما فقط براتون نکات مهمی که باعث میشه کردیتتون بره بالا رو میگم.
۱- حتماً بیلهاتون از جمله آبو برقو تلفنو اجاره رو به موقع پرداخت کنین. چون حتا یه روز تاخیر خیلی تاثیر داره.
۲- حتما یک عدد کردیت کارت داشته باشید و به طور مرتب ازش استفاده کنین و اجازه بدید که آخر ماه پی اف کنین. تعداد زیاد کردیت کارت هم خودش خطرناکه. معمولا بین ۱ تا ۵ تا خوب. همه چیز از جمله کردیت کاردهای فروشگاها هم شامل میشه.
۳- فاصله زمانی هر کردیت ران کردنتون حداقل ۶ ماه باشه. یعنی هرجا میرین ماشین بخرین خوشتون اومد نگید کردیت ران کنن. اول مطمئن بشید بعد.
۴- بالانس کردیت کاردهاتون رو حدااکثر 20 درصد بگذارید نه بیشتر.
۵-حتما یک وام در هیستوری داشته باشید حتا اگر وام دانشجوی باشه.
۶-حتما سعی کنین از ۳ تا شرکت: اکویفکس، ترنسیونیون، اکسپرین کردیت هیستوری سالتون رو چک کنین. به طور مثال من برام تو اکویفکس هیچی رد نمیشد و وقتی خواستم ماشین بخرم فهمیدم اون کمپانی فقط با اکویفکس کار میکنه و من هیچ کردیتی پیششون ندارم.
فعلا این به ذهنم میاد. بدن شاید کاملترش کنم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
درود.وضعیت هتل های یک ستاره تو لس آنجلس به چه شکلیه؟آیا برای اقامت کوتاه تا پیدا کردن خونه مناسبه؟ من امار چند تا هتل یک ستاره رو گرفتم مثلا اطراف فرودگاه که ترانسفر فرودگاهی هم داره.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
هتل های اکستندد استی امکانات اشپزی و شستشو را دارد اتاق 4 نفره بین 80 تا 100 دلار میباشد. برای مدت طولانی تخفیف هم میدن
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-12 ساعت 11:20)پدی نوشته: هتل های اکستندد استی امکانات اشپزی و شستشو را دارد اتاق ۴ نفره بین 80 تا 100 دلار میباشد. برای مدت طولانی تخفیف هم میدن
من تو priceline پیدا کردم.یعنی امکاناتب مثل حمام و سرویس بهداشتی داخل اتاق ندارن؟
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-12 ساعت 11:42)HTQ نوشته: (2015-08-12 ساعت 11:20)پدی نوشته: هتل های اکستندد استی امکانات اشپزی و شستشو را دارد اتاق ۴ نفره بین 80 تا 100 دلار میباشد. برای مدت طولانی تخفیف هم میدن
من تو priceline پیدا کردم.یعنی امکاناتب مثل حمام و سرویس بهداشتی داخل اتاق ندارن؟
کامل است.مثل یک سوییت کوچک میمونه.اتو .مایکروویو.یخچال.توستر.قهوه ساز هم دارند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،ممنون میشم راهنمایی کنید
من تصمیم دارم اکتبر یا نوامبر واسه بیست و پنج روز بیام آمریکا که کارهای گرین کارت را انجام بدهم برگردم و از دوستان پرسیدم گفتند بهتره بری شهرهای لس انجلس و سانفرانسیسکو و لاس وگاس (هر کدام یک هفته )که تفریح هم داشته باشی و خوش بگذره ،میخواستم نظر شما دوستان هم بدونم؟
و اینکه اگر قرار بر همین سه شهر باشه به نظرتون کدام شهر اول برم بهتره و کدام شهر بیشتر بمونم بهتره؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
و آخرین سوال که اواسط اکتبر با اوایل نوامبر (فاصله بیست روز)از لحاظ سردی هوا زیاد فرق داره ؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من 165 دلار و برای هر چهار نفرمون از ایران تو سایت الیس پرداخت کردم و تو این سایت با توجه به تغییر آدرسی که برای دوست ما که آدرس خونه اونا رو داده بودیم ایجاد شده خواستم آدرسم رو تغییر بدم ولی هرکار میکنم نمیشه تغییرش بدم پیام خطا میده. تو فرودگاه چه جوری میتونم آدرسو تغییر بدم و آیا اصلا میشه تو فرودگاه آدرسو تغییر داد؟
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
ضمنا دوستان کسی میدونه اگه گرین کارت ما تا یکماه به دستمون نرسه و برگردیم ایران میتونیم دوباره بدون دردست داشتن گرین کارت وارد آمریکا بشیم؟
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.