موضوعها: 16
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2009-04-24 ساعت 16:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-04-24 ساعت 16:09 توسط Masoud.)
این انحمن محلی برای گفتگوهای مهاجرتی هست. از نطر من هدف از گفتگو هم گفتن هست هم شنیدن. مشکل خیلی از ماها این هست که در گفتگو سعی جدی در قانع کردن طرف مقابل داریم و دلیلش هم این هست که فکر میکنیم ما خیلی بیشتر از طرف مقابل در مورد موضوع اطلاع داریم. گوش دادن به طرف مقابل حتی اگر متناقض با دیدگاههای ما حرف میزنه هیچ ضرری نداره! یکی از خوبیهای محیط مجازی هم این هست که آدمها با نگرانی کمتر از اینکه مورد قضاوت قرار بگبرند امکان اظهار نظر دارند. من نزدیک به هشت سال هست که با ویزای دانشجویی، بعد ویزای کار و نهایتا گرین کارت در آمریکا زندگی کردم. با مهاجرین ایرانی و غیر ایرانی زیادی هم برخورد داشتم. مهاجرت فراتر از برنده شدن در لاتاری و مصاحبه و کلیرنس هست. برای این سوال که "بریم یا نریم" جواب یکسانی وجود نداره و با توجه به شرایط هر نفر ساعتها میشه در موردش بحث کرد. گلایه من از تعدادی از دوستان این هست که به محض اینکه پاسخی می شنوند که باب میلشون نیست سعی می کنند به بهانه پخش انرژی منفی و طرح موضوعاتی مثل اینکه اگر نمیخوای بری چرا اصلا اومدی و .... به جای شنیدن دلایل طرف مقابل بحث را خاتمه بدهند. در حالیکه دقیق شدن روی دلایل شخصی افراد مخالف یا مردد شاید حتی باعث تقویت دیدگاهتان برای مهاجرت هم بشود. یکی از مهمترین نکات مهاجرت این هست که آدم با خودش روراست باشه و شناخت کافی از محیطی که بهش پا میگذاره داشته باشه و به علاوه شجاعت تصمیم گیری هم داشته باشد. تصمیم به رفتن، تصمیم به ماندن، تصمیم به بازگشت بعد از مهاجرت و .... در حد تصمیم گیری برای یک سفر تفریحی نیستند و باید با چشم باز گرفته شوند. به نظر من هر قدر بیشتر در مورد رفتن یا نرفتن از افراد مختلف بشنویم یک کیس منحصر به فرد به کیسهایی که تا اون لحظه شنیدیم اضافه میشه. بنابر این خواهش میکنم بگذارید همه راحت اظهار نظر کنند. دوستی فرموده اند که کسانی که نمیخواهند بروند "بیخود میکنند" در لاتاری شرکت میکنند! فرض کنید شما در کنکور شرکت کردید، بعد در رشته مهندسی آبیاری گیاهان دریایی در دانشگاه کرمان قبول شدید. مشابه خیلی از شرکت کننده های دیگر شما نه دید درستی از رشته مورد نظر داشتید، نه تا حالا کرمان را دیدید. یا اینکه آبیاری گیاهان دریایی را دوست دارید، ولی کرمان دریا نداره و شما میخواید این رشته را در رشت بخونید! وقتی فکر می کنید میبینید که شما فقط به این خاطر این کار را کردید که سربازی نرید. دو تا راه میمونه، یکی اینکه با بی علاقگی از ترس سربازی بمونید و تموم کنید، یکی اینکه انصراف بدین و برین سربازی. کسی نمیتونه به شما بگه اگر نمیخواستی "بیخود کردی" که انتخاب رشته کردی! این تصمیم شماست و از بقیه انتظار دارید که بهش احترام بگذارند. ازتون خواهش میکنم که در مورد دیگران قضاوت عجولانه نکنید، همونطور که انتظار دارید دیگران تا وقتی که همه چیز را در مورد شما نمی دانند شما را مورد قضاوت قرار ندهند. قصدم موعظه نبود فقط خواستم خواهش کنم فضای انجمن را طوری نگه داریم که هر کس با هر دیدگاهی با خیال راحت اظهار نظر کند. ارادتمند همه دوستان.
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسیییییییییییی پیام همینطور به نوشتن ادامه بده ... پست های باحالی مینویسی
جو اینجا رو عوض میکنی.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
مرسی الهام جان.
به قول یکی از ذوستان، آزادی بیان که داریم، فقط می ماند آزادی پس از بیان.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2009-04-24 ساعت 18:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-04-24 ساعت 18:18 توسط maryam.)
salam
man 6 mahe ke amrica hastam
avalesh ba gerye va zary va nazro niaz karhamoon pish raft va omadim amrica
ama age vaghean mikhain bedoonin ke omadan khobe ya nayoomadan
bayad begam inja az asemonesh be khoda dolarr nemibare
inja on jori ke fekr mikonin nist
be nazare man age zire 80 miliion pol dariin nayaee
www.manvalottery.blogfa.com
mohajerat vaghean kare boozorgie
inja ham tafrih gah nist va mohajerat shokhi nist
lotfan kamelan fekr konin
be sakhti
be tanhaee
be kar
va be pooool
مریم
شماره کیس: 11xxx
دریافت نامه اول: May/2007
دریافت نامه دوم: May/2008
مصاحبه: 24th June 2008
كليرنس:September 7th, 2008
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من معتقدم که در این دنیا هیچ چیز مطلقی وجود نداره همه چیز نسبی و خاکستری است امریکا هم از این قاعده مستثنی نیست با این دید گاه سختی های اونجا را میشه در ابتدا پذیرفت و بقول دوستانمان حمید و کاریسما بعداز گذشت مدتی به نقاط مثبت وخوبی هم رسید
خیر ما در این بوده که لاتاری برنده شویم وحکمتی پشت این قضیه نهفته است و ما باید به خاطر داشتن چنین موهبتی همواره شکر گذار باشیم
پشت هر سختی اسایش و خوشی است هیچ حالتی در این دنیا پایدار نیست
حال که در این مسیر افتادیم بد نیست که بقول دوستمان با تردیدهامون بجنگیم و وقتی حریف شکهایمان شدیم
در حال ساختهَ شدن ورشد هستیم
این جریانی است که مدتیه توش افتادیم باید با این جریان حرکت کنیم با دیدی سراسر مثبت وعزمی اهنین چر ا که خیر ما در این بوده که الان اینجا دور هم هستیم و به مهاجرت میاندیَیشیم
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2009-04-24 ساعت 19:26
با سلام و احترام به همه بچه ها
( كساني كه مرددند - اونهايي كه دارند رفتن رو بررسي مي كنند - انجمن مخالفين - انجمن مدافعين و بالاخره دوستان عزيز ساكن آمريكا)
حقيقتش من امروز براي اولين بار اين مبحث رو خوندم. قبلش اين موضوع رو به عنوان يك ترديد و نگراني محض مي دونستم كه فقط با پيش بينيهاي كلي و اطلاعات جزيي و بيان نگرانيهامون از اونچه كه در پيشه افكار ديگران به هم ريخته مي شه. ولي يه مطلب جالبي كه تو اين مبحث اتفاق افتاده اينكه باعث شده در اثر اعلام اين نگراني از طرف بچه ها دوستاني كه تجربياتي واقعي دارند وارد بحث بشن و اطلاعاتي رو هر چند مختصر در اختيار بچه ها بگذارند. يه چيز ديگه بد نيست كساني كه هنوز برنده نشدن هم يه چنين موردهايي رو ببينند و زودتر تصميمشون رو بگيرند.
با تشكر از همه دوستان
بابا اين دانشجوي بدبختم بيخيال شين بزارينش به حال خودش
همتون سعادتمند باشيد
فرشيد
کيس نامبر : 2009as4xxx
دریافت نامه اول : may 2008
دريافت نامه دوم : Sep 2008
محل مصاحبه : آنكارا
تاریخ مصاحبه: Nov 2008
كليرنس: April 2009
دريافت ويزا : May 2009
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من هم از عنوان تاپيك مشخصه كه جا ، جاي كسايي است كه دچار شك و ترديد هستند. خوب افرادي كه شكر خدا برنده شدند و تصميم قطعي براي رفتن گرفتند ، در صورتيكه مي بينند خوندن اين گونه مطالب ترديد آميز آزارشون مي ده ، مي تونند اصلا وارد اين تاپيك نشن. شرايط افراد با همديگه متفاوته ، همه حق دارند راجع به رفتنشون دچار ترديد بشن ، حق دارند اين ترديدشون رو بيان كنند و نظرات ديگران رو جويا بشن و افرادي هم كه در اين زمينه تجربه و آگاهي دارند اگه خواستند ، لطف مي كنند و راهنمايي مي كنند.
اونايي هم كه اصلا شكي در اين مورد ندارند و نتيجه در به راهنمايي ها هم احتياجي ندارند ، اصلا مجبور نيستند بيان تو تاپيك كه هم اعصاب خودشون رو خورد كنند هم ديگران رو .
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقت بخير
ممنون از جواب آقايون مسعود و بوف .
اميدوارم همگي دوستان موفق باشن
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
2009-04-25 ساعت 17:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-04-25 ساعت 19:03 توسط payam_prz.)
راستش روش آزادی در اظهار عقیده ای که برخی آقایون یا خانمها بهش پایبند هستند، منو یاد مسئولین یه کشوری میندازه... اسمش یادم نیست، همین دو رو براست..........
-------
ضمنا ممنون از جواب کامران توکلی، الهام، Lexington ، Zoso ،Bardia7، SamiraPakzad، Artistic76 و بقیه کسانی که به طور ضمنی تایید کردند.