کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
دوستان براي زدن يه مغازه كوچيك مثلا سوپر ماركت چقدر پول لازمه
راستي يكي از دوستان قرار بياد لس آنجلس تا اونجا تاكسي بگيره كسي در اين مورد چيزي اطلاعي داره پيشاپيش از همه تشكر ميكنم

با احترم N.Y
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
پاسخ
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، alirezanz
(2011-07-20 ساعت 21:04)rohambasir نوشته:  سلام دوستان
آیا با 70 -90 هزار دلار میشه خونه متوسط ( رو به پایین ) برای زندگی 3 نفر پیدا کرد؟

فکر کنم بتونید یک آپارتمان کوچیک تو محله های ارزون بگیرید. برای خونه خیلی کمه. البته با 200 هزار دلار می تونید یک خونه بخرید. یعنی شما نصف پول رو تقریبا دارید. توصیه من اینه که پولتون رو خرج نکنید و پس انداز کنید تا وقتی که کار پیدا کردید و کردیتتون رو ساختید خیلی راحت به این مبلغ پیش پرداخت خونه بخرید. فقط یک سالی کار داره که کردیتتون رو بسازید.
(2011-07-26 ساعت 21:32)New York نوشته:  دوستان براي زدن يه مغازه كوچيك مثلا سوپر ماركت چقدر پول لازمه
راستي يكي از دوستان قرار بياد لس آنجلس تا اونجا تاكسي بگيره كسي در اين مورد چيزي اطلاعي داره پيشاپيش از همه تشكر ميكنم

با احترم N.Y

در مورد مغازه اطلاع درستی ندارم اما فکر کنم کمتر از 500 هزار دلار برای خرید مغازه نشه هزینه کرد. برای لیز (اجاره) تازه وارد ها مشکل دارند. باید کردیت داشته باشید.
اگر منظورتون تاکسی بگیره که از فرودگاه بیاد این کار خیلی راحته. داخل سالن فرودگاه شرکتهای تاکسی رانی هستند. از هرکدوم بخواد می تونه تاکسی بگیره. حتی از الان می تونه به سایت شرکت ها بره و رزرو کنه تا شاید ارزونتر بشه.

پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101 ، gadfly ، OverLord ، New York ، aNTea ، پرستو ، SH1A2R3 ، alirezanz ، Memolk

دوستان برای مشاغلی نظیر خدمات کامپیوتر و الکترونیک و ... اونجا نیاز به پروانه اشتغال و یا چیزی شبیه به این هست و در صورتی که کسی بخواهد همچین خدماتی را ارائه کند با موسساتی معادل(شهرداری،تعزیرات ، اماکن ، و غیره..) درگیر نخواهد شد؟

کلا مجوز گرفتن برای ارائه خدمات فنی مختلف به چه صورت است(اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارند)

ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
پاسخ
تشکر کنندگان: OverLord ، saied-k ، پرستو ، SH1A2R3 ، alirezanz
(2011-07-28 ساعت 01:23)free_free نوشته:  دوستان برای مشاغلی نظیر خدمات کامپیوتر و الکترونیک و ... اونجا نیاز به پروانه اشتغال و یا چیزی شبیه به این هست و در صورتی که کسی بخواهد همچین خدماتی را ارائه کند با موسساتی معادل(شهرداری،تعزیرات ، اماکن ، و غیره..) درگیر نخواهد شد؟

کلا مجوز گرفتن برای ارائه خدمات فنی مختلف به چه صورت است(اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارند)

ممنون

برای من هم این سوال پیش آمده که آیا می توان مثل بعضی ها در ایران ، آنجا هم مراکز خدماتی و کارهای کامپیوتری زد؟
یا اینکه کار یه تکنیسین کامپیوتر رو بصورت مستقل انجام داد؟
محسن عزیز اگه تجربه ای دارید لطفا به اشتراک بگذارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: پرستو ، SH1A2R3 ، alirezanz
سلام
از دوستان خواهش مي كنم چندتا محله مناسب (امنيت و آرامش) رو در لس آنجلس معرفي كنن و قيمت خونه در اين مناطق در چه حدودي هستش، فرض بر اينكه چهل متري و تك خوابه باشه.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.

خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: پرستو ، SH1A2R3 ، alirezanz
(2011-07-31 ساعت 01:40)Hadi joon نوشته:  سلام
از دوستان خواهش مي كنم چندتا محله مناسب (امنيت و آرامش) رو در لس آنجلس معرفي كنن و قيمت خونه در اين مناطق در چه حدودي هستش، فرض بر اينكه چهل متري و تك خوابه باشه.
شما دوست عزیز میتونید در" اورنج کانتی و ارواین" و یا در منطقه" ولی "جای خوب و ساکت با قیمت مناسبتر از خود لس انجلس پیدا کنید..ولی یه مقدار گرمای هوا و رطوبت در این منطقه بیشتر است..محله های خوب دیگه تقریبا همه در وست لس انجلس هستند..که میشه به بورلی هیلز..برنت وود..سانتا مونیکا..کالور سیتی..و از طرفی دیگر به گلندن ، بربنک و پسدنا اشاره کرد.
قیمتها حدودا 900 به بالا واسه یه خوابه پیدا میشه کرد.
منبع خوب برای جستجو :سایت craigslist
موفق باشی.

Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، rasarasa ، Hadi joon ، emankh101 ، najibi ، tata63 ، saied-k ، پرستو ، Mehdiest ، SH1A2R3 ، OverLord ، Pay ، vanda ، xaxi ، alirezanz ، MOHAMMADKHANI ، amin arefi ، matin86
(2011-07-31 ساعت 01:40)Hadi joon نوشته:  سلام
من سن فرناندو ولی را به کسانیکه میخواهند در لس انجلس زندگی کنند پیشنهاد میکنم .در خود لس انجلس و سانتامونیکا معمولا خانه ها امکانات کمتر و قیمت بالاتری دارند، ترافیک بیشتر است و جای پارک کمتر ،در عوض وسایل حمل و نقل عمومی بهتر است .ولی اگر به سن فرناندو ولی که جزو لس انجلس کانتی است بروید در آنجا میتوانید محله های آرام و خوب بدون مشکل ترافیک و جای پارک، اکثرا در مجتمعهایی که شامل استخر و بدنسازی هستند،با قیمت مناسب پیدا کنید. آن هم در فاصله کم وحدود نیم ساعتی با لس انجلس و سانتامونیکا و دریا.
در سن فرناندو ولی محله ها به ترتیب کلاس محله شامل:
WOOD LAND HILLS
CANOGA
ENCINO
CHATSWORTH, TARZANA
NORTH RIDGE, RESEDA, WINNETKA
SHERMAN OAKS, VAN NUYS
در تمام این مناطق امنیت برقرار است وتفاوت انها بیشتر در همسایه هایی خواهد بود که پیدا خواهید کرد. به عنوان مثال اولین و اخرین مورد لیست را با هم مقایسه میکنم .مثلا در VAN NUYS که محله ارزانتریست اکثرا مکزیکی و اسپنیش هستند و در WOOD LAND HILLS که محله گرانتریست اکثرا ایرانی هستند. در وودلند هیلز مجمتعهای مسکونی زیباتری خواهد دید و رسیدگی به مجتمعها بیشتر است ولی در ون نایز مجتمعها امکانات کمتری دارند استخر کوچکتر و فضای سبز کمتری دارند و شلوغتر است. در وودلند هیلز یک اپارتمان یک خوابه قیمتش 1300 به بالاست در ون نایز 800 به بالا. ولی در کل در تمام این مناطق هم شما میتوانید یک مجتمع خوب پیدا کنید .مثلا بنده در RESEDA که محله متوسطیست خانه ای دیدم که در مقایسه با خانه دیگری که در وودلند هیلز بود هم مجتمع زیباتری داشت و هم همسایه های بهتر و ارامتری و هم رسیدگی و مدیریت بهتری. در حالیکه 300 دلار به دلیل نام منطقه اختلاف قیمت داشتند .
برای پیدا کردن خانه در تمام نقاط امریکا من این سایت را پیشنهاد میکنم:
http://www.apartments.com

نکته:در اینجا هر محله ای یک شهر حساب میشود و در ادرس پستی دقیقا قبل از اسم ایالت که کلیفرنیا باشد اسم محله به عنوان اسم شهر میاید،یعنی اگر در سایتهای پیدا کردن خانه از شما اسم شهر خواست هر کدام از این اسامی بالا را وارد کنید شهر مجزایی محسوب میشود. فقط اسم بخش کوچکی از لس انجلس کانتی ،که بیشتر ادارایست لس انجلس است و دوتا خیابان انطرفتر ممکنست در ادرس پستی لس انجلس نباشد.

برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
(2011-08-01 ساعت 16:29)rasarasa نوشته:  من سن فرناندو ولی را به کسانیکه میخواهند در لس انجلس زندگی کنند پیشنهاد میکنم .در خود لس انجلس و سانتامونیکا معمولا خانه ها امکانات کمتر و قیمت بالاتری دارند، ترافیک بیشتر است و جای پارک کمتر ،در عوض وسایل حمل و نقل عمومی بهتر است .ولی اگر به سن فرناندو ولی که جزو لس انجلس کانتی است بروید در آنجا میتوانید محله های آرام و خوب بدون مشکل ترافیک و جای پارک، اکثرا در مجتمعهایی که شامل استخر و بدنسازی هستند،با قیمت مناسب پیدا کنید. آن هم در فاصله کم وحدود نیم ساعتی با لس انجلس و سانتامونیکا و دریا.
در سن فرناندو ولی محله ها به ترتیب کلاس محله شامل: ...
sara jan aya az gheimate kharid khoone dar hamin mahale etela dari ? sorry be khatere finglish neveshtan, fonte farsi nadashtam, tekrar nemishe

سارا جان آیا از قیمت خرید خون در همین محل اطلاع داری ؟ سریع به خاطره فینگلیش نوشتن، فونت فارسی نداشتم، تکرار نمی‌شه

از سایت بهنویس برای فارسی نوشتن استفاده کنید در پایین تمام صفحات هم راهنما وجود دارد برای شما روزهایی خوب و پر از موفقیت در دیار غربت را ارزومندم
ParsTrader.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، vahidvm60 ، emankh101 ، پرستو ، SH1A2R3 ، battosai
قیمت خرید آپارتمان 80-90 متری دوخوابه در مجمتع های مسکونی که به آن کاندو گفته میشود در سن فرناندو ولی حول و حوش 150000 دلار است و خانه ویلایی در حدود 300000 دلار به بالا.البته در منطقه ون نایز و شرمن اوکس که ارزانتر هستند با 150,000 دلار آپارتمان متراژ بالا هم پیدا میشود .برای دیدن قیمت خرید خانه به این سایت بروید:
http://www.zillow.com/
هر کدام از این مناطقی که در بالا گفته ام را در قسمتCity وارد کنید میتوانید قیمت خانه ها را ببینید.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
بچها براي كار كردن با تاكسي بايد چي كار كرد و چه شرايطي را دارا بود
------------------------------------------------------------------------------

اگر اشتباه کردي ... تکرار نکن
اگر تکرار کردي ... اعتراف نکن
اگر اعتراف کردي ... التماس نکن
اگر التماس کردي ... ديگر زندگي نکن
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، alirezanz
Smile 
سلام دوستان.
ممنون مي‌شم آدرس زير رو مطالعه كنيد و در صورت ممكن كمكم كنيد.

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid125177
همسر: tata63

كارنت: Jun
تاريخ نامه دوم: 2011-16-Jun ( ايميل)
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
پاسخ
سلام دوستان
کسی مسدونه قیمت آپارتمان مبله تو ارواین چنده و اگر کسی سراغ داره لطفاً به ما معرفی کنه.

پیشاپیش ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: mr relax ، SH1A2R3 ، alirezanz
دوستانِ عزیز اگر در مورد اخذِ گواهینامه پایه ۱ در لوس انجلس ، عزیزی میتونه اطلاعاتی‌ در اختیارِ من بذاره ممنون میشم ، ضمنِ اینکه به زبانِ انگلیسی‌ مسلط نیستیم ، و برای ما بهتره که یک فارس زبان بتونه در این زمینه کمک کنه ، منظورم کلاسِ آموزشی برای گذروندن امتحاناتِ پایه ۱ هست
پاسخ
(2011-08-10 ساعت 12:21)prsk نوشته:  سلام دوستان
کسی مسدونه قیمت آپارتمان مبله تو ارواین چنده و اگر کسی سراغ داره لطفاً به ما معرفی کنه.

پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزيز
اين سايت به شما كمك زيادي خواهد كرداينجا.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.

خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، پرستو ، SH1A2R3 ، f.r ، alirezanz
سلام

یه جا با امکانات ساده اولی‌ که امن هم باشه برای مدت ۲ هفته در لوس انجلس برای اجاره کردن سراغ دارید دوستان؟البته ههولی وست وود.من یک نفرم.۴۰ سالمه.اگه متل یا سوئیت هم باشه خوب.

ضمنا من به طور توریستی اومدم آمریکا و الان نیویورک هستم.خیال دارم لس‌انجلس هم برم.رشتهٔ تحصیلیم هنر.لیسانس طراحی صحنه فوق لیسانس ادبیات نمایشی. رزومهٔ کاری خوبی‌ هم در زمینهٔ طراحی صحنه فیلم و تلویزیون دارم.به نظرتون برای دستیاری استاد و تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنم؟یا دنبال کار باشم؟که بتونم بمونم.زبانم متوسط ولی‌ با این لهجه‌ها که اینجا دیدم گمونم از متوسط هم ضعیفتر و در حد کار راه اندزیه.آیا می‌تونم یه دورهٔ آموزشی زبان پیدا کنم که ارزون باشه؟ممنونم از راهنمأییتون.

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان