سلام ميشه لطفا در مورد universal studios يه توضيحي بديد اگه با ماشين بيايم اونجا ها ميشه اتاق گرفت و كجاي لوس آنجلس ميشه ما سن حوزه هستيم هرينه ورودي و اينكه چه ساعتي بريم بهتره و كلا راهنمايي ميخواستم خيلي ممنون ميشم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
|
تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-07-27 ساعت 12:29
سلام دوستان چرا اغلب افراد از ال ای میخوان برن .
2015-07-27 ساعت 22:03
دوستان اگر اورژانسی اتاقی نزدیک Reseda میشناسید به من خبر بدید من تا فردا وقت دارم از اینجا پاشم یا متل ارزون قیمت اگر سراغ دارید بگید ممنون میشم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-07-28 ساعت 22:58
(2015-07-28 ساعت 08:57)آسمان نوشته: سلام دوستان .... اينجا كسي جواب نمي ده سلام تیکت رو همیشه سعی کنید انلاین بخرید .. روی گوشی ذخیره می کنید دم در توی صف نشون میدید راحت. تو صف معطل نمی شید و معمولا افر روشه.. http://www.universalstudioshollywood.com...20schedule ساعتش مهم نیست از 9 صبحه تا ده شب مثل دیزنی لند نیست که حتما ساعت نه شب کاراناوالی چیزی باشه ..برای ما با بچه کوچک خسته کننده بود و یکی دو ساعت بیشتر نموندیم.. هتل هم ما چون نزدیکیم زیاد اطلاع ندارم ولی می دونم یک دونه Marriott نزدیکش هست هتلهای گرونتر هم توی سایت هستند ولی مریت خوبه قیمتش برای یک شب.. در کل با توجه به قیمت ما چون دیزنی هم رفتیم اونجا رو ترجیح میدم خیلی بیشتر خوش گذشت خوش بگذره
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، shadi79 ، Tolu IR ، alirezanz
(2015-07-27 ساعت 22:03)behjat نوشته: دوستان اگر اورژانسی اتاقی نزدیک Reseda میشناسید به من خبر بدید من تا فردا وقت دارم از اینجا پاشم یا متل ارزون قیمت اگر سراغ دارید بگید ممنون میشم متل ونجورا بلوار روبروی رستوارن شیراز star inn یکی دیگه باز هم ونچورا بلوار extended stay america بغل رستوران دنیز . 20205 ventura blvd woodlandhills ادرسش گوگل مپ کنید. موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: behjat ، حاجی واشنگتن ، shadi79 ، Tolu IR ، alirezanz
(2015-07-22 ساعت 01:10)abonayer نوشته: با سلام دوست عزیز،نسخه واحدی برای همه اشخاص وجود ندارد . بعضی لس انجلس را برای هوای بسیار خوبش دوست دارند عده دیگر بخاطر تعدد هم میهنان عزیز و عده کمی هم لابد بخاطر خواننده های انجا....... ولی روح حاکم اینه که در اول همه به شما هشدار میدهند مراقب کلاهبرداری باشید که این احساس بدی را در تازه واردها ایجاد میکند خصوصا کسانیکه مثل بنده حقیر به امید جامعه ایی بهتر سختی های مهاجرت را تقبل کرده اند. .من قصد توهین به هم وطنان خودم را ندارم ولی به علت تعدد نژادی در لس انجلس شما کمتر احساس خوشایندی از مهاجرت دارید گو اینکه در بعضی مواقع اصلا فراموش میکنید در کشوری دیگر هستید ولی داستان شهرهایی مثل پورتلند کاملا فرق دارد مردم (اکثرا)بسیار مودب و خوشرو و مهربان هستند وخیلی به شما کمک میکنند واین احساس که با مردمی با فرهنگ سروکار دارید رنج دوری از نان سنگک و دوستان واقوام لس انجلسی را راحتتر میکند البته من فقط نظر خودم را منعکس کردم و هرکس بر اساس تفکرات خودش باید تصمیم نهایی را بگیرد. نظرتون رو قبول دارم .. اما اگر زبان انگلیسی خوب باشه و نیاز نباشه که برای هر خدمتی سراغ ایرانی ها بریم و باهاشون سروکار داشته باشیم این تجربه های تلخ هم کمتر میشه.. لس انجلس جای خوبیه برای زندگی .. بعد از دوسال ونیم زندگی دارم تجربه خودم رو میگم.. یه سفر کاری به واشنگتن داشتم و اصلا محیطش به دلم ننشست .. البته شاید عادت کردیم به اینجا.. در کل برای زندگی محیطی رو ترجیح میدم که همه جور نژادی هستند و اصلا حس خارجی بودن و غربت نداره برامون.. هر فردی البته سلیقه ای داره و نظری و همش محترمه..
2015-07-28 ساعت 23:20
(2015-07-20 ساعت 15:22)meri2400 نوشته: دوستان از جواب گرفتن نامید شدم.چرا جواب نمیدین؟ اصلا نکنه پست های من نامرئی هستن؟ خونسرد باشید اینجا نهایتا کارهای جنرال مثل صندوقداری و فروشندگی اولش پیدا میشه هنوز هم اوضاع کار اینجا ( کارچیپ ) بهتر از ایالتهای دیگه است.. بعد از یه مدت کار تو رشته خودتون می تونید پیدا کنید . اولش در حدی که اجاره خونه اتون دربیاد می تونید تو کارهای عمومی مشغول بشید و کار عار نیست اصلا اینجا.. در مورد خونه متاسفانه ما جزو دسته ای بودیم که اولش خیلی اذیت شدیم بدون کردیت.. خیلی سخت خونه پیدا کردیم ولی الان بعد از چندسال کردیت ساختیم و خیلی راحت بهترین خونه رو می تونیم رنت کنیم . اینم از مزیت های امریکا که پله پله می تونی خودت رو بکشی بالا. برای اینکه اذیت نشید زمانیکه برای اجاره کردن تشریف می برید می تونید پیشنهاد بدید که چندماه اجاره رو جلو جلو واریز کنید یا اینکه مبلغی مثل 10 هزار دلار توی حساب بانکی بریزید و استیتمنت بانک رو نشون منیجر بدید.. من خودم اصلا نمی خواستم از ایرانی جماعت خونه اجاره کنم یا سر و کار داشته باشم و برای همین سختم شد .. ایرانیها به خصوص همونها که توی هفته بازار اگهی می کنند خونه هاشون رو چندبرابر قیمت میزران فقط برای اینکه یک مهاجر بیچاره که از ایران اومده و اول کار زیاد وارد نیست و زبان انگلیسی اش هم خوب نیست حسابی سر کیسه کنند!! ببخشید این بی ادبی من رو ولی االان می فهمم چقدر بعضی هم وطنان ما سواستفاده گر یا به قول اینوری های اپورچونیست هستند!! معمولا هم خونه هاشون مناطق پرت و پلاست .. راههایی که گفتم رو در نظر بگیرید و زیاد بگردید حل میشه نگران نباشید و موفق باشید.
2015-07-28 ساعت 23:27
(2015-07-27 ساعت 12:29)alisarvareharchiabi نوشته: سلام دوستان چرا اغلب افراد از ال ای میخوان برن . من که دیدم اکثرا میان به قول معروف مقصد نهایی ایرانیهاست ) .. اما خب اگر کسی هم میره شاید به خاطر اجاره خونه بالاست.. اینجا واقعا اجاره خونه بالاست و برای کسانی که درامد از ایران دارند و ریال رو به دلار تبدیل می کنند ایالتهای ارزونتر خیلی بهتره..
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، shadi79 ، battosai ، آزاده_امین ، Tolu IR ، alirezanz
(2015-07-28 ساعت 23:01)ali234 نوشته:(2015-07-27 ساعت 22:03)behjat نوشته: دوستان اگر اورژانسی اتاقی نزدیک Reseda میشناسید به من خبر بدید من تا فردا وقت دارم از اینجا پاشم یا متل ارزون قیمت اگر سراغ دارید بگید ممنون میشم ممنونم از لطفتتون همین خونه موندگارشدیم بدون دیپازیت بدون نشون دادن حتی حساب بانکی و سوشیال فقط بر اساس اعتماد!
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
2015-07-29 ساعت 09:19
(2015-07-29 ساعت 05:28)behjat نوشته:(2015-07-28 ساعت 23:01)ali234 نوشته:(2015-07-27 ساعت 22:03)behjat نوشته: دوستان اگر اورژانسی اتاقی نزدیک Reseda میشناسید به من خبر بدید من تا فردا وقت دارم از اینجا پاشم یا متل ارزون قیمت اگر سراغ دارید بگید ممنون میشم خدارو شکر بهجت جان در میون فشار کارهای قبل از اومدن همش یاد شما میفتادم و نگرانتون بودم ! خداوند همیشه یار و یاورتون باشه واسه ماهام دعا کنین چون دعا تون خوب میگیره شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل دریافت ویزا 13 جولای19 می, 23 جون, 1جولای ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه ورود به امریکا : ۱۹ اگوست ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!! تشکر کنندگان: behjat ، آزاده_امین ، Tolu IR ، alirezanz
(2015-07-28 ساعت 22:58)ali234 نوشته:(2015-07-28 ساعت 08:57)آسمان نوشته: سلام دوستان .... اينجا كسي جواب نمي ده خيلي ممنون
2015-07-29 ساعت 10:55
ali234
دوست عزیز مرسی و ممنون از راهنمایی های شما.....موافقم....میدونین چه محله هایی ارزونتر و هموطن کمتره؟
2015-07-29 ساعت 23:32
(2015-07-29 ساعت 10:55)meri2400 نوشته: ali234خواهش می کنم.. اتفاقا ما سن فرناندو ولی و توی محله ای هستیم که بیشترین جمعیت ایرانی رو داره.. اما خب برای به قول معروف داد و ستد و گرفتن خدمات من همیشه سعی می کنم با کمپانی های امریکایی سرکار داشته باشم همه چیز مشخصه و قانونمند و ... اتفاقا حس خوبیه و غربت کمی داره...از ایرانیها به قول دوستمون نان تافتون و دوغ ابعلی و.. می خریم اینجا تا وقتی سرتون به کار خودتون باشه و زیاد قاطی رفت و امدهای بعضی هموطنان گرامیمون نشید خیلی خوبه و زیاد فرقی با ایالتهای دیگه نداره از این نظر.. البته ایرانی خوب و با مرام و معرفت هم زیاد داره اینجا.. در کل اما احتیاط خوبه.. مناطق ارزون توی همین valley شما هرچه به سمت جنوب ونچورا بلوار نزدیک بشید خونه ها گرونتر و هر چه از بلوار به سمت شمال برید منطقه اسپنیش نشین تر و ارزونتر میشه.. خود لس انجلس ، سانتا مونیکا ، وست وود و بورلی هیلز مناطق گرونتری هستند.. شهرهای اطراف مثل ولنسیا یا سانتاکلاریتا و.. قیمتها پایینتره ولی خب اگه محل کارتون ال ای باشه درایو زیاد باید بکنید... بیشترین جمعیت ایرانی در ولی شهرهای انسینو، وودلندهیلز و تارزانا هستند یه بخشهایی از وستوود و پیکو بلوار هم همینطور.. بقیه جاها هم هستند ولی نه اینقدر متمرکز .. اجاره یک خونه مناسب برای زندگی توی انسینو یا تارزانا برای یک خوابه از 1300-1400 شروع میشه و دو خوابه از 1600-1700 شروع میشه.. من اینجا خونه ارزون ندیدم .. خونه ای که ارزون باشه اکثرا منطقه و شرایطش مورد پسند ما ایرانیها نیست..
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان