موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-05 ساعت 01:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-05 ساعت 01:07 توسط kamela.)
اقای یامی...قبل از اینکه نوشته های شما رو بخام مطالعه کنم سوالی رو که اقای رضا پرسیدن رو خوندم....پس شما بهتره قبل از جواب دادن یک بار دیگه سوال این دوست رو بخونید!!!من کاری به مدل اقدام خودم و اسم مدلش ندارم...من جوابم به سوال اقای رضاست...سوال این دوستمون رو براتون اینجا میگذارم تا بخونید
2- برای اقدام کردن همسرم باید در آمریکا درخواست بده یا اینکه از ایران هم می تونیم درخواست بدیم یا اینکه باید به یکی از کشورهای همسایه بریم ؟
3- اگه همه چی خوب پیش بره بعد از 1 سال گرین کارت می دن به من ؟
4- کاری رو می شه از سفارت سوییس در تهران انجام داد ؟
این سوالات اقای رضا بود...جواب سوال 2..............از همین ایران هم میشه فرم ها و مدارک رو پست کرد به اداره مهاجرت و همچنین از هر کشور دیگری هم میشه
جواب سوال 3...........اگر همه چیز خوب پیش بره حدودا 1 سال (چند ماه کمتر چند ماه بیشتر)بعد ویزا میگیرن و در امریکا به سرعت گرین کارت میگیرن.....
جواب سوال 4.....از سفارت سویس در ایران نمیشه که برای مهاجرت اقدام کرد و سفارت سویس فقط کارهای مربوط به پاسپورت شهروندان امریکایی و سشوال سکرتی انها رو میکند.
حالا این جوابهای گیج کننده شما نمیدونم برای چی هست.....این دوست ما 4 تا سوال پرسید و باید جواب همون 4تارو داد..نه اینکه بیخود مردم رو نگران کرد.....در ضمن این چیزی که شما گفتین واقعیت نداره و اگر هم چیزی واقعیت داشته باشه دلیلی نداره که من قبولش نکنم....من خودم سیتیزن هستم...از اینکه نتونم برم امریکا نمیترسم که نخواهم واقعیتی رو قبول کنم....با تشکر
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا و یامی عزیز، مهربون تر باشید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-04 ساعت 15:32)sepideh aeini نوشته: salam
man namzadam yek sale dar amricast va teye 2 mahe aval greencard gerefte, mikhastam bebinam chetor mitune mano bebare va cheghad zaman va hazine mibare mamnoon
سلام
طبق قوانین شما باید فارسی بنویسید ...
اگر بخواین نامزدی برین نامزدتون باید صبر کنن سیتیزن بشن از طریق نامزدی برای شما اقدام کنن که 5حدودا سال بعد از گرفتن گرین کارت سیتیزن میشن و بعد از اون با رویه فعلی حدود 1 سال طول می کشه شما برین فردی که گرین کارت داره از طریق نامزدی نمیتونه اقدام کنه اگر ازدواج کنین و از طریق ازدواج اقدام کنین با رویه فعلی حدود 3 سال طول می کشه شما برین که برای شما پروسه سریعتریه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز دقت نکردی، همسر شما اصلا لازم نیست آمریکا باشه و کار کرده باشه. توی همین سایت دوستانی مثل kamela و blaze همسراشون ایران بودن و از همین جا اقدام کردن. چند سال پیش هم یکی از دوستان خودم از همینجا اقدام کرد و با هم رفتن آمریکا. خود من هم که الان شوهرم اینجاست.
گفتم باز هم میگم هر کسی میتونه اسپانسر شما بشه، هیچ فرقی نمیکنه، فقط باید شرایط اسپانسر شدنو داشته باشه. همین.
دوباره میگم همسرتون یه گواهینامه و یه حساب بانکی توی آمریکا داشته باشه، کافیه که ثابت کنه دومیسایل آمریکا رو داره. حساب بانکی منظورم این نیست که پولی توش باشه ها، فقط یک حساب باز کنه.
برای احتیاط هم یک ماه قبل از مصاحبتون بره آمریکا و یک آپارتمان اجاره کنه و شما قرارداد اجاره رو روز مصاحبه ببرید. همین
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-06 ساعت 19:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-06 ساعت 19:13 توسط Blaze.)
جهت اطلاع رسانی : همسر من رفت آمریکا و از اونجا درخواست داد
اون زمان ما بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که پرونده های درخواستی از داخل امریکا زودتر و بدون دردسر رسیدگی می شن.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی blaze عزیز. ببخشید که اطلاعات غلط دادم و متشکرم که اینو گفتید. من تاحالا نمیدونستم که اگه از داخل آمریکا درخواست بدید سریعتر رسیدگی میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. میشه بنویسید که چطور امکانش هست که یک ویزای ازدواج fail بشه ؟ كيس ازدواج با citizen
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
و در صورت fail شدن دوباره امكان apply هست يا خير ، مثل اينكه دادن ويزا مطابق سليقه officer مصاحبه كننده هست؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-07 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-07 ساعت 00:10 توسط الهه سابق.)
من تاحالا نشنیدم که ویزای ازدواج ریجکت بشه. در صورتی ممکنه این اتفاق بیفته که آفیسر احساس کنه این ازدواج صوریه. مثلا یه آقای 20 ساله با یه خانم 50 ساله ازدواج کنه. البته اگه FBI تشخیص بده که همسر فرد سیتیزن میتونه یه تهدید برای امنیت ملی شون ایجاد کنه، ویزا ریجکت میشه دیگه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید میشه لطفا راهنماییم کنید.
کسی تا حالا با اتوبوس یا قطار به آنکارا رفته؟ کدوم بهتره؟ چند روز طول میکشه؟ از کدوم آژانس تهیه کنم؟
و اینکه آیا واکسن مننژیت برای آزمایشات پزشکی لازمه؟ ( رفتم انستیتو پاستور، با اینکه زده بودم تو کارتم واردش نکرد و گفت که مننژیت واسه آمریکا لازم نیست)
ممنون میشم راهنماییم کنید
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 00:27)mehrannn نوشته: سلام ببخشید میشه لطفا راهنماییم کنید.
کسی تا حالا با اتوبوس یا قطار به آنکارا رفته؟ کدوم بهتره؟ چند روز طول میکشه؟ از کدوم آژانس تهیه کنم؟
و اینکه آیا واکسن مننژیت برای آزمایشات پزشکی لازمه؟ ( رفتم انستیتو پاستور، با اینکه زده بودم تو کارتم واردش نکرد و گفت که مننژیت واسه آمریکا لازم نیست)
ممنون میشم راهنماییم کنید
به قطار که اصلا فکر نکن. اتوبوس خیلی راحت و مناسبه. برای آنکارا فقط یک روز در هفته اتوبوس هست ولی با همون اتوبوسهای استانبول برو که هر روز از میدان آرژانتین چندین سرویس از سه شرکت (رویالسفر، سیروسفر، همسفر) حرکت میکنند. به راننده بگو که میخوای آنکارا بری. خودش تو یه ترمینال مسافربری یه شهر پیادهات میکنه که همونجا ملت داد میزنن آنکارا. ۲۰ لیره میدی و بلیط اتوبوس میگیری و ۶ ساعت بعد ترمینال آنکارا پیاده میشی که حدود ساعت ۸ یا ۹ شب میشه. ساعت ۱۲ ظهر از تهران راه میفتی و ساعت ۸ یا ۹ شب فردا اونجا میرسی. اتوبوسها همه ویآیپی هستند و اصلا خسته نمیشی.
واکسن مننژیت لازم نیست. به انستیتو پاستور اعتماد کن و هر کاری که میگن همونه.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار