کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2016-06-19 ساعت 19:54)pupak نوشته:  سلام مهاجرسرایی های عزیز.در مورد بازکردن حساب بانکی در همون روز اول و بدون داشتن ssn  آیا می توانم با استفاده از پاسپورت و گواهینامه بین المللی به عنوان مدارک شناسایی برای آدرس همان آدرس هتل محل اقامتم را بدهم؟ایا BOAیا بانک های دیگر با آدرس   (هتل)برایم حساب باز می کنند؟

بله دوست عزيز
شما با گرين كارت ميتونيد حساب بانكي boa باز كنيد و ميتونيد هر ادرسي رو براي سكونت بديد و لزومي هم نداره بكيد كه هتله ، بعد از اينكه جايي مستقر شديد در اولين فرصت ادرس جديدتين رو انلاين آپديت كنيد .
فقط يادتون باشه مداركتون تا موقع تغيير ادرس به همون ادرس هتل ميره. بنظرم وقتي اكانت اينترنتي باز كرديد همونجا از بانك بخونيد كه مكاتباتشون رو paperless كنه كه همه رو فقط از طريق ايميل دريافت كنيد كه مطمءن تره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: pupak
(2016-06-19 ساعت 19:54)pupak نوشته:  سلام مهاجرسرایی های عزیز.در مورد بازکردن حساب بانکی در همون روز اول و بدون داشتن ssn  آیا می توانم با استفاده از پاسپورت و گواهینامه بین المللی به عنوان مدارک شناسایی برای آدرس همان آدرس هتل محل اقامتم را بدهم؟ایا BOAیا بانک های دیگر با آدرس   (هتل)برایم حساب باز می کنند؟

ما روز دوم با نشون دادن ويزا تو بانك ولزفارگو حساب باز كرديم، و ادرس موقتي كه اونجا بوديمو داديم و بعدش چنج كرديم ادرسو، وقتي هم سوشيال اومد رفتيم وارد سيستم بانك كرديم.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: pupak
(2016-06-13 ساعت 20:31)Atknow نوشته:  عزیزان ارزانترین خانه ای که برای دانشجو بخواد پیدا بشه ماهی چقدر هست اجارش؟
و اگر بخوایم تو یک خونه زندگی نکنیم چی؟ یعنی share نباشیم بقیه اتاق ها رو با بقیه؟
کدام محله؟ و از توی همون سایت معروف پیدا باید کرد یا روزنامه؟؟

ممنون

اولا بايد نزديك دانشگاه پيدا كنين اگه ماشين ندارين، اگه ماشين دارين ميتونين تو كالور سيتي قيمت خوب گير بياريت، از سايت مرگليست و زيلو
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان:
خيلي ممنون از توضيحات كامل

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
دريافت ويزا هفته اول اپريل
ورود به امريكا هنوز معلوم نيست
پاسخ
تشکر کنندگان:
لوس آنجلس با پرواز 30 ژوئن از تهران با اتحاد. همسفر کسی هست؟

کیس نامبر2010
ورود اول اکتبر 2010
ورود دوم:می2011
باآرزوی توفیق برای شما
someil=سمیل=اسماعیل=samuel
پاسخ
تشکر کنندگان:
عجب این مسئله مالی خیلی مهمه اگه اینطوریه که باید آدم حداقل پنج شش هزار دلاری همراهش باشه تازه اگه بتونی بعد از 1 ماه بتونی کار پیدا کنی
حالا بازم خوبه که اکثر کسانی که آمریکا میرن استارت اولیه شون حداقل 100 میلیون از ایران بوده تا تازه برسن اونجا شروع کنن به کار پیدا کردن و ....
پس حالا حالا امثال من باید صبر کنیم آخه نه همچین بودجه اولیه ای دارم و هم اینکه با شغلی که اینجا تو ایران دارم بتونم اونجا زندگی کنم آخه شغلم تایپیست و صفحه آرایی روزنامه میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-21 ساعت 10:41)publichb نوشته:  عجب این مسئله مالی خیلی مهمه اگه اینطوریه که باید آدم حداقل پنج شش هزار دلاری همراهش باشه تازه اگه بتونی بعد از 1 ماه بتونی کار پیدا کنی
حالا بازم خوبه که اکثر کسانی که آمریکا میرن استارت اولیه شون حداقل 100 میلیون از ایران بوده تا تازه برسن اونجا شروع کنن به کار پیدا کردن و ....
پس حالا حالا امثال من باید صبر کنیم آخه نه همچین بودجه اولیه ای دارم و هم اینکه با شغلی که اینجا تو ایران دارم بتونم اونجا زندگی کنم آخه شغلم تایپیست و صفحه آرایی روزنامه میکنم

دوست عزيز با پنج هزار دلار يك ماه هم نمي توانيد زندگي كنيد در امريكا

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-21 ساعت 10:48)Aabearff نوشته:  
(2016-06-21 ساعت 10:41)publichb نوشته:  عجب این مسئله مالی خیلی مهمه اگه اینطوریه که باید آدم حداقل پنج شش هزار دلاری همراهش باشه تازه اگه بتونی بعد از 1 ماه بتونی کار پیدا کنی

دوست عزيز با پنج هزار دلار يك ماه هم نمي توانيد زندگي كنيد در امريكا

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Last update 24 march

دوست عزیز فکر کنم یکمی جمله با پنج هزاردلار نمیشه یک ماه هم نمی توانید زندگی کنید در آمریکا صحیح نباشه به خیلی چیزها بستگی داره و به اینکه چند نفر باشند و کجا می خواهند زندگی کنند و چطورخرج کنند .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-22 ساعت 20:56)babisondes نوشته:  
(2016-05-14 ساعت 09:31)sanaz110 نوشته:  
(2016-05-14 ساعت 08:20)sanaz110 نوشته:  سلام دوستان به تازگی به آمریکا امدم و تصمیم دارم به لس انجلس بروم ولی اشنایی ذر این شهر ندارم لطفا راهنمایی فرمایید

با شما کاملا موافقم یه دوست خوب توی این کشور نایابه کاش بچه های لاتاری 2016 خودشون یه گروه توی هر شهر یا ایالت تشکیل بدن Smile
ما تو تلگرام گروه تشكيل داديم ، كسي خواست شمارشو خصوصي بفرسته كه بياريمش تو گروه

سلام. بدلیل اینکه پست های من زیر 5 عدد است قادر به ارسال پیام خصوصی برای شما نیستم. در صورت امکان آدرس تلگرام را برای من ارسال نمایید. اواسط سپتامبر عازم لوس انجلس هستم. با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-04 ساعت 08:48)babisondes نوشته:  دوستانی که مثل من یک ماه گذشته ازورودشون ، من تونستم بدون ضامن و کردیت از هوندا ماشین لیس کنم، کسانی که شرایط منو دارن اگه تمایل داشتن پیغام خصوصی بدن تا راهنماییشون کنم که از کجا وچطوری این کارو بکنن، موفق باشین

سلام. من بدلیل نداشتن 5 پست، قادر به ارسال پیام خصوصی نیستم. در صورت امکان می شه من را راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله درسته به یه سری عوامل هم بستگی داره خیلی خوبه که از تجربیات بقیه هم استفاده کرد در مورد اینکه شغلشون چی بوده استارت اولیه رو چه طور شروع کردن البته تو این فرم همه این سوال های من رو جواب داده شده هر کسی معیارهایی رو برای خودش داره
مثلا من الان زندگیم خیلی خوبه حقوق 2 میلیونی دارم خونه و ماشین دارم ولی میدونم اگه بخوام برم اونجا به قول شما ها 5 هزار که هیچی فکر کنم 50 هزار هم شاید کم باشه برایه چند ماه تازه ش هم اگه کاری گیر بیاد که معمولا کارهای مهندسی بیشتر هست اونجا فرضن اگر من که الان در ایران تایپیست صفحه آرا روزنامه هستم اگر بتونم تو یه روزنامه آمریکایی کار گیربیارم موفق میشوم در غیر اینصورت فکر کنم موفقیتی اونجا نباشه
البته بیشتر کسانی که مهاجرت کردند اکثرا یا پولدار بودن یا دکتر یا نخبه رشته علمی اقشار متوسط مثل ما بعید میدونم با این تفاسیر بتونیم اونجا دوام بیاریم
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman222
(2016-06-22 ساعت 14:36)publichb نوشته:  بله درسته به یه سری عوامل هم بستگی داره خیلی خوبه که از تجربیات بقیه هم استفاده کرد در مورد اینکه شغلشون چی بوده استارت اولیه رو چه طور شروع کردن البته تو این فرم همه این سوال های من رو جواب داده شده هر کسی معیارهایی رو برای خودش داره
مثلا من الان زندگیم خیلی خوبه حقوق 2 میلیونی دارم خونه و ماشین دارم ولی میدونم اگه بخوام برم اونجا به قول شما ها 5 هزار که هیچی فکر کنم 50 هزار هم شاید کم باشه برایه چند ماه تازه ش هم اگه کاری گیر بیاد که معمولا کارهای مهندسی بیشتر هست اونجا فرضن اگر من که الان در ایران تایپیست صفحه آرا روزنامه هستم اگر بتونم تو یه روزنامه آمریکایی کار گیربیارم موفق میشوم در غیر اینصورت فکر کنم موفقیتی اونجا نباشه
البته بیشتر کسانی که مهاجرت کردند اکثرا یا پولدار بودن یا دکتر یا نخبه رشته علمی اقشار متوسط مثل ما بعید میدونم با این تفاسیر بتونیم اونجا دوام بیاریم
سلام دوست عزیز
فقط می خوام بهمون بگم اینجا خیلی سخته ولی آگه می تونی تلاش کنی و دلت می خواد یه چیز جدید تجربه کنی و تحملت زیاد هست حتما بیا چون اینجا هم میشه موفق شد با پول و بی پول هم میشه بدبخت شد با پول و بی پول ,ولی زندگی یه فرصت استثنایی هست برای تجربه کردن و لذت بردن, هرجا هستی موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من نیاز به همفکری شما دارم.ما باید حداکثر تا مهر ماه امسال اولین ورودمون رو به امریکا داشته باشیم .من دو فرزند دارم که پسرم امسال به کلاس ششم میرود و در نتیجه مدرسشون که بهترین مدرسه شهرمون هست کلی برنامه جهت اماده سازی بچه ها برای تیزهوشان داره که کل وقتشو می گیره و عملا فرصتی برای یادگیری زبان نمیمونه و از طرفی پسرم هم علاقه ای به یادگیری زبان نداره.از طرفی چون من بازنشسته نشدم نمیتونیم مهر ماه برای همیشه بیا ییم.البته من اذر ماه دیگه بارنشسته میشم .به نظر دوستان ایا بهتره فرزندانم به همراه همسرم برای همیشه بیان و بنده بر گردم و پس از چند ماه که کارهای بازنشستگی رو انجام دادم به اونها ملحق بشم یا کلا یک سال صبر کنیم و پس از اتمام کلاس ششم فرزندم برای همیشه به امریکا بیایم.راستش تصور خودم اینه که این یک سال دیر تر اومدن در واقع یکسال عقب افتادن بچه هام از زندگی هست چرا که در این یکسال گلی زبانشون در اونجا پیشرفت می کرد .
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-25 ساعت 09:52)peyman222 نوشته:  
(2016-06-22 ساعت 14:36)publichb نوشته:  بله درسته به یه سری عوامل هم بستگی داره خیلی خوبه که از تجربیات بقیه هم استفاده کرد در مورد اینکه شغلشون چی بوده استارت اولیه رو چه طور شروع کردن البته تو این فرم همه این سوال های من رو جواب داده شده هر کسی معیارهایی رو برای خودش داره
سلام دوست عزیز
فقط می خوام بهمون بگم اینجا خیلی سخته ولی آگه می تونی تلاش کنی و دلت می خواد یه چیز جدید تجربه کنی و تحملت زیاد هست حتما بیا چون اینجا هم میشه موفق شد با پول و بی پول هم میشه بدبخت شد با پول و بی پول ,ولی زندگی یه فرصت استثنایی هست برای تجربه کردن و لذت بردن, هرجا هستی موفق باشی

والا چی بگم خودم که خیلی دوست دارم هر کسی دوست داره ولی من تو زندگیم آدمی هستم که کمتر ریسک می کنم و وقتی میخوام به آینده جلو برم از قدمهایی که در آینده میخوام بردارم مطمئن میشم Big Grin
امسال که نشد لاتاری با خانمم قبول بشم ولی اگر سال دیگه یا هر وقتی که قبول بشم نحوه کار پیدا کردن که ظاهرا فقط با گرین کارت میشه کار پیدا کرد باید هزینه حداکثر 6 ماه رو داشته باشم تا مطمن باشم که اگه 2 یا 3 ماه دنبال کار بگردم بتونم پیدا کنم
خلاصه اینطوری بگم کار پیدا کردن همه چی هست من تایپیست و صفحه آرا که حدود 10 سال بهمراه خانمم کار دفتری و اداری انجام دادیم اگه بشه همین کارها رو اونجا پیدا کرد مشغول بشیم اون موقعه با در امد نرمال یه امور دفتری که فکر کنم ماهانه چیزی بین 20 تا 35 هزار دلار البته شاید هم 14 تا 20 هزار دلار باشه زندگی رو شروع می کنیم
درست همینطوری که تو ایران داریم زندگی می کنیم البته اینجا هم به سختی دیگه حالا اونجا بماند.
ولی اینو میدونم آمریکا زندگی کردن یعنی فرصت و فرصت هم با تلاش و تحمل بدست می آید
دقیقا مثل ایران میمونه اگه شما اینجا کار داری و میتونی زندگی ت رو بچرخونی پس اونجا هم باید بتونی البته با یکسری عوامل که باید بهشون عمل کرد
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز نمیدونم دقیق منظورتان از امور اداری و دفتری چیه ولی باور بفرمایید بعنوان کسی که سه سال اینجا هستم و از بدو ورود هم تو دانشگاه کار پاره وقت داشتم و زبانم هم نسبتا خوبه هنوز توانایی کار دفتری رو ندارم. اینا در امور کامپیوتری و تکنولوژی خیلی خیلی جلوتر هستن و تمام کارا کامپیوتر ی انجام میشه ،شما در امور اداری باید توانایی جواب دادن به تلفنها، هماهنگ کردن وقتهایی جلسات و برنامه ها،تنظیم دستور کارا و پاسخگوی ایمیل هارو داشته باشید که 180 درجه با ایران متفاوته باور کنید زبان عالی میخواد، من خودم الان این توانایی رو هنوز بعد از سه سال ندارم. خواهشا با توجه به سن بچه ها تون و چون من خودم این مراحل سخت رو گذراندم حتما قبل از اومدن برنامه ریزی کامل داشته باشید ،مالی وکاری و زبانی و فرهنگی و تربیتی و ...... موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان