2011-04-23 ساعت 10:09
(2011-04-11 ساعت 14:22)مرجان گلی! نوشته: اها!خیلی ممنون ببخشید در لس انجلس چجور کار خوبی هست مه بتونیم اینجا با گذروندن دوره بدستش بیاریم...مثلا ارایشگری خوبه؟خرج دونفرو در میاره؟در یه محله متوسط-متوسط رو به پایین-کارهایی مثل گارسونی یا خدمتکار...(البته فکر کنم دوره های خدمتکاری رو اونجا باید گذروند)
طراحی کنار خیابون چی؟جممون نمی کنن؟ساخت زیورالات چی؟
ساختن صنایع دستی مثل گلیم؟کار در مورد اینها چطوره ؟
ممنون
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که بزرگترای مجلس توضیحاته خوبی دادند..من به همه دوستانیکه از راههای دور و نزدیک همچین سوالاتی میپرسند همیشه میگم تجربه هر فردی با فرد دیگه متفاوته و نمیتونه عینا تجربه کار پیدا کردن من با شما و یا هیچکس دیگه ای شبیه باشه..موارد زیادی در این مقوله شگفت انگیز تاثیر گذاره..ولی به طور کلی کارهای کامپیوتری ( نرم افزار و سخت افزار) وب سایت دزاین و ازین قبیل تخصصها میتونه راحت تر کار پیدا بشه..( شاید باورتون نشه ولی اینجا آدمایی هستن که هنوز با ایمیل نمیتونن کار کنن ) کار زیاده ، آرایشگری هم کاره خوبیه ولی سرتیفیکیت لازمه که بعد از یه دوره اعطا میکنند و درآمد خوبیم دارد..ببینید اینجا ( کالیفرنیا-لس انجلس) پر است از نیروی کار میکزیکی که هم انگلیسی بلدن هم اسپنیش که زبونه خودشونه و هم از نظر فیزیکی قوی هستن و خودشونو در همه کارهای فیزیکی جا انداختن و من بهتر میدونم دنبال اینجور کارا نرین..ولی برای فروشندگی یا صندوقداری و یا یه شغلی به نام Courtesy Clerk که اینجا وجود داره و شامل وظایف زیر هست اقدام کنید که البته احتمال اینکه در فروشگاههای ایرانی استخدام بشین خیلی بیشتر هست تا آمریکایی.
Provides superior customer service. Greets customers, bag groceries, helps customers out to their cars and collects empty carts for return to the store. Other duties include sanitation, price checks, stocking of bags at the checkstands, cleaning of spills
در مورد کارهای هنری ایده خوبیه باید در کنار یه کار ثابت تجربه کنینش...والا اینجا تو هالیوود روبروی کداک تیاتر عصرا یه دو تا پسر سیاه پوست هستن با سه تا دونه سطل خالی که برعکسش میکنن رو زمین با دوتا چوب موسیقی از خودشون ایجاد میکنن و مردمم وای میسند و پولی هم میدهند و کسی هم کاری بهشون نداره..اینو ازین بابت گفتم که پرسیدین جمع میکنن یا نه وگرنه کار شما که هنریه و دارای احترام یه موقع جسارت نباشه..در مورد ساخت زیور آلات و گلیم کار خیلی خوبیه که باید قبلش یه بازاریابی بکنید و در خانه شروع کنید و به فروشگاهها توزیع کنید. البته این مستلزم آشنایی با شهر و فروشگاهها ( مخصوصا ایرانیا ) و داشتن نمونه از کارهاتونه..
در آخر اینکه با امید و پشت کار همه چی حل میشه ولی باید خودتونو از همه لحاظ آماده کنید که زودتر از این دوران بگذرید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible