موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان براي زدن يه مغازه كوچيك مثلا سوپر ماركت چقدر پول لازمه
راستي يكي از دوستان قرار بياد لس آنجلس تا اونجا تاكسي بگيره كسي در اين مورد چيزي اطلاعي داره پيشاپيش از همه تشكر ميكنم
با احترم N.Y
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای مشاغلی نظیر خدمات کامپیوتر و الکترونیک و ... اونجا نیاز به پروانه اشتغال و یا چیزی شبیه به این هست و در صورتی که کسی بخواهد همچین خدماتی را ارائه کند با موسساتی معادل(شهرداری،تعزیرات ، اماکن ، و غیره..) درگیر نخواهد شد؟
کلا مجوز گرفتن برای ارائه خدمات فنی مختلف به چه صورت است(اگر دوستان تجربه ای در این زمینه دارند)
ممنون
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان خواهش مي كنم چندتا محله مناسب (امنيت و آرامش) رو در لس آنجلس معرفي كنن و قيمت خونه در اين مناطق در چه حدودي هستش، فرض بر اينكه چهل متري و تك خوابه باشه.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-02 ساعت 17:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-02 ساعت 17:49 توسط frozen mind.)
بچها براي كار كردن با تاكسي بايد چي كار كرد و چه شرايطي را دارا بود
------------------------------------------------------------------------------
اگر اشتباه کردي ... تکرار نکن
اگر تکرار کردي ... اعتراف نکن
اگر اعتراف کردي ... التماس نکن
اگر التماس کردي ... ديگر زندگي نکن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-09 ساعت 16:59
سلام دوستان.
ممنون ميشم آدرس زير رو مطالعه كنيد و در صورت ممكن كمكم كنيد.
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid125177
همسر: tata63
كارنت: Jun
تاريخ نامه دوم: 2011-16-Jun ( ايميل)
روز مصاحبه: 2011-Aug-03 آنكارا
تاريخ كلير: Sep-07-2011
تاريخ دريافت ويزا:Cool Sep-13-2011
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی مسدونه قیمت آپارتمان مبله تو ارواین چنده و اگر کسی سراغ داره لطفاً به ما معرفی کنه.
پیشاپیش ممنون
دوستانِ عزیز اگر در مورد اخذِ گواهینامه پایه ۱ در لوس انجلس ، عزیزی میتونه اطلاعاتی در اختیارِ من بذاره ممنون میشم ، ضمنِ اینکه به زبانِ انگلیسی مسلط نیستیم ، و برای ما بهتره که یک فارس زبان بتونه در این زمینه کمک کنه ، منظورم کلاسِ آموزشی برای گذروندن امتحاناتِ پایه ۱ هست
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-10 ساعت 12:21)prsk نوشته: سلام دوستان
کسی مسدونه قیمت آپارتمان مبله تو ارواین چنده و اگر کسی سراغ داره لطفاً به ما معرفی کنه.
پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزيز
اين سايت به شما كمك زيادي خواهد كرداينجا.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه جا با امکانات ساده اولی که امن هم باشه برای مدت ۲ هفته در لوس انجلس برای اجاره کردن سراغ دارید دوستان؟البته ههولی وست وود.من یک نفرم.۴۰ سالمه.اگه متل یا سوئیت هم باشه خوب.
ضمنا من به طور توریستی اومدم آمریکا و الان نیویورک هستم.خیال دارم لسانجلس هم برم.رشتهٔ تحصیلیم هنر.لیسانس طراحی صحنه فوق لیسانس ادبیات نمایشی. رزومهٔ کاری خوبی هم در زمینهٔ طراحی صحنه فیلم و تلویزیون دارم.به نظرتون برای دستیاری استاد و تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنم؟یا دنبال کار باشم؟که بتونم بمونم.زبانم متوسط ولی با این لهجهها که اینجا دیدم گمونم از متوسط هم ضعیفتر و در حد کار راه اندزیه.آیا میتونم یه دورهٔ آموزشی زبان پیدا کنم که ارزون باشه؟ممنونم از راهنمأییتون.