موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
هرکسی که تو منطقه Valley میخواد Pierce College ثبت نام کنه یا ثبت نام کرده میتونه از خدمات رایگان College transition استفاده کنه. این یکی از چیز هایی که کمک میکنه زود تر تو کالج راه بیوفتید و خوشبختانه فارسی زبان هم داریم که یکی ش منم.
اگر خواستید بیاد Pierce College طبقه زیر کتابخونه توی ASO office یا Associate Student Organization درباره Pier to Pier Mentor program بپرسید و اگر کمک لازم داشتید اسم من بر بپرسید تا بتونم کمک تون کنم.
میبخشید اگر off topic وارد شدم چون دقیقا نمیدونم کجا باید این مطالب رو میذاشتم
هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره فکر هوا عشق
زمین مال من است
===================
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، ما هم بزودي قرار هست به كاليفرنيا و شهر ايرواين بياييم چند تا سوال مي خواستم بپرسم ممنون ميشم دوستاني كه اونجا هستن جواب بدن و راهنمايي كنن،اول اينكه فاصله بين لوس انجلس تا ايرواين چقدره و اگر ما بخواهيم بليط تهيه كنيم مقصد رو بايد لس انجلس بگيم يا ايرواين يعني فرودگاهي كه پرواز از جاهاي ديگه براي ونجا داشته باشه داره يا نه و اينكه اگر ما برسيم اونجا با توجه به اينكه خيلي به زبان مسلط نيستيم و كسي رو اونجا نداريم كسي مي تونه پيكاپ و اسكان ما رو انجام بده و روزهاي اول براي دريافت سوشال نامبر و گرين كارت و اكانت بانك ما رو راهنمايي كنه اگر هزينه اي هم داره لطفا بگيد مشكلي نيست خيلي ممنون هستم از دوستاني كه راهنمايي ميكنن و جواب ميدن چون خيلي از استرس و نگراني ما كم ميكنه
خانواده سه نفره برنده لاتاری 2017
برنده اصلی آقا با کیس نامبر. 25xx
سربازی: ارتش
مدرک: دیپلم برق
شغل: آزاد
رویت نامه قبولی: می 3
ارسال فرمds260: می 26
نامه دعوت به مصاحبه: 20 سپتامبر
رجیستر کردن در سایت سفارت: 15 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 13نوامبر
نتیجه مصاحبه ap.
دريافت ايميل كليري ٢٣ مي
تاريخ ايشود :٦جون
دريافت پاسپورت و ويزا : ٨ جون
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-08-06 ساعت 14:41)fallah نوشته: سلام دوستان ، ما هم بزودي قرار هست به كاليفرنيا و شهر ايرواين بياييم چند تا سوال مي خواستم بپرسم ممنون ميشم دوستاني كه اونجا هستن جواب بدن و راهنمايي كنن،اول اينكه فاصله بين لوس انجلس تا ايرواين چقدره و اگر ما بخواهيم بليط تهيه كنيم مقصد رو بايد لس انجلس بگيم يا ايرواين يعني فرودگاهي كه پرواز از جاهاي ديگه براي ونجا داشته باشه داره يا نه و اينكه اگر ما برسيم اونجا با توجه به اينكه خيلي به زبان مسلط نيستيم و كسي رو اونجا نداريم كسي مي تونه پيكاپ و اسكان ما رو انجام بده و روزهاي اول براي دريافت سوشال نامبر و گرين كارت و اكانت بانك ما رو راهنمايي كنه اگر هزينه اي هم داره لطفا بگيد مشكلي نيست خيلي ممنون هستم از دوستاني كه راهنمايي ميكنن و جواب ميدن چون خيلي از استرس و نگراني ما كم ميكنه
از فرودکاه تا ایرواین فقط میتونین با شاتل تشریف ببرین تا ایرواین، حدود ۱ ساعت ۱۵ دقیقه راهِ. نیاز به کمک ندارین واسه سوشیال ، نزدیکترین افیس سوشیال سکریوتی رو پیدا کنین با گوگل مپ و خودتون افدام کنین، خیلی راحته، از همونجا تشریف ببرین بانک ولز فارگو و حساب چکینگ و سیوینگ باز کنین و کردیت سکیور با مبلغ ۵۰۰ دلار . هروقت سوشیال اومد واسه گواهینامه و مدیکل اقدام کنین
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2017-08-13 ساعت 02:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-08-13 ساعت 18:08 توسط ParsTrader.)
دوستان عزیز مهاجر سرایی سلام.
من و همسرم قصد داریم که به دوستانی که به سلامتی کلیر شدن و قصد سفر به اینجا رو دارن و متاسفانه کسی رو تو آمریکا ندارند که روزهای اول همراهیشون کنه خصوصا خانمها و آقایونی که کلیر شدن و منتظر کلیرنس همسرشون هستن و زمان اکسپایر ویزاشون رسیده و باید به اینجا سفر کنن اطلاع بدیم که ما در خدمتتون هستیم و هر کاری که ازمون برمیاد انجام میدیم. ما در وودلند هیلز در لوس آنجلس ساکن هستیم و خیلی خوشحال میشیم که در خدمتتون باشیم. چون نمیدونم اجازه دارم یا نه که براتون اینجا شماره خودم و خانمم رو بنویسم به همین دلیل شماره نذاشتم ولی با ایمیلی که تو همین سایت اعلام کردم تو پروفایل میتونید تماس بگیرین و ما همه جوره در خدمتیم. لطفا این موضوع رو به سایر دوستان فعال تو بقیه صفخه ها هم اطلاع بدید.
با آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت و کلیرنس هر چه سریعتر.
زهره و فرهاد.
دوستان عزیز خواهش میکنم که برام ایمیل بفرستید من خیلی به ندرت به این صفحه سرمیزنم و اگر برام تو همین صفحه پیغام بذارید شرمندتون میشم چون پیغامهاتون رو نمیببینم .لطفا برای ایمیل بفرستید.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه .از بین دوستان کسی هست که اطلاع داشته باشه که چه جوری میشه از دانشگاه های انریکا پذیرش گرفت؟ البته در رشته کارگردانی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر بخواهیم از لس انجلس برای ایران پول ارسال کنیم، آیا باید از طریق صرافی انجام شود؟ آیا به خاطر مسایل تحریم دچار مشکل نمیشویم؟ خاله من میخواهد برایم مقداری پول ارسال کند ولی چون تازه رفته و تاحالا هم اینکار را انجام نداده اطلاعات کافی نداریم.
متشکر از راهنمایی دوستان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
salam
az dustane Aziz agar kasi juyaye kar dar shahre Los Angeles hast va tajrobeye kare fani va mohithaye sanati ro dare mitune ba man az tarighe hamin site tamas begire.
کیس نامبر: 5xxx مصاحبه : 4 جون ابوظبی ، تعداد : دو نفر،
آپدیت نفر اصلی: 4 جون و 22 جولای شبانه، 23جولای ، 26 جولای ، 28 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 14 آگوست ، 16 آگوست ، 26 آگوست ، 27 آگوست ، 28 آگوست شبانه، 30 آگوست تبدیل به OR و کلیر
آپدیت همراه: 5 جون و 23جولای ، 26 جولای ، 10 آگوست ، 11 آگوست ، 27 آگوست شبانه ، 27 آگوست روز و OR
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-09-28 ساعت 03:40)SINA FALL نوشته: salam
az dustane Aziz agar kasi juyaye kar dar shahre Los Angeles hast va tajrobeye kare fani va mohithaye sanati ro dare mitune ba man az tarighe hamin site tamas begire.
سلام دوست عزيز ، منظورتون از كار فني چيه ، و در چه شاخه اي مورد نظرتون هست ، ما در ارواين زندگي ميكنيم ،
خانواده سه نفره برنده لاتاری 2017
برنده اصلی آقا با کیس نامبر. 25xx
سربازی: ارتش
مدرک: دیپلم برق
شغل: آزاد
رویت نامه قبولی: می 3
ارسال فرمds260: می 26
نامه دعوت به مصاحبه: 20 سپتامبر
رجیستر کردن در سایت سفارت: 15 اکتبر
تاریخ مصاحبه: 13نوامبر
نتیجه مصاحبه ap.
دريافت ايميل كليري ٢٣ مي
تاريخ ايشود :٦جون
دريافت پاسپورت و ويزا : ٨ جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان. شغل من ساخت کلیپ (خواننده و عروسی) تیزرهای تبلیغاتی و فیلمبرداری و تدوین و کارگردانی هستش...تقریبا ده سال که این کارو انجام میدم و توی کارم حرفه ای هستم و از چندتا از خواننده های لس آنجلسی هم پیشنهاد داشتم که توی دوبی براشون ویدیو بزنم... نمونه ی کارهم زیاد دارم. سی سال دارم ومتاهل هستم و یک دختر دو ساله دارم. میخواستم بدونم که آیا برای یک کسی مثل من توی لس آنجلس کار هست؟ و اگر کسی از دوستان آشنایی داره شرایط درآمدی برای این کار چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید