کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2016-04-22 ساعت 06:40)SAMBAR نوشته:  دوستان عزیز مهاجر سرایی سلام.
اولا که از دوستان به خاطر کوتاهی هامون معذرت میخوام اما ما به شدت درگیر کارهای سفر و کارهایی بودیم که باید اینجا انجام میدادیم بودیم و خدا رو شکر تا حدی تو این کشور جاگیر شدیم و همچنان داریم کارهامون رو پیش میبریم. اما علت اصلی مزاحمت من و همسرم این هست که به دوستانی که به سلامتی کلیر شدن و قصد سفر به اینجا رو دارن و متاسفانه کسی رو تو آمریکا ندارند که روزهای اول همراهیشون کنه خصوصا خانمها و آقایونی که کلیر شدن و منتظر کلیرنس همسرشون هستن و زمان اکسپایر ویزاشون رسیده و باید به اینجا سفر کنن اطلاع بدیم که ما در خدمتتون هستیم و هر کاری که ازمون برمیاد انجام میدیم. ما در وودلند هیلز در لوس آنجلس ساکن هستیم و خیلی خوشحال میشیم که در خدمتتون باشیم. چون نمیدونم اجازه دارم یا نه که براتون اینجا شماره خودم و خانمم رو بنویسم به همین دلیل شماره نذاشتم ولی با ایمیلی که تو همین سایت اعلام کردم تو پروفایل میتونید تماس بگیرین و ما همه جوره در خدمتیم. لطفا این موضوع رو به سایر دوستان فعال تو بقیه صفخه ها هم اطلاع بدید.
با آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت و کلیرنس هر چه سریعتر.
زهره و فرهاد.

میشه لطفا ایمیلتان را به صورت خصوصی برام پیام بدید؟ما به کمک شما نیاز داریم
پاسخ
تشکر کنندگان: ELNAZ21 ، sahar2016
(2016-05-16 ساعت 16:04)ekhtera2000 نوشته:  برای اجاره خانه سمت ایرواین و یا ولی کسی کامپلکسی می تواند راهنمایی کند؟

سلام دوست عزیز برای اجاره خونه از مجله هفته بازار میتونید استفاده کنید از سوییت تا اتاق توش آگهی داره، ماهم دوباره بعد پنج ماه ۱۲ جولای برمیگردیم لس آنجلس انشاالله آنجا بتونیم به همدیگه کمک کنیم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، matin86 ، ekhtera2000 ، Daneshjo
(2016-05-11 ساعت 08:32)publichb نوشته:  سلام به همگی
پسرخاله من دکتر هستش خانومش هم فامیلاشون اونجا زیاد هستن تو شهر  سن خوزه خودش که میگه اینجا هزینه ها بالا هستش من موندم یعنی جایی که هزینه بالایی داره مثل بالا شهر ما میمونه یعنی اونجایی هایی که هزینه زندگی پایین هستش مثل پایین شهر ما میومنه جرم و جنایت توش زیاده  Sad

الزاما اسنظور نیست! بعضی از شهرها بخاطر وجود شرکتهای مختلف ( امریکایی ها خیلی علاقه دارند که محل زنگیشان نزدیک به محل کار باشه تا خیلی تو راه نباشند ) و یا نزدیکی به دانشگاه تقاضا برای اجاره مسکن زیاده و قیمت ها بالا میره ولی خیلی جاهای دیگری هست که برای زندگ مناسبه و خیلی هم گرون نیست . در الیفرنیا ساکرامنتو بسیار ارزان تر از جاهای دیگه هست و جای امنیه ولی علتش بخاطر موقعیتش و عدم تقاضای زیاد برای اجاره مسکنه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، behjan ، matin86 ، Daneshjo
(2016-05-14 ساعت 09:28)sanaz110 نوشته:  
(2008-10-28 ساعت 19:57)samad نوشته:  درآمد سالیانه 80000 دلار در سال تقریاً 2 برابر درآمد میانه در لس آنجلس است. به __ این __ گزارش رجوع کنید. با این مقدار درآمد می توان به راحتی از زندگی کردن در این شهر لذت برد.

سلام دوستان تقریبا یکماه میشه که وارد آمریکاشدم ولی تصمیم دارم به شهر لس انجلس نقل مکان کنم متاسفانه اشنایی ندارم ایا کسی میتواند اطلاعاتی از جمله مناطق خوب با قیمت مناسب برای اجاره خانه در اختیار گروه بگذارد متاسفانه ایرونی های قدیم آمریکا اصلا حالت دوستانه ای به تازه واردین ندارند بنظر میرسد از ایرانیان تازه واری وحشت دارند.چرا؟ نمیدانم Cool  Sad

سلام ساناز جان من زهره هستم و ساکن لوس انجلس و شهر وودلند هیلز
عزیزم بهم پیام خصوصی بده یا با این ایمیل تماس بگیر من در خدمتم هر کاری از دستم بربیاد در خدمتم .میدونم تنهایی و سرگردونی چقدر سخته.
Z_taghizade@yahoo.com
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، ELNAZ21 ، sweethome ، Daneshjo
چه گرد و خاکی گرفته پیام های نخوندم انقدر درگیر زندگی شدم اینجا امشب بعد از ۹ ماه سر زدم به سایت.دوستان عزیز برای تازه وارد ها اگر کسی کمکی لازم داره راهنمایی میخواد من در خدمت ام.
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، behjan ، غنچه ، ELNAZ21 ، matin86 ، amirali9051 ، Daneshjo
(2016-05-21 ساعت 10:09)hoorshid نوشته:  چه گرد و خاکی گرفته پیام های نخوندم انقدر درگیر زندگی شدم اینجا امشب بعد از ۹ ماه سر زدم به سایت.دوستان عزیز برای تازه وارد ها اگر کسی کمکی لازم داره راهنمایی میخواد من در خدمت ام.

یه کم راجع به هزینه اجاره خونه در مناطق مختلف و هزینه های زندگی میشه توضیح بدین؟
و وقتی گرین کارت و اس اس ان داشتیم با چه شرایطی خونه اجاره میدن؟
?شماره کیس: 2017AS61XX
?تاریخ رویت قبولی:10 ‎MAY
??تعداد افراد:1
?کنسولگری:ابوظبی
?تاریخ ارسال فرم:MAY 19
?کارنت شدن کیس:
?تاریخ دریافت نامه دوم:
?تاریخ مصاحبه:
?نتیجه:
✈️مقصد:

پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2016-05-21 ساعت 22:55)ELNAZ21 نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 10:09)hoorshid نوشته:  چه گرد و خاکی گرفته پیام های نخوندم انقدر درگیر زندگی شدم اینجا امشب بعد از ۹ ماه سر زدم به سایت.دوستان عزیز برای تازه وارد ها اگر کسی کمکی لازم داره راهنمایی میخواد من در خدمت ام.

یه کم راجع به هزینه اجاره خونه در مناطق مختلف و هزینه های زندگی میشه توضیح بدین؟

درود

از این سایت و سایت‌های مشابه میتونید حدودا قیمتها رو بدست بیارین: craigslist.com

در شرایطی که هنوز کردیت هیستوری ندارین اجاره آپارتمان در مناطق خوب آسون نیست، ولی‌ معمولا مالکین ایرانی‌ کمتر سختگیری میکنند. اگر هم بتونید چند ماه اجاره رو پیش پرداخت کنید طبیعتاً اوضاع بهتر پیش میره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2016-05-22 ساعت 07:54)sina35 نوشته:  

درود

از این سایت و سایت‌های مشابه میتونید حدودا قیمتها رو بدست بیارین: craigslist.com

در شرایطی که هنوز کردیت هیستوری ندارین اجاره آپارتمان در مناطق خوب آسون نیست، ولی‌ معمولا مالکین ایرانی‌ کمتر سختگیری میکنند. اگر هم بتونید چند ماه اجاره رو پیش پرداخت کنید طبیعتاً اوضاع بهتر پیش میره.
به عنوان كسي كه ٨٠٠ كيلومتر دنبال خونه گشت و اخرشم بهش خونه اجاره ندادن عرض كنم كه فقط بايد منيجر ايراني گيرتون بياد يا معجزه بشه . اخرش يك ايراني به دادم رسيد .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: ELNAZ21 ، matin86

درود

(2016-05-22 ساعت 09:28)babisondes نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 22:55)ELNAZ21 نوشته:  یه کم راجع به هزینه اجاره خونه در مناطق مختلف و هزینه های زندگی میشه توضیح بدین؟

درود

به عنوان كسي كه ٨٠٠ كيلومتر دنبال خونه گشت و اخرشم بهش خونه اجاره ندادن عرض كنم كه فقط بايد منيجر ايراني گيرتون بياد يا معجزه بشه . اخرش يك ايراني به دادم رسيد .

کردیت هیستوری چیه؟
چجوری میشه گرفت؟
?کارنت شدن کیس:
?تاریخ دریافت نامه دوم:
?تاریخ مصاحبه:
?نتیجه:
✈️مقصد:

پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-05-14 ساعت 09:31)sanaz110 نوشته:  
(2016-05-14 ساعت 08:20)sanaz110 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 04:54)pouya4 نوشته:  اگه به كمك يا راهنمايي احتياج دارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم يا اگه اطلاعاتي نداشته باشم  كسي رو معرفي كنم كه ازشون كمك يا اطلاعات بگيرين

سلام دوستان به تازگی به آمریکا امدم و تصمیم دارم به لس انجلس بروم ولی اشنایی ذر این شهر ندارم لطفا راهنمایی فرمایید

با شما کاملا موافقم یه دوست خوب توی این کشور نایابه کاش بچه های لاتاری 2016 خودشون یه گروه توی هر شهر یا ایالت تشکیل بدن Smile
ما تو تلگرام گروه تشكيل داديم ، كسي خواست شمارشو خصوصي بفرسته كه بياريمش تو گروه
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: ELNAZ21
(2016-05-22 ساعت 09:30)ELNAZWORLD نوشته:  
(2016-05-21 ساعت 22:55)ELNAZ21 نوشته:  یه کم راجع به هزینه اجاره خونه در مناطق مختلف و هزینه های زندگی میشه توضیح بدین؟

درود

(2016-05-22 ساعت 07:54)sina35 نوشته:  درود

کردیت هیستوری چیه؟
چجوری میشه گرفت؟

کردیت هیستوری یعنی سابقه کارکرد شما با کردیت کارتتون،یه جوور اعتبار که نشون میده شما ادم خوش حسابی هستین یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: matin86
(2016-05-23 ساعت 09:10)hoorshid نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 09:30)ELNAZWORLD نوشته:  کردیت هیستوری چیه؟
چجوری میشه گرفت؟

کردیت هیستوری یعنی سابقه کارکرد شما با کردیت کارتتون،یه جوور اعتبار که نشون میده شما ادم خوش حسابی هستین یا نه

سابقه کردیت چجوری بدست میاد؟!
?کارنت شدن کیس:
?تاریخ دریافت نامه دوم:
?تاریخ مصاحبه:
?نتیجه:
✈️مقصد:

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-23 ساعت 10:46)ELNAZWORLD نوشته:  
(2016-05-23 ساعت 09:10)hoorshid نوشته:  
(2016-05-22 ساعت 09:30)ELNAZWORLD نوشته:  کردیت هیستوری چیه؟
چجوری میشه گرفت؟

سابقه کردیت چجوری بدست میاد؟!

از طریق کردیت کارتتون دیگه :\
پاسخ
تشکر کنندگان: ELNAZ21
(2016-05-22 ساعت 09:30)ELNAZWORLD نوشته:  

درود

(2016-05-22 ساعت 07:54)sina35 نوشته:  درود

کردیت هیستوری چیه؟
چجوری میشه گرفت؟

دوست عزيز شما وقتي وارد امريكا ميشيد سيستم اينجا از جمله خريد و... همه با كرديت كارته و مهلت يكماه داريد تا اون مبلغي رو كه از كارت خريد كرديا برگردونيد به حساب و يا حداقل پرداخت رو انجام بديد و گروه بأنك شروع ميكنه به كشيدن سود روي بدهيتون . حالا يه سيسامي تعريف شده به نام كرديم credit score كه براي پرداخت و يا عدم پرداخت بموقع امتياز مثبت و يا منفي ميكيريد و در نهايت همه چي شما رو با اون عدد ميسنجند كه آدم خوش حسابي هستيد يا خير ! بين ٦٠٠-٧٠٠ عدد خوبي و بالآي ٧٠٠ ميتونيد وأمهات با سود بسيار پايين بگيريد .. ولي سأختن اين عدد زمانبره و بايد هي خريد كنيد و بموقع برداخت كنيد تا مرور زمان سابقه خوبي بسازيد.
براي أجاره معمولا اين عدد رو چك ميكنند ولي همه ما كه ميايم اينجا همين مشكل رو داريم . اكر در فضل تايستان ميايم معمولا در بسياري از جاهاي كه دانشجوهازندكي ميكنند خونه رو سابلتsublet يا أجاره موقت ميدند و شما هم ماهيانه نقدي پرداخت ميكنند . من خيلي با اين موافق نيستم كه أجاره چندين ماه رو جلوجلو پرداخت كنيد شايد نهايتا دو ماه چون كاهي وقتها براي خونه مشكلي پيش مياد و صاحبة تعمير نميكنه و ممكنه نياز داشتخزباشيد زودتر از اونجا بريد .. .
خيلي وقتا منجير اير ا ن كمك بيشتري ميكنه چون ميدونه قضيه چيه و بنظرم بهترين راه اجاره خونه از properties هاست كه خيلي منظمه و براي هر مشكلي ظرف چندين ساعت حل ميكنند و براي تعميرات و همه حي اكيپهاي مختلف و متخصص دارند . معمولا براي اقدام بأسد application form پر كنيد و اونا بهتون خبر ميدند .

سايت بالا يكي از بهترين سايتهايي كه براي پيدا كردن همه چي از جمله خونه مناسبته ولي خيلي خواستم جمع باشه چون ادمهاي كلاهبردار و اگهي هاي نامرتبط زيادي توش هست . هر جا ميريد خونه رو ببينيد حتما نكاه كنيد جند نَفَر اونجا زندگي ميكنند و أجاره كل خونه جقدره چون كاهي اجاره تمام خونه رو از شما ميگيرند و هودسون هنوز روي أجاره قبلي كه مبلغ بابين تري هستند.
موفق باشيد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، behjan ، ELNAZ21 ، matin86
(2016-05-24 ساعت 06:16)mechanicalengineer نوشته:  دوست عزيز شما وقتي وارد امريكا ميشيد سيستم اينجا از جمله خريد و... همه با كرديت كارته و مهلت يكماه داريد تا اون مبلغي رو كه از كارت خريد كرديا برگردونيد به حساب و يا حداقل پرداخت رو انجام بديد و گروه بأنك شروع ميكنه به كشيدن سود روي بدهيتون . حالا يه سيسامي تعريف شده به نام كرديم credit score كه براي پرداخت و يا عدم پرداخت بموقع امتياز مثبت و يا منفي ميكيريد و در نهايت همه چي شما رو با اون عدد ميسنجند كه آدم خوش حسابي هستيد يا خير ! بين ٦٠٠-٧٠٠ عدد خوبي و بالآي ٧٠٠ ميتونيد وأمهات با سود بسيار پايين بگيريد .. ولي سأختن اين عدد زمانبره و بايد هي خريد كنيد و بموقع برداخت كنيد تا مرور زمان سابقه خوبي بسازيد.
براي أجاره معمولا اين عدد رو چك ميكنند ولي همه ما كه ميايم اينجا همين مشكل رو داريم . اكر در فضل تايستان ميايم معمولا در بسياري از جاهاي كه دانشجوهازندكي ميكنند خونه رو سابلتsublet يا أجاره موقت ميدند و شما هم ماهيانه نقدي پرداخت ميكنند . من خيلي با اين موافق نيستم كه أجاره چندين ماه رو جلوجلو پرداخت كنيد شايد نهايتا دو ماه چون كاهي وقتها براي خونه مشكلي پيش مياد و صاحبة تعمير نميكنه و ممكنه نياز داشتخزباشيد زودتر از اونجا بريد .. .
خيلي وقتا منجير اير ا ن كمك بيشتري ميكنه چون ميدونه قضيه چيه و بنظرم بهترين راه اجاره خونه از properties هاست كه خيلي منظمه و براي هر مشكلي ظرف چندين ساعت حل ميكنند و براي تعميرات و همه حي اكيپهاي مختلف و متخصص دارند . معمولا براي اقدام بأسد application form پر كنيد و اونا بهتون خبر ميدند .

سايت بالا يكي از بهترين سايتهايي كه براي پيدا كردن همه چي از جمله خونه مناسبته ولي خيلي خواستم جمع باشه چون ادمهاي كلاهبردار و اگهي هاي نامرتبط زيادي توش هست . هر جا ميريد خونه رو ببينيد حتما نكاه كنيد جند نَفَر اونجا زندگي ميكنند و أجاره كل خونه جقدره چون كاهي اجاره تمام خونه رو از شما ميگيرند و هودسون هنوز روي أجاره قبلي كه مبلغ بابين تري هستند.
موفق باشيد

پس فصل تابستان فصل خوبیه برای مهاجرت و خونه اجاره ای ماهیانه راحت تر پیدا میشه؟!
بعد یه سوال اگر شما در لس آنجلس زندگی میکنین به نظر شما بهترین منطقه برای اجاره یه خونه یک خوابه یا استودیو که هم قیمت مناسبی داشته باشه هم منطقه خوب و امنی باشه
کجاست؟
?کارنت شدن کیس:
?تاریخ دریافت نامه دوم:
?تاریخ مصاحبه:
?نتیجه:
✈️مقصد:

پاسخ